Labukas drauges
semkute žinok užeinu kiekvieną dieną ,vakar ir rašyti pradėjau,bet taip nieko neparašiau nors labai norėjau ir
mažai mazgei parašyti ir
CreteIsland ir
Wiskutei,taip pat pasidžiaugti kad padėjau
princessei nusiramintis...Ir daug kam norėjau parašyti,bet....Nežinau kas su manim darosi,bet jaučiuosi aš nelabai gerai

Nežinau kas man yra, bet tikrai negaliu parašyti kad gerai ir puikiai jaučiuosi. Pavyzdžiui šiandien atsikėliau ryte,bet jėgų nulis,jei ne vaikai gulėčiau dar ilgai,bet dar problema kad ir gulėti negaliu. Jau nežinau ką man su miegų ir daryti, kuo aš tik nakčiau negėriu...Kalbu apie Valeradixsa ir melisos geriu ,valerjonkos, bet matau kad mano organizmas jau nepriima heomopatijos, reikia stipriu man vaistukų,bet taip noriu iki savo gimtadienio susilaikytis ir negerti raminačius.O jau kiek minčių, visokių prisiminimų lenda į galvą kai tik atsiguliu į lovą. Nors anksčiau gal po kokiu porą menesių kaip pradėjau gerti AD visiškai negalvojau tusčiai ir dar lovoje kada reikia mieguoti o ne galvoti beliaka
Ir nelabai suprantu kodėl mano Seroxatas taip sipnai jau veikia? Nieko jau nesuprantu tik labai nerimauju ir pykstu
Man būtinai reikia padaryti visus tyrimus dėl skydliaukės,turiu ir lapelius TTH ir kitiem hormonams ,įtariu kad mano skydliaukę vėl sustreikavo. Ryte sipnumas,paskui ir širdele pradėjo kart nuo karto per stipriai daužytis,ir viduje toks įsitempimas ir drebuliukas užeina

Ir kaip visada visos mano ligos išlenda butent tada kada nereikia
O šiandien po pietų labai gerai praleidom laiką,išvažavom ir vėl į Vingio parką pasivaiksčiuoti o vyresnėlis ant dviračio važinėjo. O paskui žiurėjom oro balionus ,labai superinis vaizdas. O jau vaikams kokia puiki atrakcija,v.ž šeštadienį praleidom labai gerai ir mano nuotaika po pietu tikrai pagerėjo.
maža mazge mano vyras dirba policijoje,skaitosi biudžėtinę organizaciją,jam jau ketvirtą kartą sumažino atliginimą. Žinok truksta žodžių,noriu tik keiktis. Kur teisybe, jeigu vienas gauna apie 10.000 tks. ir jam išeina kad jis dabar gaus apie 9.400,nematau tikrai didelio skirtumo.O mano vyras gaudavo apie 2600 o dabar gaus 1600. Mes mokam kreditą bankui už būtą, auginam su mažus vaikus.O ką apie mokiesčius kalbėti??? O dar ir pavalgyti reikia. O aš dabar gaunu mažiau nei 700 lt. Va ir gyvenk kaip nori.... Na išeisiu į darbą,bet keik aš ten gausiu? Duok dieve nors 1000 į rankas,bet kas iš tuo? Na atleiskit mergaites kad gal nelabai į temą,bet visi šitie piniginiai reikalai mane irgi labai veikia.
Luka sveikinu tavo dukryte su gimtadienių

Linku jai kad jinai nekada nepažintu tavo ir mūsų ligos o išgirdus apie depresiją ,pagalvotu " O kas tai yra???"Ir žinoma daug jai geru draugų ir daug daug laimes ir sveikatėles
CreteIsland klausinejei apie mano gimtadienio skaičių? Va kas kas ,bet skaičiukas 30 man visiškai nieko nereiškia,o gal ir patinka. Nenorėčiau ir vėl sugrižti į tuos laikus kai man buvo 18 metų,gal kam pasirodys keista ,bet man dabar žymiai geriau gyventi nei tada,nors ir turiu nemažai problemu su savo sveikatą bet kuo toliau tuo labiau man patinka kaip aš mastau,kaip gyvenu.

Nežiūrint į tai kad dabar man ne taip jau gera kaip galėtu būti. Bet aš žinau,kad viskas bus gerai, jau ne karta sakiau sau šios žodžius ir niekada jei mane nepavedę. Manau ir šį kartą viskas susitvarkis. Ir ačiū tau Crete už gražius žodžius. Labai malonu kad tau padėjau ir labai noriu kad visada žinotum,kas kas nebeatsitiks visada galesi parašyti čia ,o mes tave visada suprasim. Bučkis tau
Mergaites visoms kas tikrai galvoja apie mane ir palaiko, siunčiu

Bet esu įsitikinusi kad mane palaikot visos noriu parašyti kad esate nuostabiausios mergaites ir aš jus visas labai

Ir tai ne žodžiai, o tikri jausmai . Ikiukas ir labanaktukas
Papildyta:Dar truputeli informacijos. Man sese sake kad kitą savaite pilnas menulio užtemimas bus ir dar pilnatis tai nenustebkit kad nelabai gerai jausitės . Žinau kad esame kaip barometrai, todėl ir noriu jus visas jau iš ankto perspeti. Tik nežinau kelintą dieną. Būtinai sužinosiu ir dar parašysiu.
Aj,dar ir gera man naujėna, vyras nupirko kelelapį į Palangą. Važiuosim nuo 17

Aš jau maniau kad nepamatysiu savo mylimos juros....Na ir kaip galiu rašyti kad mano vyras blogas? Jis nuostabus.
O mano gimtadienije dalyvaus apie 20 žmonių,nors galvojau kad bus apie 12

Ir kaip man nestresuoti? Na nori mane labai pasveikinti mano dvi tetos, dėde,puseseri,tai negalėjau gi pasakyti :Ne nevažiuokit...Nemoku aš taip... Bet pagalvojus gal ir gerai kad atvažiuos,labai senei jų visų nemačiau,bus nors proga
Dabar jau tikrai ikiukas saulutes
P.S kažkodėl mano linuote nerodo???