Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

QUOTE(Daluksa @ 2009 08 05, 20:44)
Preiš kurį laiką rašiau, jog pražydo mano pavasarį gautas amarilis, gavau svogūną, amarilis buvo peržydėjęs, net nesitikėjau, kad sukraus žiedą  galvojau, tręšiu, prižiūrėsiu, kad kitąmet gražiai žydėtų  blush2.gif
Vat čia pasirodau  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif Tie apvalūs žiedlapiukai wub.gif Labai mielas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 08 05, 15:19)
O Dieve, apsiseilėjau  karsta.gif Kaip aš jo NORIU ir DABAR  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif ir dar speju nori ,kad jau zydetu tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 08 06, 13:50)
lotuliukas.gif ir dar speju nori ,kad jau zydetu tongue.gif biggrin.gif

blush2.gif Nuuuuuuuu jooooooooo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet gal labiau norėčiau, kad būtų tik su lendančiu žiedstiebiu rolleyes.gif Man žiauriai patinka tas laukimo periodas wub.gif
Papildyta:

Pas mane ant palangės baigėsi grožiai (Picotee sugalvojo nudžiovinti savo žiedstiebį naują verysad.gif ), liko vien salotos, todėl.....

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 06 rugpjūčio 2009 - 14:00
QUOTE(jediara @ 2009 08 05, 22:33)
O Tu jį tręšei, kai jis taip žiedus ir vaikus augino? g.gif  Nemanau, kad jam būtų amen, bet jis labai daug jėgų atidavė.

tres tai gal viena ar du kartus tresiau,vakare idesiu kaip svogunas atrodo dabar jusu teismui
Atsakyti
Mergaites, gal turite "laisvu" amariliu? Mielai nupirkciau retesniu rusiu..... AS auginu visiskai balta. pAVADINIMO NEZINAU NES TURGUJE IS BOBUTES PIRKAU... Tik jis pas mane vaiku neaugina.. Jau 4 metai kaip vienisas. Gal sakau berniukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lian_a @ 2009 08 08, 14:55)
Mergaites, gal turite "laisvu" amariliu? Mielai nupirkciau retesniu rusiu..... AS auginu visiskai balta. pAVADINIMO NEZINAU NES TURGUJE IS BOBUTES PIRKAU... Tik jis pas mane vaiku neaugina.. Jau 4 metai kaip vienisas. Gal sakau berniukas  g.gif 

Aš galiu pasiūlyti štai tokį gražuolį. Jis smulkesniais žiedeliais, bet kai žydi, tai visas krūmelis gaunasi.
Parduodu, nes pirkau kaip tamsiai bordinį (beveik juodą), o pražydo kraujo raudonumo gražuolis) doh.gif thumbup.gif
Šiuo metu yra tik svogūnas su lendančiu lapu (ir dar šalia vaikiukas auga)

Norėčiau 15 Lt. Vilnius (Šeškinė) tel. 8 657 68134

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 08 rugpjūčio 2009 - 15:25
Gelyte nuostabiai grazi. Bet as is Siauliu. Tad nelabai apsimoka siustis... Domina retesnes veisles..... Bet aciu uz pasiulyma.... Gele nuotraukoje nenusakomo grazumo....
Atsakyti
Mano net trys amariliai leidžia žiedus, taip jiems patiko grynas oras, bet kaip man juos reikės užmigdyti, jei jie žydėt susiruošė?
Atsakyti
QUOTE(Lian_a @ 2009 08 08, 17:34)
Gelyte nuostabiai grazi. Bet as is Siauliu. Tad nelabai apsimoka siustis...  Domina retesnes veisles..... Bet aciu uz pasiulyma.... Gele nuotraukoje nenusakomo grazumo....

wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuva @ 2009 08 08, 17:23)
Aš galiu pasiūlyti štai tokį gražuolį. Jis smulkesniais žiedeliais, bet kai žydi, tai visas krūmelis gaunasi.
Parduodu, nes pirkau kaip tamsiai bordinį (beveik juodą), o pražydo kraujo raudonumo gražuolis)  doh.gif  thumbup.gif
Šiuo metu yra tik svogūnas su lendančiu lapu (ir dar šalia vaikiukas auga)

Norėčiau 15 Lt. Vilnius (Šeškinė) tel. 8 657 68134

user posted image

user posted image

Kraustomės, dėl to noriu greičiau surasti naujus namus šiai gėlytei. Atiduodu už 12 lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 08 rugpjūčio 2009 - 17:12

O kodėl nėra jai vietos naujuose namučiuose? ax.gif
blush2.gif Aš ir tokį turiu, ir pirkau kaip tamsiai bordinį... ax.gif
Sakykit, kada pradėsit mažiau laisty amarilius, na. migdyt, mano vienas jau nebeleidžia naujų lapų, o kitas, tai leidžia pilnu tempu..
Atsakyti
QUOTE(Daluksa @ 2009 08 08, 20:21)
O kodėl nėra jai vietos naujuose namučiuose?  ax.gif
blush2.gif  Aš ir tokį turiu, ir pirkau kaip tamsiai bordinį...  ax.gif
Sakykit, kada pradėsit mažiau laisty amarilius, na. migdyt, mano vienas jau nebeleidžia naujų lapų, o kitas, tai leidžia pilnu tempu..

Ne dėl kraustymo parduodu, o dėl to, kad pirkau ir tikėjausi ne tokios spalvytės.
O dabar tuo pačiu kraustymosi veiksmu mažinu gėlynus kai kuriuos, tai ir šiai gėlytei ieškau naujų namų.
Atsakyti
sveikutes, o as noriu dar pasigirti blush2.gif atsimenat kur pasakojau apie savo vargseli Red Lion sode auganti kuri buvau kaip ir nurasiusi , o jis man 4 vaikucius augino... ZODZIU siandien as ji apziurinejau ir pamaciau ,kad vienas sluoksniukas nudziuvo ir lupasi o po juo dar vaikiukai blink.gif tai dabar mano amarilis augina 11 vaikiuku ir ziedkoti blink.gif blink.gif blink.gif kai paugs galesiu keisti , dovanoti , atiduoti... thumbup.gif kazkokie labai jau vaisingi sitie is UK parsisiusti bigsmile.gif
Atsakyti