QUOTE(Žanė @ 2009 08 12, 18:08)
na taip, čia nėra blogas variantas, tikrai. aš tik parašiau, kaip man mieliau būtų. bet jei langas iki žemės (buvau nepastebėjusi), tai tada tikrai geriau ten valgomasis.
tik mane tai
kartais nervina maisto pernešimas iki keptuvės (kartais ten ir varva gi), tai reikia su lėkšte nešti, nu žodžiu. kai neši virš stalo, tai koks nulašėjimas taip nenervintų, nes jį pašuoltyt lengviau, nei grindis, nereikia lenktis.
salia kaitlentes taip pat bus darbastalio gabaliukas, tai bus matyt kaip su tais pernesimais

apskritai, tai cia man naujove bus, nes visad budavo vienoje linijoje, ar ten per kampa, bet vienoje juotoje darbastalio.
QUOTE(lina.pukotukas @ 2009 08 13, 00:47)
o man prie sienos tarp akvariumo ir lango truksta pazemintos spinteles ant kurios augtu geles... spinteles (spintelese butu sudetos virtuves prieziuros reikmenys: akvariumui priziureti maistas sietelis valytuvas ir t.t. paskui pasluostes kempineles ranksluosciai valikliai ir pan.), o ant spinteles pvz augtu vaskuole per visa siena (skonio reikalas)... vienu zodziu tuscia siena neisnaudota...
geliu nemegstu

ir siaip, jei atkreipet demesi i ismatavimus, ten nera tiek vietos, kad pridaryt spinteliu aplink visas sienas, reikejo pasirinkti kelias sienas, o ne visas esamas
Akvariumo visi irankiai ir "priejimas" prie jo, bus is svetaines puses, ten ir bus viskas sudeta

virtuve lieka tik virtuvei, o akvariumas ir jo rakandai atskira tema
tuscia siena isnaudota butent labai - salia jos stoves stalas
bet aciu uz pastebejimus

viska deduosi i galva, nes iki pacios virtuves gaminimo dar toli, tai visko gali buti, kad eigoje kazkas keisis.
Beje, turiu rimta klausima - gal cia musu tarpe yra baldininku zmonu, gal jos zinos - ar imanoma tokias spinteles kaip mano vizualizacijoje (virs kriaukles ir akvariumo) tvirtinti prie lubu, o ne prie sienos? kodel klausiu - visai nenorim daryti ypatingos konstrukcijos, ant kurios kabetu tos spinteles, nes reikia derinti daug dalyku, todel paprasciau butu, jei tvirtintu prie lubu, bet ar taip daro isvis? ar atlaiko toki svori? ar dar reikia butinai papildomai tvirtinti prie sienos?
kas turit per visa siena spinteles iki lubu, kaip pas jus tvirtinta? i siena, ar i lubas? ar ir ten ir ten?