Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

man šitas nerealus
user posted image
------
žiekit, kaip man googlas išvertė apie amarilių priežiūrą doh.gif

Kai Amaryllis baigė žydėjimo, galite ją vėl gėlė (re-bloom) kitais metais, jei jums suteikia jai teisę priežiūros pirma. Po žydėjimo, išjungti prarastas gėlės ir tegul palieka toliau augti ir vystytis. Skatinti tai, numatyti augalų reguliariai su vandeniu ir houseplant trąšos. Jei turite kambarį savo sode, galite augalų Jūsų Amaryllis svogūninės, puodą ir visi, saugioje vietoje, sode gegužės mėn. Pradinė rugsėjo susilaikyti nuo laistymo. Spalio apdaila iš svogūno lapai ir vieta lemputės, puodai ir visi, sausoje, vėsioje, bet šalčio be vietos. Sausio, vėl puodą Amaryllis galvutės šviežių įtampos dirvožemio pašalinus senas šaknis. Jums tada buvo labai gera galimybė mėgautis dar kovas žydėjimo. Šis ekranas, nebus šlovės kaip pirmasis, tačiau, kadangi naujai įsigytų Amaryllis lemputes baigė 3-jų metų grafiką specialios priežiūros. Štai ką daro Amaryllis lemputes šiek tiek brangesni nei kitų gėlių svogūnėliai - tačiau tai, kas daro juos taip verta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 28 rugsėjo 2009 - 13:47
Merginos į kokią žemę sodinate savo gražuoles?
Jooo biggrin.gif Gerai čia goooglas pataria biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cunami: 28 rugsėjo 2009 - 13:50
QUOTE(muminukas @ 2009 09 28, 14:44)
žiekit, kaip man googlas išvertė apie amarilių priežiūrą  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Prisijuokiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akrila @ 2009 09 27, 15:30)
Šiandien nusipirkau svogūną "Amaryllis Charisma". Tai sakykit ar jau man jį dabar sodint ar dar palaukt? Davė dar kažkokio augimo stimuliatoriaus, sakė, kai pasodinsiu palaistyt...  g.gif
kur pirkai? kiek mokejai?

QUOTE(cunami @ 2009 09 28, 09:47)
O aš penktadienį pamačius kaip Rimi "skandina" amarilius nusprendžiau vieną išgelbėti, kadangi buvo tik vienas baltas tai jį ir paėmiau ir ką gi kitą dieną jis man atsidėkojo tokiu žiedu
user posted image

user posted image

O dar kitą dieną vargšelis neatlaikė ir nugriuvo, teko apibintuoti kotą  doctor.gif
Gal patarsit ką man su juo daryti, pas jį lapai visi nukirpti likę tik 2, ar bandyt pauginti svogūną ar nužydėjus priverstinai užmigdyti  g.gif

augink ir mylek, o del lapu nesijaudink, ataugs

QUOTE(muminukas @ 2009 09 28, 09:50)
cunami, labai gražus žiedas wub.gif

aš irgi patarimo - sodinti ar operiuoti?

manyciau ,kad operuok unsure.gif
Atsakyti
išnagrinėjau, tai nėra taip blogai , kaip atrodė, sakyčiau mastau.gif pjoviau tik vienoj vietoj, o kitur tai tik ant to seno lukšto raudonumai.... bet vis tiek abu kalio permanganato grožio vonioj iki ryto mirks mastau.gif
Atsakyti
Man ir iškilo klausimas dėl žemių į kokias sodinate g.gif Aš žadu sodinti į komposto ir durpių mišinį tongue.gif
Atsakyti
As sodinau is uosvienes atsivestoj tai puikiausiai augo, svoguniukai puikiai net nepersistengiau tresdama thumbup.gif
Atsakyti
as is darzo pasikasiau biggrin.gif
Atsakyti
Aš kažkaip daržo žemės vazoninėms gėlėms nenaudoju - perku keletos rūšių blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 09 28, 22:16)
Aš kažkaip daržo žemės vazoninėms gėlėms nenaudoju - perku  keletos rūšių  blush2.gif

o kokių g.gif
Atsakyti
Perku žydinčioms gėlėms dviejų rūšių, komposto. Po to maišydama visuomet įberiu pelenų ir išdžiovintų susmulkintų kiaušinių lukštų. Svogūninėms tai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 28, 13:44)
------
žiekit, kaip man googlas išvertė apie amarilių priežiūrą  doh.gif

joooooooo....man kaip "specei" tai tokį straipsnį tik ir skaityt, nieko nesupratau schmoll.gif

cunamio nereali gėlytė

o aš šiandien nusipirkau turguj Aphrodite assa.gif dar sakė nesodint , palaukt kokią savaitėlę, tamsumoj palaikyt (tipo, kad pastresuotų)
dar buvo Picotee, ir dar kažkos raudonas, pav neatsimenu ax.gif visų tik po 1 svogūną smile.gif
Atsakyti