Įkraunama...
Įkraunama...

Kalanetika

labai daug yra torrents.ru
kai ka atsisiunchiau po gabaliuka per rapid share, perziurejus kazkur supermamose rastas nuorodas, kazka turejo zmones Meganeto serveriuose, jei turit priejima - galit paieskoti, kai ka buvau radus senokai per emule. Tiesa sakant pradejau nuo anglisku uzsiemimu.
Ankschiau Lietuvoje per level.lt buvo galima uzsisakyti ir nusipirkti rusu kalba dvd apie Kalanetika, kainavo iki 20 litu, gal ir dabar jis tebeparduodamas.
Siaip on line daug video pamoku angliskai, rusu kalba gal ir imanoma suvedus rasti - yra youtube, o lietuviskai jau ir delfis po truputi rasineja apie kalanetikos pagrindus.

QUOTE(liepa27 @ 2010 01 31, 00:34)
4u.gif sakykit, gal zinote kur gauti video irasu su kalanetikos arba pilateso pratimu irasais lietuviu arba rusu k.labai noriu ir namie pasportuot, nes tie 2 kartai per sav. Stulginskio vid.man mazoka ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Nikolia @ 2010 01 31, 15:47)
labai daug yra torrents.ru
kai ka atsisiunchiau po gabaliuka per rapid share, perziurejus kazkur supermamose rastas nuorodas, kazka turejo zmones Meganeto serveriuose, jei turit priejima - galit paieskoti,  kai ka buvau radus senokai per emule. Tiesa sakant pradejau nuo anglisku uzsiemimu.
Ankschiau Lietuvoje per level.lt buvo galima uzsisakyti ir nusipirkti rusu kalba dvd apie Kalanetika, kainavo iki 20 litu, gal ir dabar jis tebeparduodamas.
Siaip on line daug video pamoku angliskai, rusu kalba gal ir imanoma suvedus rasti - yra youtube, o lietuviskai jau ir delfis po truputi rasineja apie kalanetikos pagrindus.

4u.gif aciu, anglu k.medziagos tikrai daug, bet su anglu k. man prastai blush2.gif o noriu ne tik ziureti video, bet ir suprasti ten sakomus komentarus, pastabas rolleyes.gif to dvd, kur per level galima buvo nusipirkt, jau nera verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2010 01 31, 16:37)
4u.gif aciu, anglu k.medziagos tikrai daug, bet su anglu k. man prastai blush2.gif o noriu ne tik ziureti video, bet ir suprasti ten sakomus komentarus, pastabas rolleyes.gif to dvd, kur per level galima buvo nusipirkt, jau nera verysad.gif

kur rast video rusu kalba buvo rasoma pries kelis metus sioje temoje, as atsisiunciau. jei nerasi parasyk man i az. per skype persiusiu.
man tas rusiskas daug geresnis negu populiarusis angliskas, sunkesni pratimai, laibau dirba raumenys ir labai patinka pabaigoje relaksaciniai pratimai:)
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2010 01 31, 19:14)
kur rast video rusu kalba buvo rasoma pries kelis metus sioje temoje, as atsisiunciau. jei nerasi parasyk man i az. per skype persiusiu.
man tas rusiskas daug geresnis negu populiarusis angliskas, sunkesni pratimai, laibau dirba raumenys ir labai patinka pabaigoje relaksaciniai pratimai:)

4u.gif aciu!
Atsakyti
Nikolia,

Rasei apie kvepavimo svarbą atliekant pratimus.
o aš noriu pasitikslinti: ar yra skirtumas, kvėpuoti per burną ar per nosį?
Atsakyti
Kvėpavimas Kalanetikoj?? Kažkas naujo rolleyes.gif gal dėl to, kad aš namuose su Video sportuoju ale, kad neakcentuoja kvėpavimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žmona @ 2010 02 01, 14:35)
Kvėpavimas Kalanetikoj?? Kažkas naujo  rolleyes.gif gal dėl to, kad aš namuose su Video sportuoju ale, kad  neakcentuoja kvėpavimo  g.gif

Niu man irgi atrodo, kad kalanetikoj kvėpavimo taisyklių nėra g.gif Tiesiog reikia kvėpuot, neužlaikyt, ir viskas. Pilatese kvėpavimas svarbu, ar aš klystu??? unsure.gif
Atsakyti
ruduke,

esmej trumpas ikvepimas per nosi, ilgas iskvepimas per burna..toks ilgas kiek tu sugebi..va tas ir sukelia nedideli deguonies bada, kas ir greichiau augina raumeni ir tirpdo lasini. Kaip vyksta pats cheminis procesas, labai tiksliai paaiskinti nelabai sugebesiu, paieskok internete.
Pachiam pratime koki tu bedarysi, svarbus butent tas maximalus raumens itempimas ir tuo paciu daromas ilgas iskvepimas....pats judesys be kvepavimo, visiskai bevertis..Be to tokiu budu kvepuojant maziau pavargstama ir nepersitempiama. Ir sutelkiamas demesys ties konkrechia zona.
Cia tokia sistema- viskas turi buti darnoj su kvepavimu ir atliekama letai su didele koncentracija i ta raumeni, kuri tempiate.
Daug kas is kalanetikos, kaip ir bet kokios kitos sistemos, kuri turi magiskus zodzius " galima suliekneti '' darosi tiesiog pinigus"..ir jei jums patinka moketi uz tai, kad tiesiog statiskai pastoviniuojat kazkokiose pozose..jusu sventas pasirinkimas..

QUOTE(rudukė @ 2010 02 01, 08:37)
Nikolia,

Rasei apie kvepavimo svarbą atliekant pratimus.
o aš noriu pasitikslinti: ar yra skirtumas, kvėpuoti per burną ar per nosį?

Atsakyti
QUOTE(Ketus @ 2010 02 01, 16:05)
Pilatese kvėpavimas svarbu, ar aš klystu??? unsure.gif

Taip, labai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(Nikolia @ 2010 02 01, 16:16)
ruduke,
esmej trumpas ikvepimas per nosi, ilgas iskvepimas per burna..toks ilgas kiek tu sugebi..va tas ir sukelia nedideli deguonies bada, kas ir greichiau augina raumeni ir tirpdo lasini. Kaip vyksta pats cheminis procesas, labai tiksliai paaiskinti nelabai sugebesiu, paieskok internete.
Pachiam pratime koki tu bedarysi, svarbus butent tas maximalus raumens itempimas ir tuo paciu daromas ilgas iskvepimas....pats judesys be kvepavimo, visiskai bevertis..Be to tokiu budu kvepuojant maziau pavargstama ir nepersitempiama. Ir sutelkiamas demesys ties konkrechia zona.
Cia tokia sistema- viskas turi buti darnoj su kvepavimu ir atliekama letai su didele koncentracija i ta raumeni, kuri tempiate.
Daug kas is kalanetikos, kaip ir bet kokios kitos sistemos, kuri turi magiskus zodzius " galima suliekneti '' darosi tiesiog pinigus"..ir jei jums patinka moketi uz tai, kad tiesiog statiskai pastoviniuojat kazkokiose pozose..jusu sventas pasirinkimas..

Dėkui už paaiškinimą smile.gif

Tai ir man atrodo, ka labai svarbu darant pratimą, tinkamai įkvėpti iš iškvėpti, tiek kalanetikoj tiek ir pilatese. aš tik galvoju, ar tas deguonies mini badas nekenkia širdžiai g.gif
Atsakyti
Nusiunčiau "Stimulus"'ui klausimą dėl kvėpavimo. Įdomu, ką atsakys smile.gif Aišku, galima ir treniruotės metu trenerės paklaust ax.gif biggrin.gif Kažkaip suintrigavo mane šitas reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ketus @ 2010 02 01, 16:57)
Nusiunčiau "Stimulus"'ui klausimą dėl kvėpavimo. Įdomu, ką atsakys smile.gif Aišku, galima ir treniruotės metu trenerės paklaust  ax.gif  biggrin.gif Kažkaip suintrigavo mane šitas reikalas biggrin.gif

Labai lauksim ats smile.gif
įdomu, ką parašys smile.gif
Atsakyti