Įkraunama...
Įkraunama...

AD

QUOTE(Wiskute @ 2009 07 27, 12:01)
O tavo noras pasmalsauti suprantamas. Gerai, kad save suvaldai, o tai juk nėra labai lengva smile.gif tai parodo tavo dorybes.
Šiaip forume čia saugumo jokio nėra...
Papildyta:

Tai va, Puma, kad nuo kažko reikia pradėt smile.gif o kelinta tavo kategorija?

Jo-o-o-o- pati ta doroji blush2.gif , buvo kilus mintis net tam žmogui prisipažint, kad tokia durna veikla užsiėmiau, bet mes ne tokios pažįstamos, kad reguliariai bendrautume, tiksliau visai tolimos pažįstamos... tai visa tai liko ant mano sąžinės blush2.gif, o kadangi šnipinėjimas man atrodo bjaurokoka yda , tai neskausmingai to atsikračiau. Šiaip aš pati sau esu griežčiausia teisėja blush2.gif

O dėl paties atpažinimo - man ne tiek baisu, kad mane atpažins draugai, o labiausia, kad ne draugai, šiaip aš gyvenime žmogus labai principingas, tai net neabejoju, kad tie kam yra tekę patirti mano griežtesnes nuostatas, labai apsidžiaugtų galėdami aptarinėti tai, kokia aš kartais būnu silpna. Žmonės yra gana žiaurūs deja cool.gif
Atsakyti
As dar ir sportuot negaliu,kai pablogeja,nes taip pat sukelia tus pacius pojucius,ypac plaukiojimas baseine man negerai..o taip megstu,visa ziema ir pavasari ejau plaukioti,o dabar negaliu kol kas g.gif
na man kol kas svarbiausiai siuo metu,kad per sia savaite sustipreciau ir dirbt galeciau pradet nuo kt sav.cia butu jega thumbup.gif nes jau namuose nerandu kur saves padeti smile.gif
ir dar vakar uzsisvajojau,kaip noreciau gyventi,ten,kur daug saulutes ax.gif nes cia pas mus lyja ir lyja,vejuota ir niuru,o tai tikrai nepadeda mano sveikatai.. schmoll.gif
treciadieni suplanavom vaziuoti prie krioklio i kalnus,ten vieta nereali..mane ten raminanciai veikia..neispasakytas grozis atsiveria,prifotkinsiu ir nuotraukeliu idesiu..tik tais kalnais vaziuojant mane kartais supykina..as vadinu ta kelia"linksmieji kalneliai". biggrin.gif
Atsakyti
apie mane ir viena drauge vis paskaitinedavo ka as rasau siam forume,ir vis nesuprasdavau kaip ji viska zino,nors as jei apie tai net nebuvau uzsiminus,po biski pradejau kapstytis kame cia reikalas,ir suzinojau,kad ji skaito mano rasytas zinutes,pradzioj labai pykau,siutas net eme,atrodo negali paklausti jei kas idomu.bet po to viskas praejo,ir dabar zinau,kad ji turetu skaityti ka as rasau,bet mes su ja nebendraujame,ir turetu zinoti kad assergu bulimija,ir taip kad blogai yra.gal del bulimijos man geda labai yra....
manes ir dabar daug klause kur as lankausi keikviena treciadieni,nu kazkaip man geda pasakyti pas ka lnakausi,nes nera ten tikri draugai kad suprastu mano bedas.
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 27, 13:25)
apie mane ir viena drauge vis paskaitinedavo ka as rasau siam forume,ir vis nesuprasdavau kaip ji viska zino,nors as jei apie tai net nebuvau uzsiminus,po biski pradejau kapstytis kame cia reikalas,ir suzinojau,kad ji skaito mano rasytas zinutes,pradzioj labai pykau,siutas net eme,atrodo negali paklausti jei kas idomu.bet po to viskas praejo,ir dabar zinau,kad ji turetu skaityti ka as rasau,bet mes su ja nebendraujame,ir turetu zinoti kad assergu bulimija,ir taip kad blogai yra.gal del bulimijos man geda labai yra....
manes ir dabar daug klause kur as lankausi keikviena treciadieni,nu kazkaip man geda pasakyti pas ka lnakausi,nes nera ten tikri draugai kad suprastu mano bedas.

as ir uztai,nenoriu,kad apie mano liga zinotu ne tik netikri,bet ir tikri draugai..gydytoja net i nedrbingumo lapeli neraso mano tikros ligos,sake nereikia,kad ten darbe zinotu,net sefas..nes yra zmoniu,kurie galvoja,kad,jei tu vartoji AD ir tau kazkoks nervinis sutrikimas,tai tau su proteliu negerai..pati tai patyriau savo kailiu,todel nuo siol sakau,kad man migrena ar siaip koks fizinis negalavimas..
Atsakyti
Wiskute, mano kategorija tai 8 doh.gif O del atpazinimo, tai cia mane tik viena drauge galetu atpazinti, nes per cia mes su ja ir susibendravom blush2.gif
Atsakyti
jus nors viena gerai suprantat apie seksa ir orgazma ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 27 liepos 2009 - 11:56
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 27, 12:51)
jus nors viena gerai suprantat apie seksa ir orgazma ? blush2.gif

ta prasme? biggrin.gif nelabai supratau klausimo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele-75 @ 2009 07 27, 12:32)
as ir uztai,nenoriu,kad apie mano liga zinotu ne tik netikri,bet ir tikri draugai..gydytoja net i nedrbingumo lapeli neraso mano tikros ligos,sake nereikia,kad ten darbe zinotu,net sefas..nes yra zmoniu,kurie galvoja,kad,jei tu vartoji AD ir tau kazkoks nervinis sutrikimas,tai tau su proteliu negerai..pati tai patyriau savo kailiu,todel nuo siol sakau,kad man migrena ar siaip koks fizinis negalavimas..

Na, aš tai nuo pačių artimiausių draugų neslepiu, nes kartais reikia jų pagalbos. Tai keli ir žino, bet kadangi visa šita problema yra seniai, o aš elgiuosi kaip niekur nieko, tai jiems ir ta liga mano gal neatrodo baisi, nes pažįsta mane visą gyvenimą ir mato, kad esu normali.
O šefui ir kitiems nėra ten ko žinoti. Tas tai tikrai. Tikrai žmonės, ypač LT, dar nelabai suvokia, kas tai per daiktas AD ir nuo ko jie vartojami, ir kad tai liga, o ne išsigalvojimas.
Dianele, kaip aš tave suprantu dėl sporto smile.gif mūsų ligos kažkuo laba panašios smile.gif o plaukiojimas nuima įtampą, ir per daug nuima, nėra stimuliavimo (AD) ir todėl gaunasi toks blogumas. Bet čia tik labai laikinai wink.gif

Šian rašau tokiais šuoliais, kai ką atsakau, kai ką ne, bet jau jūs nepykit, dirbant kitaip sunku.
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 07 27, 13:01)
ta prasme? biggrin.gif  nelabai supratau klausimo? biggrin.gif

reiketu man patarimo siuo klausimu,todel ir klausiu ar viena is jusu suprantat siuos dalykus gerai blush2.gif
nu gal nemoku as paaiskinti gerai,ka noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaInga @ 2009 07 27, 12:17)
Jo-o-o-o- pati ta doroji blush2.gif , buvo kilus mintis net tam žmogui prisipažint, kad tokia durna veikla užsiėmiau, bet mes ne tokios pažįstamos, kad reguliariai bendrautume, tiksliau visai tolimos pažįstamos... tai visa tai liko ant mano sąžinės blush2.gif, o kadangi šnipinėjimas man atrodo bjaurokoka yda , tai neskausmingai to atsikračiau. Šiaip aš pati sau esu griežčiausia teisėja blush2.gif

O dėl paties atpažinimo - man ne tiek baisu, kad mane atpažins draugai, o labiausia, kad ne draugai, šiaip aš gyvenime žmogus labai principingas, tai net neabejoju, kad tie kam yra tekę patirti mano griežtesnes nuostatas, labai apsidžiaugtų galėdami aptarinėti tai, kokia aš kartais būnu silpna. Žmonės yra gana žiaurūs deja cool.gif

MamaInga, na toks per didelis sąžiningumas tai irgi negerai. Nereikia čia prisipažinti kažkam, su kuo net nebendrauji, baigei viską ir tavo sąžinė švari.
Aš tai labiausiai bijau ne kad silpnumą mano pamatys, o kad išvis susigriausiu reputaciją, kad žmonės nepradėtų apie mane galvot kaip apie ligonę - man tai būtų baisiausia.

Puma, aš tai manau, kad manęs iš draugų čia niekas negalėtų atpažinti arba... labai apsivožčiau, jei sužinočiau, kad čia kalbu su kokia nors savo drauge. Bet iš pasakojimų taip neatrodo smile.gif
Atsakyti
Sveikutes,
As tai manau, kad internetiniai forumai tam ir reikalingi, kad galetum anonimiskai pakalbeti. Mano artimiausi draugai tai zinojo viska. Tik manau, kad ir dabar nelabai supranta kas man ten buvo. Seimos nariai taipogi. Bet darbe tai tikrai nenoreciau, kad visi zinoti.
Kai tik pradejau vartoti AD man svoris irgi labai krito. Nu bet as valgyti nenorejau, ir dar vidurius buvo paleide..smile.gif tai kai gryzau po dvieju menesiu poilsio i darba, tai zmones manes nepazino, buvau nukritusi koki 10kg ir jauciausi puikiai..
bet deja per 2 metus puikiai atsišėriau.. smile.gif)))))))))))
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 07 27, 00:12)
Sveikute bambekle mirksiukas.gif O tu tik Xanaxsa gerdavai ar dar ir AD geri? Nelabai atsimenu blush2.gif Žinoma kad nuovargis labai gadina mūsų sveikatą,man tik nuo pervargimo ir nuovargio pradeda visi nemalonumai ryškieti o ypač galvos skausmas,pykinimas ,depresija ir t.t Pasistenk taip nepervargti ,laikykis ir rašyk mums daugiau mirksiukas.gif

Sveikos,
ne Ksenut, as dar ir AD geriu...paskutini karta kai buvau pas psichoterapeute, tai nutarem nutraukti xanaxa ir palikti tik AD...na, kolkas xanakso neprireike, nors ji visad turiu su savimi...taip ir psichoterapeute patare, tureti xanakso ekstra atvejui.... mirksiukas.gif
Atsakyti