Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

grazumelis,baltas ir pilnaviduris....jei nepaslaptis kokia tokio kaina....rimi,....
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2009 09 28, 11:50)
grazumelis,baltas ir pilnaviduris....jei nepaslaptis kokia tokio kaina....rimi,....

Ne paslaptis smile.gif kainavo 14,99, bet baltas buvo tik vienas visi kiti raudoni ( greičiausiai tie kaimiški)
Atsakyti
Gražus baltas žiedas wub.gif , penktadienį aš po darbo nutariau prasiblaškyti ir nejučiomis blush2.gif nuėjau į gėlių parduotuvę. O manęs ten laukė vienišas baltai žydintis pilnaviduris amarilis. Man jo laaabai pagailo ir pasiėmiau į namus biggrin.gif Pirkau Vilniuje Mados/Pasidaryk pats gėlių skyriuj

muminukas aš operuočiau - bent jau tuos raudonumus. Mano visi iš Shetelingo operuoti, apipjaustyti ir su zelionke nuteplioti. Man užteko kad aš supudžiau gražuolį papilio verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eglužė žiemos: 28 rugsėjo 2009 - 12:36
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 09 28, 12:34)

muminukas aš operuočiau - bent jau tuos raudonumus. Mano visi iš Shetelingo operuoti, apipjaustyti ir su zelionke nuteplioti. Man užteko kad aš supudžiau gražuolį papilio verysad.gif

aciuks.gif

žodžiu, prisiminkime:

imu peilį, išpjaunu, barstau angliuku (zelionkės neturiu) ar geriau mergiu į permanganatą, ar barstau permanganatu? palaikau dieną ir sodinu? jau nebepamenu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 09 28, 13:34)
. O manęs ten laukė vienišas baltai žydintis pilnaviduris amarilis. Man jo laaabai pagailo ir pasiėmiau į namus biggrin.gif  [

Kokia panaši istorija hihihi.gif Gėlių gelbėtojos biggrin.gif
Atsakyti
Raudonlige gydom fungicidais (apipuškiam svoguną arba su visu vazonu merkiam į mirkalą)
Puvinį šalinam sekančiai- peiliu pašalinam puvėką ir svoguną „tupdom“ į kalio permanganato tirpalą. Parą palaikom, paskui saulutėj padžiovinam kokias porą parų, ištepliojam briliantine žaluma ir dar padžiovinam. Paskui svogūną patupdom ant smėlio. Kai išlenda šaknytės, svogūną perkeliam į vazoną. Laistyt pradedam kai svogunas įsišaknija.

čia iš pirmo puslapio. klausimai:
kokio stiprumo tirpalas turi būti?
visą parą mirkyti?
ar galima du svogūnus vienu metu mirkyti?
o mano turi daug šaknų, tai jau netupdyti ant smėlio?
Atsakyti
QUOTE(cunami @ 2009 09 28, 10:47)
user posted image
ar bandyt pauginti svogūną ar nužydėjus priverstinai užmigdyti  g.gif

SUPER thumbup.gif thumbup.gif Net apsiseilėjau karsta.gif karsta.gif Nu negi reiks ir man iki Rimi nulėkti blush2.gif BŪTINAI leisk toliau augti, lai lapus užsiaugina, svogūną pamaitina. BŪTINAI mirksiukas.gif
QUOTE(muminukas @ 2009 09 28, 10:50)

Aptepliok zelionke ir migdyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Ice tea, o kaip migdyti? blink.gif juk jie kaip ir miegantys mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 28, 13:42)
čia iš pirmo puslapio. klausimai:
kokio stiprumo tirpalas turi būti?
visą parą mirkyti?
ar galima du svogūnus vienu metu mirkyti?
o mano turi daug šaknų, tai jau netupdyti ant smėlio?

O tu manai, kad čia raudonligė g.gif Pabandyk nulupti viršutinį sluoksnį unsure.gif
Aš tai su fungicidais dar nežaidžiau, bet kokiu kiekiu ant indelio turi būti parašyta mirksiukas.gif
Bet aš daryčiau taip- nulupčiau viršų ir žiūrėčiau, jei yra raudonumų, tai išpjaučiau, į kalio permanganatą mirkyčiau , džiovinčiau, zelionkė ir miegot. O pradėjus busti fungicido "vonia" ir į trasą mirksiukas.gif

Kalio permanganate aš laikau nuo vakaro iki ryto, ryte išimu ir iki vakaro apdžiovinu mirksiukas.gif
Tirpalo stiprumas GERAS, nu jau gerai violetinis mirksiukas.gif
O iš karto du mirkyti GALI mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(Teska @ 2009 09 28, 10:26)
As jau gavau nauja i emeila kataloga čia, tik kad jis visai mazai pasikeites ir naujokiu visai mazai

Bet kainos doh.gif Imčiau du TIKRAI, bet labai daug gaunasi ax.gif O čia ta kaina jau su siuntimu g.gif Papasakok plačiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice tea: 28 rugsėjo 2009 - 12:56
aciuks.gif , Ice tea.
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 28, 13:59)
O tu manai, kad čia raudonligė  g.gif Pabandyk Papildyta:

Bet kainos  doh.gif Imčiau du TIKRAI, bet labai daug gaunasi  ax.gif O čia ta kaina jau su siuntimu  g.gif Papasakok plačiau  mirksiukas.gif

Placiau tai negaliu, nes cia kazkada siuntemes tai gavos ogogo kaina, kiek atsimenu tada organizavo Dvi ar panasiu niku mamyte. Pernai buvo jeigu virs 40 euru tada atsiuncia nemokamai, tik tas kad gauni tikrai toki koki siuntiesi, na bent niekas kiek pamenu nesiskunde o maniskiai tokie kokie ir turejo but atejo.
Pries kiek laiko kazkas labai klausinejo is kur be eurogeliu galima siustis tai va is cia, bet cia labai brangu ir dar paziurejau, kad nera to 40 euru is siuntimas nemokamai,pavasari buna akciju visokiu, kad siuntiesi ir gauni dovanu papildomai viena amarilka, bent pernai taip buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teska: 28 rugsėjo 2009 - 13:26
QUOTE(Teska @ 2009 09 28, 14:19)
Placiau tai negaliu,

Nu tada jei ką, turėk mane omenyje mirksiukas.gif
Atsakyti