Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmas nėštumas - 2

QUOTE(demonija @ 2009 08 10, 18:13)
Tas dilgčiojimas tai tikrai nepanašus į pilvo gurguliavimą. Man pirmą kart tokie keisti pojūčiai g.gif bet aš vis pakasau pakasau aplink bambą ir praeina biggrin.gif

biggrin.gif na, gal dar ir ne judesiukai smile.gif truputį ankstoka rolleyes.gif judesiukai labiau primena žuvytės plaukiojimą pilvelyje mirksiukas.gif teoriškai pirmą kart pastojusios moterys judesius pradeda jausti nuo 18 savaitės, bet būna kad jaučia ir anksčiau wub.gif bet gal ne tiek anksti mirksiukas.gif
Atsakyti
Rasiau rasiau ir netycia pele atgal paspaudziau, tai tenka viska is naujo rasyti biggrin.gif Pabegau siandien puse dienos is darbo, tipo pas gydytoja reikia, nors ten uztrukau gal pusvalandi biggrin.gif Ir brangusis pamate maziuka leliuka per echo. Nuleido kraujo gal koki litra lotuliukas.gif nu gal maziau, bet tris buteliukus ten ta sesele man pripilde. Ir dar galu gale sako gydytoja, tai dar patikrinsiu ant kedes doh.gif nu tai sugalvojo dar visokius tepinelius paimt, tai kai pakrapste, tai taip ir galvojau kad pilva maust prades, bet nieko jau praejo.
O brangusis tai bajerius skelia. Liepe gydytoja atnesti slapima rytini, tai dabar sakau einu i tulika, o jis sako gal neik, pataupyk rytojui biggrin.gif Tai ir juokiuos kad gi ne trilitri atnest liepe lotuliukas.gif Ech tie vyrai biggrin.gif
Dar liniuote reik pasikeist, o tai priskaiciavo daugiau man cia tu savaiciu biggrin.gif
Atsakyti
As tai spyrius pajauciau nuo 17 savaites..... 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
O pries tai buvo daug burbuliavimu.... ax.gif ax.gif
Didelis skirtumas, kai spiria, o kai burbuliuoja blush2.gif
Atsakyti
Nu va busim biskuta didesni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 10, 14:25)
Atrodo viskas tas nervas praejo..vyrass nebelenda i akis..gal dar ir geriau..siandien buvau pas gine-dave nesciosios knygute.. nestuke.gif  blush2.gif
Kad ir kas nutiktu maziuko lauksiu.. ax.gif

aciu Dievui atsigavo tavo blaivus protas 4u.gif
Atsakyti
aciu mergaites uz paaiskinima, nes galvojau man gal vaidenasi, isivaizdavau, kad turiu jausti tikra spardyma:))))
man tai jauciasi anksti ryte tokie judesiukai kazkokie, per piet kartais ir visada velai vakare.
sakoma kad kada spardosi vaikutis pilvelyje, tada ir gimes bus aktyviausias..idomu kiek tame tiesos:)
Atsakyti
Tai pas visas dazniausiai leliukai juda rytais ir vakarais, kai mamyte jau miegelio eina smile.gif Maniske tai zagsejo sian visa nakti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bombonciuke @ 2009 08 10, 20:13)
Tai pas visas dazniausiai leliukai juda rytais ir vakarais, kai mamyte jau miegelio eina smile.gif Maniske tai zagsejo sian visa nakti doh.gif  doh.gif

Jau akip as laukiu tu spyriu ir zagsejimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 10, 19:33)
Ir dar galu gale sako gydytoja, tai dar patikrinsiu ant kedes  doh.gif nu tai sugalvojo dar visokius tepinelius paimt, tai kai pakrapste, tai taip ir galvojau kad pilva maust prades, bet nieko jau praejo.

na va maniau, kad man vienai po apziuros maudzia pilveli, ir po apziuros giniaus ir po echo man pilveli maude vyras sako tu sakyk giniui tai net nzn ar cia sakyti ar ne?
Papildyta:
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 10, 14:04)
labukas merginos 4u.gif  smile.gif ,
stai ir as pasigirsiu kaip puikiai praleidau sawaitgali buwom isleke su brangiuoju ten kazkur po ignalinos rajonus,net neprisimenu kaip vadinasi ,.is pradziu pasidarem tokia kaip ekskursija jis paveziojo po tokias grazias vietoves,buwom ant kalno kur uzlipi ant jo ir matosi 7 ezerai thumbup.gif  thumbup.gif labai patiko,paskui dar prie tokio krioklio kur galima maudytis palendi po tuo kriokliu ir tawe wisa masazuoja biggrin.gif  thumbup.gif tik kad as nesimaudziau . o po pietu nuwaziawom ten netoliese kazkur prie ignalinos ,pas jo seseri ten jie turi kaime sodyba,tai warem prie ezero visi smile.gif labai fainiai praleidom laika biggrin.gif as dar pazwejojau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif net tris zuweles pagawau ir man wisai patiko,nors iki tol kazkaip i ai keistai ziurejau smile.gif vnz smagus visai sawaitgalis.

ir manes kazkodel nei pikina nei kwapai erzina,bet jau sworis tai ne dienom bet walandom auga doh.gif  doh.gif

Galiu pasakyti pavadinimus kur nuvot, nes esu tu krastu zmogus smile.gif buvote prie Ginuciu maluno ten yra kriokliai, kur jei su atskiru maudimuku reikia laikyti visas dali palindus po kriokliukais, nes labai stipri srove ax.gif poto buvot ant Ladakalnio is ten matosi 7 ezerai, kazkada bandziau paskaiciuot tai nepamenu ar tiek suskaiciavau smile.gif zodziu tik reikia padirbet kol ant to kalno uzlipi speju dabar reiketu dauk kartu sustti nes labai jegu neturiu kazkodel tai wa is ties labai grazios vietos mes per vestuves su jaunimu ten vazinejom ir fotografavomes thumbup.gif
Atsakyti
sveikos merginos, as cia naujoke 4u.gif paskaiciau kaip jusu vaikuciai pilvelius spardo, tai negaliu sulaukt kada ir mano zirniukas ims judeti verysad.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 10, 16:23)
g.gif kazkaip keistai, as is pradziu tik kutenimus jausdavau, net vyras nieko nejautė.. o apie pabangavimus tai net kalbos nebuvo  g.gif o kada tu tą pabangavimą pirmą kartą pamatei? rolleyes.gif

labas rytas wink.gif
pabangavimas pirma karta buvo kazkur apie 15 savaite.
Atsakyti
QUOTE(Svaja83 @ 2009 08 11, 07:58)
na va maniau, kad man vienai po apziuros maudzia pilveli, ir po apziuros giniaus ir po echo man pilveli maude vyras sako tu sakyk giniui tai net nzn ar cia sakyti ar ne?
Papildyta:
Galiu pasakyti pavadinimus kur nuvot, nes esu tu krastu zmogus smile.gif buvote prie Ginuciu maluno ten yra kriokliai, kur jei su atskiru maudimuku reikia laikyti visas dali palindus po kriokliukais, nes labai stipri srove  ax.gif poto buvot ant Ladakalnio is ten matosi 7 ezerai, kazkada bandziau paskaiciuot tai nepamenu ar tiek suskaiciavau smile.gif zodziu tik reikia padirbet kol ant to kalno uzlipi speju dabar reiketu dauk kartu sustti nes labai jegu neturiu kazkodel tai wa is ties labai grazios vietos mes per vestuves su jaunimu ten vazinejom ir fotografavomes  thumbup.gif

na man eme tepineli del veziniu lasteliu, tai ji sake kad gali ir patepti, bet neissigask, nes taip ir turi buti, kad cia ne nestumo tepimas. O man mausdavo po apziuriu kai ir nenescia budavau, nes ten pakrapstydavo ir man pamausdavo. O po echo tai nieko nemaude...

Auksinyte sveikute 4u.gif a kiek jums su pilvuku laiko ?
Atsakyti