Įkraunama...
Įkraunama...

Pats sau astrologas III

jo, bet paskui persigalvojau. kad esu ateivis, tai čia faktas, bet ūko tai nelabai noriu.
Atsakyti
o kodelnenori uko ? kas blogai su kuo ? g.gif
Atsakyti
"Reikia pažymėti, kad Liūto žvaigždynas iš esmės skiriasi nuo Liūto zodiako ženklo, nes su žvaigždynais yra susiję kažkas tokio, ko žmogiškumu nepavadinsi. Čia nebus karališkumo ir noro žaisti, kurie būdingi zodiako Liūtui. Liūto žvaigždynas pasireiškia gaivališka jėga, magiškais veiksmais, netikėtais nelauktais energijos pliūpsniais. Galima pratęsti palyginimus žvaigždynų su Zodiako ženklais.
Ką duoda Avino žvaigždynas, kai jis tampa vairininku? Visas žmogaus gyvenimas bus pajungtas kažkam, pastoviai kartosi tie patys įvykiai, lyg žmogus būtų bandomasis triušis. Be apsaugos, jis pastoviai gręžiosis atgal, lėks keliu jo nesirinkdamas, ruošdamas sau ir kitiems pražūtį. Gaila, bet toks žmogus gali būti užkrečiamu pavyzdžiu kitiems. Šiame žvaigždyne nėra tokių dalykų, kaip užsidegimas, ryžtas ir kitos „marsiškos“ Avino savybės. Pagrindinės Avino žvaigždyno žvaigždės Chamal ir Šeratan, užima nedidelį erdvės plotą – apie 15°. (Šeratan, beta Avino, tarnai Marsas, Saulė, Venera, 2000m. buvo Jaučio 03°58,28‘, o Chamal, alfa Avino, tarnai Marsas, Mėnulis, Merkurijus, 2000m. buvo Jaučio 07°39,65‘). Dar Avino žviagždynui priskiriama Mezaratan – y Avino (aprašymas nepateiktas) ir Albotein, tarnai Saturnas, venera, Plutonas, 2000m. buvo Jaučio 20°51‘10“. "
Čia vis cituoju ištraukas iš Globos knygos "nepodvižnyje zviozdy".

Matyt, čia jau ir visas Avino žvaigždynas.
Esmė ta, kad jeigu Zet programoje rasite kokios nors planetos susijungimą su žvaigžde arba ūku, dar nereiškia, kad tai veiks, nes turi būti konjunkcija ne su bet kokia planeta, o su žvaigždės epigonu - tarnu, arba bent viena iš trijų anksčiau aprašytų sąlygų – trijų lygių.
Atsakyti
selena, nes aš baisiai kuklus žmogus user posted image

jolčik, aš kaip tik taip buvau pagalvojus, kad ne su visom planetom veiks.

ar galėtum pastatyt į pirmą vietą capulos mergelėje vertimą?
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 23, 11:50)
jo, bet paskui persigalvojau. kad esu ateivis, tai čia faktas, bet ūko tai nelabai noriu.

Kaip suprantu,visgi ukas tai ne premija.. g.gif
Atsakyti
Ačiū labai už info, nerealiai įdomu 4u.gif
Aš ištremta iš namų, tai negaliu kolkas pažiūrėti visų savo ūkų, bet manyčiau nėra jų pas mane g.gif
O gal žinot ką duoda Vesta ir Paladė?

Papildyta:
O ūkas tai visai ne premija....
Atsakyti
aga, būtų labai gerai, jei vienoje vietoje būtų surašyta, ką kokia žvaigždė reiškia bigsmile.gif gal kas turit tokį gėrį? kelkit čia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 07 23, 11:47)
jolčik, aš kaip tik taip buvau pagalvojus, kad ne su visom planetom veiks.

ar galėtum pastatyt į pirmą vietą capulos mergelėje vertimą?

Kopula – ūkas, esantis Lenktyninių šunų (gončie psy) žvaigždyne. Susijęs su Uranu, paskui su Plutonu, Neptūnu ir Mėnuliu. Duoda amžinas beprasmiškas paieškas nežinia ko, klajones, paklydimus, benamystę, atskyrimą. Charakteryje – nepastovumas, nėra ašies, griuvėsiai. Gyvenime – išvijimo faktorius, gainiojimas, apleistumo pojūtis (zabrošennost), užsiundijimas, užpjūdijimas. Šis ūkas suteikia žmogui baisų ginklą per kryptingas manijas, jis pats beprasmiškai užsiundo kitus žmones, nes tiki - (nežinau kaip išversti iš rusų kalbos) – „navotam“. Žmogaus sąmonė tampą įtari, atsiranda baisus baukštumas, haliucinacijos, šizoidinė sąmonė, aiškus jos skilimas, reakcijos neadekvatumas, elgesio alertiškumas?. Šis ūkas labai ryškiai pasireiškia visuose šizofrenija sergančiųjų horoskopuose.
Kas kartą pamirštu pridėti, kad visa informacija iš Globos knygos "Nepodvižnyje zviozdy".
Bet aš manau, kad ūkas - ir ne diagnozė, nepaisant visko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolčikas: 23 liepos 2009 - 14:26
Labai įdomu bigsmile.gif . Turiu archyve 5-6 tikrų šizofrenikų horoskopus, būtinai patikrinsiu ar ir jų horoskopuose yra. Dėkui už info.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbatėlė: 23 liepos 2009 - 14:17
Ne naujiena, bet pats žodis Nebula dar reiškia ir akies ragenos drumstį. Štai kodėl tas ūkas sukelia visokias nemalonybes akims.
Atsakyti
QUOTE(Arbatėlė @ 2009 07 23, 15:15)
Labai įdomu  bigsmile.gif . Turiu archyve 5-6 tikrų šizofrenikų horoskopus, būtinai patikrinsiu ar ir jų horoskopuose yra. Dėkui už info.

o fak, visada įtarinėjau sau šizofreniją. arbatėle, mažum galima būtų gauti į a.ž. bent porą anoniminių duomenų? grynai dėl sportinio ir asmeninio intereso?
Atsakyti
Rozmari, tu turbūt nesergi tik viena liga - kelio sanario uždegimu... laugh.gif
Atsakyti