Įkraunama...
Įkraunama...

BT matavimas

Chenelle baik žliumbt nono.gif šiandien man žliumbimo diena ne tau, neišgąsdink savo vaiduokliuko 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 08 05, 10:07)
Tik va kiek esam skaiciusios apie jos butinuma planuojant vaikeli, tike manau esam skaiciusios kad ir negerai folio perteklius.

Folio perteklius pasišalina su šlapimu 4u.gif Neklausyk kas ką rašo, klausk ginekologo, tikrai nepedozuosi, nebent gersi saujom.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 05 rugpjūčio 2009 - 09:31
QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 05, 10:09)
Labutis  4u.gif  O mano vaiduokliukas kažkur išvaiduokliavo  verysad.gif  Taigi ir vėl naujas ciklas nauja pradžia  cray.gif  cray.gif

kaip tai gali buti verysad.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2009 08 05, 10:31)
Folio perteklius pasišalina su šlapimu  4u.gif  Neklausyk kas ką rašo, klausk ginekologo, tikrai nepedozuosi, nebent gersi saujom.

Jo klausiu ir gine sake isvis galiu nieko negert. Nes norejau kad dar ir kokiu vitaminu paskirtu bet sake nereikia. O del folio sake gali gert gali ne biggrin.gif tai as taip ir darau biski pageriu paskui nebe...
Atsakyti
valiusike- nosyte auksciau...zinau kad skaudu,,,,ypac po vaiduokliu...
niu as cia jau galvojau koki sestadieni ar sekmadieni pasidaryt NT, bet dabar...nea...
Maran, sveika sugrizus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 08 05, 10:23)
Niu o ko tu verki, greit asarytes nusisluostai  mirksiukas.gif  Kolkas tavo vaiduoklis niekur nedingo ir patikek nedings, juk mes visos laikom kumstukus  mirksiukas.gif

QUOTE(Maran @ 2009 08 05, 10:26)
nono.gif baik tu cia, vyk tokias mintis i sali  4u.gif

Aciu mergytes, bet va nuo ryto jau kazka engero jauciau, o dar vasiliukei sitaip nutiko cry.gif Ryt bus matyt...

QUOTE(valiusiuke @ 2009 08 05, 10:30)
Chenelle baik žliumbt  nono.gif  šiandien man žliumbimo diena ne tau, neišgąsdink savo vaiduokliuko  4u.gif  4u.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif Bet as jau maciau tavo pavasariniu zirniuku armija cry.gif

Folio perteklius pasišalina su šlapimu  4u.gif  Neklausyk kas ką rašo, klausk ginekologo, tikrai nepedozuosi, nebent gersi saujom.

drinks_cheers.gif aga, jos jau reikia taip perdozuot, kad nesveiki kiekiai, turbut vissa pakuote is karto. Kaip ir vitamino C , taip ir folio rugsties perteklius pasisalina su slapimu 4u.gif
Viskas yra nesveika, kas vartojama per dideliais kiekiais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 05 rugpjūčio 2009 - 09:39
QUOTE(Chenelle @ 2009 08 05, 10:37)
Aciu uz palaikyma  4u.gif  Bet as jau maciau tavo pavasariniu zirniuku armija cry.gif
drinks_cheers.gif  aga, jos  jau reikia taip perdozuot, kad nesveiki kiekiai, turbut vissa pakuote is karto.  Kaip ir vitamino C , taip ir folio rugsties perteklius pasisalina su slapimu  4u.gif
Viskas yra nesveika, kas vartojama per dideliais kiekiais  4u.gif

drinks_cheers.gif O nauda folio neginčytina, kas sako gali gert, gali ne, tam tiesiog nelabai rūpi mastau.gif

Ir nesinervink. Kaip bus taip. Aš manau kad per nervus nesugebėjau pastot, gi dviejuose cikluose mačiau aiškius vaiduokklius ir ne vienam teste
Atsakyti
Seikutes 4u.gif

na ideciau savo mazyti netvarkinga grafikeli.. noreciau kad nors biskiuka pakomentuotumete smile.gif
matuoju BT burnoje, stengiuosi tik atsibudus lovoje ax.gif
na jei sis ciklas nebus rezultatyvus, tai jau kito ciklo grafikelis bus tvarkingas blush2.gif

va maniskis:

http://public.fotki....dalina/desktop/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidalina: 05 rugpjūčio 2009 - 10:09
QUOTE(vaidalina @ 2009 08 05, 10:57)
gal galite pasakyt kaip ji idet is FF?

Idek idek idomu bigsmile.gif

1 psl smulkiai parasyta 4u.gif

Na sunku ka pasakyti is tiek. Gal vakar O buvo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chenelle: 05 rugpjūčio 2009 - 10:13
Valiusiuke verysad.gif 4u.gif O man atrodo, kad neparyskejo siandien mano vaiduoklis unsure.gif Ryt einu kraujo, jei dar reikes...
Atsakyti

drinks_cheers.gif as irgi zinau kad jos perteklius pasisalina.. as tai asmeniskai su pertraukomis geriu, dabar vel pradesiu gerti, nes einu rugpjucio 17 jau pas Klima, gal jis man ka gero pasakys, tai sakau reikia vel pradeti vartoti..
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 08 05, 10:19)
Na jei gerkle skauda tai visko gali buti, bet siaip daugeliui merginu II fazej ir paprasta T buna pakilusi  mirksiukas.gif  Imesk grafikeli pakomentuosim...

QUOTE(Chenelle @ 2009 08 05, 10:22)
Net geri sekmingi grafikiukai tvirtai nieko neparodo, kol temp neislieka pakilus ilgiau nei iprastai DPO. Tai kelios matuotos temp is viso nieko nereiskia  4u.gif  Gal jau ir esi nescia  mirksiukas.gif , bet jei ne, tai kita cikla matuoki nuo pradziu  4u.gif

Dėkui mergaitės už atsakymus 4u.gif

Grafikėlio nedėsiu, nes tik 3 dienas matavau. Jei visgi nebūsiu šį ciklą nestuke.gif , tai kitą jau sąžiningai matuosiu.
Atsakyti