Įkraunama...
Įkraunama...

AD

QUOTE(Wiskute @ 2009 07 28, 11:18)
mamaInga, net nežinau, ar kada nors ateis toks laikas, kai nebegersiu AD, nes pas mane, jau sakiau, viskas sujaukta ir susimaišę su kitomis ligomis. Bet galvoju, kad kažkada gyvenime gal ir pavyks kokį etapą be jų nugyvent, mano močiutei pavyko senatvėj atsisakyti AD bigsmile.gif
Dabar aš noriu tik vieno - bent jau su vaistais savęs neriboti, ir kažkodėl labai tikiu ir jaučiu, kad Seroxatas man tai padės thumbup.gif

Puma, man atrodo, tu per daug galvoji. Praeis tau tas jautrumas. Tikrai ne visiems tas AD palieka kažkokį pėdsaką, negaliu sutikti su tavimi. Laikoma, kad liga įgijo kitus simptomus tokiu atveju, bet šiaip neturėtų likti jokių pašalinių reiškinių... ir tas dirglumas praeis, pamatysi mirksiukas.gif
Papildyta:

Visiškai pasirašau po mamosIngos žodžiais drinks_cheers.gif Puma, n-e-b-e-g-a-l-v-o-k wink.gif

Na as atsisedus visa diena apie tai ir negalvoju kaip jums is mano parasymo gali atrodyti biggrin.gif Tik tas abejojimas ar ne per greit as cia parisau su jais ir sukelia tokias mintis-norisi but tikrai kad 100 procentu teisingai elgiuosi, bet kaip sakoma gyvenime 100 procentu nebuna blush2.gif O gydytojos pasiulytas mazinimo variantas man kazkoks pernelyg uztemptas pasirode, tai ir emiausi iniciatyvos pati biggrin.gif Beje, lengva sakyt nebegalvok,bet sunku tai igyvendint, kai zinai kad 9 men savom jegom teks kapstytis jei kas doh.gif jei neplanuotume leliaus daug paprasciau i viska ziureciau, kai zinociau kad bele kada galesiu lexotanilio "uzkast" biggrin.gif O dabar beliks valerijanke, ir ta kazin ar gerai leliukui doh.gif nu zodziu, stengiuosi negalvot kad bus blogai, bet norisi susidaryt sau atsargini plana kaip sakant "o kas jeigu" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma84: 28 liepos 2009 - 11:06
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 28, 11:58)
dar savo psichologei to nesakiau,bet reiks pasakyti,nes po to ir prasedejo mano ligos.
dukra veme jau 3k.net nezinau ar taip turi but,velturbut teks skambinti greitajei paklausti,nes ka isgeria ta isvemia doh.gif

Arūne, manau, kad tai labai daug įtakos turėjo tavo ligai, būtinai apie tai papasakok psichologei. Papasakok, kad po to susirgai depresija, gulėjai ligoninėj. Viską papasakok. Išrauk tą blogį iš savęs su šaknim 4u.gif
Ar skambinai greitajai antrą kartą?
Atsakyti
dar neskambinau.veliau skambinsiu jei dar vems karta.
zinau kad itakos turejo ta nelaime.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arūnė: 28 liepos 2009 - 11:13
QUOTE(Puma84 @ 2009 07 28, 12:03)
Beje, lengva sakyt nebegalvok,bet sunku tai igyvendint, kai zinai kad 9 men savom jegom teks kapstytis jei kas doh.gif jei neplanuotume leliaus daug paprasciau i viska ziureciau, kai zinociau kad bele kada galesiu lexotanilio "uzkast" biggrin.gif O dabar beliks valerijanke, ir ta kazin ar gerai leliukui doh.gif  nu zodziu, stengiuosi negalvot kad bus blogai, bet norisi susidaryt sau atsargini plana kaip sakant "o kas jeigu" mirksiukas.gif

Puma, aš suprantu, kad sunkiausiai mums sekasi valdyti svao mintis. Ir patarti visada lengviau. Tik noriu tau patarti kol kas džiaugtis šia diena, ir, kol nepastojai, negalvoti apie tuos devynis mėnesius. Be to, nueisi pas gydytoją, duos tau rekomendacijų, ką gali gerti ir ko geriau negerti nėštumo metu. Aš manau, kad labai gerai su gydytoju pasitarti ir tada pasidaryti tą "atsarginį planą". Kai jau jį turėsi, galėsi būti rami. Linkiu tau ramybės smile.gif
O aš, kai labai taip kankinuosi, imu kažką dėl ko bijau ir padarau. Tada jau galvoju, kaip kapstytis, jeigu kas. Nėštumas - ne tas dalykas, kad galėčiau patarti taip elgtis, bet vis tiek, jei dabar pastotum (kada tik jau nebegersi vaistukų), mažiau laiko praleistum kankindamasi, o kas bus, jeigu...
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 07 28, 12:19)
Puma, aš suprantu, kad sunkiausiai mums sekasi valdyti svao mintis. Ir patarti visada lengviau. Tik noriu tau patarti kol kas džiaugtis šia diena, ir, kol nepastojai, negalvoti apie tuos devynis mėnesius. Be to, nueisi pas gydytoją, duos tau rekomendacijų, ką gali gerti ir ko geriau negerti nėštumo metu. Aš manau, kad labai gerai su gydytoju pasitarti ir tada pasidaryti tą "atsarginį planą". Kai jau jį turėsi, galėsi būti rami. Linkiu tau ramybės smile.gif
O aš, kai labai taip kankinuosi, imu kažką dėl ko bijau ir padarau. Tada jau galvoju, kaip kapstytis, jeigu kas. Nėštumas - ne tas dalykas, kad galėčiau patarti taip elgtis, bet vis tiek, jei dabar pastotum (kada tik jau nebegersi vaistukų), mažiau laiko praleistum kankindamasi, o kas bus, jeigu...

Tu kaip visada teisi Wiskute bigsmile.gif O siaip tai jau galima laikyti kad as ju kaip ir nebegeriu, tai jau po menesiuko kai organizmas prasivalys biskutuka ir imsimes "darbu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 07 28, 11:47)
Tu kaip visada teisi Wiskute bigsmile.gif  O siaip tai jau galima laikyti kad as ju kaip ir nebegeriu, tai jau po menesiuko kai organizmas prasivalys biskutuka ir imsimes "darbu" biggrin.gif

Puma, man atrodo, kai jau būsi nėštukė, tada negalvosi apie AD smile.gif tada bus visai kiti rūpesčiai, o mintys apie leliuką išmes lauk visas baimes ir depresijas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiskute @ 2009 07 28, 12:02)
Puma, nu šakės biggrin.gif  Taip nieko ir neveiki tam darbe?  lotuliukas.gif neįsivaizduoju tokio darbo biggrin.gif bet kol mokaisi, labai labai gerai jis. Patikėk wink.gif

Tai va, karts nuo karto koki darbeli gauni ir viskas, ne veltui juk ir sakiau kad visiskai saves cia nerealizuoju schmoll.gif Atsedi darbo valandas, o tada jau pradedi save realizuoti per laisvalaiki ir namus, bent kazkiek tai kompensuoja nieko neveikima darbe smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cherry pie @ 2009 07 28, 12:50)
Puma, man atrodo, kai jau būsi nėštukė, tada negalvosi apie AD smile.gif tada bus visai kiti rūpesčiai, o mintys apie leliuką išmes lauk visas baimes ir depresijas smile.gif

Aciu cherry pie smile.gif Tikiuosi kad taip ir bus, nes jau taip truksta namie to vaikisko surmuliuko wub.gif
Cherry pie, kur atostogavai, ka per atostogas veikei pasipasakok mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 07 28, 12:47)
Tu kaip visada teisi Wiskute bigsmile.gif  O siaip tai jau galima laikyti kad as ju kaip ir nebegeriu, tai jau po menesiuko kai organizmas prasivalys biskutuka ir imsimes "darbu" biggrin.gif

Tai va, mažiau kalbų, daugiau darbų, lauksim Pumos su pilvūzu nestuke.gif thumbup.gif
Aš irgi nelaikau, kad tu AD geri, nes toks gėrimas (kartais) tai koks čia gėrimas mirksiukas.gif
Gerai, kad po darbo save realizuoji, tai labai svarbu! biggrin.gif Tikrai. Ir pritariu cherry, kad paskui jau mažiausiai galvosi apie AD, kai pastosi smile.gif
Tikrai nuoširdžiai nelinkiu tau jokių nerimų ir PA per nėštumą. Niekada nieko taip nuoširdžiai nelinkiu, kaip kalbėdama apie PA, nes jos labai trukdo gyventi smile.gif
Atsakyti
sveikutes...ar gali Ad man sukelti skrandzio skausmus kazin?taip siabingai kelinta diena skauda skrandi,nors aisku ne valgiai o edziau paskutiniu metu ir naktim blush2.gif bet gal tai susije?
Atsakyti
Arūnei, dėl išprievartavimo būtinai papasakok psichologei, ko gero, tai ir yra vienas iš tų esminis įvykis, nuo kurio tu turėtum pradėti analizuoti savo požiūrį į save pačią, į bulimiją, į santykius su vyru...

Wiskutei, aš ne gydytoja bet Laimo liga ir tricheneliozė, ko gero gali būti tavo dabartinių psicologinių negalavimų (jeigu juos galim taip pavadinti) priežastys g.gif
Kaip suprantu dabar didžiausia problema, kad išnyktų PA (pati rašai, kad labiausiai to tikiesi iš Seroxato), galvoju g.gif , kad, jeigu problema tik PA ir generalizuotas nerimas tai tu tikrai su ja susidorosi anksčiau ar vėliau. Šiaip kalbu ne tuščiai, nemėgstu nei sakyti kompilmentų, nemėgstu nei kai man sako nepelnytas pagyras mirksiukas.gif , tiesiog tavo pasisakymas labai vykęs ir nuostatos ir mąstymas teisingi thumbup.gif

Per didelis valingumas ir stiprumas kartais kenkia, ypač tada kai žmogus išsekina save "eidamas per negaliu", nebūtina visada būti stipriai mirksiukas.gif

O jausmus ir mintis sveika kartais kontroliuoti mirksiukas.gif, nes mūsų mintys tiesiogiai įtakoja mūsų jausmus ir atvirkščiai. Sakiau gal kažkada kad turiu tokią lapelių su protingomis mintimis "kartoteką" viena iš jų yra apie tai, kad [/B][B][I]klausydamsi minčių dūzgesio jomis domiuosi, bet per daug rimtai jų nevertinu. Naudodama šį sąmoningą metodą, įrodysiu sau, kad mano mintys negali manęs valdyti

Pumai, tiesiog paleisk tai, ko negali kontroliuoti, negali numatyti ateities ir žinoti, kaip jausiesi, kai pastosi, galvok taip kaip Skarletė O'Hara [/I]

Ką dar jums norėjau pasakyti, man labai didelis postūmis sveikimo link buvo tai, kad aš supratau, kad pavargau ir nebeturiu laiko bijoti cool.gif Pasakysit, kaip galima pavargti? Elementariai, žinokit... laiko jūsų dauguma dar turit daug, nes jums dar tik per 20 daugumai, o man greitai keturiasdešimt, todėl reikia gyventi, kol dar galima gyventi cool.gif

O dabar viskas, mielosios, labai stengsiuosi kurį laiką neprisujunginėti, nes šis forumas baisiai mielas, bet, deja, suryja labai daug mano laiko schmoll.gif , ypač darbe aš negaliu susikoncentruoti šokinėdama nuo darbų prie jūsų minčių ypač, kad paskui kyla noras pakomentuoti.
Linkiu visoms sėkmės, susimatysim mirksiukas.gif
Atsakyti
isvaziuojam i ligonine,dukra toliau veme.
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2009 07 28, 11:59)
Aciu cherry pie smile.gif Tikiuosi kad taip ir bus, nes jau taip truksta namie to vaikisko surmuliuko wub.gif
Cherry pie, kur atostogavai, ka per atostogas veikei pasipasakok mirksiukas.gif

Atostogos buvo labai "egzotiškos" smile.gif Lietuvoj pas tėvelius buvau. Bet tikrai smagu! Pasidžiaugiau lietum, truputį šaltesniu oru, nes čia baisūs karščiai. Žinot tikrai pasiilgstu debesų, šaltesnio vėjo ir kaip super girdėti lietų už lango naktį rolleyes.gif Susitikau su draugėm, aplankiau didžiuosius prekybos centrus biggrin.gif Čia neturiu draugių, nėra su kuo pasibastyti po pardes, tai jau išnaudojau vargšeles kaip reikiant biggrin.gif Tiesiog buvo daug mielų paprastų dalykų, kuriuos vėl noriu kuo greičiau pakartoti smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Arūnė @ 2009 07 28, 13:05)
isvaziuojam i ligonine,dukra toliau veme.

Laikykitės, sėkmės jums 4u.gif
Pagalvojau, kokius baisius vaistus mes vartojam, jei vaikų organizmas taip į juos reaguoja unsure.gif
Atsakyti