Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

Livai, kuriam turguj? ax.gif

maniškiai jau iš permanganato ištraukti netyčia užklydusia saulute mėgaujasi, paskui zelionka tepsiu - nusipirkau iš ryto pioneer.gif
Atsakyti
kaip gerai, kad aš Vilniuj, o tai paskutinius pinigus išleiščiau amariliams doh.gif . Dabar laukiu kol pas mus atveš į Žalia stotelę ar kitur ir kaupiu pinigėlius blush2.gif
Kurią gėlę pirkau pasidemontruočiau, bet kažko neveikia photobuketas g.gif . Šiandien fotografuodama tik pastebėjau: kortelė uždėta normalaus balto amarilio arctick withe (arkties baltumas) O žiedai pilnaviduriai, kaip cunami amarilio. Man įtarimas, kad tai baltoji nymfa g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 09 29, 09:35)
Livai, kuriam turguj? ax.gif

Šilainių

QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 09 29, 09:41)
kaip gerai, kad aš Vilniuj, o tai paskutinius pinigus išleiščiau amariliams doh.gif .

irnesakyk.gif galim atsiust mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 09 29, 10:41)
kortelė uždėta normalaus balto amarilio arctick withe (arkties baltumas) O žiedai pilnaviduriai, kaip cunami amarilio. Man įtarimas, kad tai baltoji nymfa g.gif

Pas mane irgi kortelė su arctic white biggrin.gif Kiek tu už jį mokejai?
Atsakyti
Saules mieste Rimi amariliams akcija 9.99lt ir net zydintis, labai grazus!!! Spalvos buvo dvi raudoni (tokie senoviskus primenantys) ir oranziniai - va tie tai thumbup.gif atrode!
Atsakyti
nu jum ir faina tokiu grozybiu gaunat,....gausiu ir as vaikuti balto sake tikrai balto nors ir nepilnavidurio bet balto... clap.gif nes man nesiseka su baltais vis isduria prazysta raudonai...tad laukiu siuntinuko... ax.gif wub.gif
Atsakyti
Kiek prisimenu 19,90 g.gif
[URL=user posted image]My Webpage[IMG][/URL]
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 09 29, 12:50)
[URL=user posted image]My Webpage[IMG][/URL]

nu grozis labai jau balti man..... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
shetelingo amarilius ir sodinat su visomis milžiniškomis šaknimis?
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 09 29, 07:02)
Perku žydinčioms gėlėms dviejų rūšių, komposto. Po to maišydama visuomet įberiu pelenų ir išdžiovintų susmulkintų kiaušinių lukštų. Svogūninėms tai patinka  ax.gif

Aš manau, kad jei vasarą tiko sodo žemė, tai ir vazone auginant ta pati turi tikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2009 09 29, 12:50)

Toks pat gražuolis wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(visai_nauja @ 2009 09 29, 13:08)
Aš manau, kad jei vasarą tiko sodo žemė, tai ir vazone auginant ta pati turi tikti  g.gif

Gal ir taip , tik norisi palepinti ax.gif
Atsakyti