QUOTE(vai2lia @ 2009 08 06, 12:12)
uoj ne, bent jau pas mane tai retai būna tos nuotaikų kaitos, iki žiežulos dar toli
bet kad jos būna tai faktas
kaip ir tas nepaaiškinamas noras ko nors čia ir dabar
aš vieną dieną nežinau kaip sugebėjau užuosti kondensuotą pieną ir taaaaip jo užsimaniau, kad teko eiti į parduotuvę

Jo man tai tragedija buna rytais, kai vasara, tai miegi atidarytais langais ir kazkoks kaimynas, kuriam matyt anksti i darba reikia, ruko. Nu per miegus iskart uzuodziu ir mane tas kvapas taip pykina

Papildyta:
QUOTE(musiushka @ 2009 08 06, 12:17)
as dar nesijauciu nescioji, is tiesu tai niekas nesikeicia gyveni toliau..lauki maziuko, keiciasi kunas iprociai..sunkiausia tik priprasti prie nauju mitybos pokyciu..labai sunku kai viskas smirda,bet kitiems turiu galvoj aplinkiniams neapsunkinu gyvenimo, daug kas net neitaria kad laukiuosi, tik sako papilnejai. 

Ir kvapai po to ne tokie erzinantys, as siaip jauciu kad po truputi rimsta. Tik pas tevus kai buvau, mama norejo padaryti kaip geriau, sako as cia zoleliu tokios arbatos turiu padarius gal nori, as ja pauosciau, sakau nu gal neaaaaa. nes visokios metos, ciobreliai ir ramuneles mane taip sumutina