kokia pasidariau verksne
cia visoms taip buna..paciai jau geda nesusivaldau blaiunu ir bliaunu del visko..
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 06, 12:23)
Taip
manęs ginė neperspejo kur ieškot, tai kelias dienas maišiau maximas kol pagalvojau, kad cia gali būti maistinis aliejus

Vat uztat ir norejau pasitikslinti, kad nereiktu ilgai vaikscioti po Maxima
Na ir kai jau pilvukas prades lysti pabandysiu ir as ta aliejuka
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 06, 12:41)
Vat uztat ir norejau pasitikslinti, kad nereiktu ilgai vaikscioti po Maxima
Patarčiau jau nuo dabar tepti kažkokį kremuką
QUOTE(musiushka @ 2009 08 06, 09:34)
kokia pasidariau verksne
cia visoms taip buna..paciai jau geda nesusivaldau blaiunu ir bliaunu del visko.. 
anksciau man taip nebuvo, bet va pries diena ar dvi, visai nei is sio nei is to ryta taip graudu pasidare, asaros kaip pupos riedet pradejo... vyras glaudzia prie saves, klausia kas yra - o kad net paaiskint negaliu, rieda asareles ir viskas...
QUOTE(musiushka @ 2009 08 06, 12:34)
kokia pasidariau verksne
Pradžioj ir aš dėl visko graudindavausi
QUOTE(musiushka @ 2009 08 06, 11:34)
kokia pasidariau verksne
As tai vakar ziuredama filma apie vestuves apsizliumbiau
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 06, 09:57)
bet siaip kiekvienas emocijas galima valdyti ir tikrai nemanyciau, kad nurasyti viska ant nestumo galima ir kad vyra aprekti, galima po to pasakyti atsiprasau man dabar taip vyksta. Tikrai nuo to santykiai sustipres
daug ka valdyti galime pacios. Nestumas ne liga 
nestumas ne liga, tai jau faktas
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 06, 12:57)
bet siaip kiekvienas emocijas galima valdyti ir tikrai nemanyciau, kad nurasyti viska ant nestumo galima ir kad vyra aprekti, galima po to pasakyti atsiprasau man dabar taip vyksta. Tikrai nuo to santykiai sustipres
daug ka valdyti galime pacios. Nestumas ne liga 
Niekas ir nesako kad nėštumas liga
QUOTE(rabrasa @ 2009 08 06, 12:03)
nestumas ne liga, tai jau faktas
bet daznai jis pasizymi svyruojanciomis nuotaikomis, nieko jau cia nepadarysi...
Nu as cai tik taip, nes mano broliene elgesiesi kad nestumas, tai liga. Ech kaip sunku budavo su ja bendraut. Taip kad ir sakau nestumas ne liga siaip kad nevirstume ziezulomis pikciurnomis
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 06, 13:07)
Nu as cai tik taip, nes mano broliene elgesiesi kad nestumas, tai liga. Ech kaip sunku budavo su ja bendraut. Taip kad ir sakau nestumas ne liga siaip kad nevirstume ziezulomis pikciurnomis 
uoj ne, bent jau pas mane tai retai būna tos nuotaikų kaitos, iki žiežulos dar toli
as dar nesijauciu nescioji, is tiesu tai niekas nesikeicia gyveni toliau..lauki maziuko, keiciasi kunas iprociai..sunkiausia tik priprasti prie nauju mitybos pokyciu..labai sunku kai viskas smirda,bet kitiems turiu galvoj aplinkiniams neapsunkinu gyvenimo, daug kas net neitaria kad laukiuosi, tik sako papilnejai.
QUOTE(musiushka @ 2009 08 06, 13:17)
as dar nesijauciu nescioji, is tiesu tai niekas nesikeicia gyveni toliau..lauki maziuko, keiciasi kunas iprociai..sunkiausia tik priprasti prie nauju mitybos pokyciu..labai sunku kai viskas smirda,bet kitiems turiu galvoj aplinkiniams neapsunkinu gyvenimo, daug kas net neitaria kad laukiuosi, tik sako papilnejai. 
Viskas dar prieš akis