Įkraunama...
Įkraunama...

AD

QUOTE(abio @ 2009 07 27, 13:42)
Sveikutes,
As tai manau, kad internetiniai forumai tam ir reikalingi, kad galetum anonimiskai pakalbeti. Mano artimiausi draugai tai zinojo viska. Tik manau, kad ir dabar nelabai supranta kas man ten buvo. Seimos nariai taipogi. Bet darbe tai tikrai nenoreciau, kad visi zinoti. 
Kai tik pradejau vartoti AD man svoris irgi labai krito. Nu bet as valgyti nenorejau, ir dar vidurius buvo paleide..smile.gif tai kai gryzau po dvieju menesiu poilsio i darba, tai zmones manes nepazino, buvau nukritusi koki 10kg ir jauciausi puikiai..
bet deja per 2 metus puikiai atsišėriau.. smile.gif)))))))))))

Tai va va, draugai net ir nelabai supranta, kas su mumis vyksta, bet ir gerai. Turiu omeny, kad tik kokia viena geriausia drauge zino daug, o kiti, kad ir kazka zino, tai nelabai isivaizduoja, nei kas tai, nei su kuo valgoma.
Abio, minejai, kad vel pablogejo savijauta? Tai tuoj galesi vel 10 kg numesti smile.gif))) juokas juokais, bet tikrai reikia tureti nuo ko mesti, nes kai numeti iki neaisku kiek, tai baisu i veidrodi paziuret. Todel suprantu Dianele.

Bambekle, visiems buna kritimu ir kilimu. Kaip tavo PA, nuotaika? Ar tik jegu nera?
Atsakyti
Mano savijauta visada tai pablogeja, tai pagereja.. Arba buna stabiliai nelabai gera. bet ir suo kariamas pripranta, kazkaip nesuku galvos, kol netruksta kantrybe..smile.gif)))))
AD bent jau artimiausiu metu tikrai nezadu gerti. nebent kas nors per prievarta sukish. nes as vis tik manau, kad ir pirma karta, man pagerejo ne nuo vaistu. (nu gal jie siek tiek prisidejo, bet labai maza dalimi).
ir apskritai mano organizmas yra labai kazkoks ishsiderines. Vis kokiu spuogu atsiranda, kai as ju net paauglysteje neturejau.. dar burnoj kazokie balti guzeliai atsirado. Juokingiausia, dabar buvau pas ginekologe pasitikrinti. Jinai paziurejo, sako viskas jums tvarkoje, nu bet kadangi viena vakara skaudejo, tai ishrase vaistu ir paeme tepineli. tepinelis, anot jos, yra visai geras. Bet : gali buti uzdegimukas ir ishrasysiu vaistu.
nu tai, kadangi mano seima farmacininkai, tai tempiu jiems receptus sakau, man reik vaistu.. O sese sako, tai kokio velnio jinai cia tau vaistu nuo slapimo nelaikymo ishrase.. ir dar kazkokiu stipriu nuo uzdegimo, nors sake, kad viskas gerai.. nu zodziu likau absoliuciai nieko nesupratusi.. ir nieko neprikau..smile.gif)))) nes su slapimo nelaikymu kol kas jokiu problemu neturiu..smile.gif))))))
reikes jauciu nueiti privaciai..

QUOTE(Wiskute @ 2009 07 27, 14:14)
Tai va va, draugai net ir nelabai supranta, kas su mumis vyksta, bet ir gerai. Turiu omeny, kad tik kokia viena geriausia drauge zino daug, o kiti, kad ir kazka zino, tai nelabai isivaizduoja, nei kas tai, nei su kuo valgoma.
Abio, minejai, kad vel pablogejo savijauta? Tai tuoj galesi vel 10 kg numesti smile.gif))) juokas juokais, bet tikrai reikia tureti nuo ko mesti, nes kai numeti iki neaisku kiek, tai baisu i veidrodi paziuret. Todel suprantu Dianele.

Bambekle, visiems buna kritimu ir kilimu. Kaip tavo PA, nuotaika? Ar tik jegu nera?

Atsakyti
Sveikutes mergaites mirksiukas.gif bambekle labukas,o kokius AD geri ir kiek laiko?
Ką liečia svorio tai irgi numečiau apie 5 kg.,bet plius turejau skydliaukės hiperfunkciją tai nuo šios ligos irgi svoris krenta. Bet pradėjus gerti Seroxatą tikrai apetitas dingo ir pykino labai. Dabar sveriu 58-59 o ugis 172 bet irgi neatrodau per storiausia,dauga kas sako kad liesa labai,o tu dianele tikrai labai mažai sveri...Na kaip sako Wiskute palauk kai AD jau pilnai suveiks ir tada pradėsi valgyti ir nepykins mirksiukas.gif Tau reikia tikrai apie 5-6 kg.priaugti. Suprantu kas nori buti lieknos dėl grožio ir sveikatos ( pvz. Arūne mirksiukas.gif ) bet kada tas svoris taip krenta ir sveikatos nepriduoda manau geriau buti kiek apvalesnę bet sveiką ir geros nuotaikos thumbup.gif dianele šiandien mane jau nepykina,ačiū tau už rupiestį 4u.gif Mane dar galėjo pykinti prieš migreną,bet manau kad nuo visko: ir nuo AD,plius gastritas ir dar tie siabingį galvos skausmai.
Dabar mergaites apie albumą,matau kad ne visos nori kad jis egzistuotu,tai manau paliksim kol kas šią idėją ateičiai. O kas nores gales atskirai vieną kitai savo veiduką išsiūsti mirksiukas.gif Mes su semkute taip ir darom thumbup.gif
Dėl atpažinimo net nežinau ką ir pasakyti. Negalvojau apie tai,bet kažkodėl esu rami. Bet žinoma nenoriu kad kas nors iš pažistamų skaitytu atvyraujančias mano komentarus schmoll.gif
O mano išberimai taip ir nedingo g.gif Nežinau bet įtariu kad nuo Solpadeino o ypač nuo paracetomolio mane išbėre. Vakar dar nakčiau išgeriau Solpadeino ,todėl kad galva plyšo,o šiandien man atrodo daug daugiau ant rankų mažučių spogelių pasirodę.
Papildyta:
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 27, 12:51)
jus nors viena gerai suprantat apie seksa ir orgazma ? blush2.gif

Arūne na klausimelis tai ojoj blink.gif Na man atrodo kad suprantu g.gif
Atsakyti
O aš kaip tik susikūriau atskirą account'ą mūsų nuotraukytėms su niku Wiskutė www.fotki.com smile.gif
Čia jei prireiktų. Būtų labai įdomu pamatyti, kaip kas dar atrodo be Arūnės, bet kad va ta baimė wink.gif mes su Puma tai viena kitai nesirodysim biggrin.gif
Ksėna, tai tu kada nors tų savo Trexane pabandysi ar ne? ax.gif
Abio, ot kaip būna, o pas mane yra uždegimas ir man reik gerti antibiotikus, bet kad negaliu, nes mano leukocitų siaubingai mažai po tos infekcinės mononukleozės ir reik laukt, kada jie atsistatys (antibiotikai tik dar labiau juos numuša).
Šuo ir kariamas pripranta, bet ar tau patinka taip gyventi?
Atsakyti
jau nebesvarbu del to klausimo,norejosi suzinoti,kas ivyko mano organizme.bet tiek to jau. mirksiukas.gif
o ko jus bijot vienai kitai pasirodyti?jus man paaiskinkit g.gif nes tikrai nesuprantu doh.gif juk tai butu musu asmeninis albumas,be musu niekas i ji neieitu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 27 liepos 2009 - 13:56
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 27, 14:54)
jau nebesvarbu del to klausimo,norejosi suzinoti,kas ivyko mano organizme.bet tiek to jau. mirksiukas.gif
o ko jus bijot vienai kitai pasirodyti?jus man paaiskinkit g.gif nes tikrai nesuprantu doh.gif juk tai butu musu asmeninis albumas,be musu niekas i ji neieitu mirksiukas.gif

Arūne, mes su Puma buvome kursiokės. Ir viena kitą turėtume žinoti. Aš tikrai nenorėčiau, kad kas nors iš kursiokų apie mane žinotų wink.gif o dėl kitų neturiu jokio nenoro, nes jaučiu, kad kitos manęs pažinoti negali smile.gif
Arūne, juk tu matai, mes kalbam apie visokias baimes, ligas ir kitokius negerus dalykus. Tai labai asmeniška smile.gif ne kiekviena galime tiek atsiskleisti kitiems. Kiekviena suvokiame savo privatumo ribas skirtingai. Man lengviau pasakoti, kol žmogus nežino, kas aš, manęs nepažįsta ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 07 27, 15:00)
Arūne, mes su Puma buvome kursiokės. Ir viena kitą turėtume žinoti. Aš tikrai nenorėčiau, kad kas nors iš kursiokų apie mane žinotų wink.gif o dėl kitų neturiu jokio nenoro, nes jaučiu, kad kitos manęs pažinoti negali smile.gif
Arūne, juk tu matai, mes kalbam apie visokias baimes, ligas ir kitokius negerus dalykus. Tai labai asmeniška smile.gif ne kiekviena galime tiek atsiskleisti kitiems. Kiekviena suvokiame savo privatumo ribas skirtingai. Man lengviau pasakoti, kol žmogus nežino, kas aš, manęs nepažįsta ir pan.

suprantu,as wiskute mirksiukas.gif
ka as katik padariau,prisivalgiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 07 27, 14:48)
O aš kaip tik susikūriau atskirą account'ą mūsų nuotraukytėms su niku Wiskutė www.fotki.com smile.gif
Čia jei prireiktų. Būtų labai įdomu pamatyti, kaip kas dar atrodo be Arūnės, bet kad va ta baimė wink.gif mes su Puma tai viena kitai nesirodysim biggrin.gif
Ksėna, tai tu kada nors tų savo Trexane pabandysi ar ne? ax.gif
Abio, ot kaip būna, o pas mane yra uždegimas ir man reik gerti antibiotikus, bet kad negaliu, nes mano leukocitų siaubingai mažai po tos infekcinės mononukleozės ir reik laukt, kada jie atsistatys (antibiotikai tik dar labiau juos numuša).
Šuo ir kariamas pripranta, bet ar tau patinka taip gyventi?

Ok, jei bus norinciu, tai asmeniskai per AZ nuotraukelemis apsikeisim-labai butu idomu kaip visos kitos atrodot (isskyrus Wiskute), tada ir bendravimas kitoks butu ir siaip tiesiog idomu thumbup.gif
Manau mes visos esam stilingos, saunios ir grazios,o is nuotrauku tik 100 procentu isitikinsime tuo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma84: 27 liepos 2009 - 14:22
QUOTE(Puma84 @ 2009 07 27, 15:19)
Ok, jei bus norinciu, tai asmeniskai per AZ nuotraukelemis apsikeisim-labai butu idomu kaip visos kitos atrodot (isskyrus Wiskute), tada ir bendravimas kitoks butu ir siaip tiesiog idomu thumbup.gif
Manau mes visos esam stilingos, saunios ir grazios,o is nuotrauku tik 100 procentu isitikinsime tuo thumbup.gif

Jo, faina būtų apsikeisti nuotraukytėmis smile.gif pažiūrėsiu namie, ką turiu, ir atsiųsiu Jums be atskiro perspėjimo. Tikrinkit AZ ir man siųskit, kas norit, galit, nebijot pasirodyti smile.gif Norėtųsi ir su Puma pasimatyt, bet geriau nereikia... neperlipsiu per save smile.gif Su Puma sutinku 100 proc, jau esu pati tai sakiusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 07 26, 21:41)
princesse tamsos ir mirties aš irgi siaubingai bijau scare.gif Bet tamsos bijau jeigu esu kur nors nepažįstamoje vietoje ir jeigu dar reikia nakvoti. Bet labai senei kur nors miegojau išskyrus savo lova arba lova kaime,bet tenai irgi skaitau mano vieta. Bet labai gerai atismenu iki šiol vieną savo gyvenime siaubą dėl tamsos.

Ir man teko miegoti mirusio senelio vietoje.Mociute mane sugalvojo ten paguldyti,ojetau,kaip as kankinausi visa nakti akiu nesumerkiau,taip baisu buvo unsure.gif as bijau tamsos,kad ir namie,jei reikia likti vienai,tai miegu tik su sviesa. verysad.gif kaip man atsikratyti tos tamsos ir mirties jausmo,gal jua cia nuo mazens igimta,nes as maza labai bijodavau likti viena namie,jei mama pas kaimyne nubegdavo,as palysdavau po stalu ir tiek verkdavau. Esu maza prigasdinta,i/is mokyklos tekdavo eiti pestute per parka,tai viena niekada neidavau,su klasiokem,bet vistiek buvo baisu,sekdavo mus iskrypeliai visokie,kiek prisiziurejom idiotu visokiausiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 27, 14:54)

Arūne na jeigu pradėjei tai reikia jau iki galo užbaigti. Matai tame ir problema slipi kad tu pradedi kalbėti arba veikti o užbaigti negali.Tai parašyk kas tave taip sliegia ? Aš jau rašiau kad man dabar sexo nereikia todėl kad esu iš tokių moteru kuriai reikia visada patirti orgazmą,jeigu tuo nėra man tai jau ne sexsas o šiaip kažkokia neįdomi veikla. O dabar man AD neduoda patirti šį nerealų nuostabų jausmą unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 27 liepos 2009 - 15:37
QUOTE(Ksėna @ 2009 07 27, 16:35)
Arūne na jeigu pradėjei tai reikia jau iki galo užbaigti. Matai tame ir problema  slipi kad tu pradedi kalbėti arba veikti o užbaigti negali.Tai parašyk kas tave taip sliegia ? Aš jau rašiau kad man dabar sexo nereikia todėl kad esu iš tokių moteru kuriai reikia visada patirti orgazmą,jeigu tuo nėra man tai jau ne sexsas o šiaip kažkokia neįdomi veikla. O dabar man AD neduoda patirti šį nerealų nuostabų jausmą unsure.gif

matai,tie klausimai yra labai asmeniniai,ir tik per AZ as ta galeciau parasyti,nes paklausus liksiu tikrai nesuprasta,ir net geda butu manau. blush2.gif
o tai ksena nepatiri siuo metu orgazmo,o tai vistiek su vyru mylies?juk nepasakysi jam dabar kad nepatiriu orgazmo ir negaliu myletis su savim unsure.gif nu sunku man dar viska suprasti siuo klausimu. unsure.gif
ir netaip kad mane slegia,bet manyje ivyko permaina sokia tokia del orgazmo ir kame reikalas nesuprantu,gal cia VS itaka unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 27 liepos 2009 - 15:44