Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Gvaizdė @ 2009 09 15, 15:22)
Sveikutės, aš turiu pirmąją savo žirniuko nuotrauką  bigsmile.gif  Naujienos tokios, kad jis vienas, 8 mm, kas atitinka jo laiką. Kitas vizitas už dviejų savaičių, tada turės matytis ir širdelės plakimas.Truputį suneramino, nes liepė užsiregistruoti konsultacijai pas genetiką, žmogaus genetikos centre. Kaip supratau, čia standartinė procedūra, priklausanti visiems kurie darėsi IVF+ISCI...

Sveikinu su pirmuoju pasimatymu wub.gif .
Nesigasdink, tu visiskai teisi, tai standartine procedura, kuria siulo visoms, nerimauti nera del ko, megaukis ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 09 15, 15:25)
mergytes  4u.gif  4u.gif  4u.gif  vaje kaip gera skaityti padrasinimus....labai noriu buti ta"varlyte kuri suplake sviesta"....viena ranka rasau jums laiskeli, i kita vaistukai lasa o asareles ner kuo nubraugti, buckis jums visoms ,jus pacios geriausios o svarbiausia kad supratingiausios......savijauta gereja nestumo pojuciu kolkas jokiu na gal dar ir nelaikas....

Taip ir toliau thumbup.gif Gerėk ir sveik 4u.gif O kada hcg? Ar kažką praleidau?
Papildyta:
QUOTE(Gvaizdė @ 2009 09 15, 16:22)
Sveikutės, aš turiu pirmąją savo žirniuko nuotrauką  bigsmile.gif 

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinuuuuu wub.gif
Atsakyti
Nedrasiai bandysiu ikelti koja i jusu skyreli (abi kelsiu, kuomet statrtuosiu su 1IVF)
7 metus buvau sio skyrelio skaitytoja, o dabar busiu ir rasytoja ax.gif
Noriu i siuos kupinus palaikymo namus smile.gif
Atsakyti
ashley zenk drasiai cia visos laukiamos ir mylymos o labiausiai tai laukiami grazus apvalus nestuke.gif rezultatai.....

niu o mano pilviukas tai ogo koks grazus kaip kokiam 4 menesi....kartais uzsimirsusi ir isijauciu i nestukes vaimeni tongue.gif ....to skausmingo putimo neliko o pilvukas stugso.....na kaip paaiskino tai ilgas procesas pilvo ertmeje susikaupe daug skyscio......kol issivaikscios.....tai iki mielosios 4u.gif ....
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 09 15, 14:25)
o seip jauciuos kaip zuikis is to TSSR filmuko "vai gerai mane maitina tai ir nieko nesakauuuu"-vyras ratus suka sriubytes verda....  tongue.gif ......

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 09 15, 17:42)
ashley zenk drasiai cia visos laukiamos ir mylymos o labiausiai tai laukiami grazus apvalus  nestuke.gif rezultatai.....

niu o mano pilviukas tai ogo koks grazus kaip kokiam 4 menesi....kartais uzsimirsusi ir isijauciu i nestukes vaimeni tongue.gif ....to skausmingo putimo neliko o pilvukas stugso.....na kaip paaiskino tai ilgas procesas pilvo ertmeje susikaupe daug skyscio......kol issivaikscios.....tai iki mielosios  4u.gif ....

sveikute 4u.gif na dziaugiuosiu kad tau jau geriau ir nuotaika jauciasi thumbup.gif taip ir toliau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2009 09 15, 12:59)
Planas vienas- kaip išgyventi krizę  doh.gif  biggrin.gif  O jei rimtai- jokių planų artimiausiam penkmetį nėra.... nors ir kaip liūdna tai pripažinti  verysad.gif

labai gaila verysad.gif

QUOTE(RositaK @ 2009 09 15, 15:00)

Rosita, pakoreguok mane į spalio mėnesį blush2.gif kitą savaitę užsirašius vizitui pas Ž blush2.gif
ar čia normalu, kad man jokių tyrimų sakė pakartoti nereikės, tik prolaktiną pasitikrinti ? ir labai keista, kad sakė atvykti 8-10c.d. g.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2009 09 15, 19:17)
labai gaila  verysad.gif
Rosita, pakoreguok mane į spalio mėnesį  blush2.gif kitą savaitę užsirašius vizitui pas Ž  blush2.gif
ar čia normalu, kad man jokių tyrimų sakė pakartoti nereikės, tik prolaktiną pasitikrinti ? ir labai keista, kad sakė atvykti 8-10c.d.  g.gif  mastau.gif

ooo, sveika 4u.gif smagu, kad kruti 4u.gif del vizito tokiomis c.d. man irgi keista - nenumanau, kodel tokiu metu g.gif gal tam tikrus tyrimus reikia pasidaryti...del tyrimu - matyt pirmu kartu daugeli buvai pasidariusi 4u.gif
lauksim tiksliu ziniu po vizito 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 09 15, 19:28)
ooo, sveika  4u.gif smagu, kad kruti  4u.gif del vizito tokiomis c.d. man irgi keista - nenumanau, kodel tokiu metu  g.gif gal tam tikrus tyrimus reikia pasidaryti...del tyrimu - matyt pirmu kartu daugeli buvai pasidariusi  4u.gif
lauksim tiksliu ziniu po vizito  4u.gif

labas labas biggrin.gif kaip aš jūsų visų senbuvių pasiilgau blush2.gif blush2.gif

aš maniau, kad jis lieps atvykt ciklo pirmom dienom blink.gif bet klydau.
man tik parašė, kad vienintelis tyrimas man bus prolaktinas, kurį galima atlikti bet kurią c.d.
mąstau, gal kad norės pasižiūrėti kaip auga folikulai natūraliai. nes kito paaiškinimo nerandu. nebūčiau blondinė blush2.gif lotuliukas.gif
ir keista, kad visi tyrimai galioja nuo pavasario g.gif
Atsakyti
QUOTE(Helė @ 2009 09 15, 19:33)
labas labas  biggrin.gif kaip aš jūsų visų senbuvių pasiilgau  blush2.gif  blush2.gif

friends.gif
man irgi kilo mintis del folikulu natur. stebejimo 4u.gif o kai kuriu tyrimu kartoti tikrai nereikia, prolaktinas tavo nebent kito. siaip man paskutinikart pradzioje skyre FSH ir E2 tyrimus. 4u.gif
Atsakyti
mano 2 ivf,pirma dariausi Lietuvoje ,dabar darausi Rygoje,man keisciausia kad skauda ta puse kur maziau priaugo,vienoje 10 ,kitoje tik 3 ir ta puse skauda ,prisiliest negaliu,greiciau rytojus doh.gif linkiu visoms startuojancioms tapti nestuke.gif ,kiek suprantu si men.nemazai musu darosi ivf
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 09 15, 20:02)
friends.gif
man irgi kilo mintis del folikulu natur. stebejimo  4u.gif  o kai kuriu tyrimu kartoti tikrai nereikia, prolaktinas tavo nebent kito. siaip man paskutinikart pradzioje skyre FSH ir E2 tyrimus.  4u.gif

vienodai mąstom abi biggrin.gif

pamenu, kai jau stimuliavausi ilgu protokolu, reikėjo kažkokį tyrimą 3c.d. pasidaryti. ir kai gavau vakare atsakymą, tą patį vakarą startavau su gonaliu blush2.gif
mano prolaktino normos ribose išlaiko tik bromcr, du metus geriu doh.gif vaistininkės pažįsta, net išsižioti nereikia kai prieinu prie langelio doh.gif lotuliukas.gif
dieve dieve, kaip aš nelaukiu tų vakarų, kai į vieną pilvo pusę varydavau difereliną, į kitą gonalį. MB pasakiau, kad neužilgo vėl galėsi mane badyti, tai džiaugiasi, sako, varysiu kuo skaudžiau lotuliukas.gif
Atsakyti