Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (III tema)

QUOTE(Ice tea @ 2009 08 12, 14:09)
Nu nelabai  mirksiukas.gif Tai tau tada nežiūrėsiu pirmadienį  tongue.gif

tongue.gif o kuriam miesto gale esi? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiam gražuoliui labai ieškau naujų namų.

(dabar yra didelio svogūno pavidale + auginasi vaikiuką)

10 lt.

user posted image

Vilnius, Šeškinė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuva: 12 rugpjūčio 2009 - 19:59
QUOTE(Lietuva @ 2009 08 12, 20:58)
Šiam gražuoliui labai ieškau naujų namų.

as noreciau sio grazuolio smile.gif esu is vilniaus, ryt galeciau paimt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 08 08, 22:55)
kai paugs galesiu keisti , dovanoti , atiduoti...  thumbup.gif  kazkokie labai jau vaisingi sitie is UK parsisiusti  bigsmile.gif

koks miestas? labai norėčiau..
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 08 12, 07:43)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jau Zebrina užsiprašė  thumbup.gif  thumbup.gif
Tikrai galiu, tik aš ten važiuosiu kitą pirmadienį anksčiausiai, nu nebent kas nors pasikeistų  g.gif O šiaip svogūnai nėra labai geros būklės- reiks patvarkyti unsure.gif Vakar išsiroviau aš jį ir vaizdelis nelabai gražus- keli sluoksniai papuvę, bet nuėmus vaizdas neblogas- vidus svogūno nepažeistas smile.gif Tai jei pasirašot tokiam bandymui, tai aš galiu nupirkti, jei iki kitos savaitės dar jų liks  mirksiukas.gif

O man zinok paziurek mirksiukas.gif -kaip bus -taip..kas nerizikuoja,tas negeria sampano drinks_cheers.gif o gal visai ir pasiseks gaut sveika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cordi @ 2009 08 12, 22:27)
as noreciau sio grazuolio smile.gif esu is vilniaus, ryt galeciau paimt smile.gif

parašiau Jums asmeninę žinutę 4u.gif laukiu šiandien 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 08 12, 20:50)
tongue.gif o kuriam miesto gale esi? mirksiukas.gif

Šiuo metu rytiniame gale- netoli tos bazės, bet.... dirbu, o darbo metu nelabai galiu išlėkti- nebent su reikalu (o tas reikalas ir bus pirmadienį tongue.gif ), o kai važiuoju namo, tai ta bazė nebedirba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2009 08 12, 23:30)
koks miestas? labai norėčiau..

kaunas, silainiai
Atsakyti
Laba, grizau po atostogu ir nudziugau pamaciusi ,kad mano mazuciai kuriuos pries atostogas atskyriau, jie jau po lapeli augina wub.gif nekantraunu ryt nulekti i soda paziureti i savo daugiavaiki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 08 13, 10:30)
kaunas, silainiai

dėkui,per toli
Atsakyti
Šiandien nevažiuosiu į tą gėlių bazę verysad.gif Labai atsiprašau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mader @ 2009 08 08, 22:55)
sveikutes, o as noriu dar pasigirti  blush2.gif  atsimenat kur pasakojau apie savo vargseli Red Lion sode  auganti kuri buvau kaip ir nurasiusi , o jis man 4 vaikucius augino... ZODZIU siandien as ji apziurinejau ir pamaciau ,kad vienas sluoksniukas nudziuvo ir lupasi o po juo dar vaikiukai  blink.gif  tai dabar mano amarilis augina 11 vaikiuku ir ziedkoti blink.gif  blink.gif  blink.gif  kai paugs galesiu keisti , dovanoti , atiduoti...  thumbup.gif  kazkokie labai jau vaisingi sitie is UK parsisiusti  bigsmile.gif

Aš norėčiau, juo labiau, kad kaimynystėj, aš irgi iš Šilainių.
O čia mano PROMO (lyg) blush2.gif Žydi šiemet jau trečią kartą- vienas nužydi, kitą leidžia
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zinulė: 21 rugpjūčio 2009 - 15:45