Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmoji meilė nerūdija

bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(relax @ 2009 08 28, 18:56)
Patiko tai, kad tikrai neverta tuščiai duoti dar vienos progos save skaudinti... Baigta ir negrištamai. Jei jau dingo jausmai, tai kaip jie vėl gali atsirasti? Tokiose situacijose reik turėti savigarbos sau pačiai...

O JŪS  smile.gif  tai gan tvirtai atsilaikote... thumbup.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
As privalau atsilaikyti. Del vaikucio. Del darnios seimos ateityje. Mama pasakojo, kad ji su teveliu tiek daug kartu skyresi taikesi bet iki tikru skyrybu nedaejo. O as taip dziaugiuosi kad turejau abudu tevus, kurie mane ir sese labai mylejo. Nenoreciau kad mano seima subirtu del to, kuris man sukurus seima vel nori grizti pas mane - kurgi tu ankciau, vyruti, buvai? Dabar nusisuki ir iseini!
Pradejau tiketi, kad pati esu savo likimo vedle, kaip pasiklosiu, taip ir issimiegosiu.
Moterys valdo!!! thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovile Ugniaus @ 2009 09 02, 10:18)
As privalau atsilaikyti. Del vaikucio. Del darnios seimos ateityje. Mama pasakojo, kad ji su teveliu tiek daug kartu skyresi taikesi bet iki tikru skyrybu nedaejo. O as taip dziaugiuosi kad turejau abudu tevus, kurie mane ir sese labai mylejo. Nenoreciau kad mano seima subirtu del to, kuris man sukurus seima vel nori grizti pas mane - kurgi tu ankciau, vyruti, buvai? Dabar nusisuki ir iseini!
Pradejau tiketi, kad pati esu savo likimo vedle, kaip pasiklosiu, taip ir issimiegosiu.
Moterys valdo!!!  thumbup.gif  bigsmile.gif

Va taip jam ir pasakyk "Kur tu anksciau vyruti buvai?". Tu sanunuole drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 09 02, 11:30)
Va taip jam ir pasakyk "Kur tu anksciau vyruti buvai?". Tu sanunuole drinks_cheers.gif

As jau isdrisau tai pasakyti, nors niekada nebuciau patikejusi kad taip galiu. Net lengviau sirdelei pasidare blush2.gif
Atsakyti
pirma meile nerudija? tikrai nesamone ax.gif rudija ir dar kaip mirksiukas.gif
Atsakyti
sutinku, kad rudija drinks_cheers.gif
Atsakyti

Na taip, daug kas sako kad rudija blush2.gif bet jei pamatai ta zmogu, su kuriuo kazkadaise kurem gyvenimo planus, svajojom, mylejom tai tikrai suspurda sirdele, tai gal reiskia kad neuzrudijo dar pilnai? Tada pagalvoji - o jeigu su juo butu buve viskas gerai, gyvenimas butu kitoks. Tikrai neduoda ramybes to nezinojimas "kas butu, jeigu butu"
Bet tikriausiai neverta tai galvoti kai jau yra sukurta seima su kitu. Su tuo, kuris tuo momentu buvo idealiausias ir tinkamiausias. Neveltui sakoma, kad myleti galima ne karta, o ta meile kuria tuo metu isgyveni, atrodo stipriausia ir tikriausia. Reikia remtis sveiku protu, tada manau viskas buna ciki biki 4u.gif
Atsakyti
Tu saunuole thumbup.gif Taip protingai mastai.O jei taip nutiko,reikia,kad ir pirma,bet jis buvo skirtas ne tau.Nebutinai ta pirma meile vedybomis baigiasi. O dabar tu turi nuostabia seima,viskas bus gerai tau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vamora @ 2009 09 04, 16:13)
Tu saunuole  thumbup.gif Taip protingai mastai.O jei taip nutiko,reikia,kad ir pirma,bet jis buvo skirtas ne tau.Nebutinai ta pirma meile vedybomis baigiasi. O dabar tu turi nuostabia seima,viskas bus gerai tau drinks_cheers.gif

Niu taip, turiu nuostabia seima bet pas mane tik daug pasaliniu minciu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Uh, turiu biskuti nusileisti, o man dar 23 metukai ir norisi ko nors naujo. tuo metu kai tuokemes, kai planavom vaikuti, buvau visiskai viena, atrodo nusisedejusi ir neber ka veikt, bet dabar vel aplinkui matau daug draugu, daug veiklos ir nelabai noriu atsiduoti vient tik seimai... Zodziu esu trenkta, kad tik dar trenk doh.gif
Atsakyti
Nesi tu trenkta ir nereikia su vaikuciu namie uzsidaryt, vien tik apie ji sokinet. Gerai,kad turi draugu,bedraukit,susitikinekit. Gali vyras ir isleist viena pas draugus, pasaugot maziuka
Atsakyti
QUOTE(kabesita @ 2009 09 02, 12:45)
pirma meile nerudija? tikrai nesamone  ax.gif rudija ir dar kaip  mirksiukas.gif

man taip ir nesurudijo verysad.gif
Atsakyti