Įkraunama...
Įkraunama...

AD

Jus man pasakykit kodel uzeina tas sirdies permusimas ir drebulys?
Atsakyti
QUOTE(**Luka** @ 2009 08 02, 12:19)

Man tai uzeina savaime,ypac vakarais,kai jau atsigulu i lova,ir pradedu prisigalvoti nesamoniu,pvz apie mirti .tada pradedu bijoti ir prasideda drebulys ir permusimai,aplamai jie man prasideda nuo baimes unsure.gif
Atsakyti
Laba dienyte, mergytes,

Visai neturiu kada parasyti smile.gif uzsiemusi vis esu. Pakomentuosiu trumpai tik kas uztrigo, nes jau greit isvaziuoju atgal i Vilniu, o ten vel nebus kada prie kompo prisesti smile.gif

Maza mazge, varsgiuke del atlyginimo, as jau ir tik svajoju, kur man gauti darba su didesniu atlyginimu g.gif bet labai labai tikiu, kad per koki pusmeti gausiu bigsmile.gif
Dziaugiuosi dėl tavo geru atostogu, super thumbup.gif

Ksena, esu isitikinusi, kad kai gertum nakciai raminanciu, tai diena normaliau jaustumeisi, as jau tau ta esu sakiusi ir net gydytoja paskyre, tai kodel negeri? Issimiegotum kaip zmogus ir butu ciki smile.gif tada geriau jaustumeisi.

CreteIsland, smagu, kad taves nepykina 3/4. Bet nebijok to remerono, gal maziau reiketu kankintis su juo? Ka manai?

Semke, o tau kas dabar? Uzeina tokios keistos baimes ir mintys tada, kai serotonino pritruksta. Bet nenusimink, juk tu be vaistu, o va mes kai kurios ir su vaistukais nekaip jauciames.

Luka, jei galeciau atsakyti i tavo klausima, tai ne viena mes cia negertume vaistuku smile.gif

Ksenai kartoju: vaistai nenustoja veikti, tai neimanoma, klausiau daktaro, tiesiog visiems buna kilimu ir kritimu, be to, jau parasiau, ka manau apie tavo miega smile.gif ir dar tau stresas, pervargimas, rupestis, etc. Viskas daro savo. Stabdyk arklius kiek gali smile.gif

Na tai tiek trumpai. Visada skaitau, kaip jus laikotes, bet nelabai turiu kada parasyt. Einu pietautir vaziuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Luka** @ 2009 08 02, 13:19)

Jeigu širdis ir skydliauke sveika tai nuo mūsų nervines sistemos visi šitie negerumai ir ypač šidele pradeda balabuotis prieš PA.
Papildyta:
QUOTE(Wiskute @ 2009 08 02, 13:43)
Laba dienyte, mergytes,

Ksena, esu isitikinusi, kad kai gertum nakciai raminanciu, tai diena normaliau jaustumeisi, as jau tau ta esu sakiusi ir net gydytoja paskyre, tai kodel negeri? Issimiegotum kaip zmogus ir butu ciki smile.gif tada geriau jaustumeisi.

Ksenai kartoju: vaistai nenustoja veikti, tai neimanoma, klausiau daktaro, tiesiog visiems buna kilimu ir kritimu, be to, jau parasiau, ka manau apie tavo miega smile.gif ir dar tau stresas, pervargimas, rupestis, etc. Viskas daro savo. Stabdyk arklius kiek gali smile.gif

Na tai tiek trumpai. Visada skaitau, kaip jus laikotes, bet nelabai turiu kada parasyt. Einu pietautir vaziuoju smile.gif

Labukas Wiskute mirksiukas.gif O kaip pačios sveikata ir nuotaika?
Žinok aš jau tikrai žinau kad be raminančių neištversiu, bet noriu pradėti jas gerti po gimtadienio. Na bijau aš maišyti alkoholi su raminančiais užteks ir AD. O jaučiu kad išgersiu tikrai nemažai biggrin.gif blush2.gif
O kur dabar esi? Pas tevelius? O jie kitame mieste gyvena ar kaip? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(princese333 @ 2009 08 02, 13:17)
Sveikute Ksėnut,na negerai,kad prastai jautiesi,butinai issitirk skydliauke.Ir as su skydliauke kankinausi pries kokius 3 metus,geriau vaistukus,tas sirdies permusimas uzeidavo ir drebulys,ir kartu dar PA buvo,kosmaras kazkoks  unsure.gif bet skydliauke issigydziau o PA liko verysad.gif oj mergaites kaip pagalvoji,tas musu gyvenimas,kankinames,na bet ka vistiek stengemes nenuleisti ranku,vistiek kabiname si gyvenima ir dziaugiames juo.Del logotipo tai as pakeitus buvau tai tik po vienos dienos pasikeite man unsure.gif
Papildyta:

Na va kaip gerai princesse kad gerai praleidot laiką thumbup.gif O dėl visokių nesusitarimų pasakysiu tau trumpai. Negali buti gyvenimas tarp dviejų žmonių be barnių ir nesusipratimų. Jeigu mylinti žmonės nesipyksta man atrodo kad ir meilės tarp jų nėra todėl kad ir jai ir jam vienodais kas ką pasakė. O kada žmonės turi apie ką kalbėti tegul kartais ir pakeltų tonų vadinasi jie rūpi viens kitam mirksiukas.gif Na žinoma viskam turi būti riba. Ačiū tau už palaikimą. Dabar jau neblogai jaučiuosi ,man dažniausiai iš ryto negera būna.O tau kas su skydliauke būvo? Man tai hiperfunkcija nustate, tai ir svoris nerealiai krito, o dar AD pradėjau gerti nuo jų pykino labai.

Papildyta:
QUOTE(**Luka** @ 2009 08 02, 11:22)
As apie mergyte svajoju wub.gif
Mano nuotaika tai gera, bet vel vidus streikuoja. Isejom grynu oru pakvepuot smile.gif

Luka dar ne vakaras, turesi ir dukrele mirksiukas.gif O kiek tau metų? Gal jau rašei bet neatsimenu blush2.gif
Papildyta:
Vyras kai namie tai daugiau laiko turiu prie kompo pasėdėti. O dabar jau išeinu ,noriu truputuka paguleti su vaikais, gal nors kiek pamiegosiu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 02 rugpjūčio 2009 - 13:26
Bus 32 wink.gif
Mano vaikas dar miega, o ar padariau pietus, prikirtau. Blyn kiek valgyt pradejau, net ant drabuziu pajutau, kad biski (1 cm biggrin.gif ) apimtys padidejo. O, kad papai padidetu tai noreciau.
Atsakyti
[quote=Ksėna,2009 08 02, 13:25]

Na va kaip gerai princesse kad gerai praleidot laiką .O tau kas su skydliauke būvo? Man tai hiperfunkcija nustate, tai ir svoris nerealiai krito, o dar AD pradėjau gerti nuo jų pykino labai.

Papildyta:
As nelabai atsimenu ka man ten nustate,tik zinau,kad kazkaip ta skydliauke vidine buvo padidejusi, hormonu kiekis padidejas, pamenu,kad krauju tyrimai rode virs 30 hormonu keikio man atrodo unsure.gif man tai pozymiai pagrinde buvo sirdies permusimai,tik pradedu kanors daryti ir iskart sirdis dauzosi,net tvarkytis negaledavau.Bet asciu Dievui,dabar viskas susitvarke.
O vakar gavau ilgu,ilgu roziu nuo MB, ir kvepaliukus smile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(**Luka** @ 2009 08 02, 15:28)
Bus 32 wink.gif
Mano vaikas dar miega, o ar padariau pietus, prikirtau. Blyn kiek valgyt pradejau, net ant drabuziu pajutau, kad biski (1 cm biggrin.gif ) apimtys padidejo. O, kad papai padidetu tai noreciau.

Oj tai dar turi laiko sau dar vieną vaikiuką pagimdyti,tik gero vyra reikia dar surasti biggrin.gif Aš jau nežinau noriu dar vieno ar ne? Kažkaip dabar jau pradedu abėjoti, bet iki 35 tikrai gal ir turesiu pagranduke? Kas ten žino, bet dabar jau nelabai apie tai galvoju,nors visai nesenei rašiau kad noriu dar. ax.gif
O aš dabar valgau labai daug saldumynu ir dar vakare blush2.gif O ledus bevei kiekvieną dieną ,reikia kažkaip jau save palaikyti ant vandens, bet abėloju kad man pavyks lotuliukas.gif
princesse tau tikriausiai hipofunkcija g.gif O aš visai hormonų neturėjau,skaičius TTH apie 0,01 buvo,siaubas blink.gif Man pasake poliklinikoj, kaip jus dar vaiksčiuojot? Man antras nėštumas labai skydliauke sugadino o kiek dar nervu kainavo mano antras nėštumas,jau pasakojau apie tai,todėl ir skydliauke sustreikavo.
Mano vyras man niekada nedovanoja kvepalus,gal ir gerai nežinau? Bet dažnai apie tai pasvajoju ,labai idomu pačiai koki jis kvapą man parinktu. O gėles dovanuoja tik kai yra proga blush2.gif Šaunuolis tavo draugas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 02 rugpjūčio 2009 - 15:56
QUOTE(Ksėna @ 2009 08 02, 15:52)
princesse tau tikriausiai hipofunkcija g.gif O aš visai hormonų neturėjau,skaičius TTH apie 0,01 buvo,siaubas  blink.gif Man pasake poliklinikojr: kaip jus dar vaiksčiuojot? Man antras nėštumas labai skydliauke sugadino o kiek dar nervu kainavo mano antras nėštumas,jau pasakojau apie tai,todėl ir skydliauke sustreikavo.
Mano vyras man niekada nedovanoja kvepalus,gal ir gerai nežinau? Bet labai apie tai svajoju ,labai idomu pačiai koki jis kvapą man parinktu. O gėles dovanuoja tik kai yra proga  blush2.gif  Šaunuolis tavo draugas 4u.gif

O skydliauke gali pasikartoti vel kaip suprantu?
O jis man isrinko visai neblogus kvepaliukus smile.gif saunuoliukas mano smile.gif
Atsakyti
QUOTE(princese333 @ 2009 08 02, 16:55)
O skydliauke gali pasikartoti vel kaip suprantu?
O jis man isrinko visai neblogus kvepaliukus smile.gif saunuoliukas mano smile.gif

Visko gali būti,man reikia kas pusmeti tikrintis ir tyrimus daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 08 02, 14:25)
Labukas Wiskute mirksiukas.gif O kaip pačios sveikata ir nuotaika?
Žinok aš jau tikrai žinau kad be raminančių neištversiu, bet noriu pradėti jas gerti po gimtadienio. Na bijau aš maišyti alkoholi su raminančiais užteks ir AD. O jaučiu kad išgersiu tikrai nemažai biggrin.gif  blush2.gif
O kur dabar esi? Pas tevelius? O jie kitame mieste gyvena ar kaip?  smile.gif

Labas, Ksėna,

aš jau grįžau, palindau po dušu, nusiskutau kojas, bikini sritį ir pan, išsišveičiau kriauklę ir vonią thumbup.gif Dabar sau darbus dozuoju po biškutį, negaliu tai ir nedarau bigsmile.gif
Penktadienį jau ŽIAURIAI norėjau pas tėvus - net savo draugui rašiau, "kaip aš laukiau šito penktadienio vakaro ir šitos nakties". Žiauriai norėjau pailsėti, nes išvis neturiu poilsio, kai jis pas mane miega smile.gif jam juk atostogos smile.gif dabar jis Kaune, tai net parašyt turiu kada.
Aš pagalvojau, Ksėna, kad tau turėtų visai tikti mano gydymo schema. Aš dabar geriu 30 mg seroksato ir 15 mg remerono vakare. Tai migdantis AD. 15 mg remerono - tai pati mažiausia jo dozė smile.gif bet užtat reikia ŽYMIAI mažiau ramnančių nei prie Cipralex, tie, vadinasi, man buvo per stiprūs. Šeštadienį tai nusipirkau du maudymukus thumbup.gif ir parduotuvėse gerai jaučiausi thumbup.gif kažkaip yra tų jėgų bent kažkaip normaliau smile.gif atrodo, kad PA traukiasi iš horizonto, o su parduotuvėm vėl susidraugausiu pamažu smile.gif bet dar būna, vakar su drauge vakare ėjom į miestą, užsukom į parduotuvę, tai negera buvo... kai užėjom jau vakare vėlai, niekas neužėjo smile.gif bet aišku nestipriai ir tada buvo, ačiū Dievui.
Nuotaikos manau, kad geros, kaip visada, dažniausiai mano nuotaika būna gera. Jei bloga nuotaika, tai tik dėl negalėjimo arba PA, tai yra mano fizinė svaijauta sukelia blogą nuotaiką, bet ne atvirkščiai. Aš jau rašiau, kad nesu patyrusi tuštumos, beprasmybės ir panašių jausmų, kuo labai džiaugiuosi ir tikiuosi, kad NIEKADA to nepatirsiu.
Be to, man jau paskutinė savaitė iki atostogų thumbup.gif jamsiu kokias 17 dienų thumbup.gif

Tiesa, alkoholio dar negeriu, tik bealkoholinį, nors ir jame yra lašų alkoholio, tai man šiuo gyvenimo momentu to užtenka. Savaitgalį tikrai aktyviai praleidau, daug vaikščiojau, na, kažkas panašaus į mane tikrąją jau antrą savaitgąlį thumbup.gif

Aš ir mamai daug kartų sakiau savaitgalį, kad labai tikiu, kad pasveiksiu!!! smile.gif
Tai va taip aš ir gyvenu smile.gif Kiek spėsiu, tiek pakomentuosiu kitų pasisakymus smile.gif
Atsakyti
As tai noriu dar vieno vaiko smile.gif Tik jokiu budu ne viena.
Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 08 02, 16:52)
Oj tai dar turi laiko sau dar vieną vaikiuką pagimdyti,tik gero vyra  reikia dar surasti biggrin.gif Aš jau nežinau noriu dar vieno ar ne? Kažkaip dabar jau pradedu abėjoti, bet iki 35 tikrai gal ir turesiu pagranduke? O ledus bevei kiekvieną dieną ,reikia kažkaip jau save palaikyti ant vandens, bet abėloju kad man pavyks lotuliukas.gif
Mano vyras man niekada nedovanoja kvepalus,gal ir gerai nežinau?

Ksėna, aš manau, jei nori vaikelio dar, tai ir gimdyk, niekas geriau už tave nežino, nori to vaikelio ar ne. O jei nori, tai pirmyn wink.gif

Šiandien skaičiau, kad ledai mažina stresą, beje, saldumynai taip pat. Todėl jų ir norisi. O kai sergama depresija ir trūksta jėgų, žmonės dažnai nori nesveiko maisto, šokolado, hamburgerių ir pan., kad gautų energijos.

Aš tai nelabai norėčiau, kad man kas nors dovanotų kvepalus, nes jei nepatiktų, būtų tikrai nesmagu biggrin.gif
Atsakyti