Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(julija4ever @ 2009 08 10, 16:35)
GreenLady sveikinu su pirkiniu drinks_cheers.gif  Jos tikrai solidziai ziurisi, ypac kai virtuveje stalciai. Musu tai tokie masyvus, tai ir rankenu norejosi atitinkamu, ne visokiu vamzdeliu. Dar pas mus spintele pakabinama 1,20 m ilgio, tai sios rankenos buvo pacios ilgiausios thumbup.gif  + labai patiko suapvalinti krastai.
Vienu zodziu esu labai patenkinta pirkiniu thumbup.gif  Tikiuosi ir jus nenusivilsit 4u.gif

Aciu smile.gif

Tai va mano pirmasis kriterijus buvo apvalintos ranekeneles kad butu. Mazesne tikimybe melyniu ant koju uzsiveisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GreenLady @ 2009 08 10, 16:18)
Aciu mergaites  mirksiukas.gif

Jau paemiau pirmasias smile.gif Viso su ivairiausiom nuolaidom pirkdama 14 ju mokejau 460 Lt

Bufeto vedeja kas del brangumo tai kaip pasiziurinejau apalamai kainas visas tai pasirodo taip..tokios yra brangiausios nes jas galima per visa stalciaus ilgi daryti smile.gif

mano virtuve su tom rankenelem yra pirmam puslapyje kur forumieciu virtuves linkas, bet kadangi jau nusipirkai tai nebeauktualu biggrin.gif
siaip kas liecia dizaina, man maniskes grazesnes tongue.gif bet del issitepimo sutinku, jas valyti buvo sunku blink.gif o susitepti tikrai susitepdavo doh.gif

dabar nebebnoriu jokiu rankeneliu namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 08 11, 11:11)
mano virtuve su tom rankenelem yra pirmam puslapyje kur forumieciu virtuves linkas, bet kadangi jau nusipirkai tai nebeauktualu  biggrin.gif
siaip kas liecia dizaina, man maniskes grazesnes  tongue.gif  bet del issitepimo sutinku, jas valyti buvo sunku  blink.gif  o susitepti tikrai susitepdavo  doh.gif

dabar nebebnoriu jokiu rankeneliu namie  biggrin.gif

drinks_cheers.gif as irgi

Musu projektas.. g.gif
https://docs.google....p...ber=1&w=800

Nezinau kaip apverst paveiksliuka ir ikelt.. doh.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux Lady: 11 rugpjūčio 2009 - 17:48
QUOTE(Lux Lady @ 2009 08 11, 18:31)
drinks_cheers.gif as irgi

Musu projektas.. g.gif

Nezinau kaip apverst paveiksliuka ir ikelt.. doh.gif  g.gif

Ui nerodo unsure.gif
Atsakyti
Gal kas turi virtuvėje susidėję DeDietrich firmos buitinę techniką? Kaina aukštesnė, bet labai patiko dizainas, nors pavadinimas iš pradžių visai nieko nesakė g.gif
Atsakyti
O man rodo,nzn kaip ikelt,na dar bandau g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, neuzilgo pas mus prasides virtuves remontas biggrin.gif Norejau pasidziaugt, nes taip seniai jo laukiu biggrin.gif virtuvele vos 5 m2, tai suku galva, kaip cia viska geriau sutalpinus. Baldininkas pribraize kruva projektu, pati bandziau su programa susikurt. Vis ne tas gaunas...Tai is didelio dziaugsmo gavosi didelis galvos skausmas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux Lady @ 2009 08 11, 19:15)
O man rodo,nzn kaip ikelt,na dar bandau  g.gif

Tau rodo, nes itariu, kad cia is savo e-mailo atidarei i atskira langa paveiksliuka ir imetei cia jo linka. Mums jo ir nerodys nes tai laikinai sukurtas linkas tavo failui parodyti, kuris guli tavo e-maile smile.gif Tu sita nuotraukyte patalpink kurnors i interneta. Tada mesk linka cia ir visi matys mirksiukas.gif

QUOTE(Ingrika @ 2009 08 11, 22:22)
Sveikos merginos, neuzilgo pas mus prasides virtuves remontas  biggrin.gif  Norejau pasidziaugt, nes taip seniai jo laukiu  biggrin.gif  virtuvele vos 5 m2, tai suku galva, kaip cia viska geriau sutalpinus. Baldininkas pribraize kruva projektu, pati bandziau su programa susikurt. Vis ne tas gaunas...Tai is didelio dziaugsmo gavosi didelis galvos skausmas  lotuliukas.gif

nu bet nesakyk...malonus galvos skausmas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrika @ 2009 08 11, 21:22)
Sveikos merginos, neuzilgo pas mus prasides virtuves remontas  biggrin.gif  Norejau pasidziaugt, nes taip seniai jo laukiu  biggrin.gif  virtuvele vos 5 m2, tai suku galva, kaip cia viska geriau sutalpinus. Baldininkas pribraize kruva projektu, pati bandziau su programa susikurt. Vis ne tas gaunas...Tai is didelio dziaugsmo gavosi didelis galvos skausmas  lotuliukas.gif

Kad tik tiek to galvos skausmo būtų biggrin.gif Jei ką, mesk planelį, projektėlį, patarsim mirksiukas.gif
Atsakyti
as metu savo architekto darba. Pirmiausia planeli, jis visiskai pirminis, toks koki ji "mato" architektas. Po to keitem orkaites vieta, plane gal net nelabai suprasit kur ten ji ikista, bet desim greiciausiai standartiskai po kaitlente, kitur nera vietos jai. virtuve nera didele, apie 9,8 kv.m. ir dar gal turesit minciu ka butu galima keisti ax.gif
user posted image

o cia vizualizacija:
user posted image

user posted image

vaizdas is svetaines puses:
user posted image

gaila neturi padares to kampinio vaizdo, kur stoves saldytuvas, kaitlente verysad.gif bet greitu laiku tikiuosi padarys, siek tiek vizualizacijoj is svetaines puses matosi kaip ten turetu buti.

Primenu, kad cia tiesiog pirminis architekto isivaizdavimas, ji dar visaip bandom tobulinti, tai jei turit minciu - skelkit biggrin.gif

Atsakyti
Bufeto vedėja, man ta kriauklės plaunamoji vieta įgrūsta į kampą nepatinka. Dabar taip bute turiu, tai užknisa, paprastai kalbant. Gal galima kriauklę su padėkliuku kairėje pusėje bent jau bigsmile.gif
Beje, orkaitė po kaitlente yra labai gera vieta. Juk ir gartaukis tiesiai virš thumbup.gif Aš irgi taip darysiu.
O šiaip, jei teisingai supratau, kad šaldyruvas pažymėtas žvaigždute, tai juk matysis iš svetainės (jei neintegruojamas), tai kiščiau jį iškart už sienelės, kur dabar kriauklė, o kriauklę jau tektų traukt link akvariumo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Osvile: 12 rugpjūčio 2009 - 08:07
QUOTE(Osvile @ 2009 08 12, 09:04)
Bufeto vedėja, man ta kriauklės plaunamoji vieta įgrūsta į kampą nepatinka. Dabar taip bute turiu, tai užknisa, paprastai kalbant. Gal galima kriaukle su padėkliuku kairėje pusėje bent jau  bigsmile.gif
Beje, orkaitė po kaitlente yra labai gera vieta. Juk ir gartaukis tiesiai virš thumbup.gif  Aš irgi taip darysiu.
O šiaip, jei teisingai supratau, kad šaldyruvas pažymėtas žvaigždute, tai juk matysis iš svetainės (jei neintegruojamas), tai kiščiau jį iškart už sienelės, kur dabar kriauklė, o kriauklę jau tektų traukt link akvariumo blush2.gif

va va pamirsau pamineti, kad kriaukle jau atitraukta siek tiek nuo sieneles biggrin.gif bet pastebejimas geras rolleyes.gif
o saldytuvas integruotas, matosi pirmoje vizualizacijos nuotraukoje ax.gif ten salia iejimo i virtuve. Man tai kol kas neblogai atrodo, bet apie jo kisima vietoj kriaukles tai buvo irgi daug mastyta ax.gif
dar gallvosim ar palikti taip kaip yra ar kazka keisti g.gif
Atsakyti