QUOTE(Dovile Ugniaus @ 2009 08 26, 19:18)
Visai apie tai nepagalvojau - pavydas? Na jis per tuos penkis metus turejo kitas bet pats jas paliko. Per ta laika buvo suteikta galimybiu taikytis bet jis negalejo atleisti man uz tai kad as ji palikau, o palikau nes buvau tikrai iskaudinta..
O meile vyrui yra. Juk kai buni salia su zmogumi, gyveni, ji ir myli bet ta meile tokia kaip mylet broli, geriausia drauga. Dar nejauciau jam to ka jauciau buvusiam, tikriausiai ir vis dar ta pati jauciu. Bandau save tramdyti. Gal tai tik isiplieskusi aistra.. Na as niekur dar neskubu, vyro dar nepalikau, gyvenam lyg niekur nieko bet man paciai sunku..
todel ir dalinuosi savo mintimis, abejonemis ir skausmu cia. Gal yra bendraminciu, likimo draugiu.. Tiesiog lengviau kai zinau kad na tik man vienai taip yra

O meile vyrui yra. Juk kai buni salia su zmogumi, gyveni, ji ir myli bet ta meile tokia kaip mylet broli, geriausia drauga. Dar nejauciau jam to ka jauciau buvusiam, tikriausiai ir vis dar ta pati jauciu. Bandau save tramdyti. Gal tai tik isiplieskusi aistra.. Na as niekur dar neskubu, vyro dar nepalikau, gyvenam lyg niekur nieko bet man paciai sunku..
todel ir dalinuosi savo mintimis, abejonemis ir skausmu cia. Gal yra bendraminciu, likimo draugiu.. Tiesiog lengviau kai zinau kad na tik man vienai taip yra

Bet jei tu buvai jam suteikus sansa taikytis,kol dar nebuvai netekejus, jis nepanoro taikytis. Kada negalejo atleist,o dabar gali.Kodel?Neklausei. Man tikrai baisu,kad tu nenudegtum, bet vistik nuspresti turesi pati, kad ir ka mes cia kalbetume ar patartume.