Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Aivė @ 2009 08 10, 09:14)
Sveikos,
as kaip is dangaus nukritus, nors jau turejau 2 IVF.... o kam skirtas Pregnilis?
Pas mane buvo Gonalis, Citrodite, Ovitrelis ir Crinonas  g.gif

Man skyre Pregnyli mirksiukas.gif (vietoj Ovitrelio) ir po isodinimo reikejo ji 2 kartus leisti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dygsnis @ 2009 08 10, 08:20)
Mergaitės, nepamenu kurioje temoje buvo diskutuota apie vaistukų pirkimą Lenkijoje, Latvijoje. Gal galite paprotinti ar apsimoka pirkti Gonali ar Pregnili Latvijoje?

As Gonali ir Pregnyli Lenkijoje pirkau mirksiukas.gif tikrai pigiau,nei LT 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2009 08 10, 09:30)
Man skyre Pregnyli mirksiukas.gif (vietoj Ovitrelio) ir po isodinimo reikejo ji 2 kartus leisti 4u.gif
Papildyta:

As Gonali ir Pregnyli Lenkijoje pirkau  mirksiukas.gif tikrai pigiau,nei LT 4u.gif

Ovitrelle berods sprogdina folikulus per 36 val. Tai jei ta pati daro Pregnyl, tai kam ji leisti po isodinimo??? g.gif
Atsakyti
na,va,
buvau,paziurejo 1 lelius sedi bigsmile.gif
tik dabar neaisku,kompas rode kad 4savaites ir 5 dienos jam,tai kaip man skaiciuot?skaiciavau nuo paskutiniu mm
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2009 08 10, 09:58)
Ovitrelle berods sprogdina folikulus per 36 val. Tai jei ta pati daro Pregnyl, tai kam ji leisti po isodinimo???  g.gif

Kad isitvirtintu embrioniukai mirksiukas.gif Pregnylis gi tai tas pats HCG 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pusaite @ 2009 08 10, 10:47)
na,va,
tik dabar neaisku,kompas rode kad 4savaites ir 5 dienos jam,tai kaip man skaiciuot?skaiciavau nuo paskutiniu mm

nu kaip faina,sveikinu wub.gif
manau kompas tiksliau rodo,juk tu is karto nepastojai po mm g.gif bent mano taip draugei aiskino...
Atsakyti
na,va,

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif

na,va,

thumbup.gif thumbup.gif sveikinu:) Zymek pagal paskutines mmm mirksiukas.gif Nes taip skaiciuojasi paprastai.. paskui pasitvarkysi kai bus tiksliau
Atsakyti
*oksi*, tikejau tavo sekme... dabar belieka pakelti galva ir ryztingai eiti pirmyn wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dovi @ 2009 08 10, 11:59)
thumbup.gif  thumbup.gif
thumbup.gif  thumbup.gif  sveikinu:) Zymek pagal paskutines mmm mirksiukas.gif  Nes taip skaiciuojasi paprastai.. paskui pasitvarkysi kai bus tiksliau

na,aisku,tai taip ir paliksiu,man maloniau,kad 6 savaites,o ne 4savaites ir 5dienos bigsmile.gif
daktare sake,viskas,gerai,4savaites paskui ten viskas susliygins... g.gif idomu kaip lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Nepykit, kad įsiterpiau į jūsų pokalbį. Turiu tik vieną klausimėlį. Per kiek laiko Aids centre padaro visus tyrimus prieš IVF (aids, hepatitai, raudoniukė ir t.t.). Turiu darbe atsiprašyti, nežinau, kada tuos tyrimus priduoti, kad spėtų iki vizito pas dr. padaryti. Aš ne iš Vilniaus, reikia į nemokamų atostogų prašymą įrašyti tikslią datą. Ačiū. Ir dar kartą atsiprašau už klausimus ne į temą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sesita @ 2009 08 10, 14:27)
Sveikos merginos. Nepykit, kad įsiterpiau į jūsų pokalbį. Turiu tik vieną klausimėlį. Per kiek laiko Aids centre padaro visus tyrimus prieš IVF (aids, hepatitai, raudoniukė ir t.t.).  Turiu darbe atsiprašyti, nežinau, kada tuos tyrimus priduoti, kad spėtų iki vizito pas dr. padaryti. Aš ne iš Vilniaus, reikia į nemokamų atostogų prašymą įrašyti tikslią datą. Ačiū. Ir dar kartą atsiprašau už klausimus ne į temą.  4u.gif

http://www.aids.lt/referens.php kairei pusej paspausk LABORATORIJA,paskambink jiems ir pasiklausk mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*oksi* @ 2009 08 10, 10:50)
Kad isitvirtintu embrioniukai mirksiukas.gif Pregnylis gi tai tas pats HCG 4u.gif

Aisku, bet mano schemoje tik Crinone ta turejo uztikrinti g.gif bet jis man isbegdavo rytais. Gal galvoju reikejo gyd. pranesti ir kad skirtu kitus vaistus? blush2.gif
Atsakyti