grazumelis,baltas ir pilnaviduris....jei nepaslaptis kokia tokio kaina....rimi,....
QUOTE(evers @ 2009 09 28, 11:50)
grazumelis,baltas ir pilnaviduris....jei nepaslaptis kokia tokio kaina....rimi,....
Ne paslaptis
Gražus baltas žiedas
, penktadienį aš po darbo nutariau prasiblaškyti ir nejučiomis
nuėjau į gėlių parduotuvę. O manęs ten laukė vienišas baltai žydintis pilnaviduris amarilis. Man jo laaabai pagailo ir pasiėmiau į namus
Pirkau Vilniuje Mados/Pasidaryk pats gėlių skyriuj
muminukas aš operuočiau - bent jau tuos raudonumus. Mano visi iš Shetelingo operuoti, apipjaustyti ir su zelionke nuteplioti. Man užteko kad aš supudžiau gražuolį papilio
muminukas aš operuočiau - bent jau tuos raudonumus. Mano visi iš Shetelingo operuoti, apipjaustyti ir su zelionke nuteplioti. Man užteko kad aš supudžiau gražuolį papilio
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 09 28, 12:34)
žodžiu, prisiminkime:
imu peilį, išpjaunu, barstau angliuku (zelionkės neturiu) ar geriau mergiu į permanganatą, ar barstau permanganatu? palaikau dieną ir sodinu? jau nebepamenu
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 09 28, 13:34)
. O manęs ten laukė vienišas baltai žydintis pilnaviduris amarilis. Man jo laaabai pagailo ir pasiėmiau į namus
[
Kokia panaši istorija
Raudonlige gydom fungicidais (apipuškiam svoguną arba su visu vazonu merkiam į mirkalą)
Puvinį šalinam sekančiai- peiliu pašalinam puvėką ir svoguną tupdom į kalio permanganato tirpalą. Parą palaikom, paskui saulutėj padžiovinam kokias porą parų, ištepliojam briliantine žaluma ir dar padžiovinam. Paskui svogūną patupdom ant smėlio. Kai išlenda šaknytės, svogūną perkeliam į vazoną. Laistyt pradedam kai svogunas įsišaknija.
čia iš pirmo puslapio. klausimai:
kokio stiprumo tirpalas turi būti?
visą parą mirkyti?
ar galima du svogūnus vienu metu mirkyti?
o mano turi daug šaknų, tai jau netupdyti ant smėlio?
Puvinį šalinam sekančiai- peiliu pašalinam puvėką ir svoguną tupdom į kalio permanganato tirpalą. Parą palaikom, paskui saulutėj padžiovinam kokias porą parų, ištepliojam briliantine žaluma ir dar padžiovinam. Paskui svogūną patupdom ant smėlio. Kai išlenda šaknytės, svogūną perkeliam į vazoną. Laistyt pradedam kai svogunas įsišaknija.
visą parą mirkyti?
QUOTE(cunami @ 2009 09 28, 10:47)
SUPER
QUOTE(muminukas @ 2009 09 28, 10:50)
Aptepliok zelionke ir migdyk
Ice tea, o kaip migdyti?
juk jie kaip ir miegantys
QUOTE(muminukas @ 2009 09 28, 13:42)
visą parą mirkyti?
visą parą mirkyti?
O tu manai, kad čia raudonligė
Aš tai su fungicidais dar nežaidžiau, bet kokiu kiekiu ant indelio turi būti parašyta
Bet aš daryčiau taip- nulupčiau viršų ir žiūrėčiau, jei yra raudonumų, tai išpjaučiau, į kalio permanganatą mirkyčiau , džiovinčiau, zelionkė ir miegot. O pradėjus busti fungicido "vonia" ir į trasą
Kalio permanganate aš laikau nuo vakaro iki ryto, ryte išimu ir iki vakaro apdžiovinu
Tirpalo stiprumas GERAS, nu jau gerai violetinis
O iš karto du mirkyti GALI
Papildyta:
QUOTE(Teska @ 2009 09 28, 10:26)
As jau gavau nauja i emeila kataloga čia, tik kad jis visai mazai pasikeites ir naujokiu visai mazai
Bet kainos
QUOTE(Ice tea @ 2009 09 28, 13:59)
O tu manai, kad čia raudonligė
Pabandyk Papildyta:
Bet kainos
Imčiau du TIKRAI, bet labai daug gaunasi
O čia ta kaina jau su siuntimu
Papasakok plačiau 
Bet kainos
Placiau tai negaliu, nes cia kazkada siuntemes tai gavos ogogo kaina, kiek atsimenu tada organizavo Dvi ar panasiu niku mamyte. Pernai buvo jeigu virs 40 euru tada atsiuncia nemokamai, tik tas kad gauni tikrai toki koki siuntiesi, na bent niekas kiek pamenu nesiskunde o maniskiai tokie kokie ir turejo but atejo.
Pries kiek laiko kazkas labai klausinejo is kur be eurogeliu galima siustis tai va is cia, bet cia labai brangu ir dar paziurejau, kad nera to 40 euru is siuntimas nemokamai,pavasari buna akciju visokiu, kad siuntiesi ir gauni dovanu papildomai viena amarilka, bent pernai taip buvo.
QUOTE(Teska @ 2009 09 28, 14:19)
Placiau tai negaliu,
Nu tada jei ką, turėk mane omenyje