dianute 
manau, kad ir šitas receptukas tau patiks
Pyragėliaiypač minkšti, skanučiai, sumažinus cukraus kiekį galima daryti su pikantiškais įdarais


400 g varškės
2 kiaušiniai
0,5 st. cukraus
0,5 st. aliejaus
30 g kepimo miltelių
apie 2,5 - 3,5 st. miltų
moliūgo įdaras
2 st. susmulkinto moliūgo
1 vidutinio dydžio smulkiai supjaustytas svogūnas
druska, pipirai
1 šaukštas cukraus
1 kiaušinis patepimui
varškę, kiaušinius, cukrų, aliejų sumaišyti kartu. Persijoti kepimo miltelius, miltus. Palaipsniui pridedant miltus užmaišyti minkštą tešlą, palikti ją kambario temperatūroje apie valandą - pusantros. Tešlą iškočioti 0,5 cm pločio lakštais, formuoti pyragėlius. Patepti kiaušinio plakiniu ir kepti 190 C apie 15 minučių.
Įdarui viską sumaišyti.
Su obuoliais irgi skanu

- pabarstėm cinamonu su cukrumi
