Įkraunama...
Įkraunama...

AD

QUOTE(Arūnė @ 2009 07 26, 15:55)
cia gal biski ne i "tema" bet vakar patyriau toki seksa su vyru,kurio neturejau jau senai,tada prisiminiau ka reiskia myletis is aistros...ir jaustis po to labai gerai...
kazkaip norejosi jums tai pasakyti blush2.gif

Super thumbup.gif Manau, tau tai ir šiokio tokio didesnio paitikėjimo savimi suteikė mirksiukas.gif tiesiog reikia kabintis už visokių mažų gerų dalykų - taip lengviau iš visų slogių dalykų išplaukti.

Tavo mažiai labai faini mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(dianele-75 @ 2009 07 26, 16:05)
o taip,man ir nerimas dar..rytais nerimas paumeja,kol is lovos islipu.isgeriu xanax,po to dar kelias min paguliu,atsipalaiduoju,na ir kazkaip siek tiek prasvieseja..o PA atakos jau uzeina veliau,ypac ne namie,kai bunu pardej,darbe,mieste kirpykloj..vat ir uzsirasiau antradieni i kirpykla ir jau dabar galvoju,gal atsaukti vel (jau butu 2 kartas,kai nukelineju dienas),nes man issideti  taip ilgai yra labai sunku,pradeda oro trukti ir t.t jau geriau tvarkyti kazka,vaikscioti ir judeti..seniau,pries kelis metus geriau tuos pacius vaistus kaip ir dabar,bet man toks jausmas,kad dabar viskas stipriau sugizo ir reikes daugiau laiko ir pastangu pagerejimui..
  zinai kartais ziuriu i zmones,praeivius ir galvoju,kaip jiem gerai,jie eina kur nori,veikia ka nori,gali dirbti,o cia pastoviai reikia nusiteikineti,galvoti galesiu,sugebesiu,issedesiu ir t.t..
  geriu dabar tik xanax 0.25 ryte ir vis dar pratinuosi prie lexapro(cia Airijoj taip escitalopramas  vadinasi) kol kas tik 10mg geriu,bet nuo kitos sav.reikes jau po 15mg. pradet..o po to 20 mg..man jie labai sustiprino nerima is pradziu,tai pradejau pratintis vos ne 2.5 mg..bet matysiu,jei negeres,tai reikes kazka vel tartis su gydytoju keisti.. g.gif kitas vizitas paskirtas tik rugpjucio 31 d. gal datempsiu kaip nors.. smile.gif

O jeigu prieš kirpyklą išgertum Xanax g.gif tau tai nepadėtų?? Nes aš taip darydavau, prieš kokį svarbų renginį ar mane gąsdinančią veiklą (ėjimas į kirpyklą, važiavimas mikriuku...) išgerdavau raminamųjų ir tada kartais geriau, kartais blogiau, bet tose nemaloniose ir mane gąsdinančiose situacijose išbūdavau.
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 26, 15:55)
cia gal biski ne i "tema" bet vakar patyriau toki seksa su vyru,kurio neturejau jau senai,tada prisiminiau ka reiskia myletis is aistros...ir jaustis po to labai gerai...
kazkaip norejosi jums tai pasakyti blush2.gif

Fantastika, Arūne wink.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dianele-75 @ 2009 07 26, 16:05)
o taip,man ir nerimas dar..rytais nerimas paumeja,kol is lovos islipu.isgeriu xanax,po to dar kelias min paguliu,atsipalaiduoju,na ir kazkaip siek tiek prasvieseja..o PA atakos jau uzeina veliau,ypac ne namie,kai bunu pardej,darbe,mieste kirpykloj..vat ir uzsirasiau antradieni i kirpykla ir jau dabar galvoju,gal atsaukti vel (jau butu 2 kartas,kai nukelineju dienas),nes man issideti  taip ilgai yra labai sunku,pradeda oro trukti ir t.t jau geriau tvarkyti kazka,vaikscioti ir judeti..seniau,pries kelis metus geriau tuos pacius vaistus kaip ir dabar,bet man toks jausmas,kad dabar viskas stipriau sugizo ir reikes daugiau laiko ir pastangu pagerejimui..
  zinai kartais ziuriu i zmones,praeivius ir galvoju,kaip jiem gerai,jie eina kur nori,veikia ka nori,gali dirbti,o cia pastoviai reikia nusiteikineti,galvoti galesiu,sugebesiu,issedesiu ir t.t..
  geriu dabar tik xanax 0.25 ryte ir vis dar pratinuosi prie lexapro(cia Airijoj taip escitalopramas  vadinasi) kol kas tik 10mg geriu,bet nuo kitos sav.reikes jau po 15mg. pradet..o po to 20 mg..man jie labai sustiprino nerima is pradziu,tai pradejau pratintis vos ne 2.5 mg..bet matysiu,jei negeres,tai reikes kazka vel tartis su gydytoju keisti.. g.gif kitas vizitas paskirtas tik rugpjucio 31 d. gal datempsiu kaip nors.. smile.gif

Dianele, as va kalbejau su gydytoju, jis man sake, kad excitalopramas (Lietuvoj - Cipralex) yra antro pasirinkimo vaistas depresijai su nerimu, pirmasis yra Seroksatas (veiklioji medziaga - paroxetinum). Tiek Cipralex, tiek Seroxat yra serotonino inhibitoriai is analogiskos grupes, todel as kai keitineju viena su kitu, per daug blogumu nepajuntu. Tai ateiciai zinok ir si vaista, jei ka smile.gif Nes man daktaras (jis yra profesorius, istisai konferencijose, zino daug naujoviu, todel as juo tikiu) sake, kad escitalopramas nestipriai nuima nerima, nes jis skirtas labiausiai depresija ir PA (nors man jis PA ir vel sukele, kaip ir anksciau). Todel, jei tavo nerimas nepraeis po to, kai vaistai ims gerai veikti, nes pati zinai, kad gydymo pradzioje visi simptomai paumeja, galesi pasvarstyt ir sita dar varianta. Nes, pasirodo, jei vieni vaistai tiko viena karta arba netiko, kita karta jie gali kaip tik netikti arba tikti, t.y. veikti atvirksciai. Neaisku, kodel taip kartais buna. Bet tu neseniai geri, tikiu, kad sulauksi efekto. Bet apskritai escitalopramas laikomas paciu saugiausiu AD, kadangi ji galima derinti beveik su visais vaistais. Jis ypac skiriamas tada, jei zmogui reikia gerti duag vaistu. Tai tokie mano gydytojo pamastymai ir patarimai man buvo, kai keiciau AD. Nenoriu nieko patarinet, tik isdesciau tai, ka zinau smile.gif

Sunku, kartais buna tikrai labai sunku, ir kartais galvoji, kaip zmonems gerai, bet cia juk tik kai buna visai blogai. O kitais atvejais negalvoji apie tai. Ok, atsijungiu, svyla kompas.

Na va, kompas lyg apstojo svilti, tai pabaigiu. Prisipazink sau, juk ne visada galvoji, kaip gerai kitiems zmonems, kartais apie tai uzmirsti smile.gif Ne visada buna taip blogai. Tik neatsauk kirpyklos - juk viska iveiksi ir paskui pasijusi tik geriau. As tokia pati, tai galiu tau patarti ax.gif blink.gif
MamaInga labai teisingai pataria - paimk raminanciu vaistuku. Jausiesi iskart ramiau ir ta PA neuzeis, nes oro truksta del to, kad viskas tau sukile. Sekmes, Dianele! wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wiskute: 26 liepos 2009 - 15:43
Wiskute, gero baliaus tau 4u.gif
Aš tvarkuasi nagučius nail.gif ir skaitinėju ką čia prirašėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaInga @ 2009 07 26, 16:17)

O jeigu prieš kirpyklą išgertum Xanax g.gif tau tai nepadėtų?? Nes aš taip darydavau, prieš kokį svarbų renginį ar mane gąsdinančią veiklą (ėjimas į kirpyklą, važiavimas mikriuku...) išgerdavau raminamųjų ir tada kartais geriau, kartais blogiau, bet tose nemaloniose ir mane gąsdinančiose situacijose išbūdavau.

Man atrodo, jau vien tai, kad kažkur nueini, kur labai bijai, vis tiek išbūni, nes tada neturi kito pasirinkimo smile.gif o paksui susitaikai su ta situacija ir išbūni. Svarbiausia neizoliuoti savęs ir eiti. Bent mano toks požiūris smile.gif
Ok, varau ruoštis, greit mane jau pasiims wink.gif
Papildyta:
QUOTE(mamaInga @ 2009 07 26, 16:45)
Wiskute, gero baliaus tau 4u.gif
Aš tvarkuasi nagučius nail.gif ir skaitinėju ką čia prirašėt smile.gif

MamaInga, ačiū 4u.gif biggrin.gif Oj, dar atvirukas!!! Viskas, atsijungiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princese333 @ 2009 07 26, 12:42)
Taip seniai,viskas prasidejo po avarijos tokios,as trenkiausi su galva i priekini stikla,siuvo man kakta,bet rimto nieko, o po tos avarijos ir prasidejo viskas.... baimes,matydavau save karste, priepoliai,kvieciam greitaja,per gyd einu niekas nieko neranda. ir pagaliau toks gyd man sako jus nueikit pas psichotarapeuta,ir nuejau pas ji.ir tada man nustate asmenine depresija ir PA. geriau vaistukus metus laiko,viskas praejo, ir po metuku vel viskas atsikartojo man. verysad.gif  unsure.gif  ir dabar va vel geriu vaistukus. aisku pagerejo man,bet tos baimes tamsos,mirties niekaip negaliu atsikratyti verysad.gif

Aš irgi dar kartais bijau, bet jau mažiau nei anksčiau. Tamsos labai, tiesiog liguistai, bijojau vaikystėje, ir ta situacija, kai važiuoju tamsiu mišku, ar šiaip kokiu užžėlusiu keliuku naktį irgi labai gerai dar nuo mažens pažįstama. Tamsos baimės su metais kažkaip lyg ir savaime atsikračiau, o dėl mirties g.gif man labiausiai padėjo tai, kad ėmiau sau žiauriai sakyti, kad vis tiek anksčiau ar vėliau numirsiu. Panikos atakos mane irgi labiausiai gąsdindavo tuo, kad atsirasdavo nekontroliuojama mirties baimė, dabar kai tik prisiartina panašus jausmas stengiuosi sau sakyti, kad, jeigu jau atėjo mano mirties valanda, tai vadinasi taip ir bus cool.gif Anksčiau dar labai ligų bijojau ir dabar dar kartais užeina, tada sakau sau, kad gali eiti išsitirti 5-10 kartų visus organus, bet jeigu tau bus lemta mirti nuo vėžio, tai juk didelė tikimybė, kad tirsiesi pvz. krūtis, o kokiuose kepenyse tau vėžį pražiopsos...
O dėl mirties, tai man baimė irgi žiauriai sustiprėjo ir tapo nenormalia kai žuvo man du artimi žmonės: vienas avarijoje, o kitas tiesiog dingo ir niekad neatsirado, greičiausiai nuskendo verysad.gif Abu buvo jauni, o man pačiai tada buvo
28, kažkaip naiviai tada atrodė, kad tai prieštarauja visiems gamtos dėsniams, žmonės tokio amžiaus negali ir neturi mirti. Nors laikraščiai rašo apie tai kiekvieną dieną, bet viskas kitaip kai tai paliečia tave asmeniškai verysad.gif Man tada mirtis vaidendavosi visur ir mano pačios ir artimųjų, važiuodavau iš tėvų ir žliumdavau mašinoj, nes negalėdavau atsikratyt minčių, kad gal jau jų po dviejų savaičių nebepamatysiu, nes jie gali numirti, dar bijodavau bet kokį piktesnį žodį pasakyti artimiesiems (nesvarbu kad kartais ant galvos man lipdavo), nes pastoviai persekiodavo baimė, kad aš arba jie gali numirti, o mes išsiskirsim nesusitaikę g.gif niu, žodžiu, galėčiau čia romaną prirašyti, bet mirtis man vaidendavosi už kiekvieno kampo...
Gal tikrai galėtų tau padėti psichoterapija g.gif šiaip pati mirtis priskiriama turbūt prie tokių egzistencinių baimių, čia panašiai kaip Hamleto būti ar nebūti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamaInga: 26 liepos 2009 - 16:10
paskaitant jusu postus,net liudna pasidaro kaip jums taip sunku.
as dziaugiuosi,kad pas mane nera tokios dideles baimes.bet buna dienu,kad jauciuosi beviltiskai unsure.gif paskutiniu metu taip yra.dar sugrizo prisiminimai kuriuos bandziau nuslopinti 5-6men.
Atsakyti
aciu Wiskute ir mamaInga uz palaikyma 4u.gif 4u.gif ..as irgi lygiai taip pat elgiuosi,jei zinau,kad reikia einu,isgeriu raminamu,o paskui sau neleidziu blogai jaustis ir istempiu..bet siaip saugiausiai jauciuosi namuose,tai kaip mano tvirtove lotuliukas.gif
gero tau baliaus,Wiskute,ir daug geru emociju smile.gif
ir visoms kitoms gero ir ramaus sekmadienio vakaro smile.gif
Atsakyti
Labukas mergaites mirksiukas.gif Nespėjau Wiskutei palinkėti gero vakaro...Bet vistiek linkių gerai praleisti vakarą mirksiukas.gif 4u.gif
Dianele sveikute mirksiukas.gif Tu ir Wiskute visiškai teisios ,manau kad mane pykina nuo AD. Šiandien irgi biški pykina ir galva skauda doh.gif Manau nereikia man nieko laukti o pagerti Trexani raminačius kurias išraše man gydytoją. Galiu pasakyti kad mano nuotaika irgi labai sviruoja,o ypač prieš AD vartojimą. Dabar jaučiausi beveik visada vienodai stabiliai,o anksčiau tai siaubas. Ką tik juokiausi,planavau ką nors o po minutes galėjau apsiverkti ir galvoti apie mirtį. Arba apie tai koks gyvenimas neįdomus.
Arūne esi sipmatišką moteris mirksiukas.gif Tavo mergaite man pasirodę į tave labai panaši biggrin.gif
Galiu dėl nuotraukų pasiūlyti sukurti savo albumą su slaptažodžių,bet slaptažody gales gauti tik nuolatinis forumo dalyvis,o dabar tik tos mergaites su kuriais bendraujam nuolat: tai Wiskute,mamaInga,semkute,maža mazgė,dianele,Puma,Ksėna biggrin.gif ,Arūne, georgiana,princesse ,Crete Island lig ir viskas,jeigu ką užmiršau nepykit.Priminkit apie save biggrin.gif Nors pasiūliau bet dar reikia jūsų visų sutikimo ir kas moka kurti albumą per www.fotki.com gal sukursit,aš nemoku blush2.gif Tenai galima privatų albumą sukurti kurį matysim tik mes ,o svečiai negales užeiti. Aš su mamytemis iš kito forumo bendrauju nuo pat gimimo mano mažiuko tai esame sukurę albumą ir savo mažiukus rodom ir pačios kartais pasirodėm thumbup.gif Toks mano pasiūlymas. biggrin.gif
Sėdžiu dabar teliką žiuriu,Cicinas dainuoja Palangoje hihihi.gif Ne mano tai stiliaus muziką,bet nėra ką žiureti visiškai.
Dar užbėgsiu veliau mirksiukas.gif
Atsakyti
mes ir turim kur valgymo sutrikimo albuna.fotki.com bet as net nemoku nuotrauku ikelti.todel keliu tiesiai cia 4u.gif
aciu uz pagyrimus 4u.gif
Atsakyti
skauda skrandi,visa diena nevemiau...tai po savaitgalio bijosiu limpi ant svarstykliu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 26, 21:49)
skauda skrandi,visa diena nevemiau...tai po savaitgalio bijosiu limpi ant svarstykliu... unsure.gif

O kodėl tada skauda skrandį, jei nevėmei? Aš nesuprantu šitų ligų, sorry už kvailą klausimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 07 26, 21:51)
O kodėl tada skauda skrandį, jei nevėmei? Aš nesuprantu šitų ligų, sorry už kvailą klausimą smile.gif

nezinau kodel skauda unsure.gif gal per daug maisto yra manyje ar taip kazkas netiko doh.gif
nieko tokio,as ir nesupratau siu lygu kol pati nesusirgau,o galvojau,naiviai,kad sustoti galesiu bet kada...
kaip tau Wiskute sekesi gimtadieni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 26 liepos 2009 - 20:57