Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(vovere74 @ 2009 08 18, 01:06)
O dabar dar yra su Algiu. Tai tas duoda kalbų lotuliukas.gif

kokias pirmas tris valandas buvo labai smagu, bet kai kelionė truko dvi savaites, tai jau negyvai užėdė jo visi "Kelių mokestis-krapštyk kapeikas" doh.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 08 18, 11:28)
kokias pirmas tris valandas buvo labai smagu, bet kai kelionė truko dvi savaites, tai jau negyvai užėdė jo visi "Kelių mokestis-krapštyk kapeikas"  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

siaip tai tikrai ikyru tas algis doh.gif doh.gif pradzioj prisijuokem,o poto jau norejosi ramaus santuraus neikyraus balso...
algio balsas tik i tomtom navigacijas, bet kai rinkomes tai mums daug kur aiskino kad anu kainos per daug uzkeltos del tokiu bajeriu,susimastem-nu tikrai,velniam cia reikia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2009 08 18, 11:42)
siaip tai tikrai ikyru tas algis  doh.gif  doh.gif pradzioj prisijuokem,o poto jau norejosi ramaus santuraus neikyraus balso...
algio balsas tik i tomtom navigacijas, bet kai rinkomes tai mums daug kur aiskino kad anu kainos per daug uzkeltos del tokiu bajeriu,susimastem-nu tikrai,velniam cia reikia...  biggrin.gif

nu kai tetis turi delninuką (kompiuterį biggrin.gif ) ir į jį įsikėlė tomtom'ą ir algį, tai nesidomėjau nei kainom, nei kitu... bet kad erzina jau po to, tai tikra biggrin.gif
"Ajobtvaimat, stokitės!!!esant galimybei apsisukite"... o po to septynmetis brolis ir išmoksta taip kalbėt biggrin.gif
Atsakyti
geras,tada jis man netinka,nes trys vaikai gale sedi,o tokiu zodziu greit prisigaudys lotuliukas.gif
Atsakyti
kai prasidejo tie lapai:) tai mociute sako: ka cia gamtos saugotojai:))))
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 08 18, 11:28)
kokias pirmas tris valandas buvo labai smagu, bet kai kelionė truko dvi savaites, tai jau negyvai užėdė jo visi "Kelių mokestis-krapštyk kapeikas"  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O man užteko jo pasiklausyt youtube lotuliukas.gif
Mano sesė irgi iš pradžių kikeno kai jie įsidėjo kažkokio žinomo italų komiko įgarsinimą. Tas ir anekdotų trumpų suskelia. Bet sako užkniso girdėt kaip žiopliais išvadina, išsidergia, išsityčioja vos ne kas antroj sankryžoj doh.gif

Kaip aš vakar keikiausi doh.gif Naktį, beveik dvyliktą, teko vairuot namo. Tai net nebesuskaičiavau su kiek mašiniukų prasilenkiau aniems ilgųjų šviesų neperjungus į trumpąsias doh.gif doh.gif doh.gif O pas kai kuriuos tos ilgosios blyn kaip pas lėktuvus doh.gif Taip apakina, kad po to kaip kurmis turi važiuot doh.gif Mūsų mašiniuko ilgosios tokios gan silpnos, jis amerikonas, o anie tokias ir deda - bilekokias doh.gif Tai kai priešais atvažiuojantys neperjungia šviesų, aš įjungiu trumpam ilgas, kad anie susiprastų perjungt, bet nesuveikia doh.gif Naktis gan tamsi buvo, tai ir varė visi su ilgom. Net paskui mane vienas važiavęs ilgas įsijungė. Kantrybė tada trūko. Įjungiau avarines. Tai atsiliko bent kažkiek.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2009 08 18, 13:59)

važiavau aš irgi ne per seniausiai naktį, apie pusę dvyliktos, tai pasitaikė tik keli tokie su ilgosiom žlibinantys... ale tik kaži kiek tą kelią apsišviečia į priekį, jei net manęs iš priekio atvažiuojančios nemato? g.gif biggrin.gif geriausia tai buvo, kai vienam tokiam savo ilgas išjungiau. tai jam iš galo važiuojantis man įjungė, tipo išjunk biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Evut @ 2009 08 18, 14:09)
ale tik kaži kiek tą kelią apsišviečia į priekį, jei net manęs iš priekio atvažiuojančios nemato?

mato tave, paprasčiausiai, pamiršta, kad važiuoja ilgas įsijungę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2009 08 18, 14:12)
mato tave, paprasčiausiai, pamiršta, kad važiuoja ilgas įsijungę smile.gif

Tikiu, kad pamiršta, bet kai tokiam pamirksi ilgosiomis tai turėtų suprast dėl ko g.gif
Atsakyti
ai nu ne visi ir supranta biggrin.gif biggrin.gif pamenu draugas mirksėjo, kad išsijungtų dienos metu ilgas, bet moteriškei nei motais. gal nemato žmogus, dienos šviesos juk ne visiems užtenka... biggrin.gif
Atsakyti
bet buna baiku kai vaziuoji ir rodos atvaziuojantis su ilgom,tu jam mirkt kad tipo isjunk ilgasias, o jis snai ir isijungia parodyti kokios is tikro jo ilgosios doh.gif va tada tenka trumpam stabteleti kad praeitu laikinas 'apakimas' biggrin.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
man bjauriausia, kai su xenon'ais priešpriešiais atvažiuoja. ypač kai temsta, va rudeniop jau. jau taip akina, net ir trumposios. labai nemėgstu tokių atvejų schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(vovere74 @ 2009 08 18, 14:15)
Tikiu, kad pamiršta, bet kai tokiam pamirksi ilgosiomis tai turėtų suprast dėl ko g.gif

tai čia gal būna iš tų tarpo, kurie pagal KET supranta, kad kai tave akina, tu įjungi avarinį biggrin.gif

kiti gi net nesupranta, kai juos praleidi ir prieš tai pamirksi lempom jiem doh.gif gi daug tų nerašytų taisyklių smile.gif
Atsakyti