QUOTE(Ice tea @ 2009 09 09, 12:16)
QUOTE(muminukas @ 2009 09 09, 11:20)
iškasus reikia pamirkyti tokiam skystyje, jo yra žalioj stotelėje pirkti, apie 6 litus kainuoja. gumbiniams ir svogūniniams augalams ar pan. vadinasi.
bet cia tik dezinfekcijai, ane? kitus gumbinius dar lyg i parafina mirko, kad dregme islaikytu
QUOTE(Mader @ 2009 09 09, 14:08)
bet cia tik dezinfekcijai, ane? kitus gumbinius dar lyg i parafina mirko, kad dregme islaikytu 
niu, dezinfekcijai
Laba diena visoms,
Skaičiau skaičiau aš jūsų temukę ir visai susipainiojau
Maniau kad iškasus iš daržo amarilius reikės migdyti, o jūs čia jau apie persodinimą rašot. Savo amarilius pavasarį pasodinau sode, tai jau oho
kokius svogūnus užsiaugino. Tik man labai keista buvo, nes praėjus keletui dienų nuo išnešimo į lauką, jų lapai raudonuoti po truputį pradėjo, vėliau tas raudonumas dingo, o dabar vėl bando raudonuoti. Tai ką man su jais daryt? Iškasti ir merkti į kažką, ar tiesiog iškasti ir midgyti?
Prašau padėkite man , nesusipratėlei
QUOTE(visai_nauja @ 2009 09 09, 19:32)
Laba diena visoms,
Maniau kad iškasus iš daržo amarilius reikės migdyti, o jūs čia jau apie persodinimą rašot. Savo amarilius pavasarį pasodinau sode, tai jau oho
kokius svogūnus užsiaugino. Tik man labai keista buvo, nes praėjus keletui dienų nuo išnešimo į lauką, jų lapai raudonuoti po truputį pradėjo, vėliau tas raudonumas dingo, o dabar vėl bando raudonuoti. Tai ką man su jais daryt? Iškasti ir merkti į kažką, ar tiesiog iškasti ir midgyti?
Persodinėja mergaitė dėl to, kad nori parsinešti namo, bet dar gyvybingą, nevystantį, o lauke jau ŠALTA. Tai ir persodina. Bet jei taviškis pradeda džiūti, tai aišku, kad migdyk
O dėl raudonumų ant lapų aš nekreipiu dėmesio- tikrai nežinau kodėl, bet nekreipiu
Merginos gal kuri turite Hercules ir Charisma
jau žydėjusius? Noriu pirkti EG, tik įdomu ar spalva tikrai tokia įspūdinga kaip nuotraukoje?
O kur vilnietės perkat amarilius? Gal kas siuntėsi EG, ar ten geri svogūnai būna
Aš surizikuosiu iš EG siųstis. Bus aišku kokie svogūnai
QUOTE(cunami @ 2009 09 10, 09:30)
juk EG rašo, kad parduoda ir Vilniuje
QUOTE(muminukas @ 2009 09 10, 12:57)
Man atrodo ta parduotuvė jau uždaryta
mano amarilis lapus didziausius leidzia, bet nezydi. kame cia bedos jam gali buti?
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 10, 09:18)
Persodinėja mergaitė dėl to, kad nori parsinešti namo, bet dar gyvybingą, nevystantį, o lauke jau ŠALTA. Tai ir persodina. Bet jei taviškis pradeda džiūti, tai aišku, kad migdyk
Nors aš žiūrėčiau pagal situaciją ir turbūt migdyčiau- parneščiau iš kiemo ir lapus nupjovus migdyčiau
O dėl raudonumų ant lapų aš nekreipiu dėmesio- tikrai nežinau kodėl, bet nekreipiu
Pas mane yra keli su tokiais raupsiukais, bet į svogūną nesimeta, tai ir auga sau ramiai
O truce mirkyčiau tik prieš sodinant