QUOTE(Dovile Ugniaus @ 2009 08 17, 10:07)
As suprantu.. Viska suprantu, daug galvoju ir nedarau skubotu sprendimu. Yra tiesa tame kad rutina, pykciai su vyru, su kitais artimaisiais, nemigos naktys padare savo. Norisi nuo viso sito pabegti ir kurtis kitokia aplinka kur butu kiti zmones, kiti jausmai. Esu rami del to kad as neisdaviau savo vyro, nepuoliau kitam i gleby, neatsidaviau.. Mes takart su buvusiuoju labai ilgai daug kalbejomes. Maciau jo didziuli nora but kartu su manim, as irgi noreciau. Bet pagalvojus is kitos puses - jau penki metai kaip mes atskirai - jis tikrai bus pasikeites, pasikeitusi galbut esu ir as. Tiesiog su juo buvo be galo romantisku dienu, staigmenu o mano vyras ne toks. Jis nemegsta dovanoti geliu, daryt staigmenas. Esu jam zmona, pagimdziau jam vaika ir taip turi viskas buti. Man toks gyvenimas monotoniskas...
teisi viena forumiete, kad ardydama seima sugriausiu kitu zmoniu gyvenima.. Gal to nedarysiu. reikia man visam sitam laiko. Jei ne vaikutis buciau jau su kitu, bet dabar man svarbiausia - mazylis. Gal ir geriau but mylimai ir zinot kad taves niekada neisduos ir nepaliks. O as mylesiu sunu. Ko ir daugiau reikia...
teisi viena forumiete, kad ardydama seima sugriausiu kitu zmoniu gyvenima.. Gal to nedarysiu. reikia man visam sitam laiko. Jei ne vaikutis buciau jau su kitu, bet dabar man svarbiausia - mazylis. Gal ir geriau but mylimai ir zinot kad taves niekada neisduos ir nepaliks. O as mylesiu sunu. Ko ir daugiau reikia...
Rutina dazniausiai uzpuola auginant vaikeli.Ipatingai ispradziu.Niekur neskubek ir nekvailiok.Nepalik savo vyro.Tai mano manimu butu didziausia nesamone.Kai kurie vyrai myli tyliai,be geliu be skambiu zodziu.Pasake ir sventa.O apie ka galvoji toji pirmoji meile?Jis juk zino apie tavo padeti.Mano manimu kad jei tikrai myletu ,gal net nesiulitu myleti tavo sunelio ir tau nieko nesiulitu...Man tai kvepia egoizmu...