Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

QUOTE(Ice tea @ 2009 09 09, 12:16)
Aš tai persodinu  mirksiukas.gif Nors nežinau ar gerai darau  tongue.gif

aciuks.gif reiks maxėj paprastų molinukų nusipirkti ir susodinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 09, 11:20)
iškasus reikia pamirkyti tokiam skystyje, jo yra žalioj stotelėje pirkti, apie 6 litus kainuoja. gumbiniams ir svogūniniams augalams ar pan. vadinasi.

bet cia tik dezinfekcijai, ane? kitus gumbinius dar lyg i parafina mirko, kad dregme islaikytu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 09 09, 14:08)
bet cia tik dezinfekcijai, ane? kitus gumbinius dar lyg i parafina mirko, kad  dregme islaikytu  g.gif

niu, dezinfekcijai unsure.gif nusipirkau, bet nesu bandžiusi unsure.gif
Atsakyti
Laba diena visoms,
Skaičiau skaičiau aš jūsų temukę ir visai susipainiojau unsure.gif Maniau kad iškasus iš daržo amarilius reikės migdyti, o jūs čia jau apie persodinimą rašot. Savo amarilius pavasarį pasodinau sode, tai jau oho thumbup.gif kokius svogūnus užsiaugino. Tik man labai keista buvo, nes praėjus keletui dienų nuo išnešimo į lauką, jų lapai raudonuoti po truputį pradėjo, vėliau tas raudonumas dingo, o dabar vėl bando raudonuoti. Tai ką man su jais daryt? Iškasti ir merkti į kažką, ar tiesiog iškasti ir midgyti? g.gif
Prašau padėkite man , nesusipratėlei blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 09 09, 19:32)
Laba diena visoms,
Skaičiau skaičiau aš jūsų temukę ir visai susipainiojau  unsure.gif Maniau kad iškasus iš daržo amarilius reikės migdyti, o jūs čia jau apie persodinimą rašot. Savo amarilius pavasarį pasodinau sode, tai jau oho  thumbup.gif  kokius svogūnus užsiaugino. Tik man labai keista buvo, nes praėjus keletui dienų nuo išnešimo į lauką, jų lapai raudonuoti po truputį pradėjo, vėliau tas raudonumas dingo, o dabar vėl bando raudonuoti. Tai ką man su jais daryt? Iškasti ir merkti į kažką, ar tiesiog iškasti ir midgyti?  g.gif
Prašau padėkite man , nesusipratėlei  blush2.gif

Persodinėja mergaitė dėl to, kad nori parsinešti namo, bet dar gyvybingą, nevystantį, o lauke jau ŠALTA. Tai ir persodina. Bet jei taviškis pradeda džiūti, tai aišku, kad migdyk mirksiukas.gif Nors aš žiūrėčiau pagal situaciją ir turbūt migdyčiau- parneščiau iš kiemo ir lapus nupjovus migdyčiau ax.gif
O dėl raudonumų ant lapų aš nekreipiu dėmesio- tikrai nežinau kodėl, bet nekreipiu tongue.gif Pas mane yra keli su tokiais raupsiukais, bet į svogūną nesimeta, tai ir auga sau ramiai rolleyes.gif O truce mirkyčiau tik prieš sodinant mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos gal kuri turite Hercules ir Charisma wub.gif jau žydėjusius? Noriu pirkti EG, tik įdomu ar spalva tikrai tokia įspūdinga kaip nuotraukoje? g.gif
Atsakyti
O kur vilnietės perkat amarilius? Gal kas siuntėsi EG, ar ten geri svogūnai būna g.gif
Atsakyti
Aš surizikuosiu iš EG siųstis. Bus aišku kokie svogūnai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 09 10, 09:30)
O kur vilnietės perkat amarilius? Gal kas siuntėsi EG, ar ten geri svogūnai būna  g.gif

juk EG rašo, kad parduoda ir Vilniuje g.gif ar ne?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 10, 12:57)
juk EG rašo, kad parduoda ir Vilniuje  g.gif ar ne?

Man atrodo ta parduotuvė jau uždaryta verysad.gif
Atsakyti
mano amarilis lapus didziausius leidzia, bet nezydi. kame cia bedos jam gali buti?
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 10, 09:18)
Persodinėja mergaitė dėl to, kad nori parsinešti namo, bet dar gyvybingą, nevystantį, o lauke jau ŠALTA. Tai ir persodina. Bet jei taviškis pradeda džiūti, tai aišku, kad migdyk  mirksiukas.gif Nors aš žiūrėčiau pagal situaciją ir turbūt migdyčiau- parneščiau iš kiemo ir lapus nupjovus migdyčiau  ax.gif
O dėl raudonumų ant lapų aš nekreipiu dėmesio- tikrai nežinau kodėl, bet nekreipiu  tongue.gif Pas mane yra keli su tokiais raupsiukais, bet į svogūną nesimeta, tai ir auga sau ramiai  rolleyes.gif O truce mirkyčiau tik prieš sodinant  mirksiukas.gif

aciuks.gif už atsakymą. Tai jau dabar jūs juos kasat iš lauko? Tai va kad jie man nevysta visai. Maniau dar mėnesiuką paauginsiu unsure.gif nes ir lapukai jau nauji šiokie tokie išlindę.
Atsakyti