Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji meilė nerūdija

QUOTE(Dovile Ugniaus @ 2009 08 26, 19:18)
Visai apie tai nepagalvojau - pavydas? Na jis per tuos penkis metus turejo kitas bet pats jas paliko. Per ta laika buvo suteikta galimybiu taikytis bet jis negalejo atleisti man uz tai kad as ji palikau, o palikau nes buvau tikrai iskaudinta..

O meile vyrui yra. Juk kai buni salia su zmogumi, gyveni, ji ir myli bet ta meile tokia kaip mylet broli, geriausia drauga. Dar nejauciau jam to ka jauciau buvusiam, tikriausiai ir vis dar ta pati jauciu. Bandau save tramdyti. Gal tai tik isiplieskusi aistra.. Na as niekur dar neskubu, vyro dar nepalikau, gyvenam lyg niekur nieko bet man paciai sunku..

todel ir dalinuosi savo mintimis, abejonemis ir skausmu cia. Gal yra bendraminciu, likimo draugiu.. Tiesiog lengviau kai zinau kad na tik man vienai taip yra  blush2.gif  4u.gif

Bet jei tu buvai jam suteikus sansa taikytis,kol dar nebuvai netekejus, jis nepanoro taikytis. Kada negalejo atleist,o dabar gali.Kodel?Neklausei. Man tikrai baisu,kad tu nenudegtum, bet vistik nuspresti turesi pati, kad ir ka mes cia kalbetume ar patartume.
Atsakyti
pritarsiu vienai is cia pasisakiusiu kad tai yra padydas...turejau ir as pirmaje meile maniau kad be jo gyventi negalesiu ,bet is jo puses buvo perzengta riba,as ji palikau...isvaziavau i uzzsieni kad butu lengviau ji pamirsti,o jei ir butu sunku ne taip nelgva sugrysti...uzsieni susipazinau su busimuoju vyru,pradejome kartu gyventi,vis dazniau gryzdavome i lietuva atostogu,ir kaip netycia gaunu buvusiojo sms kad kaip jis gailisi ir nori buti kartu...idomu kur jis buvo 2metus?iki tol kol nezinojo kad as gyvenu nauja gyvenima ir nelaukiu kol jis atleks,izulei skambino prase susitikti,bet as atsakiau kad neturiu apie ka sneket,nes musu puslapis jau uzverstas...po kiek laiko suzinojau kad laukiuosi,nusprendem su busimu vyru grysti i lietuva susituokti kad jau butumem tikra seima,gryzome susituokeme,ir kaip nekeista po 3savaiciu sulaukiu bendro draugo skambuciu:sveika,ka veiki iseik i kiema senai nesimatem,paplepesime...na ka iseinu ir ka jus manote ogi stovi mano pirmoji meile,prisipazinsiu kuna pervere sirpuliukai,bet islikau rami,pilvukas jau matesi jis man aiskino kaip jam gaila kad tas vaikutis ne jo kaip jis noretu kad visdar butumem kartu,as jam tiesei sviesei pasakiau ko tu sieki is sito susitikimo o jis sako kad vel butumem kartu.tuo metu net neatsisveikinus isejau...dar prabegus keliom savaitem gaunu i one.lt jo laiksu,kad ko as begu nuo jo ka mes padareme ne taip kad negalim buti kartu,nieko neatsakiau ir pabegus netrumpam laikui kai jau siom dienom tuiu gimdyti jis vel man raso kaip jauciuosi kaip nuotaikos pries gimdyma,atsakau viskas gerai...vel ramu tylu ir suneliui jau menesis velgi jis raso kad mazute apmastyk as tave taip myliu grysk pas mane tavo vaika mylesiu kaip savo,bet bukime optimistais,koks gali buti gyvenimas jei jau issiskyreme ir visos tos nuoskaudos lydi mus,galbut bus gerai savaite,dvi...bet grys tie patys laikai del ko mes issiskyreme o galbut ir blogesni...tad manau nieko is to gero nebus...as priemiau toki sprendima kad kas yra uzversta tas negrystama,linkiu priimti ir tau tavaji sprendima,bet turi gerai apmastyti ir viska ivertinti,nes tu jau nebeesi viena asmenybe esi atsakinga ir uz savo sunaus laime,o kas sake kad jus busite laimingi su ta meile...linkiu sekmes,papasakojau savo istorija tam kad galbut butu nuspresti savo kelia...
Atsakyti
QUOTE(pliusiuke @ 2009 08 27, 01:01)
papasakojau savo istorija tam kad galbut butu nuspresti savo kelia...

Aciu tau labai uz tavo istorija, ji tikrai intriguojanti ir priverte mane susimastyti.. Viskas cia labai panasiai tik tiek kad per ta laika kol nebuvau istekejusi, jis dirbo uzsienyje. Sake kad lyg nuo manes bego kad pamirstu bet vis nesugeba.. Is uzsienio grizo tada kai buvau ketvirta menesi nescia, prasidejo zinutes, laikuciai, atvaziavimai, bet viskas buvo taip paprastai kaip su kokiu broliu, pasikalbedavom apie viska, pajuokaudavom. Pries gimdant jam pasakiau kad turetumem maziau bendrauti (o to paprasiau todel kad kiekviena karta vis labiau apie ji galvoju), kad mums nederetu to daryti nes as turiu vyra, turesiu vaika.. Tada jis nutilo o man tos dienos buvo pragariskos kai vel jo nebemaciau, kai vel su juo nebebendravau.. Pagimdziau, po menesio JIS atvaziavo aplankyt manes ir mano berniuko. Nuo tada vel viskas prasidejo.. zinutes, laiskeliai, atvaziavimai.. O jis visai netoli manes gyvena. Kai sunui buvo 3men pasakiau kad nedera mums palaikyti rysiu, tada pradejo aiskintis kodel, uz ka ir tas pokalbis truko visa diena. Supratau kad jis del visko labai gailisi ir nori buti su manimi. As irgi noreciau. Bet susilaikau.. Jau daugiau kaip menesi nebendraujam. Stengiuosi neatsakyti i zinutes, neatsiliepti i skambucius, neiseit i lauka kai jis atvaziaves.. Blaskausi savyje. Neuzilgo vaziuosiu pas tevus i svedija menesiui laiko su leliuku. Manau kad tada budama toli nuo savo vyro ir nuo JO galesiu ramiai viska apmastyti. Tada tikiuosi grizusi po keliones tureti tvirta sprendima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zandzela @ 2009 07 30, 08:54)
nepridaryk kvailysciu,praeis kazkiek laiko,ta ugnis atves smile.gif ir prasides tikras gyvenimas.vadovaukis ne emocijom o sveiku protu.jei ir to padaryt neiseina bent jau palauk ir ne kelis menesius,o ilgiau...ten ir pamatysi smile.gif

QUOTE(mažulė @ 2009 07 30, 09:03)
Kiek supratau tavo gyvenimas su dabartiniu vyrų puikus  thumbup.gif  jis mylis tave, o ko moteriai reikia? kad ją mylėtų. tad manau, kad padarytum klaidą, palikadam vyrą. O tas kitas gal tik užgaida kurios norėjai dar būdama jauna? Kaip viena jau forumietė rašė ir aš tau siūlau palaukti, ir mylėtis su vyrų, kad būtum tu  100 % tuo tikra jog ana labiau mylį nei savo vyrą. 4u.gif

QUOTE(Zemaiciuke @ 2009 07 30, 16:01)
mes visos turejom tas pimas meiles, bet ...... nedave likimas but kartu, ka padarysi. dziaukis tuo ka turi dabar, kad paskui nereiketu gailetis  4u.gif. pirma meile tegu ir lieka ta pirma meile apie kuria galima pasvajoti  blush2.gif

drinks_cheers.gif geriau ir nepasakyciau. Nes pirma meile ir lieka pirma meile, ji visad sirdy wub.gif
Atsakyti
Nuo tada kai parasiau cia praejo menuo.. daug apmasciau. Dar daug reikes ka apmastyt - kaip gelbet seima, kaip leisti laisvalaikius su vyru, praturtinti buvima kartu. Nebenoriu greziotis atgal. Noriu normalios seimos, normaliu santykiu, daug daug vaikuciu ir dideles meiles 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile Ugniaus @ 2009 08 27, 13:26)
Nuo tada kai parasiau cia praejo menuo.. daug apmasciau. Dar daug reikes ka apmastyt - kaip gelbet seima, kaip leisti laisvalaikius su vyru, praturtinti buvima kartu. Nebenoriu greziotis atgal. Noriu normalios seimos, normaliu santykiu, daug daug vaikuciu ir dideles meiles  4u.gif  wub.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinu, saunuole tu.
Atsakyti
Nuo tada kai parasiau cia praejo menuo.. daug apmasciau. Dar daug reikes ka apmastyt - kaip gelbet seima, kaip leisti laisvalaikius su vyru, praturtinti buvima kartu. Nebenoriu greziotis atgal. Noriu normalios seimos, normaliu santykiu, daug daug vaikuciu ir dideles meiles  4u.gif  wub.gif

saunuole,sveikinu radus atsakyma 4u.gif
Atsakyti
Sveika,

perskaiciau tavo istorija ir noriu pasveikinti apsisprendus 4u.gif 4u.gif zinau kad tai buvo labai sunkus sprendimas, bet mano manymu nuosirdus bandymas issaugoti seima yra teisingas pasirinkimas wub.gif sekmes Tau ir tavo seimai wub.gif
Atsakyti
Mano manymu seima yra didziausia vertybe gyvenime,bet jei nera tarp tevu meiles vaikai tikrai nebus laimingi wub.gif
Papildyta:

dideles sekmes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo janneta: 28 rugpjūčio 2009 - 08:39
aciu Jums, merginos 4u.gif as irgi tikiuosi kad mano sprendimas teisingas. Pasistengsiu vel neabejot, eit tuo keliu kuriuo pasukau. jauciu kad bus nelengva bet tikiu kad galiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile Ugniaus @ 2009 08 28, 17:05)
aciu Jums, merginos  4u.gif  as irgi tikiuosi kad mano sprendimas teisingas. Pasistengsiu vel neabejot, eit tuo keliu kuriuo pasukau. jauciu kad bus nelengva bet tikiu kad galiu  smile.gif

Saunuole thumbup.gif Sveikinu thumbup.gif Tu tikrai gali tai iveikt ir iveiksi.Skemes ir grazaus gyvenimo tau ir tavo seimai, o mazyliui augt sveikam ir salia turet Mama ir Teti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pliusiuke @ 2009 08 27, 00:01)
pritarsiu vienai is cia pasisakiusiu kad tai yra padydas...turejau ir as pirmaje meile maniau kad be jo gyventi negalesiu ,bet is jo puses buvo perzengta riba,as ji palikau...isvaziavau i uzzsieni kad butu lengviau ji pamirsti,o jei ir butu sunku ne taip nelgva sugrysti...uzsieni susipazinau su busimuoju vyru,pradejome kartu gyventi,vis dazniau gryzdavome i lietuva atostogu,ir kaip netycia gaunu buvusiojo sms kad kaip jis gailisi ir nori buti kartu...idomu kur jis buvo 2metus?iki tol kol nezinojo kad as gyvenu nauja gyvenima ir nelaukiu kol jis atleks,izulei skambino prase susitikti,bet as atsakiau kad neturiu apie ka sneket,nes musu puslapis jau uzverstas...po kiek laiko suzinojau kad laukiuosi,nusprendem su busimu vyru grysti i lietuva susituokti kad jau butumem tikra seima,gryzome susituokeme,ir kaip nekeista po 3savaiciu sulaukiu bendro draugo skambuciu:sveika,ka veiki iseik i kiema senai nesimatem,paplepesime...na ka iseinu ir ka jus manote ogi stovi mano pirmoji meile,prisipazinsiu kuna pervere sirpuliukai,bet islikau rami,pilvukas jau matesi jis man aiskino kaip jam gaila kad tas vaikutis ne jo kaip jis noretu kad visdar butumem kartu,as jam tiesei sviesei pasakiau ko tu sieki is sito susitikimo o jis sako kad vel butumem kartu.tuo metu net neatsisveikinus isejau...dar prabegus keliom savaitem gaunu i one.lt jo laiksu,kad ko as begu nuo jo ka mes padareme ne taip kad negalim buti kartu,nieko neatsakiau ir pabegus netrumpam laikui kai jau siom dienom tuiu gimdyti jis vel man raso kaip jauciuosi kaip nuotaikos pries gimdyma,atsakau viskas gerai...vel ramu tylu ir suneliui jau menesis velgi jis raso kad mazute apmastyk as tave taip myliu grysk pas mane tavo vaika mylesiu kaip savo,bet bukime optimistais,koks gali buti gyvenimas jei jau issiskyreme ir visos tos nuoskaudos lydi mus,galbut bus gerai savaite,dvi...bet grys tie patys laikai del ko mes issiskyreme o galbut ir blogesni...tad manau nieko is to gero nebus...as priemiau toki sprendima kad kas yra uzversta tas negrystama,linkiu priimti ir tau tavaji sprendima,bet turi gerai apmastyti ir viska ivertinti,nes tu jau nebeesi viena asmenybe esi atsakinga ir uz savo sunaus laime,o kas sake kad jus busite laimingi su ta meile...linkiu sekmes,papasakojau savo istorija tam kad galbut butu nuspresti savo kelia...

Patiko tai, kad tikrai neverta tuščiai duoti dar vienos progos save skaudinti... Baigta ir negrištamai. Jei jau dingo jausmai, tai kaip jie vėl gali atsirasti? Tokiose situacijose reik turėti savigarbos sau pačiai...

O JŪS smile.gif tai gan tvirtai atsilaikote... thumbup.gif
Atsakyti