Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

As pirkau siuntimui paruosta Carisma tai buvo visai ne ji, o sokanti karaliene doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Teska @ 2009 09 10, 17:14)
As pirkau siuntimui paruosta Carisma tai buvo visai ne ji, o sokanti karaliene  doh.gif

Na nieko sau protest.gif O nebandei kreeiptis, kad apkeistų? box.gif
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 09 10, 18:13)
Na nieko sau protest.gif O nebandei kreeiptis, kad apkeistų? box.gif

Kad tokio neturejau, tai nesikreipiau, ir dar nesti zydinti ir issiskirti su ilgai lauktais ziedais ir dar keli ziedstiebiai buvo, negalejau, nors siutas tai paemes buvo juodai doh.gif
Tai dabar eurogeles man jau nieko pasiulyt nebeturi, jau viska kas patiko isskyrus ja turiu
Atsakyti
sakyciau del amariliu nesisiuskit nes tikrai abejoju ar tikrai gausit ka norit,buvau sendien euro gelese kaune,nieko jie ten neturi,apipelyje keli svogunai,sake ne cezonas dabar neturi nauju siuntu,o is senu tik keli like unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 09 10, 19:21)
sakyciau del amariliu nesisiuskit nes tikrai abejoju ar tikrai gausit ka norit,buvau sendien euro gelese kaune,nieko jie ten neturi,apipelyje keli svogunai,sake ne cezonas dabar neturi nauju siuntu,o is senu tik keli like  unsure.gif

ačiū 4u.gif o jau būčiau rizikavus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 09 10, 15:25)
aciuks.gif už atsakymą. Tai jau dabar jūs juos kasat iš lauko? Tai va kad jie man nevysta visai. Maniau dar mėnesiuką paauginsiu  unsure.gif  nes ir lapukai jau nauji šiokie tokie išlindę.

Maniškiai vazonuose ant palangės mirksiukas.gif Ir jau pora bando miegoti- pradėjo lapai gelsti thumbup.gif Dar savaitėlę palauksiu, tada pjausiu lapus ir gults į dėžutę liuliaus mirksiukas.gif
Atsakyti
bet galima ir vazone palikti tik nelaistyti, ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 09 11, 09:08)
bet galima ir vazone palikti tik nelaistyti, ar ne?  g.gif

Maniškių lapai dar žali žali, aš dar tik ruošiuos migdyt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 09 11, 09:08)
bet galima ir vazone palikti tik nelaistyti, ar ne?  g.gif

Aha mirksiukas.gif
Atsakyti
mano ir zali ir leidzia vis po viena lapa,visai nenori miegot
schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 09 11, 11:38)
mano ir zali ir leidzia vis po viena lapa,visai nenori miegot
schmoll.gif

Tuoj užsimanys hihihi.gif
Maniškiai sodinti gal lapkritį, tai dabar jau gelsta, nors dar prieš kelias dienas žaliavo išsijuosę mirksiukas.gif

Aišku, turiu ir dar visai smagiai žaliuojančių, lapukus beleidžiančių mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 11 rugsėjo 2009 - 13:38
aš laukiu, kol delčia praeis, tada persodinsiu. ir su krokais tas ats - laukiu delčios galo.
Atsakyti