Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(lenkaK @ 2009 09 16, 17:42)
labai dziaugiuos uz tave 4u.gif saugok save.na o as jai viskas gerai tai HCG darisiu pirmadieni.

linkiu tau graziu dideliu skaiciuku.....gal jau jauti kokiu pozymiu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ramushka @ 2009 09 16, 17:48)
linkiu tau graziu dideliu skaiciuku.....gal jau jauti kokiu pozymiu nestuke.gif

na kad ne jokiu pozimiu nejauciu tik krutine labai jautri.tai vat ir nezinau kaip cia su manim bus doh.gif tau irgi dideliu skaiciuku o kuria diena tu darisi HCG?
o tu gal kazka jauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lenkaK @ 2009 09 16, 17:59)
na kad ne jokiu pozimiu nejauciu tik krutine labai jautri.tai vat ir nezinau kaip cia su manim bus doh.gif tau irgi dideliu skaiciuku o kuria diena tu darisi HCG?
o tu gal kazka jauti mirksiukas.gif

mano diena antradienis wub.gif ..... o pojuciai nestuke.gif apvalus pilvukas viskas kas su hiper stimuliacija ....nebeatrenku kas nuo ko man sopa.....o papukai tai visai nejautrus na gal vos vos....
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2009 09 16, 18:37)
Mergaites, ar pries IVF jums siulo daktarai pasidaryti spermos paseli?  g.gif  Uzsiciklinau, kad reikia  biggrin.gif - a mazu kokia bakterija ras ar siaip ka? Ar visa tai matosi kai atnesi sperma IVF'ui?  g.gif

mes tai pries IVF nedarem paselio pakartotinai, jis buvo kazkada seniau darytas tyrimu eigoj 4u.gif
paprastai jei IVF daromas del spermos, tai gydytojai jau is jos rezultatu zino ka daryti reiks- taikyt ICSI ar ne...kazin ar paselis ka pakeis g.gif
Atsakyti
QUOTE(avilte @ 2009 09 16, 17:37)
Mergaites, ar pries IVF jums siulo daktarai pasidaryti spermos paseli?  g.gif  Uzsiciklinau, kad reikia  biggrin.gif - a mazu kokia bakterija ras ar siaip ka? Ar visa tai matosi kai atnesi sperma IVF'ui?  g.gif

Pas mus privaloma pasidaryti pasėlį prieš viską.Jei būna kokia bakterija, ją būtina išgydyti.Vyras darėsi prieš metus tą tyrimą, bet vis tiek liepia pakartoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sella: 16 rugsėjo 2009 - 18:49
QUOTE(ramushka @ 2009 09 16, 17:33)
na mergytes as toji varylte kuri jau suplake piena iki grietineles.....bet vis plaksiu iki sviesto......as jau namuciuose smile.gif  vyro prieziuroje......liko savaitele iki hcg....daktariukas dare echo tai tikrai dar nieko nemate..bet minejo issibujojusia gleivine wub.gif  vaje gal ten  wub.gif  mano zirniukai  bigsmile.gif   tad lovos rezimas..tolesnis gydimas ir laukimas..... nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

Šaunuolė thumbup.gif Taip greitai pavyko pasprukt iš ligoninės rolleyes.gif Man tai teko visas dvi savaites prasikamuot tenai doh.gif Gerų skaičiukų antradienį 4u.gif wub.gif LenkaiK tai pat 4u.gif

QUOTE(avilte @ 2009 09 16, 17:37)

Mes klausėme apie tai, nes MV tyrimas buvo darytas prieš metus, bet pakartotinai darytis nereikėjo, sakė vis tiek per procedūrą atrinks geriausius grikiukus. Bet turbūt čia kiek klinikų tiek tvarkų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrėlė: 17 rugsėjo 2009 - 09:45
QUOTE(Mika... @ 2009 09 16, 19:35)
mes tai pries IVF nedarem paselio pakartotinai, jis buvo kazkada seniau darytas tyrimu eigoj  4u.gif
paprastai jei IVF daromas del spermos, tai gydytojai jau is jos rezultatu zino ka daryti reiks- taikyt ICSI ar ne...kazin ar paselis ka pakeis  g.gif

Dekui, mergaites, uz atsakymus! 4u.gif Padejote apsispresti smile.gif

Aukstu skaiciuku LenkaiK, Ramushkai mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, mergytes 4u.gif
Noriu ir as i jusu buri. Naujoke as sioj temoj, nors problema sena, tik gydytojai dabar susieme, kad reikia kazka daryti su manim smile.gif Jeigu viskas tvarkoje nuo kitos savaites prades stimuliacija, ir paskui IVF. Man pernai dare laparoskopija (diagnoze - endometrioze), pries pora menesiu ja vel pakartojo kartu su histerioskopija - rezultate turiu viena grazu bet nepratekama kiausintaki, o kitas - pratekama, bet tinginys ir nieko neaugina ir dar nori kimstis vel blink.gif Todel atsizvelgus i mano amziu buvo nuspresta daryti IVF. Kadangi man tai viskas staigiai ir netiketai, tai as dar neziniukej sioje srityje smile.gif bet nieko - gyvenu ir mokausi. tik tiek siek nedrasu... doctor.gif

Taigi tikiuosi iki artimiausiu susirasymu! ir visosm mergytems derlingo rudens thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vynyoge @ 2009 09 17, 11:50)
Laba diena, mergytes  4u.gif
Noriu ir as i jusu buri.
Taigi tikiuosi iki artimiausiu susirasymu! ir visosm mergytems derlingo rudens  thumbup.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif Linkiu ilgai neužsibūti čia 4u.gif Drąsiai žerk klausimus, kuo galėsim, tuo padėsim mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sidabrele, jau koks gerulis tavo parasas, kaip autoaprasas - viskas aisku kaip diena 4u.gif
ramaus laukimo tau ir ramushkai su lenkak, dar norai24 wub.gif 4u.gif

Vynyoge, o kur gydotes? kiek tu metu tau, kad siulo? o neina pradrilinguot(pravalyt, sujudint) ar kaip ten vadinasi to kiausintakio? citata ''turiu viena grazu bet nepratekama kiausintaki, o kitas - pratekamas, bet tinginys ir nieko neaugina'' noriu pataisyti, kad kiauside, ne kiausintakis augina folikulus 4u.gif kiausintakiais bega kiausialaste susitikimui su spermatozoidais 4u.gif rolleyes.gif
drasiai klausk ir nesibaimink mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 09 17, 12:38)
Sidabrele, jau koks gerulis tavo parasas, kaip autoaprasas - viskas aisku kaip diena  4u.gif
ramaus laukimo tau ir ramushkai su lenkak, dar norai24  wub.gif  4u.gif

Nusižiūrėjau iš užsienietiško forumo blush2.gif ten visos tokius parašiukus turi, todėl labai aišku, kai bendrauji, juk neįmanoma tiek visų atsiminti, kas kam daryta, kokios problemytės, o vis klausinėti kažkaip nepatogu ax.gif
Nedėkosiu už linkėjimą, sako tada neišsipildo smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrėlė @ 2009 09 17, 09:43)
Nusižiūrėjau iš užsienietiško forumo  blush2.gif ten visos tokius parašiukus turi, todėl labai aišku, kai bendrauji, juk neįmanoma tiek visų atsiminti, kas kam daryta, kokios problemytės, o vis klausinėti kažkaip nepatogu  ax.gif

drinks_cheers.gif Pas mus visur tokie parašai biggrin.gif Ale kažkaip jei aš savo info susidėčiau, užimtų pusę puslapio lotuliukas.gif
Atsakyti