Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(vai2lia @ 2009 08 06, 12:12)
uoj ne, bent jau pas mane tai retai būna tos nuotaikų kaitos, iki žiežulos dar toli  biggrin.gif bet kad jos būna tai faktas  doh.gif  kaip ir tas nepaaiškinamas noras ko nors čia ir dabar lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  aš vieną dieną nežinau kaip sugebėjau užuosti kondensuotą pieną ir taaaaip jo užsimaniau, kad teko eiti į parduotuvę  ax.gif  biggrin.gif

Jo man tai tragedija buna rytais, kai vasara, tai miegi atidarytais langais ir kazkoks kaimynas, kuriam matyt anksti i darba reikia, ruko. Nu per miegus iskart uzuodziu ir mane tas kvapas taip pykina doh.gif ir negi eisi kur vandeniu apipilti, kad uzgesintu tas cigaretes, nors gal zmogus po to mestu rukyti g.gif lotuliukas.gif O ant saldumynu visai manes netraukia, pagalvoju ir supykina. Geriau koki vaisiuka. Obuoliai tik saldziarugsciai man dabar praeina. saldus nelabai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(musiushka @ 2009 08 06, 12:17)
as dar nesijauciu nescioji, is tiesu tai niekas nesikeicia gyveni toliau..lauki maziuko, keiciasi kunas iprociai..sunkiausia tik priprasti prie nauju mitybos pokyciu..labai sunku kai viskas smirda,bet kitiems turiu galvoj aplinkiniams neapsunkinu gyvenimo, daug kas net neitaria kad laukiuosi, tik sako papilnejai. blush2.gif

Ir kvapai po to ne tokie erzinantys, as siaip jauciu kad po truputi rimsta. Tik pas tevus kai buvau, mama norejo padaryti kaip geriau, sako as cia zoleliu tokios arbatos turiu padarius gal nori, as ja pauosciau, sakau nu gal neaaaaa. nes visokios metos, ciobreliai ir ramuneles mane taip sumutina biggrin.gif Mama ir juokes, kad sako nu supratau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apelsinka: 06 rugpjūčio 2009 - 11:35
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 06, 13:33)
negi eisi kur vandeniu apipilti, kad uzgesintu tas cigaretes, nors gal zmogus po to mestu rukyti  g.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir tau gerai būtų ir kaimynui į naudą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 06, 12:35)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir tau gerai būtų ir kaimynui į naudą  thumbup.gif

Tik kad 5 ryto pats saldziausias miegas buna ax.gif
Atsakyti
SWEIKOS 4u.gif
O AS TAI SIANDIEN ISEJAU IS GINES ATSISEAU I MASINA IR APSIWERKIAU verysad.gif verysad.gif NESUPRANTU AR AS CIA SUPANIKAWAU PER DAUG AR KAIP,BET ISIVAIZDUOKIT NUVARIAU IS PAT ANKSTAUS RYTO PAS GINE KENTEDAMA VISA,NESISISIOJUS blink.gif KAD PUSLE BUTU PILNA,IR TAIP JAU NERVAI.O DAR KOL PRIEME,PAZIUREJO TIK SU EKOSCHOPU PER PILVA,SUNKIAI KAZKO MATESI,BET PADARE NUOTRAUKYTE smile.gif ,SUSIMOKEJOM,TADA SESELE PAKISO TYRIMUS PASIDARYT KRAUJO IR SLAPIMO IR VSIO verysad.gif AS AISKU PASIMETUS TAI JAU NEBEPLAUSIAU NEI KIEK LAIKO MAZIUKUI,NEI KA O JI IR NEPASAKE NIEKO DAUGIAU,NEI SIRDUTE PAZIUREJO AR PLAKA,NEI KAZKA PAKOMENTAWO,TIK PASAKE ATEIK RUGPJUCIO 19 D, IRASISIME I ISKAITA.TAI WNZ schmoll.gif
PASIJAUCIAU LYG TAI MNA NE PIRMAS KARTAS BUTU,LYG TAI KASDIEN TAIP YRA IR AS WISKA JAU IR PATI TURECIAU ZINOTI verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 06, 13:25)
SWEIKOS 4u.gif
O AS TAI SIANDIEN ISEJAU IS GINES ATSISEAU I MASINA IR APSIWERKIAU verysad.gif  verysad.gif NESUPRANTU AR AS CIA SUPANIKAWAU PER DAUG AR KAIP,BET ISIVAIZDUOKIT NUVARIAU IS PAT ANKSTAUS RYTO PAS GINE KENTEDAMA VISA,NESISISIOJUS blink.gif KAD PUSLE BUTU PILNA,IR TAIP JAU NERVAI.O DAR KOL PRIEME,PAZIUREJO TIK SU EKOSCHOPU PER PILVA,SUNKIAI KAZKO MATESI,BET PADARE  NUOTRAUKYTE smile.gif ,SUSIMOKEJOM,TADA SESELE PAKISO TYRIMUS PASIDARYT KRAUJO IR SLAPIMO IR VSIO verysad.gif AS AISKU PASIMETUS TAI JAU NEBEPLAUSIAU NEI KIEK LAIKO MAZIUKUI,NEI KA O JI IR NEPASAKE NIEKO DAUGIAU,NEI SIRDUTE PAZIUREJO AR PLAKA,NEI KAZKA PAKOMENTAWO,TIK PASAKE ATEIK RUGPJUCIO 19 D, IRASISIME I ISKAITA.TAI WNZ schmoll.gif
PASIJAUCIAU LYG TAI MNA NE PIRMAS KARTAS BUTU,LYG TAI KASDIEN TAIP YRA IR AS WISKA JAU IR PATI TURECIAU ZINOTI verysad.gif  verysad.gif

Kai eini pas gydytoja, susirasyk klausimu sarasa. nesinervuok. Nueisi ir paklausi mirksiukas.gif as pirma karta buvau liepos 13 ir liepe ateiti kita karta po rugpjucio 10 d, nes ji iseina atostogu, na aisku kiek laiko pati suskaiciavo ir echoskopu paziurejo bet daugiau nieko ir nedare, sake ateik tyrimus padarysim tada. Taip kad ramybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 06, 11:25)
SWEIKOS 4u.gif
O AS TAI SIANDIEN ISEJAU IS GINES ATSISEAU I MASINA IR APSIWERKIAU verysad.gif  verysad.gif NESUPRANTU AR AS CIA SUPANIKAWAU PER DAUG AR KAIP,BET ISIVAIZDUOKIT NUVARIAU IS PAT ANKSTAUS RYTO PAS GINE KENTEDAMA VISA,NESISISIOJUS blink.gif KAD PUSLE BUTU PILNA,IR TAIP JAU NERVAI.O DAR KOL PRIEME,PAZIUREJO TIK SU EKOSCHOPU PER PILVA,SUNKIAI KAZKO MATESI,BET PADARE  NUOTRAUKYTE smile.gif ,SUSIMOKEJOM,TADA SESELE PAKISO TYRIMUS PASIDARYT KRAUJO IR SLAPIMO IR VSIO verysad.gif AS AISKU PASIMETUS TAI JAU NEBEPLAUSIAU NEI KIEK LAIKO MAZIUKUI,NEI KA O JI IR NEPASAKE NIEKO DAUGIAU,NEI SIRDUTE PAZIUREJO AR PLAKA,NEI KAZKA PAKOMENTAWO,TIK PASAKE ATEIK RUGPJUCIO 19 D, IRASISIME I ISKAITA.TAI WNZ schmoll.gif
PASIJAUCIAU LYG TAI MNA NE PIRMAS KARTAS BUTU,LYG TAI KASDIEN TAIP YRA IR AS WISKA JAU IR PATI TURECIAU ZINOTI verysad.gif  verysad.gif

na nepergyvenk sitaip smarkiai, jei paziurejo ir atidave nuotraukele ir paleido - vadinasi viskas yra gerai!! 4u.gif
jei kazkur butu dvejoniu kad nelabai gerai - tikrai sakytu 4u.gif 4u.gif
sirdute ir ne visada tikrina, nematau liniuotes tavo tai nezinau kiek laiko... bet gal dar anksti sirdute klausytis??? 4u.gif
Atsakyti
ACIU JUMS KAD PAGUODET 4u.gif smile.gif NA GAL AS TIKRAI PASIMECIAU IR PER DAUG SUPANIKAWAU.TIKIUOSI KAD KITAS KARTAS PRAEIS GERIAU smile.gif
KAIP GERAI KAD YRA SIS FORUMAS KUR GALIMA SUSIRASYTI SU KITOMIS nestuke.gif KURIOS YRA DAUGIAU PATYRUSIOS IR GALI ATSAKYTI I RUPIMUS KLAUSIMUS smile.gif ACIU 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tikrai taip forumas yra thumbup.gif o tu tik nesinervink, viskas bus gerai, man panasiai buvo pirma karta, isivaizdavau, kad as cia vienintele pasaulio nestuke.gif ir man viska turi pasakot, vos ne paie gimdymo eiga per pirma vizita blush2.gif deja teko nusivilt, bet po to pagalvojau, kad taip ir turi but mirksiukas.gif viskas yra gerai 4u.gif
beje perskait yk savo nick'a, labai kelia nuotaika drinks_cheers.gif gywenimas grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 06, 14:27)
ACIU JUMS KAD PAGUODET 4u.gif  smile.gif NA GAL AS TIKRAI PASIMECIAU IR PER DAUG SUPANIKAWAU.TIKIUOSI KAD KITAS KARTAS PRAEIS GERIAU smile.gif
KAIP GERAI KAD YRA SIS FORUMAS KUR GALIMA SUSIRASYTI SU KITOMIS  nestuke.gif KURIOS YRA DAUGIAU PATYRUSIOS IR GALI ATSAKYTI I RUPIMUS KLAUSIMUS smile.gif ACIU 4u.gif  4u.gif

pasiziurek ant nuotraukytes kas parasyta salia, ten buna uzrasytas ir laikas..turejo suvesti tikrinant kada paskutini karta sirgai ir tt..ir echoskopas savo laika dar rodo, kiek pagal vaikiuka atitinka... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 06, 14:25)
SWEIKOS 4u.gif

As irgi labai sunerimusi buvau kai pirmakart apsilankiau, mane tik ant "lektuvo" uzkele ir patvirtino kad laukiuosi ir daugiau nieko. O maniau man jau visus tyrimus darys, i iskaita itrauks, bet NE... schmoll.gif kai buvau jau antrakart tai viskas aiskiau buvo - ir tyrimai ir itrauke i iskaita nestuke.gif turbut pirmakart per anksti buvo.. blush2.gif
Dar norejau paklausti kodel vienoms daro echo, o pvz. man tai nedare, tik 18-20 sav. darys? negi joms is apciupinejimo viskas aisku, kad nedaro echo??? g.gif
O taip noreciau jau savo leliuka pamatyti ir zinoti kad viskas gerai, kad sirdute plaka ir t.t. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2009 08 06, 13:33)
Tikrai taip forumas yra  thumbup.gif  o tu tik nesinervink, viskas bus gerai, man panasiai buvo pirma karta, isivaizdavau, kad as cia vienintele pasaulio  nestuke.gif  ir man viska turi pasakot, vos ne paie gimdymo eiga per pirma vizita  blush2.gif deja teko nusivilt, bet po to pagalvojau, kad taip ir turi but  mirksiukas.gif  viskas yra gerai  4u.gif
beje perskait yk savo nick'a, labai kelia nuotaika  drinks_cheers.gif  gywenimas grazus  thumbup.gif

aroonele ACIU TAU 4u.gif smile.gif PASISTENGSIU TAIP VISKO GILIAI NEIMTI I SIRDUTE smile.gif VISKAS PRIVALO BUTI GERAI biggrin.gif

Gabii__ DAR NOREJAU TAWES PAKLAUSTI KURIOJ TEN VIETOJE YRA PAZYMETA KIEK LAIKO YRA VAIKUCIUI?NES JAU AS NEBESUPRANTU TU SKAICIU doh.gif
NES PACIAM KAMPE YRA TAIP UZRASYTA ; AUG 06 2009 ,PASKUTINI KARTA SIRGAU BIRZELI,IR PASTOJAU PAGAL MANO APSKAICIAWIMUS BIRZELI,TAI KA SITIE SKAICIAI REISKIA? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 06, 15:13)
aroonele ACIU TAU 4u.gif  smile.gif PASISTENGSIU TAIP VISKO GILIAI NEIMTI I SIRDUTE smile.gif VISKAS PRIVALO BUTI GERAI biggrin.gif

Gabii__ DAR NOREJAU TAWES PAKLAUSTI KURIOJ TEN VIETOJE YRA PAZYMETA KIEK LAIKO YRA VAIKUCIUI?NES JAU AS NEBESUPRANTU TU SKAICIU doh.gif
NES PACIAM KAMPE YRA TAIP UZRASYTA ;  AUG 06 2009 ,PASKUTINI KARTA SIRGAU BIRZELI,IR PASTOJAU PAGAL MANO APSKAICIAWIMUS BIRZELI,TAI KA SITIE SKAICIAI REISKIA? g.gif

na jei menesines mazdaug reguliarios, tai pastojai apie 2 savaites po menesiniu. nestumas skaiciuojamas nuo paskutiniu menesiniu. Taigi kai galvojai kad pastojai, tai toks ir vaikutis, o nestumas + 2 savaites. Siaip tai labai nepergyvenk ar zinai ar nezinai laiko, nes man pvz pasake apie 7 savaites, bet po to kai bus didesnis pasitikslinsim sako, nes nustatyti nelabai gali tiksliai mirksiukas.gif
Atsakyti