Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 07, 10:00)
na jei ne pirminis, tikrai nenusimink wink.gif visas dziaugsmas laukia ateityje  mirksiukas.gif

pritariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif viska konpensuos vaikutis ir dar su kaupu smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
tikrai nestresuok.jei nenores, tai vaikucio jis neaugins..o kam tau tada jo isvis reikia?jei pasidarytum valyma, negi noretum likti su tokiu?isvis toki tik mest tada ir visukas..o galk atsitokes.jei ne..gimus prisiteisi elimentus...gausi pinigeliu, tikrai gi pades tervai draugai...o veliau atsiras ir toks kuris myles ir tave ir vaikuti...uz tai turesi maza , miela angeliuka.
kitos augina kartu su teveliais, bet paziurek..atrodo vienisesnes, nei tos kurios augina vienos..nei padeda, nieko, tik dar save uzkrauna, rupintis kaip vaiku reikia..tad nereiktu gasdintis del to, jei jau ir viena augintum..ir uzaugintum, visos uzaugina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DziNyna @ 2009 08 07, 11:05)
Leliukas tai pirmas, todel ir esu taip pasimetusi, ir reakcijos tevelio tokios nesitikejau, toliau savo sneka "niekam nesakyk, susitvarkysim patys"
ex... nenoriu but vienisa mama ir nenoriu darytis isvalymo. Tevam sokas bus, nes man paciai dar tik beveik 19.

As apie soka pirmini sakiau jeigu ka mirksiukas.gif o tevelis tegu eina velniop. Paprastai tokie vyrai (zinau kelis pavyzdzius dabar jiems po 50) metesi nuo vienos prie kitos, vaiko nei vieno neaugino, o dabar vos ne verkia, kad yra vienisi ir kaip jie klydo, bet buna per velu....
Atsakyti
taip apelsinka pritariu, mano tevas irgi is tu vyru, kaip bebutu gaila.ir ka galiu pasakyti man tokio nereikia uztat turiu nuostabia mama ..nesinervink nesvarbu koks tavo amzius jei noresi tai busi labai sauni mama 4u.gif
is pradziu atrodys viskas neiveikiama o veliau dziaugsies savo vaikiuku ir net i galva nesautu tokia mintis kaip jo atsikratytmas.o del seimos ji tikrai tave palaikys, neliksi viena..juk tokiu mamyciu(ir beje laimingu)labai daug nestuke.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DziNyna @ 2009 08 07, 12:05)
Leliukas tai pirmas, todel ir esu taip pasimetusi, ir reakcijos tevelio tokios nesitikejau, toliau savo sneka "niekam nesakyk, susitvarkysim patys"
ex... nenoriu but vienisa mama ir nenoriu darytis isvalymo. Tevam sokas bus, nes man paciai dar tik beveik 19.

Nesijaudink taip labai, pati pazistu dvi jaunas mamytes kurias paliko kai suzinojo kad laukiasi nestuke.gif
Abi puikiai susitvarko ir su mokslais ir su maziuku, leliuku seneliai labai padeda.
O tevams aisku bus sokas is pradziu, taciau jie tikrai tave palaikys ir parems mirksiukas.gif
O ka draugas kalba, tai nepatarciau klausyti, gal jam ir parankiausia tave apsiusti pas gydytojus ir taip viska sutvarkyti, bet zinok kad TU visa tai turesi iskesti ir po to TU negalesi ramiai gyventi. Tad - tvirtai laikykis savo nuomonės ir neleisk, kad tavimi jis kaip nors manipuliuotu.
Atsakyti
QUOTE(DziNyna @ 2009 08 07, 06:38)
man is to streso dabar net asaros neriedetu, bijau savajam net i akis paziureti, nezinau kaip pasakyti, ar tiesiog tik sesta parodyti. sirdies plakima jauciu visur, tuoj ji man vis krutine isdauzys is baimes ka gali jis pasakyti, miega dar, o as mirstu  verysad.gif
Vaje vaje, o gi katik i universiteta istojau. Bijau kad isvalymo nelieptu daryt  verysad.gif  sis jo nezina ko gali isgirst

as jau matyt velokai - bet tik norejau pasakyt - kad "it takes two for tango".
Jei ir neplanavote leliuko - esate uz ji atsakingi abu. neturi viena bijoti lyg kazko prisidirbusi... negali buti vieno kalto sioje situacijoje.

o beje, sveikinu 4u.gif labai tikiuosi ir linkiu kad visi neramumai kuo greiciau praeitu, ir kad galetum greiciau megautis savo pilvuku ir mintim, kad tapsi mamyte... 4u.gif
tai didele Dievo dovana biggrin.gif
Atsakyti
DziNyna uzjauciu labai del tokio vaikelio tevelio poziurio verysad.gif O baisiausi tie zodziai kad nei tau nei man jis nereikalingas... verysad.gif Tikrai tikiu kad labai tau dabar sunku yra,bet gal taviskis su laiku susipras kad klydo,o valymo nesidryciau tavo vietoje.Linkiu tau kuo didziausios stiprybes mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
As is vyro gavau vakar panasu pasiulyma-pasidaryt valyma,bet kai pasakiau,kad pries darant galvot reikejo,tai biski pakeite nuomone,bet nera padeties be iseities...visada ir viska galima isprest,tik reikia parinkt abiem tinkama varianta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute2007 @ 2009 08 07, 11:01)
As is vyro gavau vakar panasu pasiulyma-pasidaryt valyma,bet kai pasakiau,kad pries darant galvot reikejo,tai biski pakeite nuomone,bet nera padeties be iseities...visada ir viska galima isprest,tik reikia parinkt abiem tinkama varianta  ax.gif

SAUNUOLE thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute2007 @ 2009 08 07, 12:01)
As is vyro gavau vakar panasu pasiulyma-pasidaryt valyma,bet kai pasakiau,kad pries darant galvot reikejo,tai biski pakeite nuomone,bet nera padeties be iseities...visada ir viska galima isprest,tik reikia parinkt abiem tinkama varianta  ax.gif

Tai va jei vyrui tie zodziai, kad anksciau reikejo galvot suveikia, tada dar yra vilties, o kai pareiskia kad nereikia, tai tokiam atsiprasant palinketi sekmes gyvenime ir kad niekad nesigailetu ka padare.

DziNyna stiprybes ir ramybes ir pati apsispresk ko nori, o ne tam kuriam nereikia maziuko stebuklo palik spresti tavo ne tik sia "fizine problema" (kaip jis vadina), bet po isvalymo jis tikrai taves neguos ir galu gale liksi jam nereikalinga. O situo atveju turesi maziuka angeliuka, kuris tave apkabins kai tau reikes mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 07, 12:10)
SAUNUOLE thumbup.gif  thumbup.gif

Tai va jei vyrui tie zodziai, kad anksciau reikejo galvot suveikia, tada dar yra vilties, o kai pareiskia kad nereikia, tai tokiam atsiprasant palinketi sekmes gyvenime ir kad niekad nesigailetu ka padare.

DziNyna stiprybes ir ramybes ir pati apsispresk ko nori, o ne tam kuriam nereikia maziuko stebuklo nepalik spresti tavo ne tik sia "fizine problema" (kaip jis vadina), bet po isvalymo jis tikrai taves neguos ir galu gale liksi jam nereikalinga. O situo atveju turesi maziuka angeliuka, kuris tave apkabins kai tau reikes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DziNyna @ 2009 08 07, 12:05)

g.gif Pasakyk teveliams issikalbesi su mama tau lengviau paliks asq kaip ir tu pati sakai ir kitos merginos bus sokas didziulis sokas, reikes mamai apsiprasti su ta mintimi, kad jos dukra laukiasi, bet po kiek laiko apsiraminus tave palaikys. Speju bus ir priekaistu is tevu, bet paskum apsiramins ir viskas ok bus pades tau auginti ir mokslus baiksi ir vaikiuka turesi. Taip pat patariu nezaloti saves visomis prasmemis ir fizine ir dvasine wub.gif Kai gimsta angeliukas mamytes dar stipresnes pasidaro ir visa krutine uz savo maziukus stovi, tokia ir tu busi.
Papildyta:
Mes planavom nestuma, bet as taip pat nesitikejau ir niekaip negalejau patiket kad taip greitai jau patapau nestuke.gif tai pasidariusi testa sakau na netikiu negali buti, o vyras iki ausu issisiepes sako jojo testas meluoja. lotuliukas.gif
Atsakyti
GYWENIME MUS DAR DAUG KARTU UZKLUPS NESEKMES KADA MES PACIOS TURESIME PRIIMTI SPERNDIMA KAIP CIA MUMS PASIELGUS?KURIUO KELIU EITI?IR TIKRAI NEWISADA GERIAUSIA PASIRINKTI PATI LENGWIAUSIA BUDA KAIP MUMS TUO METU ATRODO ( KAIP SIUO ATWEJU ATRODO VAIKELIO ''TEWELIUI'' JEI JI TAIP BUTU GALIMA PAWADINTI,NES NELABAI JIS TO NUSIPELNE)
DziNyna,PAGALVOK PATI JUK TIK DABAR IS PRADZIU TAU BUS SUNKU,BET NEABEJOJU KAD WISI APLINKINIAI TAU PADES 4u.gif 4u.gif IR TAWO LELIUKAS GAUS TIKRAI NE MAZIAU MEILES NEI TIE KURIE AUGA SU TEWELIAIS.O PASKUI ATSIRAS IR TAS TIKRASIS TEWELIS KURIS IR TAU IR TAWO VAIKUCIUI SUTEIKS TIEK MEILES KIEK JUS IR NUSIPELNET smile.gif
PAMATYSI VISA TAI TAWE TIK UZGRUDINS IR WELIAU TIK NUSIJUOKSI PRISIMINUS SAWO DWEJONES smile.gif 4u.gif
Papildyta:

Papildyta:
Mes planavom nestuma, bet as taip pat nesitikejau ir niekaip negalejau patiket kad taip greitai jau patapau nestuke.gif tai pasidariusi testa sakau na netikiu negali buti, o vyras iki ausu issisiepes sako jojo testas meluoja. lotuliukas.gif
[/quote]

KAIP FAINA 4u.gif smile.gif KAI TEWELIS DZIAUGIASI 4u.gif 4u.gif DAUGIAU TOKIU 4u.gif MANISKIS TAI IR LABAI DZIAUGIASI smile.gif NORS MES IR NEPLANAVOM,TIK SENIAU PASIKALBEDAWOM APIE TAI smile.gif BET SUZINOJES LABAI APSIDZIAUGE,NET APSIWERKE lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti