Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 06, 15:13)
aroonele ACIU TAU 4u.gif  smile.gif PASISTENGSIU TAIP VISKO GILIAI NEIMTI I SIRDUTE smile.gif VISKAS PRIVALO BUTI GERAI biggrin.gif

Gabii__ DAR NOREJAU TAWES PAKLAUSTI KURIOJ TEN VIETOJE YRA PAZYMETA KIEK LAIKO YRA VAIKUCIUI?NES JAU AS NEBESUPRANTU TU SKAICIU doh.gif
NES PACIAM KAMPE YRA TAIP UZRASYTA ;  AUG 06 2009 ,PASKUTINI KARTA SIRGAU BIRZELI,IR PASTOJAU PAGAL MANO APSKAICIAWIMUS BIRZELI,TAI KA SITIE SKAICIAI REISKIA? g.gif

parasyk man meila savo, atsiusiu savo nuotraukyte, galesi palyginti su savaja, paaiskinsiu pagal savo:)
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 06, 14:23)
parasyk man meila savo, atsiusiu savo nuotraukyte, galesi palyginti su savaja, paaiskinsiu pagal savo:)

ingrida.druckute@gmail.com
Atsakyti
issiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 06, 13:03)
Dar norejau paklausti kodel vienoms daro echo, o pvz. man tai nedare, tik 18-20 sav. darys? negi joms is apciupinejimo viskas aisku, kad nedaro echo??? g.gif
O taip noreciau jau savo leliuka pamatyti ir zinoti kad viskas gerai, kad sirdute plaka ir t.t. wub.gif

na pacioj pacioj pradzioj geriausiu atveju nuotraukele padaro is vidaus - tai reiskia ne per pivla daro echoskopija, o per apacia smile.gif nes per pilva dar nieko nesimatytu...
Atsakyti
Gabii__ aciu tau 4u.gif 4u.gif bet tu isivaizduok kad pas mane nera visiskai tokiu net dalyku kiap ten pas tawe verysad.gif as jau nebesuprantu tai kaip gali tos nuotraukos skirtis...
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 08 06, 16:41)
na pacioj pacioj pradzioj geriausiu atveju nuotraukele padaro is vidaus - tai reiskia ne per pivla daro echoskopija, o per apacia smile.gif nes per pilva dar nieko nesimatytu...

Zinau, bet kodel vienoms daro, o kitoms - ne? Net truputi pavydu kad kitos busimos mamytes jau turi leliuku foto, jau mate juos, o man dar tiek laukti.. unsure.gif
Noretusi paciai pamatyti ir isitikinti kad leliukui viskas gerai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 06, 13:44)
Zinau, bet kodel vienoms daro, o kitoms - ne? Net truputi pavydu kad kitos busimos mamytes jau turi leliuku foto, jau mate juos, o man dar tiek laukti.. unsure.gif
Noretusi paciai pamatyti ir isitikinti kad leliukui viskas gerai  ax.gif

kad pamatyti tikrai norisi - tai taip smile.gif tik nieko pati ten negali pasakyti ar isitikinti kas ten gerai ar negerai 4u.gif smile.gif
man padare pirma nuotraukele 5 kazkur savaite, o antra kazkur 9 savaite, po to pora kartu nebedare.. tai dabar laukiu nesulaukiu sekancio sykio, nes jau tikrai darysim echo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 06, 15:43)
Gabii__ aciu tau 4u.gif  4u.gif bet tu isivaizduok kad pas mane nera visiskai tokiu net dalyku kiap ten pas tawe  verysad.gif as jau nebesuprantu tai kaip gali tos nuotraukos skirtis...

na keista...gal nufotkink savo nuotraukyte ir atmesk, gal kazkas kitaip, bet turetu buti..
o del echo.tai reikia paprasyti, akd padarytu.nemokamas echo kuris priklauso daromas tik 18 sav.as lankausi seimos klinikoje, kai einu aps gydytoja, visada prasau ir echo, uz kuri susimoku, dariausi jau du, rugpjucio gale vel darys.aisku tai kainuoja, uz tai visom taip ir neraso, bet jai pasakysi, akd paziuretu, susimokesi tai padarys.nebent klinika neturi echo, tada i ligonine nesiuntines darytis vis, bet gal tada verta persiregistruot ten kur yra normali aparatura?
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 06, 15:43)
Gabii__ aciu tau 4u.gif  4u.gif bet tu isivaizduok kad pas mane nera visiskai tokiu net dalyku kiap ten pas tawe  verysad.gif as jau nebesuprantu tai kaip gali tos nuotraukos skirtis...

Todel kad skirtingos istaigos, skirtingi aparatai ir tos nuotraukos skiriasi. Man padare nuotraukele, bet gydytoja man jos nedave.... taip kad viskas ten gerai su tuo lelium. Gydytoja tai gal per diena apziuri po 10-20 gal nesciuju, tai kartais zmogui isgaruoja is galvos. O dar priedo musu mediku toks poziuris. Tik gal biskuta kantrybes mergaites turekite mirksiukas.gif ir jums ir leliams nuo to tik geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apelsinka: 06 rugpjūčio 2009 - 14:55
QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 06, 14:52)
na keista...gal nufotkink savo nuotraukyte ir atmesk, gal kazkas kitaip, bet turetu buti..
o del echo.tai reikia paprasyti, akd padarytu.nemokamas echo kuris priklauso daromas tik 18 sav.as lankausi seimos klinikoje, kai einu aps gydytoja, visada prasau ir echo, uz kuri susimoku, dariausi jau du, rugpjucio gale vel darys.aisku tai kainuoja, uz tai visom taip ir neraso, bet jai pasakysi, akd paziuretu, susimokesi tai padarys.nebent klinika neturi echo, tada i ligonine nesiuntines darytis vis, bet gal tada verta persiregistruot ten kur yra normali aparatura?

na vakare kaip grys draugas tai paprasysiu kad imestu nes as tai nemoku biggrin.gif
paziuresi gal tu geriau suprasi smile.gif
as tai lankausi ''jusu seimos klinika''silainiuose pas jakutiene.tai as kai siandien padare man ta nuotraukyte uz ja sumokejau 20 lt.tai atrodo jei pinigus ima tai turetu viskas normaliai buti.na bet jei taip ir toliau tai gal reiks pagalvoti apie persirasyma pas kita g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 06, 14:09)
as tai lankausi ''jusu seimos klinika''silainiuose pas jakutiene.tai as kai siandien padare man ta nuotraukyte uz ja sumokejau 20 lt.

cia nuotrauka tiek kainavo, ar visa echo procedura?
kaip idomu, as lankausi privacioje klinikoje, tai man echoskopija zymiai zymiai daugiau kainuoja... o uz nuotraukele nereikia nieko primoketi.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 06, 13:52)
Man padare nuotraukele, bet gydytoja man jos nedave....

man kai ziurejo pirma syki, pasakiau: "o man nuotrauka duosit?" - tai gydytoja nusisypsojo ir pasake "butinai, viena mamai, kita man" smile.gif ir atspausdino dvi.
Matyt jei butum priminus, butu ir tau atspausdinus... 4u.gif
Atsakyti
rabrasa o tau kada dare pirma echo?man dare echo tai net paziureti nedave...
tik pasake kad mato sirdute..ot galvoju jai gerai kad ji mato mano maziuko sirdute o as tai ir noriu pamatyt bet negavau.. doh.gif
kai kita karta eisiu ar reik prasyt fotkes ar turi duot..
ajsku daktarem tai neatrodo stebuklas,kai tu echo daro daug,,,nu bet mamai pirma kart savo vaikiuka pamatyti man atrodo tikras stebuklas, bent jau as tai apsiasaroju kaip kokia kvaisele blush2.gif vos tik pagalvoju apie savo maziuka
Papildyta:
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 06, 14:25)
SWEIKOS 4u.gif
O AS TAI SIANDIEN ISEJAU IS GINES ATSISEAU I MASINA IR APSIWERKIAU verysad.gif  verysad.gif NESUPRANTU AR AS CIA SUPANIKAWAU PER DAUG AR KAIP,BET ISIVAIZDUOKIT NUVARIAU IS PAT ANKSTAUS RYTO PAS GINE KENTEDAMA VISA,NESISISIOJUS blink.gif KAD PUSLE BUTU PILNA,IR TAIP JAU NERVAI.O DAR KOL PRIEME,PAZIUREJO TIK SU EKOSCHOPU PER PILVA,SUNKIAI KAZKO MATESI,BET PADARE  NUOTRAUKYTE smile.gif ,SUSIMOKEJOM,TADA SESELE PAKISO TYRIMUS PASIDARYT KRAUJO IR SLAPIMO IR VSIO verysad.gif AS AISKU PASIMETUS TAI JAU NEBEPLAUSIAU NEI KIEK LAIKO MAZIUKUI,NEI KA O JI IR NEPASAKE NIEKO DAUGIAU,NEI SIRDUTE PAZIUREJO AR PLAKA,NEI KAZKA PAKOMENTAWO,TIK PASAKE ATEIK RUGPJUCIO 19 D, IRASISIME I ISKAITA.TAI WNZ schmoll.gif
PASIJAUCIAU LYG TAI MNA NE PIRMAS KARTAS BUTU,LYG TAI KASDIEN TAIP YRA IR AS WISKA JAU IR PATI TURECIAU ZINOTI verysad.gif  verysad.gif

pirmas mano apsilankymas irgi toks buvo..zodziu atrode kad as viska turiu zinoti..iejau i kabineta tiek daug noredama suzinoti...o isejau susinervinus nes nezinojau nei kiek liako mano mazuliukui, nei kaip elgtis toliau..nu zodziu 4u.gif
Papildyta:
apelsinka as ir einu rugpjucio desimta parasyk kaip sekes thumbup.gif
Atsakyti