Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių plepaliukai :)

QUOTE(NikeZ @ 2009 08 04, 12:57)
beda su galvos skausmu as ir turiu ,spaudimas normalus  g.gif

QUOTE(GREK @ 2009 08 04, 13:05)
būna ir tokių, kurie visai neropoja, taip kad nepergyvenkit, jei ir neišmoks
man pačiai jis aukštas po Roko gimimo kažkodėl, priežasties neranda, migrena užeina 2-3 kartus per mėnesį be jokios priežasties, tai tik vaistai ir gelbsti.

Nu reikias ne man vienai tie galvos skausmai g.gif Tik jei nemaitinciau, butu biski lengviau, juk bele kokiu vaist isgeri ir viskas, o dabar jau biski riesta, nes kai skauda, tai iki apsivemimo doh.gif

O del ropojimo tai zinoma, ne visi ropoja, BET jie kitaip juda: kiti vartydamiesi nueina nuo tasko A iki B, kiti sliauzdami ir t.t. O musu [problemele ta,. kad net neori ji niekur eiti, nieko paciupineti, nu kazkaip nesidomi ji... O gal paprasciausiai nesuvokia aplinkos, kad galima kazka paciupineti, koki grieka padarytiii... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jameelah @ 2009 08 04, 16:30)
O del ropojimo tai zinoma, ne visi ropoja, BET jie kitaip juda: kiti vartydamiesi nueina nuo tasko A iki B, kiti sliauzdami ir t.t. O musu [problemele ta,. kad net neori ji niekur eiti, nieko paciupineti, nu kazkaip nesidomi ji... O gal paprasciausiai nesuvokia aplinkos, kad galima kazka paciupineti, koki grieka padarytiii... g.gif

taip mano vakai ne vienas neropojo, mes gime ne sliausti per gyvenima o eiti dideliais zyngsniais 46-48 dydzio batais lotuliukas.gif , o jei rimtai gal galiama kuo nors isprovokiuoti na, kad ir per asaras.Mano vienas sunus dasliaudzia taip keistai " sededamas", o Jokubelis tai kai parodai kad turi pvz., kazka valgomo ir ji sauki, tai jis pykdavo kele pilva, o poto jam gaudavosi verstis, verstis ir iki tikslo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jameelah @ 2009 08 04, 15:30)

pagulėk karštoj vonioj, atsipalaiduosi ir tuo pačiu pailsėsi...

Andrėjai ir nelabai įdomi aplinka, retai kada nori čiupinti, vat pultelius mielai čiupina, klaviatūrą mielai dar žolė patinka, bet jei ant kilimo pastatau keturiom, tai jai visai neįdomu..
Atsakyti
QUOTE(kruopa perline @ 2009 08 04, 13:37)
taip mano vakai ne vienas neropojo, mes gime ne sliausti per gyvenima o eiti dideliais zyngsniais 46-48 dydzio batais lotuliukas.gif , o jei rimtai gal galiama kuo nors isprovokiuoti na, kad ir per asaras.Mano vienas sunus dasliaudzia taip keistai " sededamas", o Jokubelis tai kai parodai kad turi pvz., kazka valgomo ir ji sauki, tai jis pykdavo kele pilva, o poto jam gaudavosi verstis, verstis ir iki tikslo biggrin.gif

Nu kad manosis niekuom nesudominsi schmoll.gif Sauk nesaukus, ji nei savo vardo nesupranta dar (aiskum, cia jos vienos ausytes kurtumas itaka daro). Jei kartais isgirsta, kad saukiu, tai issisiepia ir viskas biggrin.gif

QUOTE(Medute28 @ 2009 08 04, 13:40)
pagulėk karštoj vonioj, atsipalaiduosi ir tuo pačiu pailsėsi...

Andrėjai ir nelabai įdomi aplinka, retai kada nori čiupinti, vat pultelius mielai čiupina, klaviatūrą mielai dar žolė patinka, bet jei ant kilimo pastatau keturiom, tai jai visai neįdomu..

Ech, o kada toj vonioj pagulet?.. Dziaugiuosiu radus 15 minusiu issidusinti...

O kiek Andrejai yra laiko? Mano tai keturiom nei sekundes nepabuna, is karto nukrenta g.gif
Atsakyti
Andrėjai 11 men po kelių dienų. Ji keturiomis ir nesilaliko, bet prilaikau ją už krutinytės. aš ir ne visada laiko dušui randu biggrin.gif kartais būna, kad pasodinu ją į kėdutę ir ji spokso į mamą, kaip ji prausiasi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,labai seniai buvau cia,super mamyciu pokalbiuose,kol atradau kur jus pasislepusios,paplepekim apie viska senokai nenaudotas,tad susiradau cia,kelis pazystamus... ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliauskis @ 2009 08 04, 17:27)
Sveikos mamytes,labai seniai buvau cia,super mamyciu pokalbiuose,kol atradau kur jus pasislepusios,paplepekim apie viska senokai nenaudotas,tad susiradau cia,kelis pazystamus... ax.gif  mirksiukas.gif

Ir aš dar kaip paklaidinau, Egliauskis. doh.gif lotuliukas.gif Čia ir yra paplepėkim apie viska temos tesinukas tik truputi pervardintas, o taip ant greituko man ir pasipynė kad vis dar paplepėkim apie viska temoj visos tebeesam o ne ne neįgaliukų mamyčių plepaliukai. doh.gif Ech nauji darbukai galvoj viskas ir pinas. blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 04 rugpjūčio 2009 - 18:30
QUOTE(Medute28 @ 2009 08 04, 13:54)
Andrėjai 11 men po kelių dienų. Ji keturiomis ir nesilaliko, bet prilaikau ją už krutinytės. aš ir ne visada laiko dušui randu biggrin.gif kartais būna, kad pasodinu ją į kėdutę ir ji spokso į mamą, kaip ji prausiasi biggrin.gif

O tai kaip jinai elgiasi, kai tu ja prilaikai? Ar bando kur nors judeti? Ar tiesiog pasyviai klupo ir viskas? g.gif
Atsakyti
maniske isimylejo PC peliuka doh.gif pamato tai net dreba lotuliukas.gif rankom siekia ,tai tuo naudojuosi guldau ant pilvo ,ant keliu, o ji siekia ima griebia ,tai treniruojam ranku peciu ir kaklo raumenukus rolleyes.gif

mamukai mums seiles nerealiai teka doh.gif dabar sedi bamboo kedutej ir ziuri kaip suo salia griauzia kaula ir rekia ant suns lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NikeZ: 04 rugpjūčio 2009 - 19:15
QUOTE(Jameelah @ 2009 08 04, 15:50)
Nu kad manosis niekuom nesudominsi schmoll.gif Sauk nesaukus, ji nei savo vardo nesupranta dar (aiskum, cia jos vienos ausytes kurtumas itaka daro). Jei kartais isgirsta, kad saukiu, tai issisiepia ir viskas biggrin.gif
Ech, o kada toj vonioj pagulet?.. Dziaugiuosiu radus 15 minusiu issidusinti...

O kiek Andrejai yra laiko? Mano tai keturiom nei sekundes nepabuna, is karto nukrenta g.gif

sveikute,
maniske irgi negirdiviena ausyte. bet atsisuka kai pasaukiu vardu. na jei buna isistabelijus i koki multika,tai jos neprisisauksi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2009 08 04, 20:51)
sveikute,
maniske irgi negirdiviena ausyte. bet atsisuka kai pasaukiu vardu. na jei buna isistabelijus i koki multika,tai jos neprisisauksi  doh.gif

su maniske jau dabar beda kempiniukas ir simsonai sventas reikalas biggrin.gif rek nerekus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NikeZ @ 2009 08 04, 20:56)
su maniske jau dabar beda kempiniukas ir simsonai sventas reikalas biggrin.gif rek nerekus biggrin.gif

VA VA, tas pas pas mus. dar turiu irasius ogis ir tarakonai. ji pas mane multiku ziurejimo profe. pyksta kai baigiasi multikai, na itariu ji taip kviecia,kad vel ijungciau. supranta,kad reklama rodo. tada jau neziuri televizoriaus. kai tik prasideda naujas multikas,iskarto isistabelija. smile.gif
Atsakyti