Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji meilė nerūdija

QUOTE(Dovile Ugniaus @ 2009 08 17, 10:07)
As suprantu.. Viska suprantu, daug galvoju ir nedarau skubotu sprendimu. Yra tiesa tame kad rutina, pykciai su vyru, su kitais artimaisiais, nemigos naktys padare savo. Norisi nuo viso sito pabegti ir kurtis kitokia aplinka kur butu kiti zmones, kiti jausmai. Esu rami del to kad as neisdaviau savo vyro, nepuoliau kitam i gleby, neatsidaviau.. Mes takart su buvusiuoju labai ilgai daug kalbejomes. Maciau jo didziuli nora but kartu su manim, as irgi noreciau. Bet pagalvojus is kitos puses - jau penki metai kaip mes atskirai - jis tikrai bus pasikeites, pasikeitusi galbut esu ir as. Tiesiog su juo buvo be galo romantisku dienu, staigmenu o mano vyras ne toks. Jis nemegsta dovanoti geliu, daryt staigmenas. Esu jam zmona, pagimdziau jam vaika ir taip turi viskas buti. Man toks gyvenimas monotoniskas...
teisi viena forumiete, kad ardydama seima sugriausiu kitu zmoniu gyvenima.. Gal to nedarysiu. reikia man visam sitam laiko. Jei ne vaikutis buciau jau su kitu, bet dabar man svarbiausia - mazylis. Gal ir geriau but mylimai ir zinot kad taves niekada neisduos ir nepaliks. O as mylesiu sunu. Ko ir daugiau reikia...

Rutina dazniausiai uzpuola auginant vaikeli.Ipatingai ispradziu.Niekur neskubek ir nekvailiok.Nepalik savo vyro.Tai mano manimu butu didziausia nesamone.Kai kurie vyrai myli tyliai,be geliu be skambiu zodziu.Pasake ir sventa.O apie ka galvoji toji pirmoji meile?Jis juk zino apie tavo padeti.Mano manimu kad jei tikrai myletu ,gal net nesiulitu myleti tavo sunelio ir tau nieko nesiulitu...Man tai kvepia egoizmu...
Atsakyti
QUOTE(itulka @ 2009 08 19, 00:05)
O apie ka galvoji toji pirmoji meile?Jis juk zino apie tavo padeti.Mano manimu kad jei tikrai myletu ,gal net nesiulitu myleti tavo sunelio ir tau nieko nesiulitu...Man tai kvepia egoizmu...

Jis zino kad man su vyru nera labai gerai, jis gailisi kad tada kai buvo galimybiu mums vel susitaikyti ju nepanaudojo.. Jis sake kad dziaugtusi jei buciau laiminga su kitu, ir nesimaisytu man.. Bet kai sitaip.
bet tikriausiai tame ir bus tiesa kad pagimdzius vaikeli visas pasaulis apsiverte aukstyn kojom. Itampa. Galbut ir pogimdyvine depresija.. Susimaisiau visai savyje. unsure.gif
Negerai taip.. Neskubesiu nieko daryt, gal praeis visa tai doh.gif
Atsakyti
O aš nežinau.. liūdna pasidarė ..pasiskaičius ,nes moters gyvenimas turi būti kaip pasiaukojimas vyrui, kuris tave myli ? ,Svarbu mane myli, esu aprūpinta ,manęs neišduos ir man gerai?bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Šypsausi dantis sukandusi ir gyvenu sau ,,laiminga'' su nemylimu vyru ilgai ir nuobodžiai ,auginu vaikelį, o paskui žiūrėk.... OPLIA po kažkiek metų vistiek kažkas negerai, SKYRYBOS doh.gif doh.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2009 08 22, 15:55)
O aš nežinau.. liūdna  pasidarė ..pasiskaičius ,nes moters gyvenimas turi būti kaip pasiaukojimas  vyrui, kuris tave myli ? ,Svarbu mane myli, esu aprūpinta ,manęs neišduos ir  man gerai?bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  Šypsausi dantis sukandusi ir gyvenu  sau ,,laiminga'' su nemylimu vyru  ilgai ir nuobodžiai ,auginu vaikelį, o paskui žiūrėk.... OPLIA po kažkiek metų vistiek kažkas negerai, SKYRYBOS  doh.gif  doh.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

drinks_cheers.gif Vis tiek per kazkiek metu viskas taip atsistos ir nezinosi ka daryti. Po daug metu sunkiau turbut viska nutraukti, o jei laimingas nesi, ka tada daryt. Galesi pradziai vaidinti kad viskas gerai, bet ar ilgai g.gif
Atsakyti
QUOTE(giedradi @ 2009 08 23, 14:57)
drinks_cheers.gif Vis tiek per kazkiek metu viskas taip atsistos ir nezinosi ka daryti. Po daug metu sunkiau turbut viska nutraukti, o jei laimingas nesi, ka tada daryt. Galesi pradziai vaidinti kad viskas gerai, bet ar ilgai  g.gif

Bet kazkodel bijau permainu. Atrodo sirdis saukte saukia kad padeciau visam sitam taska. Kad uzteks 1,5 metu taip daryt. Gailetis ir uzsidaryt savyje. As padariau klaida manydama kad tai mano zmogus.. bet bandau gelbet seima. Gal kas manyje dar pasikeis. Dauguma sake kad galima pamilti zmogu bunant salia, dalinantis visais vargais ir dziaugsmais. Gal ir man taip bus, o jei ne.. o jei po keliu metu vistiek suprasiu kad jis vis del to ne man o tas zmogus, kuri as myliu nesulaukes manes sukurs su kita seima.. Tada as liksiu viena, su vaiku.. arba vaikais.. Nezinau..

Atrodo daugkart issiliejau.. ir mamai ant peciu.. Ir sesei.. Ir draugei.. Ir gamtai pabudama viena su savimi bet vistiek nesugebu rasti tinkamo sprendimo verysad.gif
Atsakyti
duok sau laiko , kad suvoktai, ką tau reiškia vyras, o ką reiškia pirmojį meilė.

mano atvėju pirmoji meilė yra iliuzija, aš ji karts nuo karto sutinku, malonu prisiminti, bet kartu būti nenorėčiau, man mano vyras geresnis atrodo.
būnu silpnumo akimirku, atrodo, kas būtu jei būtu nebūtu, bet praeina laikas supranti, kad tai tik fantazija, joks žmogus nėra idealus, jei su vienu nemoki gyventi, nemokėsi ir su antru, trečiu

nepriimk skubotu spręndimų, kol nebūsi visiškai tikrą dėl jų pasekmių
sekmės tau smile.gif
Atsakyti
Nesuprantu, tai tu tekejai uz savo vyro jo nemyledama be jokiu jausmu is gailescio ar kaip?Juk visvien kazkas yra ne tok jo meile tau...
Be to manau, tau dabar maziukas,tu uzsidarius namie, na vienu zodziu esi prirista, todel ir mintys tokios,kad salia svajoniu vyras. Taip tai tavo pirma meile. Bet temos pradzioje tavo pirmi zodziai ir vienas is ju PAVYDAS...Jei jis buvo is tavo vaikino puses kai draugavot, patikek nedingo tas pavydas niekur.O neduok dieve gyvent su pavydziu vyru, kalbu tai is savo patirties...Pirmiausia viska gerai apgalvok, susigaudyk savo jausmuose. Pilnai tiketina, kad tau dar ir pogimdymine depresija. Pagalvok, tu juk augini maziuka
Atsakyti
Na taip, ne visi vyrai romantikai, ne visi dovanoja geliu. Bet kas sake, kad pradejus gyventi su savo pirmaja meile tos romantikos bus? Gerai tol, kol atskirai, kol viskas tik svajonese. Neskubek! Sekmes!:rolleyes:
Atsakyti
QUOTE(dzeine01 @ 2009 07 29, 07:50)
rūpinkis šeima,vaiku ir nesvaičiok kaip piemenė apie,,dangiškus migdolus,,

pritariu 4u.gif
Atsakyti
[quote=Vamora,2009 08 25, 17:41]
Nesuprantu, tai tu tekejai uz savo vyro jo nemyledama be jokiu jausmu is gailescio ar kaip?Juk visvien kazkas yra ne tok jo meile tau...

Cia tai ilga istorija.. Tiesiog maniau kad niekada nesusitaikysiu su buvusiuoju todel leidausi buti kito mylimai. Zinojau kad jokio kito nemylesiu taip kaip buvusiojo, bet but viena irgi negalejau. Tai taip ir gavosi kad geras draugas tapo vaikinu, poto vyru, o poto ir mano sunelio tevu. Tai kad esu salia savo vyro tai jau man iprasta, pripratau dalintis vargais ir dziaugsmais, pagelbet, patart. Atrodo viskas taip kai turetu buti bet sirdis zino kaip yra is tikruju..
Papildyta:
QUOTE(ausra19 @ 2009 08 26, 00:19)

As i sia uzklupusia gyvenimo audra ziuriu labai rimtai ir bandau rasti tinkama sprendima. Joks cia svaigciojimas, sirdziai sunku, bet kur jau kas supras. Vieniems po pirmosios meiles ateina antroji, trecioji, poto ir tikroji, ir nesupras tu kuriems pirmoji meile ir yra ta tikroji. Pasirodo yra nemazai tokio likimo zmoniu, palengvejo kad ne as viena tokia, kuri aukojasi del seimos..
Atsakyti
Nebutinai tu meiliu buna buna daug:antra trecia irt.t. O pirmoji... ja prismeni visa gyvenima, nors ji ir ne salia...
O cia negali but tavo pirmos meiles pavydas???Na mato,kad tu turi tave mylinti vyra, vaikuti, seima. Gal ir sukilo zmogui pavydas kodel tu ne su juo? Tu gerai pagalvok kodel jis taves neiskojo tuos 5 metus,kur jis buvo ar nebuvo pas ji kitu meiliu...
Tikrai cia labai slidus reikalas. Turi suneli,gyveni nemyledama savo vyro. Jei atvirai tai ziauru
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 08 26, 18:13)
O cia negali but tavo pirmos meiles pavydas???Na mato,kad tu turi tave mylinti vyra, vaikuti, seima. Gal ir sukilo zmogui pavydas kodel tu ne su juo? Tu gerai pagalvok kodel jis taves neiskojo tuos 5 metus,kur jis buvo ar nebuvo pas ji kitu meiliu...
Tikrai cia labai slidus reikalas. Turi suneli,gyveni nemyledama savo vyro. Jei atvirai tai ziauru

Visai apie tai nepagalvojau - pavydas? Na jis per tuos penkis metus turejo kitas bet pats jas paliko. Per ta laika buvo suteikta galimybiu taikytis bet jis negalejo atleisti man uz tai kad as ji palikau, o palikau nes buvau tikrai iskaudinta..

O meile vyrui yra. Juk kai buni salia su zmogumi, gyveni, ji ir myli bet ta meile tokia kaip mylet broli, geriausia drauga. Dar nejauciau jam to ka jauciau buvusiam, tikriausiai ir vis dar ta pati jauciu. Bandau save tramdyti. Gal tai tik isiplieskusi aistra.. Na as niekur dar neskubu, vyro dar nepalikau, gyvenam lyg niekur nieko bet man paciai sunku..

todel ir dalinuosi savo mintimis, abejonemis ir skausmu cia. Gal yra bendraminciu, likimo draugiu.. Tiesiog lengviau kai zinau kad na tik man vienai taip yra blush2.gif 4u.gif
Atsakyti