gluosni, nu arba mane veikia įgimtas girtumas, arba tu kažkaip nerišliai kalbi šiandien. nu nieko nesuprantu, ką rašai.
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 03, 09:23)
gluosni, nu arba mane veikia įgimtas girtumas, arba tu kažkaip nerišliai kalbi šiandien. nu nieko nesuprantu, ką rašai.
na, bandau dar...

1.Zmogus netoks artimas, kad del jo isnaudociau tavo sios dienos geruma, kai esi uzimta ir turi darbo.
2. Jam labai reikia, labai prase, todel pazadejau, kad ilgai nekankinsiu ir sizinosiu jau siandien.
3. Net neabejoju, kad savo gimimo laiko jis nezino, bus jam dar viena problema ji suzinoti...mamai skambins, ji serga, ka tik is ligonines ( nepatikesit - valge zuvi ir zuvies kaulas istrigio net zarnyne

nu dabar aiškiau, o tai niekaip nesupratau prie ko čia tavo vyras 
nu pagal wolmer, tai nebloga šiandien diena, bet aš tai nelabai mėgstu tokių abstrakčių prognozių.

nu pagal wolmer, tai nebloga šiandien diena, bet aš tai nelabai mėgstu tokių abstrakčių prognozių.
QUOTE(gluosnis @ 2009 08 03, 07:45)
ar jau praejo tas eilinis uztemimas? man mieguistumas jau praejo
nustebau, perskaiciusi, nes sestadieni nieko nenorejau... visiskai 

Mėnulio užtemimas dar bus rugpjūčio 6 d., bet poveikis jau gali jaustis.
Dėl šeštadienio, tai saulė visą dieną iki sekmadienio 7 val. judėjo Liūto 10°, kuris laikomas vergišku. Įdomu, ar tada nebuvo masinis tingulio priepuolis visiems?
man tai buvo, net nebandžiau nieko daryt. tiesiog slampinėjau.
Jungiuosi prie forumo. Labai idomu
Idomu ar pakanka kazka iziureti astro.com puslapyje ar naudojates programa?

Idomu ar pakanka kazka iziureti astro.com puslapyje ar naudojates programa?
aš asmeniškai naudoju zet, o kompiuterinių interpretacijų tai ne. mano nuomonė dažniausiai skiriasi nuo ten pateiktų.
***** skambinu broliui, sakysiu, kad linabalt jau deda ant jo prakeikimą, o jis žino kas tai yra
***** skambinu broliui, sakysiu, kad linabalt jau deda ant jo prakeikimą, o jis žino kas tai yra

QUOTE(Jolčikas @ 2009 08 03, 09:45)
Mėnulio užtemimas dar bus rugpjūčio 6 d., bet poveikis jau gali jaustis.
Dėl šeštadienio, tai saulė visą dieną iki sekmadienio 7 val. judėjo Liūto 10°, kuris laikomas vergišku. Įdomu, ar tada nebuvo masinis tingulio priepuolis visiems?
Man tai tikrai buvo - jau maniau, kad labiau tingeti neimanoma, bet si savaitgali isitikinau, kad galima

QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 03, 10:03)

davai per užpakalį. dar pagasdinsiu viduriavimu, nes šito jis siaubingai bijo, yra gavęs jau į valias.
QUOTE(corpse rozmarinas @ 2009 08 03, 11:08)
davai per užpakalį. dar pagasdinsiu viduriavimu, nes šito jis siaubingai bijo, yra gavęs jau į valias.

čia iš meilės