QUOTE(cherry pie @ 2009 07 28, 10:36)
Na tai turėsiu kovoti su košmarais dabar

Man Seroxat poveikis labai greitai pasijautė, bet gydytoja "pradžiugino", kad jei trečią kartą bus depresija (nes man jau dabar antras kartas), tai tada būna sunkiau pritaikyti vaistus ir ilgiau sveikstama.
Aš irgi galiu apie Seroxat papasakot

Gėriau po 20 mg ryte ir vakare. Mažinant dvi savaites reikėjo gerti 1 tabletę ryte ir pusę vakare. Dabar tik vieną ryte. Po mėnesio, jei viskas gerai, galiu mėginti gerti tik pusę ryte.
Wiskute, Puma - o jūs gal grupiokės? Spėju, kad kažką įdomaus praleidau
Cherry, labai smagu, kad nejauti jokių šalutinių poveikių, vadinasi, tikrai laikas mažinti buvo, jei jau pamiršti išgerti, man tas pats būna
Na, žinau, kad dažniausiai, jei jau susirgai depresija antrą kartą, tai 70 proc., kad bus ir trečias. Po pirmo karto dar tik 50 proc. išlieka... Kažkas čia gal forume tai rašė, gal šiaip kažkur skaičiau
Cherry, mes su Puma tik kursiokės, iš skirtingų grupių, bet ir taip nemažai išisaiškinom

Aš jaučiu iškart, kad Seroxat mažiau dirgina mane nei Cipralex. Aną kartą atakų irgi su Seroxat atsikračiau, nors prieš tai man idealiai tiko Cipralex. Tai va

Kažkas kinta organizme, nes gėriau Cipralex, paskui Seroxat (tada nelabai tiko), tada Cipralex, dabar vėl Seroxat, bet atrodo, kad man labai tinka. Bet košmarų tai nesapnuodavau niekada, ir dabar nesapnuoju