QUOTE(mamaInga @ 2009 07 28, 11:38)
Wiskute, aš suprantu, kad tavo situacija kiek kitokia nei mano sakykim. Vadinasi gal gyvensi su AD visą gyvenimą taip kaip žmonės gyvena su cukralige tarkim ir neturi jaustis, kad dėl to gyvenimas nepilnavertis

Man turbūt reiktų perskaityti visas tavo žinutes nuo pradžios

, nes kartais kai skaitau tavo pasisakymus juose tiek optimizmo, sveiko humoro, blaivaus požiūrio į situacijas, kad man kyla įtarimas, jog tu tikrai gali potencialiai atsisakyti AD kada nors, man net rodos, kad netolimoje ateityje

Sakau toks įspūdis atsiranda kai skaitai tavo žinutes, jeigu tas optimizmas liejasi tikrai nuoširdžiai, gali tai nurašyti vien AD poveikiui, bet ar negalvoji, kad pati tavo asmenybė irgi turi būti labai stipri, turinti savyje stiprų potencialą teigiamiems pokyčiams
MamaInga, užkabinai labai aktualią man temą... Mečiau visus darbus ir sėdau rašyti. Nežinau, ką tau ir pasakyti. Kiek mane mato gydytojai, psichoterapeutė, jie net sako, keista, kad aš sergu. Net psichoterepeutė praėjusią savaitę man sako: keista ir gaila - labai aukštas intelektas, dėmesys, koncentracija ir pan. nesutrikusi, depresija, jei ji yra, tai tikrai negili... Sako, kad tikrai labai keista, kad psichika man neleidžia išnaudoti viso potencialo. Na, tiksliau leidžia, bet su didelėmis fizinėmis (čia, pabrėžiu, svarbiausia) pastangomis. Iš tikrųjų aš niekad nesijaučiau dvasios ligoniu, gal tik keletą kartų per šį pavasarį ir kelis kartus aną savaitę... Aš galiu atsisakyt AD, jei man jie būtų nuo nuotaikos, bet mano kūnas manęs neklauso - aš juk AD ir pradėjau gerti dėl to, kad nenorėdavau miego, o migdomieji nemigdydavo, kad pavargadavo galva, daugiau nieko man nebuvo, tiesiog šitų dalykų, kuriuos sukėlė trichineliozė ir Laimo liga viename, niekaip kitaip nepavyko išgydyti. MamaInga, aš net neturiu diagnozės ir net nežinau, kas man yra. Kartais būna panašu į depresiją, kartais tik PA, o kartais atsiranda ir generalizuoto nerimo epizodų. Bet vėlgi gydytojai kelia klausimą, ar visa tai man ne nuo Epšteino Baro viruso, ir psichiatras mano, kad pas mane negali būti vien, tarkim, psichinė liga, nes juk nuo to nekrenta leukocitai, o kai jų per mažai, irgi gali būti silpnumas. Na žodžiu.
MamaInga, aš tikrai nieko nevaidinu (nes keli klausimą, ar optimizmas liejasi tikrai nuoširdžiai), bet tiesiog esu bent kol kas pakankamai susitaikiusi su savo situacija ir nieko daugiau nenoriu, kad tik Seroxatas taptų mano draugas ir iš pradžių išnyktų PA, o visa kita jau nebebaisu
Aš esu labai labai valinga asmenybė, pereinu per ugnį ir vandenį, jei tik man reikia, ir kartais netgi priverčiu save kontroliuoti jausmus. Esu atsidirbusi save gerai. Nežinau, ar esu stipri asmenybė - man taip sako draugai, bet, kita vertus, kartais ta liga nelabai nori man leisti būti tokiai stipriai

Jei nebūčiau buvusi stipri, aš tikrai nebūčiau baigusi studijų ir dar darbo susiradus tokioj būsenoj, kokios tikrai nelinkėčiau niekam...
MamaInga, užkabinai tą nekvestionuojamą klausimą, tai išsirašiau. Aš jau nieko net neklausiu, kas man yra, bandau to ieškot per psichoterapiją, rytoj dvi valandas vėl darysiu testus, nes reikia gi pagaliau suprast, kas su manimi atsitiko ir kaip iš to išlipti. Kad pasiekčiau tą utopiją

apie kurią kalbėjom
Bet kuriuo atveju, labai ačiū tau už gerus žodžius. Aš tikrai kažkada išlipsiu ir tada jau tikrai galėsiu rašyt romaną

jūs įsivaizduojat, aš išgėriau jau antrą dieną Seroxatą beveik be raminančių vaistų ir man nieko blogo nesidaro!!! Tai yra taip nerealu, kad jūs net neįsivaizduojat. Bijojau aš jo, kad vėl migdys ir būsiu priplėkusi, bet ne..
Papildyta:
QUOTE(Puma84 @ 2009 07 28, 11:26)
Nu nieko, tuoj sesija prasides, tai i darba mokslus temptis pradesiu ir cia nebebus jau laiko pries kompa atsisedus vegetuot
Puma, nu šakės

Taip nieko ir neveiki tam darbe?

neįsivaizduoju tokio darbo

bet kol mokaisi, labai labai gerai jis. Patikėk