Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

Dizainerė siūlo pakabinamas spinteles daryti be rankenėlių, tik su prailgintom į apačią durelėm. Gal kas turit, ar patogu bus? Gal su rankenėlėm ne taip terliosis?
Atsakyti

QUOTE(Montera @ 2009 08 09, 14:03)
Sveikos merginos,

Ir as jungiuosi prie jusu nes man dabar uzsidege mintis persidaryti virtuve. Esu ziauriai nepatenkinta savaja nors pagaminta ji pries metus. Pirmiausia daug broko. Aisku ir sumoketu pinigu gaila ir kur sita deti ar bandyt kitoj firmoj sneketis kad bent dureles perdarytu. Esu pasimetus..

O svarbiausia kuo jus valote spinteliu dureles?

o kokia plokštė? nes man labai panaši į maniškę, itališkas LMD, toks gruoblėtas, atrodo gražiaia, bet jau valymas doh.gif nuvalau tik su baldų valikliu su vašku doh.gif

įdėsiu vėliau foto naujos virtuvės 4u.gif
Atsakyti
Bandau kelti:

user posted image
Papildyta:
ir dar:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anistėja @ 2009 08 14, 11:16)
Dizainerė siūlo pakabinamas spinteles daryti be rankenėlių, tik su prailgintom į apačią durelėm. Gal kas turit, ar patogu bus? Gal su rankenėlėm ne taip terliosis?

neturiu, esu skaičiusi, kad tikrai patogu. nedarinėkite nešvariom rankom durelių ir nesiterlios 4u.gif

QUOTE(poshkyte @ 2009 08 14, 15:15)
Bandau kelti:

user posted image
Papildyta:
ir dar:

user posted image

gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 08 14, 15:45)
nedarinėkite nešvariom rankom durelių ir nesiterlios  4u.gif

Na, gaminant maistą visko nutinka...
Ačiū už atsakymą, padėjot apsisręst, nedėsim tų rankenėlių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 08 14, 15:45)

drinks_cheers.gif pritariu. Labai graži virtuvė - labai erdvi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wenus: 14 rugpjūčio 2009 - 15:12
QUOTE(Anistėja @ 2009 08 14, 12:16)

Pas mane taip bus,jau pagaiau uzsakem virtuvele wub.gif
Atsakyti
QUOTE(poshkyte @ 2009 08 14, 15:15)

Grazu smile.gif Domina mane labai, kaip ten pas jumi tas kampas prie kriaukles, ten stalciu dejote? O kaip i ta kampa prieinate? is kitos spinteles? nu zodziu pas mane panasiai kriaukle zada but. bet sprendziu ar ja kampe visai statyt ar taip kaip pas jus?
galvos skausmas ta virtuve susiplanuot doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marcela*: 14 rugpjūčio 2009 - 15:50
QUOTE(poshkyte @ 2009 08 14, 16:15)
Bandau kelti:

user posted image
Papildyta:
ir dar:

user posted image

Man antroi foto kazkaip tustoka,virsutiniu truksta spinteiu,kaip nedabaigta atrodo.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux Lady @ 2009 08 14, 17:07)
Man antroi foto kazkaip tustoka,virsutiniu truksta spinteiu,kaip nedabaigta atrodo.. g.gif

man kaip tik ne. labai lengva ir švaru smile.gif

nors mano virtuvė bus su daug spintelių ir viršuje. bet tiesiog reikia vietos mums kur viską susidėt.
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 08 14, 18:27)
man kaip tik ne. labai lengva ir švaru smile.gif

nors mano virtuvė bus su daug spintelių ir viršuje. bet tiesiog reikia vietos mums kur viską susidėt.

Jau esat uzsisake virtuve?kiek metru pas jus bus?
Atsakyti
QUOTE(Lux Lady @ 2009 08 14, 17:44)
Jau esat uzsisake virtuve?kiek metru pas jus bus?

tuoj einu paskaiciuosiu...

5 metrai bėginiai. ir dar plius truputis indaujos, nes virtuve taip užsisuka svetainės link ir po stalviršiu apačioje virsta į siauresnę indaują.

na ir parašiau biggrin.gif pati turbūt nesuprasčiau skaitydama biggrin.gif
Atsakyti