Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

QUOTE(Ice tea @ 2009 09 11, 14:37)
Tuoj užsimanys  hihihi.gif
Maniškiai sodinti gal lapkritį, tai dabar jau gelsta, nors dar prieš kelias dienas žaliavo išsijuosę  mirksiukas.gif

Aišku, turiu ir dar visai smagiai žaliuojančių, lapukus beleidžiančių  mirksiukas.gif

dekui ,lauksim
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 09 11, 15:04)
dekui ,lauksim

Reikia maždaug pasiskaičiuoti- jie žaliuoja apie 9-10 mėnesių, paskui apie 2-3 ilsisi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 11, 14:40)
aš laukiu, kol delčia praeis, tada persodinsiu. ir su krokais tas ats - laukiu delčios galo.

o aš niekada nežiūriu kada galima sodinti, o kada ne 4u.gif svarbiausia, kad nuotaika gera būtų yahoo.gif o prie gėlių-visada nuotaika ok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 09 11, 15:04)
o aš niekada nežiūriu kada galima sodinti, o kada ne 4u.gif svarbiausia, kad nuotaika gera būtų yahoo.gif o prie gėlių-visada nuotaika ok mirksiukas.gif

aš kažkaip pažiūriu, nors stebėjimų neatlikau, kokia konkrečiai įtaka mano gėlėms smile.gif
Atsakyti
As siandien is liudesio likus viena namuose amarilcika persodinau, sakau atsigausiu, bet nepadejo doh.gif
Ir amarilcikui jauciu visai nepatiko, jis taip priesinos i vazona taip isikabines buvo, kad ciut isemiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 11, 16:05)
aš kažkaip pažiūriu, nors stebėjimų neatlikau, kokia konkrečiai įtaka mano gėlėms smile.gif

Aš taip pat stengiuosi gėles sodinti per jaunatį (taip mano a.a. močiutė sakydavo verysad.gif ) ir žiedais nesiskundžiu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Teska @ 2009 09 11, 19:59)
As siandien is liudesio likus viena namuose amarilcika persodinau, sakau atsigausiu, bet nepadejo  doh.gif
Ir amarilcikui jauciu visai nepatiko, jis taip priesinos i vazona taip isikabines buvo, kad ciut isemiau  doh.gif

Ir kas per liūdesys, jei net gėlės nuotaikos nepraskaidrina? 4u.gif
Atsakyti
Maniškis padarė siurprizą - augino didžiausias salotas, o dabar sugalvojo žiedą leisti doh.gif ( aš galvoju apie jų migdymą - ir štai....).

user posted image
Atsakyti
Noriu paklausti ar jau laikas migdyti amariliukus, nes dabar stovi ant palanges visas zalias ir laimingas (vieta sauleta ir silta), panasiai, kaip pas jediara 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 09 12, 11:06)
Maniškis padarė siurprizą - augino didžiausias salotas, o dabar sugalvojo žiedą leisti  doh.gif  ( aš galvoju apie jų migdymą - ir štai....).

user posted image

va kaip smagu tau thumbup.gif maniskiai kaimietukai tie kurie lysvej,tai jau miegot ruosias,dziuna lapai,tik va pasibaigs grazios dienos,ir keliaus i rusi,o uzsienieciai kazko zaliuoja,apie miega negalvoja,reiks gal dar namie palaikyt g.gif ar priverstinai migdyt neliejant?
Atsakyti
Aš ir susimąsčiau g.gif ką reikės su tais daryti, kurie nesiruošia miegoti? Gal į vazoną ir ant palangės?
Atsakyti
Mano amarilis pavasarį vaikiuką užaugino, aš jį irgi į sode pasodinau, tai man ir jį kartu su saugusiais 2 migdyti ar nereikia migdyti jauniklių? g.gif
Atsakyti
Jauniklių migdyti nereikia schmoll.gif , tik auginti mirksiukas.gif
Atsakyti