QUOTE(Arūnė @ 2009 07 26, 15:55)
cia gal biski ne i "tema" bet vakar patyriau toki seksa su vyru,kurio neturejau jau senai,tada prisiminiau ka reiskia myletis is aistros...ir jaustis po to labai gerai...
kazkaip norejosi jums tai pasakyti
kazkaip norejosi jums tai pasakyti

Super

Tavo mažiai labai faini

Papildyta:
QUOTE(dianele-75 @ 2009 07 26, 16:05)
o taip,man ir nerimas dar..rytais nerimas paumeja,kol is lovos islipu.isgeriu xanax,po to dar kelias min paguliu,atsipalaiduoju,na ir kazkaip siek tiek prasvieseja..o PA atakos jau uzeina veliau,ypac ne namie,kai bunu pardej,darbe,mieste kirpykloj..vat ir uzsirasiau antradieni i kirpykla ir jau dabar galvoju,gal atsaukti vel (jau butu 2 kartas,kai nukelineju dienas),nes man issideti taip ilgai yra labai sunku,pradeda oro trukti ir t.t jau geriau tvarkyti kazka,vaikscioti ir judeti..seniau,pries kelis metus geriau tuos pacius vaistus kaip ir dabar,bet man toks jausmas,kad dabar viskas stipriau sugizo ir reikes daugiau laiko ir pastangu pagerejimui..
zinai kartais ziuriu i zmones,praeivius ir galvoju,kaip jiem gerai,jie eina kur nori,veikia ka nori,gali dirbti,o cia pastoviai reikia nusiteikineti,galvoti galesiu,sugebesiu,issedesiu ir t.t..
geriu dabar tik xanax 0.25 ryte ir vis dar pratinuosi prie lexapro(cia Airijoj taip escitalopramas vadinasi) kol kas tik 10mg geriu,bet nuo kitos sav.reikes jau po 15mg. pradet..o po to 20 mg..man jie labai sustiprino nerima is pradziu,tai pradejau pratintis vos ne 2.5 mg..bet matysiu,jei negeres,tai reikes kazka vel tartis su gydytoju keisti..
kitas vizitas paskirtas tik rugpjucio 31 d. gal datempsiu kaip nors.. 
zinai kartais ziuriu i zmones,praeivius ir galvoju,kaip jiem gerai,jie eina kur nori,veikia ka nori,gali dirbti,o cia pastoviai reikia nusiteikineti,galvoti galesiu,sugebesiu,issedesiu ir t.t..
geriu dabar tik xanax 0.25 ryte ir vis dar pratinuosi prie lexapro(cia Airijoj taip escitalopramas vadinasi) kol kas tik 10mg geriu,bet nuo kitos sav.reikes jau po 15mg. pradet..o po to 20 mg..man jie labai sustiprino nerima is pradziu,tai pradejau pratintis vos ne 2.5 mg..bet matysiu,jei negeres,tai reikes kazka vel tartis su gydytoju keisti..

O jeigu prieš kirpyklą išgertum Xanax