Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(DziNyna @ 2009 08 07, 10:01)
Ačiu labai už palaikyma, daug jėgų reiks sukaupt kad pasakyčiau. Numirt jau baigiu. Reakcijos jo nuspet tikrai negaliu, bet cia jam ne pirmas vaikas, jis turi jau 2,5 m mergyte. tai kaip reaguos i dar viena tai bijau pagalvot.
nNežinau kaip ir elgtis toliau, kaip tėvam tai reiks pasakyti  4u.gif  Jų rekcija jau žinau, šokiruoti, bet atsigavę po šoko bus patenkinti, pirmas anūkas jiem bus.
Lazda turi du galus, ka su mokslais daryti? Aš gi tokia išsipūtus ten po naujų metu nebusiu reikalinga, o ir taip skaičiuojant gegužės pradžioj turėčiau gimdyt, na čia dar perdaug į atetį. Ar apsimoka pradet studijuot? I valstybes finansuojama istojus esu, ar nebutu man problemu del to?

Manau, kad i pacia pirmaja reakcija reiketu nekreipti demesio (aisku jei ji bloga), nes vyrams viska apmastyti reikia ir apsiprast.
O del mokslu tai galetum pastudijuoti pusmeti ir tada imti akademiniu - sausio men dar nebusi su dideliu pilvu, o be to, jei imsi iskart nuo rugsejo akadenimes ir gimdysi tik geguze, tai kai po akademiniu reikes gristi rugseji kazi ar busi pati atsigavusi po gimdymo ir leliukas bus dar mazas, na bet cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
nestuke.gif Ačiū už atsakymus ir palaikyma 4u.gif
Tikiuosi viskas bus gerai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(DziNyna @ 2009 08 07, 09:21)
nestuke.gif Ačiū už atsakymus ir palaikyma  4u.gif
Tikiuosi viskas bus gerai  blush2.gif

kitaip ir buti negali mirksiukas.gif
Atsakyti
oi mergaites nesijaudinkit del tu vyru, kiaules jei taip elgiasi..aisku as to gal nesuprasiu, nes mes planavom visgi, bet butu labai liudna jei nepalaikytu..ir manau dar i uzpakali ispirciau.
del echo, dar...nebutina eiti privaciai, galima uzsiregistruoti seimos klinikoje issiaiskinus kuri turi aparatura ir tada bus bet kada galima daryti echo, tik uz ji susimoketi reiks..kainos mazdaug visur tokiose panasios, apie 40-50 lt..cia uz echo.apziuros ir ttt yra nemokamos.
Atsakyti
maniskis tik zodziais norejo. as klausdavau, o jei netycia pastociau. o jis, jooo, kaip faina ir pan., nu ir pastojau, tai ant tiek issigando, kad iki siol jo tevai nieko nezino, o jis tik karst nuo karto pasiklausia ir tai mano draugu, o ne manes. tai as nestumo pradzioje palikau ji, nereikia mums tokio tevelio trizniaus  nusprendziau vaika auginti be tevelio, turiu gera seima, draugus, kurie man padeda ir rupinasi labiau negu tas tevelis 

Šaunuolė TOTTI žemai lenkiu prieš tokias merginas galvą, jei nėra gero nereikia tada nė jokio g.gif , jei vyrai bendrauja, tik dėl lovos, o atsiradus vaikeliui deda į krūmus, tai kam jie ir reikalingi.
Ačiu labai už palaikyma, daug jėgų reiks sukaupt kad pasakyčiau. Numirt jau baigiu. Reakcijos jo nuspet tikrai negaliu, bet cia jam ne pirmas vaikas, jis turi jau 2,5 m mergyte. tai kaip reaguos i dar viena tai bijau pagalvot.

Metrgyt, jei tave myli, tai jam ir vaikas bus maloni staigmena, o jei esi jam šiaip patogus gyvenimas, tai ir vaikas jam kliūtis bus, o tu būsimoji mamyte pasistenk nesinervoti, tau dabar negalima, rūpinkis ir lepink save kaip tik išmanai 4u.gif Sėkmės, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tirida @ 2009 08 07, 08:14)
as irgi pas sia gydytoja lankausi, idomi ji tokia, viena karta maloni visai pasirodo, kita karta nesuprasi niekaip jos.
o kas del nuotraukeliu, tai pirma karta kai padare echoskopa, dave nuotraukele, reikejo susimoketi 20 LTL, o antra karta kai dare echoskopa ir nedave nuotraukeles tai nieko nereikejo moketi

LABAS RYTAS 4u.gif 4u.gif
tirida,KAIP MALONU ZINOTI KAD YRA FORUME MERGINU KURIOS IR LANKOSI PAS TA PACIA GINE.O TAU NEATRODO KEISTA KAD JI TIK EKOSCOPU APZIURI? unsure.gif g.gif

Gabii__ SWEIKUTE 4u.gif ,ISIWAIZDUOK VAKAR TAIP NOREJAU NUSIUSTI NUOTRAUKYTE TAU KAD JA PANAGRINETUM smile.gif ,JAU NUSKENAWO DRAUGAS,BET KAI PAZIUREJOM KAD JI TOKIA MAZYTE WISISKAI YRA IR KAI NUSKENUOJI SAKOM GAL SU KOMPU KAZKAIP PASIDIDINS BET NEPAWYKO verysad.gif ,NIEKO TEN NESIMATO ISWIS verysad.gif NUSIMINIAU BISKI,NU BET KA DARYSI...KAI JAU KITA KARTA EISIU TAI ISIKLAUSINESIU WISKA smile.gif
Atsakyti
Bet mazylio tevelis mane jau kad ir siandien siuncia i ligonine "Nei man nei tau jis gi nereikalingas" tokius zodzius is jo isgirdau angel_sadangel.gif
Dar sako ka cia galvosi, reik eit i ligonine, pasakiau kad mano daktare tik pirmadieni dirbs, Ar galima jo nuomone pakeist?
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė Saulėgrąža @ 2009 08 07, 10:03)
Šaunuolė TOTTI žemai lenkiu prieš tokias merginas galvą, jei nėra gero nereikia tada nė jokio g.gif , jei vyrai bendrauja, tik dėl lovos, o atsiradus vaikeliui deda į krūmus, tai kam jie ir reikalingi.

Metrgyt, jei tave myli, tai jam ir vaikas bus maloni staigmena, o jei esi jam šiaip patogus gyvenimas, tai ir vaikas jam kliūtis bus, o tu būsimoji mamyte pasistenk nesinervoti, tau dabar negalima, rūpinkis ir lepink save kaip tik išmanai 4u.gif  Sėkmės, nėra to blogo, kas neišeitų į gerą thumbup.gif

aciu uz palaikyma 4u.gif , manau ir pati taip pasielgtum atsidurrusi mano situacijoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DziNyna @ 2009 08 07, 11:24)
Bet mazylio tevelis mane jau kad ir siandien siuncia i ligonine "Nei man nei tau jis gi nereikalingas" tokius zodzius is jo isgirdau  angel_sadangel.gif
Dar sako ka cia galvosi, reik eit i ligonine, pasakiau kad mano daktare tik pirmadieni dirbs, Ar galima jo nuomone pakeist?

Net nezinau ka tau ir pasakyti...labai liudna, kad jis taip sako, bet juk nebutinai turi jo klausyti. Laikykis, mergyt 4u.gif
Atsakyti
oho, na ir pasake..as manau kad nesistenk jo nuomones pakeist..jei nepasikeis kai sulauksi maziuko pati tai kam tau toks priristas asilas.. g.gif atleisk uz isireiskima. 4u.gif
as manau kad mes pacios galime uzauginti savo maziukus ir kam tie papildomi nervai..mes su vyru kol kas kartu bet negali zinoti kas jam susisvies, tai jau apmazciau ir tokia galimybe kad busiu mama bet kokiu atveju..Nieko nebijok visada atsiras kas pades palaikys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DziNyna @ 2009 08 07, 09:24)
Bet mazylio tevelis mane jau kad ir siandien siuncia i ligonine "Nei man nei tau jis gi nereikalingas" tokius zodzius is jo isgirdau  angel_sadangel.gif

SWEIKUTE 4u.gif UZJAUCIU TAWE DEL TOKIOS LIUDNOS SITUACIJOS,BET PATARCIAU NEKREIPTI DEMESIO I TAI KA JIS SAKO IR TIKRAI NESIJAUSTI KALTAI,NES IR NERA DEL KO.VISU PIRMA TAI KAD TU LAUKIESI PRIE TO PRISIDEJOTE JUS ABU,O NE TU WIENA.TAI TAIP GAUNASI KAD JIS WISISKAI NETURI ATSAKOMYBES JAUSMO.TAI PAGALVOK TADA KAIP TU SU JUO GALESI GYWENTI ATEITYJE?AR TAU REIKIA TOKIO ZMOGAUS?O JEI JIS TAWE ISDUOS IR NEPALAIKYS TOKIU MOMENTU KADA TAU TIKRAI TO REIKES?JUK JAU DABAR JIS NUO TAWES NUSIGREZIA IR VISAI NEBANDO ISIGILINTI KO NORI TU.
NEPADARYK DIDZIAUSIOS KLAIDOS SAWO GYWENIME IR NEDARYK JOKIU ISWALYMU.JEI JIS NENORES SUSITWARKYSI IR WIENA.JUK WISOS SUSITWARKO 4u.gif REIKIA TIK DIDZIULIO NORO.PAGALWOK APIE SAWO LELIUKA.AR ISIWAIZDUOJI KIEK JIS TAU ATEITY ATNES DZIAUGSMO?TADA PASIMIRS IR WISI VARGAI smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif SEKMES TAU 4u.gif IR NEPASIDUOK WYRUI KURIS NEGERBIA SAWO ANTROS PUSES.
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 07, 10:21)
LABAS RYTAS 4u.gif  4u.gif
tirida,KAIP MALONU ZINOTI KAD YRA FORUME MERGINU KURIOS IR LANKOSI PAS TA PACIA GINE.O TAU NEATRODO KEISTA KAD JI TIK EKOSCOPU APZIURI? unsure.gif  g.gif

Gabii__ SWEIKUTE 4u.gif ,ISIWAIZDUOK VAKAR TAIP NOREJAU NUSIUSTI NUOTRAUKYTE TAU  KAD JA PANAGRINETUM smile.gif ,JAU NUSKENAWO DRAUGAS,BET KAI PAZIUREJOM KAD JI TOKIA MAZYTE WISISKAI YRA IR KAI NUSKENUOJI SAKOM GAL SU KOMPU KAZKAIP PASIDIDINS BET NEPAWYKO verysad.gif ,NIEKO TEN NESIMATO ISWIS verysad.gif NUSIMINIAU BISKI,NU BET KA DARYSI...KAI JAU KITA KARTA EISIU TAI ISIKLAUSINESIU WISKA smile.gif

ne nuskanuotoje nelabai amtosi, reikia nufotkinti su fotiku, tada labai gerai amtosi, pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti