Nepyk, bet nesuprantu tavęs.. Pati turiu 5,5 mėnesių mažylę ir su ja tiek veiklos, kad nėra kada galvoti apie kažkokias senas meiles seiles. Džiaugiuosi laisva minute, kada mane išleidžia susitikti su draugais, o paskui vėl pas mažylę. Nesuprantu, kaip tu spėji.. Šiuo metu svarbiausia tas mažas angeliukas, kuriam reikia ir mamos, ir tėtės, kai paaugs, daryk ką nori, o dabar ne gi verta griauti šeimą dėl kažkokios tai iliuzijos.. Rūdija tos pirmos meilės.. Atmink, kad suklijavusi sudužusios taurės šukeles, ta taurė jau niekad nebebus tokia, kokia buvo.. Tikriausiai pervargai su mažuliuku, pailsėk geriau kokią laisvą minutę, džiaukis gyvenimu, kokį turi.. Nuoširdžiai linkiu, kad viską protingai sudėliotum į savo vietas

Labai paprasta, tai meilė tam jaunystės šėlsmui, o tas žmogus su tuo asocijuojasi, bet ne pačiam žmogui, bet dažnai žmonės nemoka iki galo savęs išanalizuoti, susižavėjimas visada gali gimt ir nebūtinai pirmąjai meilei.. bet susižavėjimas praeina ir dažnai po jo migla prasisklaido ir matai tik tuštumą.

manau, sakoma, jog pirma meile nerudija, nes tiesiog tuomet mus pirma karta aplanke tas jausmas ir nesvarbu, kad rysys nutruko, taciau turbut ne jausmas, o tik jo prisiminimas liko.
Mano pirmoji meile buvo ypatingas zmogutis, bet isimaise trecias ir viskas baigesi...isliejau daugybe asaru, vis klausiau tiek jo , tiek saves: kodel?
bet supratau, kad nebepriversiu jo manes mylet ir suemiau save i rankas ir dabar mudu su mano pirmaja meile esam draugai. Dabar esu istekejusi, turiu nuostabu vyra, kuris mane nuosirdziai myli kaip ir as ji, taciau buna silpnumo akimirku kai pagalvoju, o kazin kaip butu viskas susikloste jei dabar buciau su savo pirmaja meile ne tik draugai, bet po tokiu minciu ateina supratimas, kad sitas jausmas mane uzaugino, atvere zaizda sirdy, bet jei ne ta zaizda, nezinau ar mokeciau is viso myleti dabar.
Dabar man svarbiausia mano seima, jos ateitis.
Mano pirmoji meile buvo ypatingas zmogutis, bet isimaise trecias ir viskas baigesi...isliejau daugybe asaru, vis klausiau tiek jo , tiek saves: kodel?
bet supratau, kad nebepriversiu jo manes mylet ir suemiau save i rankas ir dabar mudu su mano pirmaja meile esam draugai. Dabar esu istekejusi, turiu nuostabu vyra, kuris mane nuosirdziai myli kaip ir as ji, taciau buna silpnumo akimirku kai pagalvoju, o kazin kaip butu viskas susikloste jei dabar buciau su savo pirmaja meile ne tik draugai, bet po tokiu minciu ateina supratimas, kad sitas jausmas mane uzaugino, atvere zaizda sirdy, bet jei ne ta zaizda, nezinau ar mokeciau is viso myleti dabar.
Dabar man svarbiausia mano seima, jos ateitis.
Vat ir aš sakau kas butu jeigu butu. gyvenkim šia diena. o kas lemta tas ir ivyksta. pirma meile neimanoma užmiršti, nes tai pirmas išgyvenimas ,pirmas kutuliukas pilvelyje. nemanau kad butu galima pamiršti. sakau iš savo patirties nors tas žmogus ir laaabai mane iskaudino. Dabar gyvenu su nuostabiu žmogum,aš jam sakau nemyliu taves ,bet be taves savo gyvenimo neisivaizduoju.o gal tai ir yra tikra reali meile?
QUOTE(UgDo*Wow @ 2009 09 04, 11:16)
Na taip, daug kas sako kad rudija
bet jei pamatai ta zmogu, su kuriuo kazkadaise kurem gyvenimo planus, svajojom, mylejom tai tikrai suspurda sirdele, tai gal reiskia kad neuzrudijo dar pilnai? Tada pagalvoji - o jeigu su juo butu buve viskas gerai, gyvenimas butu kitoks. Tikrai neduoda ramybes to nezinojimas "kas butu, jeigu butu"
Bet tikriausiai neverta tai galvoti kai jau yra sukurta seima su kitu. Su tuo, kuris tuo momentu buvo idealiausias ir tinkamiausias. Neveltui sakoma, kad myleti galima ne karta, o ta meile kuria tuo metu isgyveni, atrodo stipriausia ir tikriausia. Reikia remtis sveiku protu, tada manau viskas buna ciki biki

Bet tikriausiai neverta tai galvoti kai jau yra sukurta seima su kitu. Su tuo, kuris tuo momentu buvo idealiausias ir tinkamiausias. Neveltui sakoma, kad myleti galima ne karta, o ta meile kuria tuo metu isgyveni, atrodo stipriausia ir tikriausia. Reikia remtis sveiku protu, tada manau viskas buna ciki biki

Pritariu, kad suspurda, cia turbut visiem taip buna.. ;] Mano istorija/situacija panasi. Db turiu savo seima, nuostabu zmogu salia ir dukryte, ir..atsirado, kur buves, kur nebuves, mano ex.. Taip, kazkada mus siejo daug kas, na, neisiplesiu, nes, paprasciausiai, nenoriu gilintis, tai praeitis.. Jis grizo su tokiom mintim : "kaip gailiuosi to, kad praradau ka turejau ir niekada nebeturesiu.." , "Jai tu nori, galim atnaujinti savo santykius.." ir kruva tokiu sakiniu, esa, koks jis nelaimingas ir pan. As, isklausiau ji, bet, pasakiau, kat turiu savo seima, man rupi tij JIE

Nu gražu gražu. Aš tai irgi laukiu va kol surūdys. Tai labai malonu žinot, kad tai vis dėlto daugumai įvyko. Blin irgi va, jau 5 metai, kaip viskas baigta, gyvenu su kitu, susituokę sau, auginam Burbę, o aš vis dar svaigstu, kai kokia malalietka. Doh. Nu bent jau mano atveju nėra kažkokio atsako iš tos pirmos meilės, visai nebendraujam. Tai laukiu kol praeis, vistiek nieko kitaip nebus.
Kada nors gi turi išblėst tie prisiminimai, kurie dabar gerokai idealizuoti ir tie jausmai tik kažkokia iliuzija.

Ne, ne ir dar kartą ne !!! visiems tiems svaigalams, nes mudu su ex jiems pasidavėme jau būdami abu sukūrę savo šeimas, viską taip suvėlėme, išdavėme savo antrąsias puses...Žodžiu, išėjo tokia beleberda, kad dabar iš paskutiniųjų stengiamės išsaugoti savo sukurtas šeimas, kuriose yra mus mylintys išduoti įskaudinti žmonės, maži vaikai....Nedarykite lemtingų klaidų. Šeima toli gražu nėra grįsta romatišku polėkiu, visų pirma tai yra atsakomybė, pareiga, rūpestis. Romantiką reikia kurtis patiems - tai irgi tam tikras darbas

QUOTE(Fortūnata @ 2009 12 18, 17:58)
Ne, ne ir dar kartą ne !!! visiems tiems svaigalams, nes mudu su ex jiems pasidavėme jau būdami abu sukūrę savo šeimas, viską taip suvėlėme, išdavėme savo antrąsias puses...Žodžiu, išėjo tokia beleberda, kad dabar iš paskutiniųjų stengiamės išsaugoti savo sukurtas šeimas, kuriose yra mus mylintys išduoti įskaudinti žmonės, maži vaikai....Nedarykite lemtingų klaidų. Šeima toli gražu nėra grįsta romatišku polėkiu, visų pirma tai yra atsakomybė, pareiga, rūpestis. Romantiką reikia kurtis patiems - tai irgi tam tikras darbas 

reik patiem kurtis romantika ;] buna, kad per visuos tuor rupescius, darbus, ir buiti, taip susimakaluoji, pavargsti nuo visko, ir klaidingai ima atrodyti, kad viskas bus gerai, pabuvus su ex,, o taip nera ir negali buti, ex yra ex..

QUOTE(Uuoga @ 2009 12 18, 22:55)

reik patiem kurtis romantika ;] buna, kad per visuos tuor rupescius, darbus, ir buiti, taip susimakaluoji, pavargsti nuo visko, ir klaidingai ima atrodyti, kad viskas bus gerai, pabuvus su ex,, o taip nera ir negali buti, ex yra ex..

QUOTE(-Mylia- @ 2009 12 19, 22:27)

Labai sutinku su tavim

O as jauciu kartais romantiskus jausmus zmogui, klasiokui, kuris man paauglysteje labai patiko, bet tarp musu nieko nebuvo. Idealizuoju ji. Ypac kai nuvilia mb, kartais pamastau, kad galbut tas zmogus butu buves geresnis. Jauciu kazkoki melancholiska ilgesi. Nedaznai mane tas jausmas aplanko ir nelabai intensyvus, bet buna. Kelis kartus, kai buvo labai liudna, tiesiog vaiksciojau Vilniaus gatvemis ir tikejausi ji sutikt. Manau, kad tiesiog i ji projektuoju savo vyro ideala.
Kazkada apemus liudesiui ir nusivylimui susisiekiau su juo per skype. Suzinojau, kad su savo drauge isvyksta i Didziaja Britanija studijuot. Kazkaip ramiau pasidare, kad isvaziuos ir niekada jo nesutiksiu. Nenoriu jo sutikt, nes nenoreciau juo susizavet. Zinau kitu zmoniu objektyvesne nuomone apie Tada ir nemanau, kad jis man butu tinkamas. Bet tie keisti romantiski paklejojimai karts nuo karto sugrizta, kai monotonija ir rutina kiek prislegia mano ir mb santykius.
Kazkada apemus liudesiui ir nusivylimui susisiekiau su juo per skype. Suzinojau, kad su savo drauge isvyksta i Didziaja Britanija studijuot. Kazkaip ramiau pasidare, kad isvaziuos ir niekada jo nesutiksiu. Nenoriu jo sutikt, nes nenoreciau juo susizavet. Zinau kitu zmoniu objektyvesne nuomone apie Tada ir nemanau, kad jis man butu tinkamas. Bet tie keisti romantiski paklejojimai karts nuo karto sugrizta, kai monotonija ir rutina kiek prislegia mano ir mb santykius.