QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 10, 19:33)
Ir dar galu gale sako gydytoja, tai dar patikrinsiu ant kedes

nu tai sugalvojo dar visokius tepinelius paimt, tai kai pakrapste, tai taip ir galvojau kad pilva maust prades, bet nieko jau praejo.
na va maniau, kad man vienai po apziuros maudzia pilveli, ir po apziuros giniaus ir po echo man pilveli maude vyras sako tu sakyk giniui tai net nzn ar cia sakyti ar ne?
Papildyta:
QUOTE(gywenimas grazus @ 2009 08 10, 14:04)
labukas merginos

,
stai ir as pasigirsiu kaip puikiai praleidau sawaitgali buwom isleke su brangiuoju ten kazkur po ignalinos rajonus,net neprisimenu kaip vadinasi ,.is pradziu pasidarem tokia kaip ekskursija jis paveziojo po tokias grazias vietoves,buwom ant kalno kur uzlipi ant jo ir matosi 7 ezerai

labai patiko,paskui dar prie tokio krioklio kur galima maudytis palendi po tuo kriokliu ir tawe wisa masazuoja

tik kad as nesimaudziau . o po pietu nuwaziawom ten netoliese kazkur prie ignalinos ,pas jo seseri ten jie turi kaime sodyba,tai warem prie ezero visi

labai fainiai praleidom laika

as dar pazwejojau

net tris zuweles pagawau ir man wisai patiko,nors iki tol kazkaip i ai keistai ziurejau

vnz smagus visai sawaitgalis.
ir manes kazkodel nei pikina nei kwapai erzina,bet jau sworis tai ne dienom bet walandom auga
Galiu pasakyti pavadinimus kur nuvot, nes esu tu krastu zmogus

buvote prie Ginuciu maluno ten yra kriokliai, kur jei su atskiru maudimuku reikia laikyti visas dali palindus po kriokliukais, nes labai stipri srove

poto buvot ant Ladakalnio is ten matosi 7 ezerai, kazkada bandziau paskaiciuot tai nepamenu ar tiek suskaiciavau

zodziu tik reikia padirbet kol ant to kalno uzlipi speju dabar reiketu dauk kartu sustti nes labai jegu neturiu kazkodel tai wa is ties labai grazios vietos mes per vestuves su jaunimu ten vazinejom ir fotografavomes