Įkraunama...
Įkraunama...

AD

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 26 liepos 2009 - 11:18
QUOTE(maža mazgė @ 2009 07 25, 21:03)
Hello,
o man siandien buvo labai blogai, paauglysteje patirdavau siokiu tokiu priepuoliu, kai pries akis pasirodydavo gelsvos demes, pradedavo skaudeti pilva, galva, pykinti, baisi savijauta... Siandien viskas pasikartojo, galvoju gal nuovargis (menesines, remontai)  doh.gif Aciu Dievui, pagulejus pora valandu praeina, bet labai slyksti savijauta  verysad.gif
Siandien pakabinome lubas, sviestuva, uzgruntavome visas sienas, lieka vis maziau ir maziau.  wub.gif

O vakar grizo velai maniskis, mes jo laukem su gyvunais, o jis man puokste roziu atveze  blush2.gif  wub.gif Laiminga as, ka?  rolleyes.gif

Maža mazge, aš tikiu, kad tai nuo nuovargio, ypač jei Ksėna sako, tai žino... Vargšelė... bet ta puokštė atpirko viską bigsmile.gif šaunuolis bigsmile.gif wub.gif
Ir remontai beveik baigti, jėga smile.gif
Atsakyti
jei veliau iseis,idesiu nuotraukas,savo vaiku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(CreteIsland @ 2009 07 25, 22:21)

as jauciuosi vidutiniskai.nepasakyciau,kad labai jausciau teigiama efekta nuo zolofto.galbut todel,kad niekaip nepavyksta padidint dozes.vos padidinu-iskart labai pykina,sirdis permusineja ir t.t. unsure.gif tad geriu 3/4 vietoj visos tabletes.gal del to ir efekto nelabai yra...o gal as jo tik nejauciu?...
pirmadieni einu pas daktara.kalbesimes ka daryti.as beveik noreciau bandyt koki kita AD.labai jau nepatinka tie salutiniai reiskiniai.dar kad nuotaika butu gera,tai butu galima kentet,bet ir nuotaika nepergeriausia.

p.s.su vaikuciu gulejom ligoninej,tai gavosi taip,kad kelias dienas neisgeriau zolofto.ir absoliuciai nieko blogo nesidare.kaip tik priesingai-nepykino,nesvaigo galva.net keista-nutraukus savijauta daug geresne nei vartojant.(zinoma,cia gal nereik sprest,nes tai buvo tik 2 d.).beje,nakciai klonazepamo irgi negeriau,nes reikejo budet prie vaikucio,va be jo tai miegas isvis neimdavo.na,bet to ir reikejo tas kelias dienas-nemiegot...

Sveika, CreteIsland,

Labai malonu tave čia matyti, sveika sugrįžusi! bigsmile.gif O dėl vaistukų nepergyvenk, svarbu, yra kur tobulėti biggrin.gif Jei jau nebūtų į ką keisti ir pan., tada būtų blogai, o dabar visada lieka dar daug kelių - daug rūšių AD, daug visko smile.gif aš va pakeičiau į Seroksatą, tai kažkaip vakar nerealiai gerai jaučiausi, apkeliavom pusę Vilniaus apylinkių, jau nekalbant kad parduotuvėj visko apsipirkom, o kike dar vakar prisifotkinom! smile.gif Net sesė sako, kad aš tokia jau seniai nebuvau bigsmile.gif vakar visą dieną vėl visus juokinau ir mėčiau kelių metų senumo bajerius, net pati negalvojau, kad aš vis dar galiu būti toks nerealus traukos centras lotuliukas.gif atrodo, kad vakar, kaip ir anksčiau, visų linksmybių priežastis buvau aš, nes man visi dėkojo už tą nuotaiką, o ko čia dėkot, jei aš pati negalėjau atsidžiaugti, kad man iš dūšios ėmė kilti visi bajeriia, išgyvenimai, norai, jausmai, kuriuos buvau pamiršusi. Kita vertus, aš manau, kad tai nebuvo vaistų vien poveikis, manau, kad tai yra tiesiog ilgalaikis laipsniškas gerėjimas, o tas vaistukų pakeitimas prie to prisidėjo. Bet gal tai jau tos šlykštumo pabaigos pradžia thumbup.gif
CreteIsland, o tu dieną išgerk 1/4 klonazepamo prie Zolofto, pamatysi, koks nerealus bus efektas, pažadu smile.gif žinau, esu išbandžiusi daug kartų. Geriausia, kad turėtum kokią pusę lexotanilio įkalt kokį mėnėsį ar du prie savo zolofto, tai ir po visą galėtum gerti smile.gif na bet čia jau kaip su gydytoju nuspręsit.

CreteIsland, žinok, suprantu tave, aš kai keičiu vaistus ir seni jau baiginėja veikti, o naujieji dar neveikia, irgi jaučiuosi puikiai - visada taip būna, bet jei ilgiau negertum, nieko gero tikrai nebūtų. Bet tu pagalvok, gal tavyje dažniau apsilanko juokas, gal daugiau jėgų turi, gal kiekvienas darbas nebeatrodo, kaip žygdarbis? Juk vaistai negali visai neveikti smile.gif

O kas mažytei buvo?
Papildyta:
QUOTE(Ksėna @ 2009 07 26, 00:21)

O mano dieną šiandien praėjo labai gerai. Po pietų nuvažavom su šeimą į  Vingio parką pasivaiksčiuoti.Labai gerai praleidom laiką. Tik vakare uodai pradėjo kabinetės biggrin.gif
Tik kožkoki pykinimą visą dieną jaučiu,bet tikrai ne  nestuke.gif  biggrin.gif Man kartais užeina tokioks dienos kai apetito neturiu ir pykiną lig ir be priežasties. Man kai gastritas tai viską nurašau savo skrandžiui,bet velnias žino kodėl mane pykiną.

Labanaktuk 4u.gif
Papildyta:

Arūne ,bet tu rašei kad tau vidutinę depresiją? Gal ką sumaišiau,bet tikrai atsimenu kad rašei kad vidutinę... g.gif
Dabar ikiukas 4u.gif

Ksėna, džiaugiuosi už tavo gerą dieną, mano irgi labai gera buvo, ypač dėl savijautos ir nuotaikos bigsmile.gif thumbup.gif Įsivaizduokit, nueini į parduotuvę, o tau joje ne susikaustymas, o ramybė... To nebuvo jau labai ilgai, net kelis mėnesius...
Ksėna, tau truputėlį stiproki vaistukai, nes pykina - kartais toks lyg serotonino sindromo požymis pasireiškia, bet tai nieko baisaus. Tiesiog gali įkalt ko nors raminančio ir pamatysi, kad tas pykinimas dingtų, todėl nebijok jo. Kad tau reikia šiek tiek, labai nedaug, raminančių, rodo ir tavo miegas. Tada ir baigtų pykinti, kai gerai pailsėtum. Aš nieko nesiūlau, tik pasakau tai, ką esu patyrusi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 26, 09:25)
labas rytas 4u.gif
yra ta depresija,bet ne tokia ji sunku. unsure.gif arba as nieko jau nebesuprantu,per savo ta bulimija,paklausiu,as jos kita karta is naujo.

Na, mums esmės nekeičia, vidutinė ar lengba, tiesiog pati nesusimaišyk smile.gif įkelk foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 07 26, 11:02)
Papildyta:
Princese, aš manau, pasakyk gydytojui, kad tu vis dar bijai tamsos ir mirties... O seniai to bijai? blink.gif

Taip seniai,viskas prasidejo po avarijos tokios,as trenkiausi su galva i priekini stikla,siuvo man kakta,bet rimto nieko, o po tos avarijos ir prasidejo viskas.... baimes,matydavau save karste, priepoliai,kvieciam greitaja,per gyd einu niekas nieko neranda. ir pagaliau toks gyd man sako jus nueikit pas psichotarapeuta,ir nuejau pas ji.ir tada man nustate asmenine depresija ir PA. geriau vaistukus metus laiko,viskas praejo, ir po metuku vel viskas atsikartojo man. verysad.gif unsure.gif ir dabar va vel geriu vaistukus. aisku pagerejo man,bet tos baimes tamsos,mirties niekaip negaliu atsikratyti verysad.gif
Atsakyti
http://www_fotoz_lt/...time=1248602053
bandau,bet gali ir nesigauti,nes dar nemoku visko.
http://www_fotoz_lt/....jpg?1248602234
tik mazos nuotraukos,nesigauna dar man det didesnes
prasom mano seimyna wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 26 liepos 2009 - 11:58
sveikos mergytes 4u.gif
kaip smagu Wiskute,kad tau akytese prasviesejo,tikiuosi taip bus ir toliau.. smile.gif as irgi laukiu nesulaukiu kada prasides mano gerejimas smile.gif kol kas i pardes,net i maisto negaliu eiti viena,einu tik su MB ir tik stipriai i ranka isikibus doh.gif apie vairavima galiu kol kas pamirsti,nes kojos dar kazkokios neramios ir nemalonus pojuciai jose..
Ksenute,mane ziauriai pykina taip pat,bet as prie escitolopramo geriu xanax ryte 0.25mg ir motilium,pastarosios greitai ta pykinima nuima..ypac stipriau pykina,kai pavargstu..
atskrenda teveliai pas mane antradieni,labai laukiu,bet jegu ir energijos nulis..taip nesinori,kad tokia matytu mane verysad.gif ir aplamai po savaite i darbeli reiks grizti,tai nuo dabar save jau nuteikineju,kad pajegsiu istversiu ir viskas bus gerai..
kartais,kai buna bloga savijauta labai sunku pozityviai mastyti,tos begedes tamsios mintys tiesiog pacios skverbiasi ,bet kai perlauzi save ir pradedi galvoti gerus dalykus,isivaizduoti malonias situacijas,padeda uzsimirsti bent kuriam laikui ir negalvoti apie ta slykscia savijauta..kiekvienas is musu turi kazkokia happy place savo svajonese ir kaip buna blogai labai padeda,kai mintimis i ja nukeliauji smile.gif
mano didelis pasiekimas buvo,kad as pajegiau sutvarkyti vaiku rubu spinta ir israveti savo sodelyje gelytes,nors vakare jautesi toks nuovargis doh.gif
ir dar norejau parasyti savo pastebejimus kai kuriuos..pastebejau,kad siuo metu ne su visais pazistamais ir draugais galiu bendrauti,kai kurie is ju mane labai isvargina,nors to seniau ir nepastebejau,kai geriau jauciausi..o nuo kitu as atsigaunu kaip tik..po ju apsilankymo jauciuosi geriau ir nuotaika pasitaiso ir rytojaus diena jauciuosi geriau..kazi kodel taip yra.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dianele-75: 26 liepos 2009 - 12:18
QUOTE(dianele-75 @ 2009 07 26, 13:14)
kol kas i pardes,net i maisto negaliu eiti viena,einu tik su MB ir tik stipriai i ranka isikibus doh.gif apie vairavima galiu kol kas pamirsti,nes kojos dar kazkokios neramios ir nemalonus pojuciai jose..
  Ksenute,mane ziauriai pykina taip pat,bet as prie escitolopramo geriu xanax ryte 0.25mg ir motilium,pastarosios greitai ta pykinima nuima..ypac stipriau pykina,kai pavargstu..

kartais,kai buna bloga savijauta labai sunku pozityviai mastyti,tos begedes tamsios mintys tiesiog pacios skverbiasi ,bet kai perlauzi save ir pradedi galvoti gerus dalykus,isivaizduoti malonias situacijas,padeda uzsimirsti bent kuriam laikui ir negalvoti apie ta slykscia savijauta..kiekvienas is musu turi kazkokia happy place savo svajonese ir kaip buna blogai labai padeda,kai mintimis i ja nukeliauji smile.gif
  mano didelis pasiekimas buvo,kad as pajegiau sutvarkyti vaiku rubu spinta ir israveti savo sodelyje gelytes,nors vakare jautesi toks nuovargis doh.gif
  ir dar norejau parasyti savo pastebejimus kai kuriuos..pastebejau,kad siuo metu ne su visais pazistamais ir draugais galiu bendrauti,kai kurie is ju mane labai isvargina,nors to seniau ir nepastebejau,kai geriau jauciausi..o nuo kitu as atsigaunu kaip tik..po ju apsilankymo jauciuosi geriau ir nuotaika pasitaiso ir rytojaus diena jauciuosi geriau..kazi kodel taip yra.. g.gif

Dianele, tu matai, kaip mums viskas panasu,,, ta parduotuve, tos kojos ir visa kita. Tai del tu jausmu kojose labiausiai ir neiseina normaliai isstovet eilese, as ta jausma vadinu nerimas kojose smile.gif Dianele, as taip pat neinu viena i pardes, tik tiek, kad as nesikabinu i ranka ir apsimetu, kad nieko nevyksta, nors dazniausiai taip jose isitempiu, kad visaip bandau atpalaiduoti save smile.gif ir pavyksta. Vakar irgi norejo uzeit PA ne karta, bet as buvau tokia rami, kad net nekreipiau i tai demesio. Atsimenu, praejusi karta, kai sirgau sita kvailyste, i parduotuve viena pradejau eiti po kokiu metu tik, bet tiesiog jauciau, kad man viskas praejo. Gal butu buve ir greiciau, bet tris kartus keiciau vaistukus, todel uzsitese, be to, bakalauro baigimas, valstybiniai egzai ir kitokie pervargimai mane sustabde.
Dianele, nebijok tu teveliu, viskas bus gerai. Tokios jau mes - as irgi zinok nerimauju, kaip siandien vakare eisiu i savo draugo gimtadieni, kuriame bus ir jo tevai - man kazkodel buna kartais sunku sedet, atrodo, kad tai atima daug jegu, o va vaiksciot lengviau, turbut tai irgi savotiska nerimo forma biggrin.gif tai nerimauju del to, kaip pavyks, bet zinau, kad viskas pavyks gerai biggrin.gif Man svarbiausia, kad as galeciau eit viena i parduotuve, o tiek jegu, kiek yra, man jau visai uztektu smile.gif tas pablogejimas gal jau atsitraukia? bigsmile.gif paziureim, kaip rytoj seksis dirbti su naujais vaistukais blink.gif
Dianele, zinai, kai as bijodavau nualpti anksciau, man mama pasake viena argumenta, kuris labai itikino. Ji pasake, kad zmogus yra labai stiprus ir jo organizmas pats savaime sukovoja su dalykais, kurie mums atrodo neiveikiami. Tu sugebesi atidirbti iki pagerejimo, tikrai zinau, nes pati per tai einu. Is pradziu galvodavau, kaip istverti diena, o dabar - kaip savaite smile.gif

O teigiamas emocija sman duoda butent tas draugas, kurio nesiryztu vadinti vaikinu. Na taip, mes bunam kartu, jis pasiima mane po darbo, leidziam laika, jis daznai pas mane miega, mylimes ir visa kita. Gal su kitu ir nebuciau, bet jauciu, kad su situo kazkas mane be galo teigiamai veikia, mes juokiames ir sypsena nedingsta nuo mano veido, kai bunam kartu biggrin.gif nesuprantu, ka jam jauciu, bet kad kazkokiu teigiamu emociju ir labai daug jis man duoda, tai sutinku su visais, kurie taip man sako smile.gif nereik ne rsakyt, pati jauciu smile.gif
O vat stai su kai kuriais bendravimas isavrgina, ko anksciau nebudavo. na bet ir sitas potyris nera blogai, reikia viska isgyventi smile.gif

Zinot, kas man pakelia nuotaika? Nuejimas i parduotuve su kuo nors - tai geriausias nuotaikos pasikelimo budas visai diena ir dar kitai, nes padarai tai, ko negali bigsmile.gif

Jau trys, o as dar nepietavau blink.gif nusilakavau nagus, eisiu uzkasti, issidziovinti kudlas, pirkti geliu ir tada jau vaziuosim i gimtadieni smile.gif

Dianele, o tau dar yra nerimas ar ne? Ir kokius vaistus anksciau gerdavai? wink.gif
Papildyta:
QUOTE(princese333 @ 2009 07 26, 12:42)
Taip seniai,viskas prasidejo po avarijos tokios,as trenkiausi su galva i priekini stikla,siuvo man kakta,bet rimto nieko, o po tos avarijos ir prasidejo viskas.... baimes,matydavau save karste, priepoliai,kvieciam greitaja,per gyd einu niekas nieko neranda. ir pagaliau toks gyd man sako jus nueikit pas psichotarapeuta,ir nuejau pas ji.ir tada man nustate asmenine depresija ir PA. geriau vaistukus metus laiko,viskas praejo, ir po metuku vel viskas atsikartojo man. verysad.gif  unsure.gif  ir dabar va vel geriu vaistukus. aisku pagerejo man,bet tos baimes tamsos,mirties niekaip negaliu atsikratyti verysad.gif

Princese, tavo atveju tikrai butina psichoterapija. Matai, tu susirgai po didziulio patirto streso, tai skiriasi nuo pvz mano situacijos. Pasilankyk, padirbkit kartu su psichoterapeutu. Bus tikrai labai gerai smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 26, 12:55)

prasom mano seimyna wub.gif

Vajei, kokie maziai blush2.gif Sunkiai dar save isivaizduoju mamos vietoj ax.gif Nors jei pastociau, gimdyciau, nes man ne 16 metu, kad daryciausi aborta smile.gif
As tai nedrisciau ikelti nuotraukos i bendra foruma kazkaip, man baisu smile.gif o atsiusti i AZ neimanoma? smile.gif
Atsakyti
kazkaip man nebaisu kelti tu nuotrauku g.gif galima ir atsiusti i AZ.
mes jau po pietu ax.gif
pagal jusu parasymus,man tokiu dalyku nebuna...tik nerimas buna daznas ir verksningumas,dar nuotaiku kaita buna labai dazna.
sekmes tau wiskute gimtadieni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 26, 15:05)
kazkaip man nebaisu kelti tu nuotrauku g.gif galima ir atsiusti i AZ.
mes jau po pietu ax.gif
pagal jusu parasymus,man tokiu dalyku nebuna...tik nerimas buna daznas ir verksningumas,dar nuotaiku kaita buna labai dazna.
sekmes tau wiskute gimtadieni 4u.gif

Arūne, tai tu džiaukis, kad nebūna, matai, kiek dar blogio tu nepatiri smile.gif o man nebūna nuotaikų kaitos, o verksmingumas kartais būna, kai viskas užknisa, bet ir tai nelabai smile.gif
Ačiū už palinkėjimą!!! smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiskute: 26 liepos 2009 - 14:23
cia gal biski ne i "tema" bet vakar patyriau toki seksa su vyru,kurio neturejau jau senai,tada prisiminiau ka reiskia myletis is aistros...ir jaustis po to labai gerai...
kazkaip norejosi jums tai pasakyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 26 liepos 2009 - 14:57
o taip,man ir nerimas dar..rytais nerimas paumeja,kol is lovos islipu.isgeriu xanax,po to dar kelias min paguliu,atsipalaiduoju,na ir kazkaip siek tiek prasvieseja..o PA atakos jau uzeina veliau,ypac ne namie,kai bunu pardej,darbe,mieste kirpykloj..vat ir uzsirasiau antradieni i kirpykla ir jau dabar galvoju,gal atsaukti vel (jau butu 2 kartas,kai nukelineju dienas),nes man issideti taip ilgai yra labai sunku,pradeda oro trukti ir t.t jau geriau tvarkyti kazka,vaikscioti ir judeti..seniau,pries kelis metus geriau tuos pacius vaistus kaip ir dabar,bet man toks jausmas,kad dabar viskas stipriau sugizo ir reikes daugiau laiko ir pastangu pagerejimui..
zinai kartais ziuriu i zmones,praeivius ir galvoju,kaip jiem gerai,jie eina kur nori,veikia ka nori,gali dirbti,o cia pastoviai reikia nusiteikineti,galvoti galesiu,sugebesiu,issedesiu ir t.t..
geriu dabar tik xanax 0.25 ryte ir vis dar pratinuosi prie lexapro(cia Airijoj taip escitalopramas vadinasi) kol kas tik 10mg geriu,bet nuo kitos sav.reikes jau po 15mg. pradet..o po to 20 mg..man jie labai sustiprino nerima is pradziu,tai pradejau pratintis vos ne 2.5 mg..bet matysiu,jei negeres,tai reikes kazka vel tartis su gydytoju keisti.. g.gif kitas vizitas paskirtas tik rugpjucio 31 d. gal datempsiu kaip nors.. smile.gif
Atsakyti