Įkraunama...
Įkraunama...

Virtuvės baldai ir ne tik

QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 08 12, 07:48)

Primenu, kad cia tiesiog pirminis architekto isivaizdavimas, ji dar visaip bandom tobulinti, tai jei turit minciu - skelkit  biggrin.gif

o man prie sienos tarp akvariumo ir lango truksta pazemintos spinteles ant kurios augtu geles... spinteles (spintelese butu sudetos virtuves prieziuros reikmenys: akvariumui priziureti maistas sietelis valytuvas ir t.t. paskui pasluostes kempineles ranksluosciai valikliai ir pan.), o ant spinteles pvz augtu vaskuole per visa siena (skonio reikalas)... vienu zodziu tuscia siena neisnaudota...
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2009 08 12, 18:08)
na taip, čia nėra blogas variantas, tikrai. aš tik parašiau, kaip man mieliau būtų. bet jei langas iki žemės (buvau nepastebėjusi), tai tada tikrai geriau ten valgomasis.
tik mane tai kartais nervina maisto pernešimas iki keptuvės (kartais ten ir varva gi), tai reikia su lėkšte nešti, nu žodžiu. kai neši virš stalo, tai koks nulašėjimas taip nenervintų, nes jį pašuoltyt lengviau, nei grindis, nereikia lenktis.

salia kaitlentes taip pat bus darbastalio gabaliukas, tai bus matyt kaip su tais pernesimais g.gif apskritai, tai cia man naujove bus, nes visad budavo vienoje linijoje, ar ten per kampa, bet vienoje juotoje darbastalio.

QUOTE(lina.pukotukas @ 2009 08 13, 00:47)
o man prie sienos tarp akvariumo ir lango truksta pazemintos spinteles ant kurios augtu geles... spinteles (spintelese butu sudetos virtuves prieziuros reikmenys: akvariumui priziureti maistas sietelis valytuvas ir t.t. paskui pasluostes kempineles ranksluosciai valikliai ir pan.), o ant spinteles pvz augtu vaskuole per visa siena (skonio reikalas)... vienu zodziu tuscia siena neisnaudota...

geliu nemegstu tongue.gif ir siaip, jei atkreipet demesi i ismatavimus, ten nera tiek vietos, kad pridaryt spinteliu aplink visas sienas, reikejo pasirinkti kelias sienas, o ne visas esamas rolleyes.gif
Akvariumo visi irankiai ir "priejimas" prie jo, bus is svetaines puses, ten ir bus viskas sudeta mirksiukas.gif virtuve lieka tik virtuvei, o akvariumas ir jo rakandai atskira tema ax.gif

tuscia siena isnaudota butent labai - salia jos stoves stalas biggrin.gif

bet aciu uz pastebejimus 4u.gif viska deduosi i galva, nes iki pacios virtuves gaminimo dar toli, tai visko gali buti, kad eigoje kazkas keisis.

Beje, turiu rimta klausima - gal cia musu tarpe yra baldininku zmonu, gal jos zinos - ar imanoma tokias spinteles kaip mano vizualizacijoje (virs kriaukles ir akvariumo) tvirtinti prie lubu, o ne prie sienos? kodel klausiu - visai nenorim daryti ypatingos konstrukcijos, ant kurios kabetu tos spinteles, nes reikia derinti daug dalyku, todel paprasciau butu, jei tvirtintu prie lubu, bet ar taip daro isvis? ar atlaiko toki svori? ar dar reikia butinai papildomai tvirtinti prie sienos?

kas turit per visa siena spinteles iki lubu, kaip pas jus tvirtinta? i siena, ar i lubas? ar ir ten ir ten? g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad as, naujokelis, dar negaliu ikelti nuotrauku. Gal galite padet? Atsiusciau i AS, o jus ikeltumet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingrika @ 2009 08 13, 11:05)
Man atrodo, kad as, naujokelis, dar negaliu ikelti nuotrauku. Gal galite padet? Atsiusciau i AS, o jus ikeltumet  4u.gif

Gali įeiti pvz į http://imageshack.us/ , ten paspaus Browse ir įkelk iš kompo norimą foto, kai pakraus, rodys mažą paveikslėlį, paspausk ant jo ir jis pasididins, tada spausk dešinį pėlės klavišą ir pasirink Copy Image Location (jei tokio pas tave nebus, spausk Properties ir iš atidaryto lango nukopijuok adresą), nupeistink jį į savo žinutę ir uždėk rėmelius [ IMG].... [ /IMG] (tik be tarpų) (dar paprasčiau paspausti virš rašomos žinutės kvadračiuką su IMG ir adresą nupeistinti į atsidariusį langą) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristik: 13 rugpjūčio 2009 - 11:35
user posted image
user posted image

Aciu Kristik 4u.gif Bandau ikelti smile.gif Cia pirminis variantas. Turiu dar daugiau eskizu, bet labai idomu ka jus patartumet. Ilgis kur pagal virykle - 2m, palei vonios siena - 1,5m verysad.gif Mano baldininkas siulo keisti vietomis saldytuva su virykle, bet MB nesutinka vesti gartraukio ventiliacijos taip toli. Dar turi tilpti valgomas staliukas 60X60 cm. mazdaug 3 zmogam prisiglaust pavalgyt.
Atsakyti
QUOTE(Ingrika @ 2009 08 13, 15:04)

Aciu Kristik  4u.gif Bandau ikelti  smile.gif Cia pirminis variantas.  Turiu dar daugiau eskizu, bet labai idomu ka jus patartumet. Ilgis kur pagal virykle - 2m, palei vonios siena - 1,5m  verysad.gif Mano baldininkas siulo keisti vietomis saldytuva su virykle, bet MB nesutinka vesti gartraukio ventiliacijos taip toli. Dar turi tilpti valgomas staliukas 60X60 cm. mazdaug 3 zmogam prisiglaust pavalgyt.

kodel kampine kriaukle tokia? ji labai atima vieta. Kas po ja? Ispresta panaudojimas?

Mano 2,2 * 1,8 irgi pamenu daug vargau, bet siaip ne taip sukure.
Atsakyti
O kodėl baldininkas taip siūlo? Pagal ergonomiką, man čia viskas ok smile.gif
Atsakyti
Aciu,kad neparasete nei vieno patarymo,nei vieno pastebejimo.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux Lady @ 2009 08 13, 15:54)
Aciu,kad neparasete nei vieno patarymo,nei vieno pastebejimo.. thumbup.gif

tai kad viskas aisku ten biggrin.gif ideali virtuve tiesiog smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 08 13, 16:57)
tai kad viskas aisku ten  biggrin.gif  ideali virtuve tiesiog smile.gif

Nebuna taip biggrin.gif
Atsakyti
Kampine kriaukle dar ant klaustuko, greiciausiai bus ne kampine, kadangi ji labai uzgriozdoja ir taip maza virtuvike. Po kriaukle turi tilpti 2 bakeliai+osmoso filt.vandeniui ir siuksles. Daisy gal galima butu pamatyt Jusu varianta? Baldininkas siule saldytuva grust i kampa, nes dabar jis prie praejimo sumazina erdve.
Man kol kas labiausiai prie sirdies sis variantas, tik be kampines spinteles.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingrika @ 2009 08 13, 16:58)
Baldininkas siule saldytuva grust i kampa, nes dabar jis prie praejimo sumazina erdve.

gal jei neimanoma pakeist saldytuvo vietos pirkt ji mazesni?
Bet cia jau pagal seimininke reik ziuret 4u.gif nes is ties taip stovintis saldytuvas optiskai mazins
Atsakyti