QUOTE(relax @ 2009 08 28, 18:56)
Patiko tai, kad tikrai neverta tuščiai duoti dar vienos progos save skaudinti... Baigta ir negrištamai. Jei jau dingo jausmai, tai kaip jie vėl gali atsirasti? Tokiose situacijose reik turėti savigarbos sau pačiai...
O JŪS
tai gan tvirtai atsilaikote... 
O JŪS
As privalau atsilaikyti. Del vaikucio. Del darnios seimos ateityje. Mama pasakojo, kad ji su teveliu tiek daug kartu skyresi taikesi bet iki tikru skyrybu nedaejo. O as taip dziaugiuosi kad turejau abudu tevus, kurie mane ir sese labai mylejo. Nenoreciau kad mano seima subirtu del to, kuris man sukurus seima vel nori grizti pas mane - kurgi tu ankciau, vyruti, buvai? Dabar nusisuki ir iseini!
Pradejau tiketi, kad pati esu savo likimo vedle, kaip pasiklosiu, taip ir issimiegosiu.
Moterys valdo!!!
Pradejau tiketi, kad pati esu savo likimo vedle, kaip pasiklosiu, taip ir issimiegosiu.
Moterys valdo!!!
QUOTE(Dovile Ugniaus @ 2009 09 02, 10:18)
As privalau atsilaikyti. Del vaikucio. Del darnios seimos ateityje. Mama pasakojo, kad ji su teveliu tiek daug kartu skyresi taikesi bet iki tikru skyrybu nedaejo. O as taip dziaugiuosi kad turejau abudu tevus, kurie mane ir sese labai mylejo. Nenoreciau kad mano seima subirtu del to, kuris man sukurus seima vel nori grizti pas mane - kurgi tu ankciau, vyruti, buvai? Dabar nusisuki ir iseini!
Moterys valdo!!!

Moterys valdo!!!
Va taip jam ir pasakyk "Kur tu anksciau vyruti buvai?". Tu sanunuole
QUOTE(Vamora @ 2009 09 02, 11:30)
As jau isdrisau tai pasakyti, nors niekada nebuciau patikejusi kad taip galiu. Net lengviau sirdelei pasidare
pirma meile nerudija? tikrai nesamone
rudija ir dar kaip
sutinku, kad rudija
Na taip, daug kas sako kad rudija
Bet tikriausiai neverta tai galvoti kai jau yra sukurta seima su kitu. Su tuo, kuris tuo momentu buvo idealiausias ir tinkamiausias. Neveltui sakoma, kad myleti galima ne karta, o ta meile kuria tuo metu isgyveni, atrodo stipriausia ir tikriausia. Reikia remtis sveiku protu, tada manau viskas buna ciki biki
Tu saunuole
Taip protingai mastai.O jei taip nutiko,reikia,kad ir pirma,bet jis buvo skirtas ne tau.Nebutinai ta pirma meile vedybomis baigiasi. O dabar tu turi nuostabia seima,viskas bus gerai tau
QUOTE(Vamora @ 2009 09 04, 16:13)
Tu saunuole
Taip protingai mastai.O jei taip nutiko,reikia,kad ir pirma,bet jis buvo skirtas ne tau.Nebutinai ta pirma meile vedybomis baigiasi. O dabar tu turi nuostabia seima,viskas bus gerai tau 
Niu taip, turiu nuostabia seima bet pas mane tik daug pasaliniu minciu
Nesi tu trenkta ir nereikia su vaikuciu namie uzsidaryt, vien tik apie ji sokinet. Gerai,kad turi draugu,bedraukit,susitikinekit. Gali vyras ir isleist viena pas draugus, pasaugot maziuka
QUOTE(kabesita @ 2009 09 02, 12:45)
man taip ir nesurudijo