Įkraunama...
Įkraunama...

AD

mes su abiem vaikuciais ejome i lauka su dviratukais.tiksliau,mazute su triratuku(na nemoka dar,tik mokinasi...),o didzioji -su dviratuku(jau moka!).visai smagiai keturiese pasivaiksciojome. mirksiukas.gif
isgerusi siandien savo AD 3/4,o ne VISA TABLETE,vel jauciuosi normaliai(nera stipriu salut.pov.)
nuotaika normali. ax.gif
tai tiek trumpai trumpai.. 4u.gif
Atsakyti
Sumaisiau moteru dusus su vyru blush2.gif biggrin.gif Bet uztat koki grazu uzpakaliuka maciau blush2.gif tongue.gif biggrin.gif Vertejo ten uzeit biggrin.gif Vyrai tai net atsisuko i mane durnele paziuret biggrin.gif O ka as o ka as, o gi nieko tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(**Luka** @ 2009 08 01, 22:23)
Sumaisiau moteru dusus su vyru blush2.gif  biggrin.gif Bet uztat koki grazu uzpakaliuka maciau  blush2.gif tongue.gif biggrin.gif Vertejo ten uzeit biggrin.gif  Vyrai tai net atsisuko i mane durnele paziuret biggrin.gif O ka as o ka as, o gi nieko tongue.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif geras.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**Luka** @ 2009 08 01, 21:23)
Sumaisiau moteru dusus su vyru blush2.gif  biggrin.gif Bet uztat koki grazu uzpakaliuka maciau  blush2.gif tongue.gif biggrin.gif Vertejo ten uzeit biggrin.gif  Vyrai tai net atsisuko i mane durnele paziuret biggrin.gif O ka as o ka as, o gi nieko tongue.gif

tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ksėnut, a-u-uuu... kur dingus?? 4u.gif
Atsakyti
Labukas drauges mirksiukas.gif
semkute žinok užeinu kiekvieną dieną ,vakar ir rašyti pradėjau,bet taip nieko neparašiau nors labai norėjau ir mažai mazgei parašyti ir CreteIsland ir Wiskutei,taip pat pasidžiaugti kad padėjau princessei nusiramintis...Ir daug kam norėjau parašyti,bet....Nežinau kas su manim darosi,bet jaučiuosi aš nelabai gerai unsure.gif Nežinau kas man yra, bet tikrai negaliu parašyti kad gerai ir puikiai jaučiuosi. Pavyzdžiui šiandien atsikėliau ryte,bet jėgų nulis,jei ne vaikai gulėčiau dar ilgai,bet dar problema kad ir gulėti negaliu. Jau nežinau ką man su miegų ir daryti, kuo aš tik nakčiau negėriu...Kalbu apie Valeradixsa ir melisos geriu ,valerjonkos, bet matau kad mano organizmas jau nepriima heomopatijos, reikia stipriu man vaistukų,bet taip noriu iki savo gimtadienio susilaikytis ir negerti raminačius.O jau kiek minčių, visokių prisiminimų lenda į galvą kai tik atsiguliu į lovą. Nors anksčiau gal po kokiu porą menesių kaip pradėjau gerti AD visiškai negalvojau tusčiai ir dar lovoje kada reikia mieguoti o ne galvoti beliaka blink.gif
Ir nelabai suprantu kodėl mano Seroxatas taip sipnai jau veikia? Nieko jau nesuprantu tik labai nerimauju ir pykstu verysad.gif
Man būtinai reikia padaryti visus tyrimus dėl skydliaukės,turiu ir lapelius TTH ir kitiem hormonams ,įtariu kad mano skydliaukę vėl sustreikavo. Ryte sipnumas,paskui ir širdele pradėjo kart nuo karto per stipriai daužytis,ir viduje toks įsitempimas ir drebuliukas užeina g.gif Ir kaip visada visos mano ligos išlenda butent tada kada nereikia doh.gif
O šiandien po pietų labai gerai praleidom laiką,išvažavom ir vėl į Vingio parką pasivaiksčiuoti o vyresnėlis ant dviračio važinėjo. O paskui žiurėjom oro balionus ,labai superinis vaizdas. O jau vaikams kokia puiki atrakcija,v.ž šeštadienį praleidom labai gerai ir mano nuotaika po pietu tikrai pagerėjo.
maža mazge mano vyras dirba policijoje,skaitosi biudžėtinę organizaciją,jam jau ketvirtą kartą sumažino atliginimą. Žinok truksta žodžių,noriu tik keiktis. Kur teisybe, jeigu vienas gauna apie 10.000 tks. ir jam išeina kad jis dabar gaus apie 9.400,nematau tikrai didelio skirtumo.O mano vyras gaudavo apie 2600 o dabar gaus 1600. Mes mokam kreditą bankui už būtą, auginam su mažus vaikus.O ką apie mokiesčius kalbėti??? O dar ir pavalgyti reikia. O aš dabar gaunu mažiau nei 700 lt. Va ir gyvenk kaip nori.... Na išeisiu į darbą,bet keik aš ten gausiu? Duok dieve nors 1000 į rankas,bet kas iš tuo? Na atleiskit mergaites kad gal nelabai į temą,bet visi šitie piniginiai reikalai mane irgi labai veikia.
Luka sveikinu tavo dukryte su gimtadienių 4u.gif happybday.gif Linku jai kad jinai nekada nepažintu tavo ir mūsų ligos o išgirdus apie depresiją ,pagalvotu " O kas tai yra???"Ir žinoma daug jai geru draugų ir daug daug laimes ir sveikatėles wub.gif
CreteIsland klausinejei apie mano gimtadienio skaičių? Va kas kas ,bet skaičiukas 30 man visiškai nieko nereiškia,o gal ir patinka. Nenorėčiau ir vėl sugrižti į tuos laikus kai man buvo 18 metų,gal kam pasirodys keista ,bet man dabar žymiai geriau gyventi nei tada,nors ir turiu nemažai problemu su savo sveikatą bet kuo toliau tuo labiau man patinka kaip aš mastau,kaip gyvenu. thumbup.gif Nežiūrint į tai kad dabar man ne taip jau gera kaip galėtu būti. Bet aš žinau,kad viskas bus gerai, jau ne karta sakiau sau šios žodžius ir niekada jei mane nepavedę. Manau ir šį kartą viskas susitvarkis. Ir ačiū tau Crete už gražius žodžius. Labai malonu kad tau padėjau ir labai noriu kad visada žinotum,kas kas nebeatsitiks visada galesi parašyti čia ,o mes tave visada suprasim. Bučkis tau mirksiukas.gif
Mergaites visoms kas tikrai galvoja apie mane ir palaiko, siunčiu oro_buckis.gif Bet esu įsitikinusi kad mane palaikot visos noriu parašyti kad esate nuostabiausios mergaites ir aš jus visas labai wub.gif Ir tai ne žodžiai, o tikri jausmai . Ikiukas ir labanaktukas 4u.gif
Papildyta:
Dar truputeli informacijos. Man sese sake kad kitą savaite pilnas menulio užtemimas bus ir dar pilnatis tai nenustebkit kad nelabai gerai jausitės . Žinau kad esame kaip barometrai, todėl ir noriu jus visas jau iš ankto perspeti. Tik nežinau kelintą dieną. Būtinai sužinosiu ir dar parašysiu.
Aj,dar ir gera man naujėna, vyras nupirko kelelapį į Palangą. Važiuosim nuo 17 thumbup.gif Aš jau maniau kad nepamatysiu savo mylimos juros....Na ir kaip galiu rašyti kad mano vyras blogas? Jis nuostabus.
O mano gimtadienije dalyvaus apie 20 žmonių,nors galvojau kad bus apie 12 doh.gif Ir kaip man nestresuoti? Na nori mane labai pasveikinti mano dvi tetos, dėde,puseseri,tai negalėjau gi pasakyti :Ne nevažiuokit...Nemoku aš taip... Bet pagalvojus gal ir gerai kad atvažiuos,labai senei jų visų nemačiau,bus nors proga g.gif lotuliukas.gif
Dabar jau tikrai ikiukas saulutes mirksiukas.gif
P.S kažkodėl mano linuote nerodo???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 02 rugpjūčio 2009 - 00:00
Labas rytas smile.gif
Ksena, as turiu suneli biggrin.gif Aciu uz sveikinima smile.gif O tau geros sveikatos, jokio nerimo smile.gif
Atsakyti
sveinam Deimuti su 3-ciuoju gimtadieniu 4u.gif wub.gif happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Luka** @ 2009 08 02, 09:26)
Labas rytas smile.gif
Ksena, as turiu suneli biggrin.gif Aciu uz sveikinima smile.gif O tau geros sveikatos, jokio nerimo smile.gif

Labukas mergaites mirksiukas.gif Oj Luka labai atsiprašau, bet kažkodėl maniau kad turi dukryte??? doh.gif Sveikinu tavo suneli ir skiriu jam tuos pačius žodžius kurios parašiau vakar 4u.gif
Šiandien kartojasi tą pati istorija su mano rytinę savijautą,jėgų nulis,mieguista vaiksčiuoju kaip koks zombis,oj nusibodo ....Na gal praeis??? Man dar pms,tai gal ir tas dalykas veikia mano tokia savijauta g.gif
Geros visoms dienos ir ikiukas 4u.gif
Papildyta:
Nesuprantu ,vakar logotipą pakeičiau bet vistiek senas kabo ir liniuote užblokouta??? Nesamones kažkokios g.gif
Atsakyti
As apie mergyte svajoju wub.gif
Mano nuotaika tai gera, bet vel vidus streikuoja. Isejom grynu oru pakvepuot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 08 01, 23:46)
Labukas drauges mirksiukas.gif
semkute žinok užeinu kiekvieną dieną ,vakar ir rašyti pradėjau,bet taip  nieko neparašiau nors labai norėjau ir mažai mazgei parašyti ir CreteIsland ir Wiskutei,taip pat pasidžiaugti kad padėjau princessei nusiramintis...Ir daug kam norėjau parašyti,bet....Nežinau kas su manim darosi,bet jaučiuosi aš nelabai gerai unsure.gif Nežinau kas man yra, bet tikrai negaliu parašyti kad gerai ir puikiai jaučiuosi.

Sveikute Ksėnut,na negerai,kad prastai jautiesi,butinai issitirk skydliauke.Ir as su skydliauke kankinausi pries kokius 3 metus,geriau vaistukus,tas sirdies permusimas uzeidavo ir drebulys,ir kartu dar PA buvo,kosmaras kazkoks unsure.gif bet skydliauke issigydziau o PA liko verysad.gif oj mergaites kaip pagalvoji,tas musu gyvenimas,kankinames,na bet ka vistiek stengemes nenuleisti ranku,vistiek kabiname si gyvenima ir dziaugiames juo.Ir dar karta aciu tau uz tuos zodelius,kazkaip jie mane pagloste ir nuramino,dabar apie tai stengiuosi negalvoti.O vakar su MB praleidom nuostabia diena, romantiskai papietavom,poto pasivaiksciojom prie mariu,o vakare sampes doh.gif nes vakar isigyjau auto smile.gif tai dabar turiu kuom dziaugtis smile.gif o tu Ksenut laikykis,zinau,kad sakyti lengva,bet turi nepasiduoti unsure.gif 4u.gif gal tau susidejo viskas i viena kruva ir PMS dar,gal uz tai taip ir jautiesi.
Del logotipo tai as pakeitus buvau tai tik po vienos dienos pasikeite man unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(**Luka** @ 2009 08 01, 21:23)

O cia tai geras doh.gif hm...as tai dar buciau ten pasilikus,reikejo apsimest kad prausies po dusu ir ,kad nieko atseit nepastebi,kad pas vyrus esi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo princese333: 02 rugpjūčio 2009 - 12:16