QUOTE(abio @ 2009 07 27, 13:42)
Sveikutes,
As tai manau, kad internetiniai forumai tam ir reikalingi, kad galetum anonimiskai pakalbeti. Mano artimiausi draugai tai zinojo viska. Tik manau, kad ir dabar nelabai supranta kas man ten buvo. Seimos nariai taipogi. Bet darbe tai tikrai nenoreciau, kad visi zinoti.
Kai tik pradejau vartoti AD man svoris irgi labai krito. Nu bet as valgyti nenorejau, ir dar vidurius buvo paleide..
tai kai gryzau po dvieju menesiu poilsio i darba, tai zmones manes nepazino, buvau nukritusi koki 10kg ir jauciausi puikiai..
bet deja per 2 metus puikiai atsišėriau..
)))))))))))
As tai manau, kad internetiniai forumai tam ir reikalingi, kad galetum anonimiskai pakalbeti. Mano artimiausi draugai tai zinojo viska. Tik manau, kad ir dabar nelabai supranta kas man ten buvo. Seimos nariai taipogi. Bet darbe tai tikrai nenoreciau, kad visi zinoti.
Kai tik pradejau vartoti AD man svoris irgi labai krito. Nu bet as valgyti nenorejau, ir dar vidurius buvo paleide..

bet deja per 2 metus puikiai atsišėriau..

Tai va va, draugai net ir nelabai supranta, kas su mumis vyksta, bet ir gerai. Turiu omeny, kad tik kokia viena geriausia drauge zino daug, o kiti, kad ir kazka zino, tai nelabai isivaizduoja, nei kas tai, nei su kuo valgoma.
Abio, minejai, kad vel pablogejo savijauta? Tai tuoj galesi vel 10 kg numesti

Bambekle, visiems buna kritimu ir kilimu. Kaip tavo PA, nuotaika? Ar tik jegu nera?