Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Manija69, kaip tau:Weleda citrusų kreminis dušo pienelis,
KN monoi su vanile,
Weleda skin food - vietoj rankų kremo, rankinėj,
Natuderm rankų kremas,
Dr.Hauschka Rejuvenating kaukė,
Madara kremas normaliai - mišriai odai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peach17: 05 rugpjūčio 2009 - 19:18
QUOTE(ernesin @ 2009 08 05, 13:35)
Turiu dovanų parvežtų vanilės lazdelių, stovi spintelėje nes nežinau ką su jomis daryti, gal žinote kokių būdų? smile.gif

aš kaip tik galvojau eiti jų ieškoti ir pirkti biggrin.gif Aš tai noriu daryti fitolį (ištrauką) iš jų. Merginos taip giria vanilės eleksyrą, tai galvoju pati pasidaryti ir po to ar į kvepalus ar su kitais aliejais maišyti smile.gif

Manija69, įspūdingas krepšelis bigsmile.gif . Būtų įdomus šampūnų palyginimas, kuo pvz Aubrey geriau nei kiti. Kas per Plant system dezas? kaip laiko?
O kiek kainavo Mėtos nerolis?esi uosčiusi KN? galėtum palyginti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 05 rugpjūčio 2009 - 19:16
Peach17 Paskelbta Šiandien, 20:15
  Manija69, kaip tau:Weleda citrusų kreminis dušo pienelis,
KN monoi su vanile,
Weleda skin food - vietoj rankų kremo, rankinėj,
Natuderm rankų kremas,
Dr.Hauschka Rejuvenating kaukė,
Madara kremas normaliai - mišriai odai?

Weleda citrusų pienelis patinka,labai švelnus,kvepia taip gaivinančiai vasaraiškai.Kai baigsiu šį,bandysiu kokį kitą,tik nesugalvoju ar šaltalankių,rožių,o gal levandos. g.gif
Monoi su vanile wub.gif Tepu plaukus,kūną,veidui dar nebandžiau.
Weleda skin food,riebus,tai užtenka labai nedaug.
Naturderm irgi prie riebesnių kremų,tik užtepus jaučiasi rūgštokas kvapas,bet tik kelias sekundes,paskui jokio kvapo nelieka,labiau patiko žalioj pakuotėj,prieš tai turėjau.
Dr.Hauschka rejuvenating kaukė patinka,bet net nežinau ar kažką labiau išskirtinio jo spoveikyje pastebėjau.
Madara kremas,ne per riebus,taip pat užtenka mažai,visi madaros kremai labai taupūs.Patinka ir tinka mano odai.

Monica Paskelbta Šiandien, 20:16
  QUOTE(ernesin @ 2009 08 05, 13:35)

Manija69, įspūdingas krepšelis  . Būtų įdomus šampūnų palyginimas, kuo pvz Aubrey geriau nei kiti. Kas per Plant system dezas? kaip laiko?
O kiek kainavo Mėtos nerolis?esi uosčiusi KN? galėtum palyginti?

Sunku palyginti kuom geresnis nei visi kiti. biggrin.gif Man patiko ir Essential Care arbatmedžio šampūnas,tai jie panašiai man plauna plaukus.AO kvapas,beje toks ydomus,pasaldintos citrinos,plaukų neapsunkina ir kelias dienas plaukai atrodo puikiai.Ir sakyčiau pats plaukas pamaitintas,sudrėkintas atrodo.

Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 08 05, 19:27)
Galvoju parodysiu ir aš savo krepšį,bet fotkinti nesiryžau,nes daug dėliojimo būtų doh.gif
Ir manau laikas pradėti mažinti,nes kad jau išsiplėčiau... blush2.gif
Tai tik surašiau. biggrin.gif
...

super krepsys thumbup.gif kaip parduotuvej biggrin.gif
kuris plauku balzamas labiau patinka, ar Aubrey, ar Sante?
gali palygint Hauschkos ir Druide veido pienelius? kuris tau labiau patinka?
kaip Weleda roziu tonikas?
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 05 rugpjūčio 2009 - 19:40
KN nerolio neuosčiau,Mėtos neroli nebrangus,13.20 Lt.
Bet vakar uosčiau smilkalus apelsino žiedų tai tikrai kaip Mėtos neroli. biggrin.gif
Papildyta:
Monica, truputį atskirai parašiau apie neroli. ax.gif
Atsakyti
Nu niekaip nesuprantu, kas per Mėtos nerolis, normaliai jo 1 ml kainuoja daugiau nei mėtos visas buteliukas, net NB rašo, kad brangus ea, ir pardavinėja 10 proc.Jaučiu reisk prikti ir palyginti, nes tikrai nesąmonė...Analogas su melisos ea, kurio 2 ml gal 100 Lt kainuoja, o mėtops gi visi 10 ml kainuoja tik keliolika Lt.

Manija, dar dezodorantą plant pakomentuok prašau ax.gif
Atsakyti
Palomina Paskelbta Šiandien, 20:40
super krepsys  kaip parduotuvej 
kuris plauku balzamas labiau patinka, ar Aubrey, ar Sante?
gali palygint Hauschkos ir Druide veido pienelius? kuris tau labiau patinka?
kaip Weleda roziu tonikas?

Nu žinok atrodo visko reikia ir visko noriu,bet kai pamačiau savo sarašą,tai net silpna pasidarė doh.gif

Balzamai abu patinka,sakyčiau skirtingi, bet panašiai veikia,tikrai bigsmile.gif
Hauschka pienelį naudoju tik akių tušui valyti,o su Druide plaunu veidą.tai kaip ir skirtingiems tikslams jie pas mane.Šiaip Druide tirštesnis.
Rožių tonikas,jei reiktų rinktis tik vieną,tai gal kitą imčiau,nes po jo truputuką traukią odą ir norisi tepti kremo ar aliejaus.Todėl keičiu,kartais jį naudoju,kartais kitus.jei vakare su juo valau veidą,tai ant viršaus hidrolato papurškiu ir tada liux. biggrin.gif Viskas nuo nuotaikos priklauso.
Papildyta:
Monica Paskelbta Šiandien, 20:49
  Nu niekaip nesuprantu, kas per Mėtos nerolis, normaliai jo 1 ml kainuoja daugiau nei mėtos visas buteliukas, net NB rašo, kad brangus ea, ir pardavinėja 10 proc.Jaučiu reisk prikti ir palyginti, nes tikrai nesąmonė...Analogas su melisos ea, kurio 2 ml gal 100 Lt kainuoja, o mėtops gi visi 10 ml kainuoja tik keliolika Lt.

Manija, dar dezodorantą plant pakomentuok prašau 

Aš kaip pirmą kartą perku neroli,tai net nežinau koks tas tikras kvapas turi būti.bet sakai,jei kvapas toks kaip brangesnių tai jis gali būti geras,už tokią kainą net nesitiki. smile.gif

Plante system visai neblogas,kvapas ne pats mėgstamiausias - mango - papaja,bet jis greit išsikvėpia.O laiko labai neblogai,ekstrinėmis situacijomis prakaitavimo nestabdo,bet kvapą sakyčiau tikrai sulaiko.Man taip pat veikia laimas ir weleda citrusų dezodorantas.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 08 04, 21:21)
Vergine atostogauja nuostabioje šalyje - tikrai greit neatsakys  4u.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif Gal žinai kada grįš? ax.gif
QUOTE(kryyste @ 2009 08 04, 21:23)
Išbandžiau dar kartą Wellments bambukų šampūną. JAučiu, kad pirksiu didesnę talpą  thumbup.gif  Dar nebandžiau kaip aliejų išplautų, nors putoja tai gan neblogai.  thumbup.gif

Lauksiu įspūdžių kaip plauna aliejines kaukes 4u.gif

QUOTE(Rasulyte @ 2009 08 05, 07:20)
Noriu nusipirkti kazka is roziu serijos, todel gundausi Urtekram roziu sampunu. Kazkurioj temoj is seniau akys buvo uzkliuve, jog kazkas ji naudojo, bet atsiliepimu neprisimenu. Sakykite, kokie plaukai po jo lieka, ar gerai isplauna aliejus?

Turėjau šį UT šampūną - man labai patiko, puikiai išplauna aliejines kaukes, nesausina galvos odos ir plaukai švelnūs, o beto taupus 4u.gif

QUOTE(Claude @ 2009 08 05, 09:47)
Skystas ir man nepatiko ir nieko nelaikė, bet nusipirkau dabar mineralą laikiklyje, tai labai patinka...Turiu dar rutulinį sante mild wave, tai tas irgi man erzina kažkaip, nelabai schmoll.gif

Mild Wave ir aš turėjau, gal visai ir nieko, bet man erzino pažastis po skutimo ir dar nelabai gerai laikė prakaito kvapą ax.gif

QUOTE(Odora @ 2009 08 05, 10:43)
sakykit gal kuri kur matete sarasa kemsanciu ir nekemsanciu poras alieju (comedonic ir non comedonic) ?

Kažkas tikrai buvo įdėjęs ar bent jau buvo apie tai kalbėta, atrodo ir aš buvau "nusikopinus" pas save, bet niekur nerandu doh.gif Gal dar kur internetiniuose adresuose įsikėlus, jeigu rasiu įdėsiu. Beje, jeigu rasi pati, taip pat įdėk 4u.gif Aš irgi pastebėjau, kad man kimšo poras kai kurie kremai veidui unsure.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 08 05, 18:27)
Galvoju parodysiu ir aš savo krepšį,bet fotkinti nesiryžau,nes daug dėliojimo būtų doh.gif

Nvey lūpų blizgiai,cristal ir barely there
Nvey concealeris - medium

Oho krepšelis thumbup.gif

Kaip tau Nvey lūpų blizgiai ir maskuoklis? Ketinu juos pirkti ax.gif
Ar lūpų blizgiai turi blizgučių ar natūraliai žėri? Kaip laikosi? Maskuoklis maskuoja neblogai ar vidutiniškai? 4u.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 08 05, 20:01)
Plante system visai neblogas,kvapas ne pats mėgstamiausias - mango - papaja,bet jis greit išsikvėpia.O laiko labai neblogai,ekstrinėmis situacijomis prakaitavimo nestabdo,bet kvapą sakyčiau tikrai sulaiko.Man taip pat veikia laimas ir weleda citrusų dezodorantas.

Aš dabar irgi šį Plante System dezodorantą naudoju - man patinka, nes palyginus gerai laiko prakaitą, aišku ekstremalios situacijos neatlaiko, bet prakaito kvapą, kaip sakė Manija69, sulaiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2009 08 04, 22:20)
Aš kokius pusantrų metų jau naudoju Ciel d'Azur šampūną riebiems plaukams ir man jis labai patinka, ir to purumo kažkaip pakanka (dar aš džiovinu arba su fenu arba palenkus galva purenu, kad plaukai puresni būtų  tongue.gif) Naudoju kartu ir balzamą tokį patį, nes daug lengviau plaukai šukuojasi...Užsipirkus esu jo užsienyje nemažai, nes Lietuvoje kosminės kainos doh.gif  Už buteliuką Ciel d'Azur riebiems plaukams aš Šveicarijoje mokėdavau ~25 Lt, o nimfali.lt jis kainuoja 49Lt  schmoll.gif

Aš juo jau du kartus galvą ploviau, tai antras dublis pavyko labiau - džiovinau fenu, plaukai bent šiandien man labai patiko, švelnūs, glotnūs, blizgūs ir tokie ne purūs, bet lengvi bigsmile.gif Dėl kainų, tiesa. Ciel d'Azur puslapyje kažkur ir yra kaina iki 7 eurų, tik siuntimas iš ten brangus. Bet net ir mokant 20 eurų už siuntimą, gaunasi pigiau nei pirkti Lietuvoje. Pvz., užsakant 6 šampūno buteliukus iš jų puslapio su siuntimu gaunasi 208 Lt, o perkant Nimfali - 294 Lt blink.gif
Atsakyti
Galvoju parodysiu ir aš savo krepšį,

Smuginis krepsiukas thumbup.gif , atitinkantis tavo nicka blush2.gif.

Atsakyti
Kaip aš čia pražiopsojau Plant system kosmetiką g.gif pagooglinau, tai eurovaistinėj pirkot? O kiek dezas kainavo?

Dovish, ir aš planuoju į Jakšto g. blizgesių smile.gif Tik klausimas, kada nukeliausiu cool.gif
Atsakyti
Dovish Paskelbta Šiandien, 21:11

Oho krepšelis 

Kaip tau Nvey lūpų blizgiai ir maskuoklis? Ketinu juos pirkti 
Ar lūpų blizgiai turi blizgučių ar natūraliai žėri? Kaip laikosi? Maskuoklis maskuoja neblogai ar vidutiniškai? 

4u.gif

Barely There,rūžavas,tai jis labiau kaip perlamutras,blizgučių beveik nesimato,o crystal,jis balkšvas,tai su smulkiais blizgučiais,bet jie visai neišryškėja ant lūpų.Laikosi tai trumpai,bet man patinka,nelipnūs,kad ir nusivalgo greitai,bet lūpos lieka švarios,ne taip kaip po sintetinių,lyg būtų klijais aplipusios doh.gif
Maskuoklį tai apskritai turiu pirmą kartą.Negaliu palyginti su kitais.Paakius visai neblogai maskuoja,bet tikrai ne taip kad visškai paslepia mano paakių juodumą.Pastebėjau,jei koks būna šašiukas,tai lyg patepus ant jo,gražiai pasislėpia,bet greit išlenda vėl. lotuliukas.gif
Papildyta:
Rasulyte Paskelbta Šiandien, 21:30
Galvoju parodysiu ir aš savo krepšį,

Smuginis krepsiukas  , atitinkantis tavo nicka .

Čia tai geras hihihi.gif Žinok net pati nesuregavau dėl to,bet visgi šiaip sau dalykų nebūna. wink.gif
Atsakyti