Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Aš word'iniame dokumente turiu tik apie kemšančius ingridientus, tai kopinu į čia, jei ne į temą bus tai šaukit - ištrinsiu biggrin.gif
Didelė tikimybė juodo spuogo
Acetylated Lanolin
Algae Extract
Algin
Butyl Stearate
Carrageenan
Cetearyl Alcohol
Cetyl Acetate
Cetyl Alcohol
Cocoa butter
Coconut Butter
Coconut Oil
Colloidal Sulfur
Cotton Awws Oil
D & C Red #17, 21, 3, 30, 36
Decyl Oleate
Dioctyl Succinate
Disodium Monooleamido PEG 2-Sulfosuccinate
Ethoxylated Lanolin
Ethylhexyl Palmitate
Glyceryl-3-Diisosterate
Hexadecyl Alcohol
Isocetyl Alcohol
Isocetyl Stearate
Isodecyl Oleate
Isopropyl Isostearate/Linolate/Myristate/Palmitate (Isopropyl alcohol is OK)
Isostearyl Isosterate/Neopentanoate
Laureth #23, 4
Lauric Acid
Myristyl Lactate/Myristate
Octyl Palmitate
Octyl Stearate
Oleth-3
Oleyl Alcohol
PEG 16 Lanolin
Polyglyceryl-3-Diisosterate
Potassium Chloride
Propylene Glycol Monostearate
Red Algae
Sodium Chloride
Sodium Lauryl Suflate
Solulan 16
Steareth 10

Vidutinė tikimybė juodo spuogo
Almond Oil
Apricot Kernel Oil
Arachidic Acid
Ascorbyl Palmitate
Avocado Oil
Azulene
BHA
Benzaldehyde
Benzoic Acid
Cajeput Oil
D & C Red #19, 27, 40
Glyceral Stearate SE
Hydrogenated Vegetable Oil
Mink Oil
Myristic Acid
Olive Oil

PEG 150 Distearate
PEG 200 Dilaurate
PEG 8 Stearate
Sandelwood Seed Oil
Sesame Oil
Shark Liver Oil
Sodium Laureth Sulfate
Sorbitan Oleate
Soybean Oil
Stearic Acid Tea
Sulfated Castor Oil
Sulfated Jojoba Oil
Wheat Germ Glyceride

Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 08 05, 20:36)
Kaip aš čia pražiopsojau Plant system kosmetiką g.gif pagooglinau, tai eurovaistinėj pirkot? O kiek dezas kainavo?

Dovish, ir aš planuoju į Jakšto g. blizgesių smile.gif Tik klausimas, kada nukeliausiu cool.gif

Dezodorantas palyginus brangus, atrodo ~40Lt, bet jie yra dviejų rūšių, šis, kurį mes su Manija69 turim, švelninantis ir su papaja, kitas yra paprastas, gal jis pigesnis g.gif, tačiau jo Eurovaistinėje nemačiau, apskritai tik vieną Plante System dezodorantą nuėjusi į vaistinę radau ir tą paskutinį nusipirkau biggrin.gif

Neseniai darbo reikalais buvo netoli SP parduotuvėlės Jakšto g., tai spėjau užlėkti vidun apsidairyti, patiko, kad galima viską čiupinėti, vartyti buteliukus, tai tuo pačiu ir dekoratyvinę paletę nužvelgiau ir krito man į akį lūpų blizgių spalvos, kaip tik baiginėju Dr.H blizgį, o norisi bandyti kažką kito ax.gif Galbūt greitu metu sieksiu Vilnių vėl ir eisiu pirkti kažkurį wub.gif

QUOTE(Manija69 @ 2009 08 05, 20:51)

Ačiū už atsiliepimus 4u.gif Dar vienas klausimėlis - ar jie drėkina lūpas, na ar maloniai tepasi? 4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 08 05, 20:52)
Aš word'iniame dokumente turiu tik apie kemšančius ingridientus, tai kopinu į čia, jei ne į temą bus tai šaukit - ištrinsiu biggrin.gif

Na va, yra keletas aliejų paminėta, dėkui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 05 rugpjūčio 2009 - 21:05
[/QUOTE][QUOTE]Dovish Paskelbta Šiandien, 22:03

Ačiū už atsiliepimus Dar vienas klausimėlis - ar jie drėkina lūpas, na ar maloniai tepasi?
[QUOTE]

Man labai maloniai tepasi,toks labai geras jausmas,jaučiasi kad užtepta,bet jokio riebalo nesijaučia.Kažkiek drėkina,mano lūpos normalios,bet kai nuvalgau dažus,norisi vėl tepti ar blizgį ar kokį balzamą,bet turbūt daugiau iš įpročio. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 08 05, 18:27)
Galvoju parodysiu ir aš savo krepšį,bet fotkinti nesiryžau,nes daug dėliojimo

čia nebe krepšys, o visa spinta thumbup.gif drinks_cheers.gif

Dovish, nežinau, kada Vergine grįš, bet spėju, kad iki rugsėjo - tikrai 4u.gif
Atsakyti
o urtekram dezo su laimu niekas nebandėt? g.gif
Atsakyti
Buvau šiandien Essenzos apžiūrėt ax.gif visai nieko, jauki, mažytė parduotuvė, lygtais 2 salės. Buvau su dukra, tai beveik nieko nespėjau apžiūrėt, tik tušą nusipirkau (padarė 5% nuolaidą, nors neprašiau) ir dar 2 dr.kadir veido kremo mėginukus gavau. Įspūdžiai geri bigsmile.gif Dar parduotuvė kvepia gana maloniai ir neįkyriai, vaikas įvertino - nesiožiavo ir nerėkė biggrin.gif ( į kvapų namus negaliu vestis, labai rėkt pradeda, tikriausiai kvapų perdaug)

O čia mano akys, kairioji padažyta Laveros tušu, dešinioji iš Essenzos. Skirtumas lyg ir matos, Laveros labiau ilgina, bet blakstienos gana netvarkingos, o Miessence (galioja 3 mėn) tankina, nors mano akims tikriausiai labiau tiktų ilginantis ir dar gana kruopščiai dažyti reikia, nes vis pataikau vidinį voką nudažyt, o nešiojant lęšius reikia dar viską kruopščiau daryt...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 08 05, 21:33)
O čia mano akys, kairioji padažyta Laveros tušu, dešinioji iš Essenzos.

labai gražios akys, kairė gražesnė biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 08 05, 21:38)
labai gražios akys, kairė gražesnė  biggrin.gif  thumbup.gif

Ačiū blush2.gif Nors šiaip mano akys man nepatinka, beveik vokų nesimato, nes labai jau viskas užkritę sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 08 05, 21:11)
Kažkas tikrai buvo įdėjęs ar bent jau buvo apie tai kalbėta, atrodo ir aš buvau "nusikopinus" pas save, bet niekur nerandu doh.gif Gal dar kur internetiniuose adresuose įsikėlus, jeigu rasiu įdėsiu. Beje, jeigu rasi pati, taip pat įdėk 4u.gif Aš irgi pastebėjau, kad man kimšo poras kai kurie kremai veidui unsure.gif

jei rasiu tikrai patikima idesiu, bet dabar nebezinau kuo tiketi jau radau, kad ir simondsiju aliejus kuri dauguma laiko nekemsanciu poru vienam sarase prie tu kamedoniniu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Žirklutės @ 2009 08 05, 21:43)
Nors šiaip mano akys man nepatinka, beveik vokų nesimato, nes labai jau viskas užkritę sad.gif

tikrai labai gražios akys, nekompleksuok 4u.gif Ant šešėlių sutaupai, ir tai į piniginę, o ne iš jos biggrin.gif Mano vat viena akis labiau užkritusi, tai ant kairės šešėliai laikosi, o dešinė nusivalo - vis žiūrėk ir žiūrėk cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katutis: 05 rugpjūčio 2009 - 21:53
QUOTE(Manija69 @ 2009 08 05, 19:27)

ispudingas krepselis bigsmile.gif thumbup.gif idomu, kaip realiai toks atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 08 05, 22:51)
tikrai labai gražios akys, nekompleksuok  4u.gif Ant šešėlių sutaupai, ir tai į piniginę, o ne iš jos biggrin.gif Mano vat viena akis labiau užkritusi, tai ant kairės šešėliai laikosi, o dešinė nusivalo - vis žiūrėk ir žiūrėk  cool.gif

as irgi turiu grazias uzkritusias akis biggrin.gif bet jau iskilus progai dazau seseliais, nors po to juos visus akies rauksleje randu doh.gif buvau vienumet susirupinus, kad gal su inkstais negerai, kad jos tokios uztine/uzkrite, bet rodos cia tik tokie puikus genai
Atsakyti