Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 07, 13:51)
KAIP FAINA  4u.gif  smile.gif KAI TEWELIS DZIAUGIASI 4u.gif  4u.gif DAUGIAU TOKIU 4u.gif MANISKIS TAI IR LABAI DZIAUGIASI smile.gif NORS MES IR NEPLANAVOM,TIK SENIAU PASIKALBEDAWOM APIE TAI smile.gif BET SUZINOJES LABAI APSIDZIAUGE,NET APSIWERKE lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma  , manau ir pati taip pasielgtum atsidurrusi mano situacijoje 

Tikriausiai. g.gif Aš savąjam pasakiau, be tavęs išgyvenau viena pati anksčiau , taip kad nesusireikšmink, jei ką išsilaikysiu savo mažylį ir išgyventume ir vieni, jeigu pradėtų ragiukus rodyt g.gif , bet po kolkas tai lb patenkintas, o kaip bus toliau tai nzn, nors ir susituokę.
O kai sužinojau, kad laukiuosi, tai kaip tik manasis ėjo į vonią man pasakyti, " gal pasisaugom", o aš jau testą teigiama laikiau rankoj biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė Saulėgrąža @ 2009 08 07, 13:19)
Tikriausiai. g.gif  Aš savąjam pasakiau, be tavęs išgyvenau viena pati anksčiau , taip kad nesusireikšmink, jei ką išsilaikysiu savo mažylį ir išgyventume ir vieni, jeigu pradėtų ragiukus rodyt g.gif , bet po kolkas tai lb patenkintas, o kaip bus toliau tai nzn, nors ir susituokę.
O kai sužinojau, kad laukiuosi, tai kaip tik manasis ėjo į vonią man pasakyti, " gal pasisaugom", o aš jau testą teigiama laikiau rankoj biggrin.gif  lotuliukas.gif

Jo pasisaugojot lotuliukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudaakė Saulėgrąža @ 2009 08 07, 14:19)
Tikriausiai. g.gif  Aš savąjam pasakiau, be tavęs išgyvenau viena pati anksčiau , taip kad nesusireikšmink, jei ką išsilaikysiu savo mažylį ir išgyventume ir vieni, jeigu pradėtų ragiukus rodyt g.gif , bet po kolkas tai lb patenkintas, o kaip bus toliau tai nzn, nors ir susituokę.
O kai sužinojau, kad laukiuosi, tai kaip tik manasis ėjo į vonią man pasakyti, " gal pasisaugom", o aš jau testą teigiama laikiau rankoj biggrin.gif  lotuliukas.gif

zodziu jau nebespejo su pasakymu lotuliukas.gif
Atsakyti
sakau jums visos isgyvena, aisku niekas nesako kad lengva,bet veliau visos mamytes vienos ar ne tik dziaugiasi savo maziukais 4u.gif
manes kai drauge paklausia ar man vyras padeda sakau zinoma ne juk man nereik pagalbos as nesergu..tai ka tu viska viena darai?-sako.ne sakau mes darom kartu..sako-tai kaip tada..?
sakau-juk jis toks pat kaip as jam ir priklauso ir lekstes plauti ir kambarius siurbti,juk jis gyvena su manim .ir man kad jam namus tvarkyciau pinigu nemoka.kaip ir as jam nemoku-juk tai partneryste. thumbup.gif
tai ir vaikas juk jo, niekur nesides o augins.taip kaip ir as.Zinoma as nekalbu apie tokias seimas kur vyras nuolat dirba o zmona namie sedi.. lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis tai tuo metu buvo uzsienyje. Aisku as jau buvau uzsiminus kad veluoja apie 2 savaites. Bet po to kai pasidariau testa paskambinau, nes kitaip kaip nebuvo pranesti, tai sakau nu labas busimas teveli. Tas suprato ir sako as tai dziaugiuos. O tu? bet kazkaip keistai emociju jis nerodo, o pakalbejom trumpai ir po kiek laiko tik radau sms (matyt jam iki smegeneliu ta naujiena atejo) "As labai laimingas, net kojos dreba" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 07, 12:37)
maniskis tai tuo metu buvo uzsienyje. Aisku as jau buvau uzsiminus kad veluoja apie 2 savaites. Bet po to kai pasidariau testa paskambinau, nes kitaip kaip nebuvo pranesti, tai sakau nu labas busimas teveli. Tas suprato ir sako as tai dziaugiuos. O tu? bet kazkaip keistai emociju jis nerodo, o pakalbejom trumpai ir po kiek laiko tik radau sms (matyt jam iki smegeneliu ta naujiena atejo) "As labai laimingas, net kojos dreba"  lotuliukas.gif

NIU KAIP FAINA smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 07, 13:40)
NIU KAIP FAINA smile.gif  4u.gif

Fainiau, kad gryzta pirmadieni. Dienas skaiciuoju. Sakau nu liko 3 dienos, sako gal neskaiciau dienu laikas greiciau tada eis, kai neskaiciuosi. O man jis vistiek letai slenka biggrin.gif
Atsakyti
maniskiam tai dabar dar nedaeina..kazkaip kai pasakiau tai buvo jis darbe sako-gerai, pakalbesim namie.nu galvoju ir viskas?o as cia jau sedejau isiviepus lotuliukas.gif
Jis kazkaip dar nesupranta thumbup.gif bet tikiuosi kai pamatys fotkyte tada jau supras. nestuke.gif
Atsakyti
tikrai nestresuok.jei nenores, tai vaikucio jis neaugins..o kam tau tada jo isvis reikia?jei pasidarytum valyma, negi noretum likti su tokiu?isvis toki tik mest tada ir visukas..o galk atsitokes.jei ne..gimus prisiteisi elimentus...gausi pinigeliu, tikrai gi pades tervai draugai...o veliau atsiras ir toks kuris myles ir tave ir vaikuti...uz tai turesi maza , miela angeliuka.

Pritariu, mano biologinis "tėvas" tai su mano mama pradraugavo 13 metų ir paliko, kai tik sužinojo, kad laukiasi, siūlė išvalymą darytis , nesidarė, todėl ir paliko. Nu ir ką, mane užaugino MAMA ir TĖTIS, visai kitas žmogus, kuris mylėjo mano mamą ir mane, nes ne tas tėvas kuris padarė, o tas kuris išaugino.
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 07, 12:44)
Fainiau, kad gryzta pirmadieni. Dienas skaiciuoju. Sakau nu liko 3 dienos, sako gal neskaiciau dienu laikas greiciau tada eis, kai neskaiciuosi. O man jis vistiek letai slenka  biggrin.gif

AS ISIWAIZDUOJU KAD DIENELES SLENKA,JUK WISADA TAIP BUNA KAI KO NORS STIPRIAI LAUKI smile.gif JAU ISIWAIZDUOJU KOKIA BUSI LAIMINGA KAI ATEIS TA DIENELE smile.gif biggrin.gif JAU NEDAUG LIKO thumbup.gif
Atsakyti
o tai jau matyt degi nekantrumu.Apelsinka 4u.gif
geras pojutis.O saviski islydziu penktadieni ir susitiksim tik per kaledas.. verysad.gif
Atsakyti