Manija69, kaip tau:Weleda citrusų kreminis dušo pienelis,
KN monoi su vanile,
Weleda skin food - vietoj rankų kremo, rankinėj,
Natuderm rankų kremas,
Dr.Hauschka Rejuvenating kaukė,
Madara kremas normaliai - mišriai odai?
QUOTE(ernesin @ 2009 08 05, 13:35)
Turiu dovanų parvežtų vanilės lazdelių, stovi spintelėje nes nežinau ką su jomis daryti, gal žinote kokių būdų?

aš kaip tik galvojau eiti jų ieškoti ir pirkti

Manija69, įspūdingas krepšelis

O kiek kainavo Mėtos nerolis?esi uosčiusi KN? galėtum palyginti?
Peach17 Paskelbta Šiandien, 20:15
KN monoi su vanile,
Natuderm rankų kremas,
KN monoi su vanile,
Natuderm rankų kremas,
Weleda citrusų pienelis patinka,labai švelnus,kvepia taip gaivinančiai vasaraiškai.Kai baigsiu šį,bandysiu kokį kitą,tik nesugalvoju ar šaltalankių,rožių,o gal levandos.

Monoi su vanile

Weleda skin food,riebus,tai užtenka labai nedaug.
Naturderm irgi prie riebesnių kremų,tik užtepus jaučiasi rūgštokas kvapas,bet tik kelias sekundes,paskui jokio kvapo nelieka,labiau patiko žalioj pakuotėj,prieš tai turėjau.
Dr.Hauschka rejuvenating kaukė patinka,bet net nežinau ar kažką labiau išskirtinio jo spoveikyje pastebėjau.
Madara kremas,ne per riebus,taip pat užtenka mažai,visi madaros kremai labai taupūs.Patinka ir tinka mano odai.
Monica Paskelbta Šiandien, 20:16
Manija69, įspūdingas krepšelis . Būtų įdomus šampūnų palyginimas, kuo pvz Aubrey geriau nei kiti. Kas per Plant system dezas? kaip laiko?
Manija69, įspūdingas krepšelis . Būtų įdomus šampūnų palyginimas, kuo pvz Aubrey geriau nei kiti. Kas per Plant system dezas? kaip laiko?
Sunku palyginti kuom geresnis nei visi kiti.

QUOTE(Manija69 @ 2009 08 05, 19:27)
Galvoju parodysiu ir aš savo krepšį,bet fotkinti nesiryžau,nes daug dėliojimo būtų
Ir manau laikas pradėti mažinti,nes kad jau išsiplėčiau...
Tai tik surašiau.
...

Ir manau laikas pradėti mažinti,nes kad jau išsiplėčiau...

Tai tik surašiau.

...
super krepsys

kuris plauku balzamas labiau patinka, ar Aubrey, ar Sante?
gali palygint Hauschkos ir Druide veido pienelius? kuris tau labiau patinka?
kaip Weleda roziu tonikas?

KN nerolio neuosčiau,Mėtos neroli nebrangus,13.20 Lt.
Bet vakar uosčiau smilkalus apelsino žiedų tai tikrai kaip Mėtos neroli.
Papildyta:
Monica, truputį atskirai parašiau apie neroli.
Bet vakar uosčiau smilkalus apelsino žiedų tai tikrai kaip Mėtos neroli.

Papildyta:
Monica, truputį atskirai parašiau apie neroli.

Nu niekaip nesuprantu, kas per Mėtos nerolis, normaliai jo 1 ml kainuoja daugiau nei mėtos visas buteliukas, net NB rašo, kad brangus ea, ir pardavinėja 10 proc.Jaučiu reisk prikti ir palyginti, nes tikrai nesąmonė...Analogas su melisos ea, kurio 2 ml gal 100 Lt kainuoja, o mėtops gi visi 10 ml kainuoja tik keliolika Lt.
Manija, dar dezodorantą plant pakomentuok prašau

Palomina Paskelbta Šiandien, 20:40
super krepsys kaip parduotuvej
super krepsys kaip parduotuvej
Nu žinok atrodo visko reikia ir visko noriu,bet kai pamačiau savo sarašą,tai net silpna pasidarė

Balzamai abu patinka,sakyčiau skirtingi, bet panašiai veikia,tikrai

Hauschka pienelį naudoju tik akių tušui valyti,o su Druide plaunu veidą.tai kaip ir skirtingiems tikslams jie pas mane.Šiaip Druide tirštesnis.
Rožių tonikas,jei reiktų rinktis tik vieną,tai gal kitą imčiau,nes po jo truputuką traukią odą ir norisi tepti kremo ar aliejaus.Todėl keičiu,kartais jį naudoju,kartais kitus.jei vakare su juo valau veidą,tai ant viršaus hidrolato papurškiu ir tada liux.

Papildyta:
Monica Paskelbta Šiandien, 20:49
Nu niekaip nesuprantu, kas per Mėtos nerolis, normaliai jo 1 ml kainuoja daugiau nei mėtos visas buteliukas, net NB rašo, kad brangus ea, ir pardavinėja 10 proc.Jaučiu reisk prikti ir palyginti, nes tikrai nesąmonė...Analogas su melisos ea, kurio 2 ml gal 100 Lt kainuoja, o mėtops gi visi 10 ml kainuoja tik keliolika Lt.
Aš kaip pirmą kartą perku neroli,tai net nežinau koks tas tikras kvapas turi būti.bet sakai,jei kvapas toks kaip brangesnių tai jis gali būti geras,už tokią kainą net nesitiki.

Plante system visai neblogas,kvapas ne pats mėgstamiausias - mango - papaja,bet jis greit išsikvėpia.O laiko labai neblogai,ekstrinėmis situacijomis prakaitavimo nestabdo,bet kvapą sakyčiau tikrai sulaiko.Man taip pat veikia laimas ir weleda citrusų dezodorantas.
QUOTE(katutis @ 2009 08 04, 21:21)
Vergine atostogauja nuostabioje šalyje - tikrai greit neatsakys

Ačiū už informaciją

QUOTE(kryyste @ 2009 08 04, 21:23)
Išbandžiau dar kartą Wellments bambukų šampūną. JAučiu, kad pirksiu didesnę talpą
Dar nebandžiau kaip aliejų išplautų, nors putoja tai gan neblogai. 

Lauksiu įspūdžių kaip plauna aliejines kaukes

QUOTE(Rasulyte @ 2009 08 05, 07:20)
Noriu nusipirkti kazka is roziu serijos, todel gundausi Urtekram roziu sampunu. Kazkurioj temoj is seniau akys buvo uzkliuve, jog kazkas ji naudojo, bet atsiliepimu neprisimenu. Sakykite, kokie plaukai po jo lieka, ar gerai isplauna aliejus?
Turėjau šį UT šampūną - man labai patiko, puikiai išplauna aliejines kaukes, nesausina galvos odos ir plaukai švelnūs, o beto taupus

QUOTE(Claude @ 2009 08 05, 09:47)
Skystas ir man nepatiko ir nieko nelaikė, bet nusipirkau dabar mineralą laikiklyje, tai labai patinka...Turiu dar rutulinį sante mild wave, tai tas irgi man erzina kažkaip, nelabai

Mild Wave ir aš turėjau, gal visai ir nieko, bet man erzino pažastis po skutimo ir dar nelabai gerai laikė prakaito kvapą

QUOTE(Odora @ 2009 08 05, 10:43)
sakykit gal kuri kur matete sarasa kemsanciu ir nekemsanciu poras alieju (comedonic ir non comedonic) ?
Kažkas tikrai buvo įdėjęs ar bent jau buvo apie tai kalbėta, atrodo ir aš buvau "nusikopinus" pas save, bet niekur nerandu

QUOTE(Manija69 @ 2009 08 05, 18:27)
Galvoju parodysiu ir aš savo krepšį,bet fotkinti nesiryžau,nes daug dėliojimo būtų
Nvey lūpų blizgiai,cristal ir barely there
Nvey concealeris - medium

Nvey lūpų blizgiai,cristal ir barely there
Nvey concealeris - medium
Oho krepšelis

Kaip tau Nvey lūpų blizgiai ir maskuoklis? Ketinu juos pirkti

Ar lūpų blizgiai turi blizgučių ar natūraliai žėri? Kaip laikosi? Maskuoklis maskuoja neblogai ar vidutiniškai?

QUOTE(Manija69 @ 2009 08 05, 20:01)
Plante system visai neblogas,kvapas ne pats mėgstamiausias - mango - papaja,bet jis greit išsikvėpia.O laiko labai neblogai,ekstrinėmis situacijomis prakaitavimo nestabdo,bet kvapą sakyčiau tikrai sulaiko.Man taip pat veikia laimas ir weleda citrusų dezodorantas.
Aš dabar irgi šį Plante System dezodorantą naudoju - man patinka, nes palyginus gerai laiko prakaitą, aišku ekstremalios situacijos neatlaiko, bet prakaito kvapą, kaip sakė Manija69, sulaiko

QUOTE(egliuke @ 2009 08 04, 22:20)
Aš kokius pusantrų metų jau naudoju Ciel d'Azur šampūną riebiems plaukams ir man jis labai patinka, ir to purumo kažkaip pakanka (dar aš džiovinu arba su fenu arba palenkus galva purenu, kad plaukai puresni būtų
) Naudoju kartu ir balzamą tokį patį, nes daug lengviau plaukai šukuojasi...Užsipirkus esu jo užsienyje nemažai, nes Lietuvoje kosminės kainos
Už buteliuką Ciel d'Azur riebiems plaukams aš Šveicarijoje mokėdavau ~25 Lt, o nimfali.lt jis kainuoja 49Lt 

Aš juo jau du kartus galvą ploviau, tai antras dublis pavyko labiau - džiovinau fenu, plaukai bent šiandien man labai patiko, švelnūs, glotnūs, blizgūs ir tokie ne purūs, bet lengvi

Galvoju parodysiu ir aš savo krepšį,
Smuginis krepsiukas

Kaip aš čia pražiopsojau Plant system kosmetiką
pagooglinau, tai eurovaistinėj pirkot? O kiek dezas kainavo?
Dovish, ir aš planuoju į Jakšto g. blizgesių
Tik klausimas, kada nukeliausiu

Dovish, ir aš planuoju į Jakšto g. blizgesių

Dovish Paskelbta Šiandien, 21:11
Oho krepšelis
Ar lūpų blizgiai turi blizgučių ar natūraliai žėri? Kaip laikosi? Maskuoklis maskuoja neblogai ar vidutiniškai?
Oho krepšelis

Barely There,rūžavas,tai jis labiau kaip perlamutras,blizgučių beveik nesimato,o crystal,jis balkšvas,tai su smulkiais blizgučiais,bet jie visai neišryškėja ant lūpų.Laikosi tai trumpai,bet man patinka,nelipnūs,kad ir nusivalgo greitai,bet lūpos lieka švarios,ne taip kaip po sintetinių,lyg būtų klijais aplipusios

Maskuoklį tai apskritai turiu pirmą kartą.Negaliu palyginti su kitais.Paakius visai neblogai maskuoja,bet tikrai ne taip kad visškai paslepia mano paakių juodumą.Pastebėjau,jei koks būna šašiukas,tai lyg patepus ant jo,gražiai pasislėpia,bet greit išlenda vėl.

Papildyta:
Rasulyte Paskelbta Šiandien, 21:30
Smuginis krepsiukas , atitinkantis tavo nicka .
Smuginis krepsiukas , atitinkantis tavo nicka .
Čia tai geras