Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

[quote=Pusaite,2009 08 08, 22:50]
na,taip,tai visoms taip pat brangiai,nes panasios kainos,tik priklausomai nuo vaistu dozes,jei daug ju skiria,pagal ju paskaiciavimus ,tai ir kaina isauga.

Aciu, tau Pusaite clap.gif clap.gif uz visa info. Man pries iui panasius vaistus leistis reikejo. Oi kaip man nepatinka adatos verysad.gif bet ko nepadarysi,kad tik taptum nestuke.gif wub.gif
As jau pirmadieni eisiu pas R.klaustis ar galima bus viska pradeti. Man bus 5c.d. ar nebus per velai pradeti?
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 08 09, 11:18)
nu siaubas,man berods,nedare tokiu tyrimu g.gif
ir visos daret tokius tyrimus? blink.gif

Tik būk gera, nepradėk stresuoti kaip sakoma "lygioje vietoje". Tikrai darė tuos tyrimus, o jei ir nedarė, tai kad susirgsi raudoniuke ar užsikrėsi toksaplazmoze yra labai labai maža tikimybė. Mes po IVF taip jautriai į viską žiūrime,žėk kas pastoja natūraliai, jokių panašių tyrimų nedaro ir ką? sėkmingai išnešioja ir pagimdo.Viskas yra ir bus gerai, tik neprisigalvok ko nereikia. Imk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 08 09, 06:18)
sveika,linkiu cia tau neuzsibuti 4u.gif
taip,ka turi tyrimus hormonu ir kitus,kai jau galima startuoti,o manau,kad jau turi.dakatare matydama padeti apsprendzia,kiek tau tos dozes reik,jei nepasiseka vienas skaiciavimas,ji bando kita derini,jei vel nepasiseka ir vel, kitaip ka pakeicia ir taip pasaka be galo....
o jei rimtai,tai as ateidavau prasidejus mm 2cd,tada israsydavo gonali,iskart leisdavausi,tai grubiai kalbant visas  tas ciklas gydymo uzims 2savaites.
nes leidies kokias 5dienas,nuo vaistu tu nebekraujuoji,tada eini pasirodai daktarei,jei nedaaugo folikulai iki reikiamo dydzio,dar paaugini kokias kelias dienas vel gi su gonaliu,plius jau buna paskyre jau ir kitu vaistu,kurie skatina ovuliacija.pvz,man-gonali paskutini papildoma susileidau penktadieni,sestadieni jau kita vaista,o pirmadieni jau dare punkcija.
ten tu buni su vyru,o jau trecia diena (mano atveju treciadieni)aeini i isodinima.
ir viksas,lauki 4u.gif

jei pasiseke,tai okis,jei ne,tai panasiu laiku,gaunasi,kad ateina vel mm.

Aciu uz info!!! 4u.gif
As dar tyrimu nepasidarius...
Bet galvoju , ar pvz galiu darytis hormonu tyrimus (tuos kur 21c/d daro) dabar , o tuos kur daro 3 c/d pasidaryciau ateinancio ciklo pradzioj. Ta prasme vieni hormonai is praejusio ciklo , kiti - is ateinacio.
Greiciau norisi startuoti , bet nezinau , ar tyrimus darant butinai imamas visas tik vienas ciklas nuo pradzios iki galo...? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sauliute81 @ 2009 08 08, 18:28)
labutis, as naujoke, bet labai noreciau prie jusu prisijungti. 4u.gif  Matau cia visos patyrusios ir daug ka zinote apie IVF. blush2.gif  As pati jau dariausi 3IUI ir nieko. Dabar bandau nuspresti ar tikrai verta darytis IVF. Zinau jog labai brangu, ir finansu neperdaugiausia, bet 1IVF gal ir sukrapstyciau. Ka jus patartumet?

sveikute, as dariausi IVF rygoje, 2kartus ir is pirmo karto. jau laukiuosi antro nestuke.gif thumbup.gif . man kainavo su visais tyrimais apie 7000. siaip daug pigiau ten... pirmas kartas kainavo tik 5000, dabar biski pabrango ir dar daugiau vaistu sunaudojau. klinika Linezers , daktaras Gints Treijs. didesnis pas juos procentas ir pastijimu, siaip jau rolleyes.gif . jei kas domins klausk per az, nes cia nedaznai ilendu... dideles sekmes jums visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2009 08 09, 09:26
Raudoniukes, citomegalu ir toksoplazmozės tyrimai reikalingi, kad pavyktų sėkmingai išnešioti leliuką pastojus. Jei matys kad nesirgai raudoniuke, [COLOR=blue)
pasiulis pasiskiepyti,[/COLOR] Citomegalo, jeigu bus padidėjes IGM irgi nedaris IVF, nes rodo kad turi virusą,kuriam esant nerekomenduojama pastoti, gydomas jis ilgai ir nuobodžiai, bet pagydomas, tai tik laiko klausimas.Turint šį virusą, jokie pašaliniai pojūčiai nejaučiami, teisiog jis kenkia pastojus, dėl to jį reikia gydyti.
Toksoplazmozės taip pat reikalingas dėl nėšumo išsaugojimo.
Kaip man minėjo U, visi šie tyrimai daromi dėl mūsų ramybės, kad po to nutrūkus nėštumui neturėtumėme klinikai pretenzijų.
Visi šie tyrimai daromi tyriant IGM IR IGG, tai jei padidėje IGG rodo, kad esi persirgus kažkada ta liga ir viskas su tavimi tvarkoje (turi imuniteta).
Jei kas neaišku klausk 4u.gif

Labas, labai ačiū už paaiškinimus 4u.gif
Tai kiek supratau jie tik siūlo , o ne reikalauja, jei aš nenorėsiu skiepytis tai darys IVF? Pasiskaitinėjau apie citomegalo virusą, tai baisu pasidarė, koks jis pavojingas blink.gif . O aš dirbu kiekviena diena bendrauju su vaikais, gali būti ir turinčiais šia infekciją, tai baimės pilnos akys kad ir pas mane jis gali būti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 08 09, 11:18)
nu siaubas,man berods,nedare tokiu tyrimu g.gif
ir visos daret tokius tyrimus? blink.gif

Pusaite..leisk man draugiskai paklausti, ka vis dar veiki sitoj temoj?? g.gif lotuliukas.gif man atrodo tau seniai laikas pas nestukes ir dometis ne skiepais, o kaip ir nuo ko pykina arba ne lotuliukas.gif ir t.t.. ir maziau imk i galva tai, ko tau visai dabar nereikia jau zinoti, taip sakant--nenervink vaikuciu nono.gif nono.gif

Kas be ko, tavo patirtis cia labai naudinga 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa7: 09 rugpjūčio 2009 - 20:16
Labas visoms!
Pasiskaiciau siek tiek apie jusu zygius, dziaugsmus, vargus. Ikvepiau vilties, esu viena is jusu tarpo- negalinti pastot naturaliu budu. Vienintelis ir paskutinis- IVF.
Mane domintu IVF Airijoj, kadangi siuo metu cia gyvenu, kaip ir patogiau butu. Gal kas daret, darot ar darysit? Gal pasidalintumet info, kokia cia sistema? Truputi pasiskaitinejau vietiniuose forumuose, bet noretusi lietuvaiciu atsiliepimu.
Sekmes visoms!
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2009 08 09, 20:15)
Pusaite..leisk man draugiskai paklausti, ka vis dar veiki sitoj temoj?? g.gif  lotuliukas.gif man atrodo tau seniai laikas  pas nestukes ir dometis ne skiepais, o kaip ir nuo ko pykina arba ne  lotuliukas.gif ir t.t.. ir maziau imk i galva tai, ko tau visai dabar nereikia jau zinoti, taip sakant--nenervink vaikuciu  nono.gif  nono.gif 

Kas be ko, tavo patirtis cia labai naudinga  4u.gif  mirksiukas.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif
tai kad as liepuze7,kaip ir be vietos dabar,ten kazkaip dar nedrasu,kaip nesava,tai nors cia tunau blush2.gif ax.gif ,idomu ,kaip "senukem"sekas ir i naujas pasiziuriu bigsmile.gif

Dijav,oi,prigasdinai tu mane,is tiesu,net neskaitysiu,kaip skorpas35,sake paskaite ir plaukai pasisiause apie tas ligas......,bet ,viskas bus gerai ,ir imu 4u.gif mirksiukas.gif

Aurea,tai aisku,kad gali pirma daryt 3d,o to pacio ciklo gale ir pasidaryt,as ir taip dariau ax.gif ..bet tai buvo taip senai.....

saulite81, nu nezinau, man taip velai niekad nepradedavo,as visada ateidavau 2cd g.gif o kaip kitos?kada startavot?cia daktare turejo pries cikla tau atejus,pasakyt,kelinta cd reikia ateit ax.gif
Atsakyti
man vis dar nemiga doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, nepamenu kurioje temoje buvo diskutuota apie vaistukų pirkimą Lenkijoje, Latvijoje. Gal galite paprotinti ar apsimoka pirkti Gonali ar Pregnili Latvijoje?
Atsakyti
QUOTE(dygsnis @ 2009 08 10, 08:20)
Mergaitės, nepamenu kurioje temoje buvo diskutuota apie vaistukų pirkimą Lenkijoje, Latvijoje. Gal galite paprotinti ar apsimoka pirkti Gonali ar Pregnili Latvijoje?

Sveikos,
as kaip is dangaus nukritus, nors jau turejau 2 IVF.... o kam skirtas Pregnilis?
Pas mane buvo Gonalis, Citrodite, Ovitrelis ir Crinonas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2009 08 10, 08:14)
Sveikos,
as kaip is dangaus nukritus, nors jau turejau 2 IVF.... o kam skirtas Pregnilis?
Pas mane buvo Gonalis, Citrodite, Ovitrelis ir Crinonas  g.gif

blyn, vėl pavadinimus sumaišiau doh.gif Puregon ....
Atsakyti