Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 07, 11:34)
SWEIKUTE 4u.gif UZJAUCIU TAWE DEL TOKIOS LIUDNOS SITUACIJOS,BET PATARCIAU NEKREIPTI DEMESIO I TAI KA JIS SAKO IR TIKRAI NESIJAUSTI KALTAI,NES IR NERA DEL KO.VISU PIRMA TAI KAD TU LAUKIESI PRIE TO PRISIDEJOTE JUS ABU,O NE TU WIENA.TAI TAIP GAUNASI KAD JIS WISISKAI NETURI ATSAKOMYBES JAUSMO.TAI PAGALVOK TADA KAIP TU SU JUO GALESI GYWENTI ATEITYJE?AR TAU REIKIA TOKIO ZMOGAUS?O JEI JIS TAWE ISDUOS IR NEPALAIKYS TOKIU MOMENTU KADA TAU TIKRAI TO REIKES?JUK JAU DABAR JIS NUO TAWES NUSIGREZIA IR VISAI NEBANDO ISIGILINTI KO NORI TU.
NEPADARYK DIDZIAUSIOS KLAIDOS SAWO GYWENIME IR NEDARYK JOKIU ISWALYMU.JEI JIS NENORES SUSITWARKYSI IR WIENA.JUK WISOS SUSITWARKO 4u.gif  REIKIA TIK DIDZIULIO NORO.PAGALWOK APIE SAWO LELIUKA.AR ISIWAIZDUOJI KIEK JIS TAU ATEITY ATNES DZIAUGSMO?TADA PASIMIRS IR WISI VARGAI smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif  smile.gif SEKMES TAU 4u.gif IR NEPASIDUOK WYRUI KURIS NEGERBIA SAWO ANTROS PUSES.

Pritariu thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 07, 09:37)
ne nuskanuotoje nelabai amtosi, reikia nufotkinti su fotiku, tada labai gerai amtosi, pabandyk mirksiukas.gif

RIMTAI?NA TADA WAKARE SU SAWISKIU PABANDYSIU KAD JIS MAN IKELTU NUFOTKINES biggrin.gif NES AS TAI VISTELE NEISMANAU KAIP TAI PADARYTI,KAIP IKELTI lotuliukas.gif lotuliukas.gif BUTU FAINA KAD PAWYKTU smile.gif
Atsakyti
Labai nusivyliau juo, nežinau kur man dabar dėtis, nei pas ka kreiptis.
Visa pilva maudžia jau, o nusiramin nežinau kaip sad.gif
Noriu mažylio, bet nenoriu viena ji augint, o ir koks neatsakingas man nereikalingas.
Atsakyti
QUOTE(DziNyna @ 2009 08 07, 10:24)
Bet mazylio tevelis mane jau kad ir siandien siuncia i ligonine "Nei man nei tau jis gi nereikalingas" tokius zodzius is jo isgirdau  angel_sadangel.gif
Dar sako ka cia galvosi, reik eit i ligonine, pasakiau kad mano daktare tik pirmadieni dirbs, Ar galima jo nuomone pakeist?

Tada paklausk saves kam tau reikalingas toks "didelis vaikas", kuris sugebejo jau viena vaika paleisti i pasauli neprisimdamas atsakomybes ir dabar kratosi kito vaiko? Na bandyk kalbetis su juo, bet jeigu jo nuomone nesikeicia, tai aisku as begciau nuo tokio kuo toliau. Nes vaikelis tave myles simta karta labiau, nei toks nesubrendes vaikas. O i ligonine nepatariu, nes tikrai del tokio "didelio vaiko" tikrai neverta zaloti saves nei fiziskai, nei dvasiskai. Linkiu daug nestresuoti. Siaip pasitark su tevais, jie tikrai palaikys tave ir pades 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 07, 10:21)
LABAS RYTAS 4u.gif  4u.gif
tirida,KAIP MALONU ZINOTI KAD YRA FORUME MERGINU KURIOS IR LANKOSI PAS TA PACIA GINE.O TAU NEATRODO KEISTA KAD JI TIK EKOSCOPU APZIURI? unsure.gif  g.gif

na kadangi as nuejau pas ja sukraujavus, tai dziaugiuosi kad niekur kitur ji man nelindo, tik echoskopu ziurejo, nes juk dar blogiau galejo buti. be to skaiciau, kad iki 12 savaites geriau nelistu. todel manau kad viskas cia normalu.
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 07, 10:40)
RIMTAI?NA TADA WAKARE SU SAWISKIU PABANDYSIU KAD JIS MAN IKELTU NUFOTKINES biggrin.gif NES AS TAI VISTELE NEISMANAU KAIP TAI PADARYTI,KAIP IKELTI lotuliukas.gif  lotuliukas.gif BUTU FAINA KAD PAWYKTU smile.gif

labai lauksiu:)idomu pamatyti:)
Atsakyti
QUOTE(DziNyna @ 2009 08 07, 10:40)
Labai nusivyliau juo, nežinau kur man dabar dėtis, nei pas ka kreiptis.
Visa pilva maudžia jau, o nusiramin nežinau kaip  sad.gif
Noriu mažylio, bet nenoriu viena ji augint, o ir koks neatsakingas man nereikalingas.

Labai gerai suprantu kaip tu jautiesi sad.gif visu pirma pati apsispresk - kaip tu noretum gyventi. ar labai noretum to vaikelio, ar galetum jo atsisakyti? jeigu turi jegu atsisakyti ir nesigaileti po to tada gali sutikti su vaikelio teveliu. tik klausimas ar tu atleisi jam uz tai? as turbut nesugebeciau atleisti.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(DziNyna @ 2009 08 07, 10:24)
Bet mazylio tevelis mane jau kad ir siandien siuncia i ligonine "Nei man nei tau jis gi nereikalingas" tokius zodzius is jo isgirdau  angel_sadangel.gif
Dar sako ka cia galvosi, reik eit i ligonine, pasakiau kad mano daktare tik pirmadieni dirbs, Ar galima jo nuomone pakeist?

o cia tai fruktas g.gif . nu nepyk DziNyna, bet jei jis taip kalba, tai tik siusciau kuo toliau toki, manau nei vaikui nei tau jis toks nereikalingas. o kas liecia parama, tai tikrai sulauksi jos is tave mylinciu artimu zmoniu
Atsakyti
QUOTE(tirida @ 2009 08 07, 09:50)
na kadangi as nuejau pas ja sukraujavus, tai dziaugiuosi kad niekur kitur ji man nelindo, tik echoskopu ziurejo, nes juk dar blogiau galejo buti. be to skaiciau, kad iki 12 savaites geriau nelistu. todel manau kad viskas cia normalu.

NA NORS SIUO KLAUSIMU JAU AS BUSIU NURAMINTA 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Tai jau dabar pati matau kokia persona turiu.
Is to soko kad nescia jau pradedu pykt. O atsisakius vaikucio tikrai nei sau nei jam neatleisciau, sazine uzgrauztu turbut negyvai, visam gyvenimui.
Tai gali buti jam pirminis toks sokas, noreciau tuo tiketi 4u.gif ir nelikti naivi.
Atsakyti
QUOTE(DziNyna @ 2009 08 07, 10:59)
Tai jau dabar pati matau kokia persona turiu.
Is to soko kad nescia jau pradedu pykt. O atsisakius vaikucio tikrai nei sau nei jam neatleisciau, sazine uzgrauztu turbut negyvai, visam gyvenimui.
Tai gali buti jam pirminis toks sokas, noreciau tuo tiketi 4u.gif  ir nelikti naivi.

na jei ne pirminis, tikrai nenusimink wink.gif visas dziaugsmas laukia ateityje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 07, 11:00)
na jei ne pirminis, tikrai nenusimink wink.gif visas dziaugsmas laukia ateityje  mirksiukas.gif

Leliukas tai pirmas, todel ir esu taip pasimetusi, ir reakcijos tevelio tokios nesitikejau, toliau savo sneka "niekam nesakyk, susitvarkysim patys"
ex... nenoriu but vienisa mama ir nenoriu darytis isvalymo. Tevam sokas bus, nes man paciai dar tik beveik 19.
Atsakyti