QUOTE(dianele-75 @ 2009 07 27, 11:50)
labas rytas

pas mane dar tik 9.30,tai budinuosi kol kas..
smagu Wiskute,kad gerai laika praleidai..jeigu tave tai nuramins,tai alkoholis man taip pat sukelia viska.netgi mazas laselis,aisku sunku patiketi kitiems,bet kai buvau pasiekus remisija,galejau ir daugiau isgerti(nors niekad nepasigedau alkoholio savo gyvenime)..vot uzrukyti tai kartais norisi,bet tai ir neverta tu pojuciu,ka paskui turiu isgyvent..
siaip,zinokit,mane dar neramina toks dalykas,krenta svoris,o kas svarbiausiai,pas mane nera kam kristi,nes ir taip esu 1.73cm ir sveriau visada 55kg.,odabar liko tik 51kg.valgau rodos viska ir saldumynu neatsisakau..sakau gal cia nuo vaistu

nu nenormalu,kad per 2 savaites 4 kilai nukristu..
Ksenute,del to albumo,tai gal visai gera ideja,tik as ir nemoku albumo sukurti

ar pykina tave dar,saulute..

?
Arune,o tu kodel nenori pasakyt ka dirbai? gediniesi savo darbo ar siaip tik?
Taip, kol nėra remisijos, ir mažas lašelis, net atrodo gurkšnelis veikia nelabai gerai

o dėl rūkymo - rūkiau septynis metus, o dabar negaliu. Taip vieną dieną ėmiau ir pradėjau negalėt, tai tik kartais parūkau, kai jaučiu, kad galiu. Bet rūkymo savo gyvenime nepasigendu.
Jo, čia nuo vaistų, daug kam Cipralex taip veikia, nieko, daugiau jau gal nekris, kai tik pagerės, viskas stabilizuosis

aišku, keturi kg atgal negrįš greičiausiai (aš buvau numetusi iki 50 kg, o esu aukštesnė), bet valgant paskui grįš tas svoris kiek vėliau.
Albumą gal aš ir sukurčiau, bet tik kaip man iš jūsų nuotraukas paimti?
Papildyta:
MamaInga, čia viešai tai nėra ko tas nuotraukas kelti, maža kas pagooglins ir kai išmes, jau nekalbu apie SM narius

na jau ne, nebent kokį uždarą fotki.com ar kažką susikurti. Žinot, man atrodo, kad mes visos labai gražios

jaučiu tai

turiu omeny patrauklios ir simpatiškos

O tavo noras pasmalsauti suprantamas. Gerai, kad save suvaldai, o tai juk nėra labai lengva

tai parodo tavo dorybes.
Šiaip forume čia saugumo jokio nėra...
Papildyta:
QUOTE(Puma84 @ 2009 07 27, 10:32)
oi dabar su ilindimu i tokias istaigas sudetinga-gi kaip tik valstybes tarnautoju gretas vis gasdina kad mazins

Na mano atlyginimas tai irgi katino asaros-i rankas
1650[/color] teiseina

Bet kaip sakant reikia ziureti pozityviai-kiti vos ne nuo minimumo pradeda
Tai va, Puma, kad nuo kažko reikia pradėt

o kelinta tavo kategorija?