QUOTE(joolita @ 2009 08 04, 05:54)
kad prieina vaikas ziuri ,ziuri i Migle ir paskui ignybia ir pabega.
Kaip gaila, kad sitaip buna

As dekoju Dievui, kad gyvenu UK, nes cia niekas nekreipia demesio i neigalius vaikus/suaugusius

nu ne tai,. kad demesio nekreipia, bet neizeidineja, nespokso taip. Tikriausiai todel, kad cia tokiu zmoniu niekas neuzdaro namie, kaip kad LT. AS pamenu vaikysteje, kai gvenau daugiabuciam name, turejau kaimyna, kuriam buvo celebrinis paralyzius. Oi, kaip jo gedinosi tevai/// Na nezinau, gal jie nesigedino, gal tiesiog bijojo ziaurios aplinkiniu reakcijos?.. Kaip jis ziuredavo i zaidziancius vaikus ir kaip pats, esu tuom tikra, noredavo prisijungti

Tokie vaikai yra ypatingi. Jie dazniausiai buna labai svelnus, nori tos silumo, meiles... Mano maziuke zymiai meilesne uz didziaja

Visada prisiglaudzia

Tikiu, kad viena diena ir ji gales "mama" pasakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2009 08 04, 07:49)
Dukrai gimus ir paaugus nustate vandene, gal kas ir buvo susidure su sia klastinga liga.

Negaliu patiketi

Mano pusbrolis turi smegenu vandene. deja, jam viskas labai susikomplikavo, kai po operacijos susirgo pulingu meningitu

Bet jo teveliai niekada nepasidave, jam jau dabar 5 metukai, jau truputuka vaiksto ir pradejo jungti kelis zodzius, kalba trumpuciais sakiniais

Labai dziaugiuosi, kad manop dede su zmona taip su juo uzsiima, jie net nedirba nei vienas, kad tik galetu kuo dauiau lavinti vaika! ir kaip yra gera sirdziai, kai po sitokio sunkaus vargo matosi efektas
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 04, 07:55)
ko DAR aš nedarau???
Manau, kad darai viska, ko tik reikia tavo aukseliui
Papildyta:
Nu bet kokia as nemandagi

Taip puolu skaityti ir atsakineti, kad netpasisveikinti uzmirstu
Labas rytas
Mes skaiciuojam dienas iki ketvirtadienio, pagaliau jau pas gydytojus vaziuosim

Pas mus cia viskas be galo letai vyksta. Mikrocefalijos klinika tik karta i 3 menesius

Bet dziaugiames ten pakliuve

Nes gydytojai tai superiniai

padarys mums Rett'o sindromo tyrimus ir dar ten kazkokiio, net nebepamenu pavadinimo
Mes jau nuo 5 atsikelusios ir mano maziuke lyg ir luzta jau, tad eisiu ir as prisijungti
Norejau jusu kai ko paklausti. Man pastoviai skauda galva (nu cia del miego trukumo tikriausiai) ir be paracetamolio ka dar galima gerti nuo skausmo?Mat as vis dar MP maitinu, tai nezinau nei ka begert
Gime 3.000 kg
6 men. 6.710
9 men. 6.960
14 men. 7.4 kg