Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labas rytas mergaites,kas naujesnio?

Bountyyy,sveika prisijungusi 4u.gif Mums per IVF buvo taikoma ICSI,nieko ten sudetingo,tiesiog mano vyro spermiukai buvo prastoki,o dar ir apvaisinti reikejo net 30 kiausialasciu, del to ir buvo jinai taikoma.O apie TESA,tai man atrodo yra keletas mergaiciu kurios apie tai kazkada rase,gal jos atsilieps g.gif
Atsakyti
sveikos sveikos 4u.gif
kazko tylu cia pas mus g.gif kur visos dinge 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,senokai buvau pas jus.as jau po scano,viskas gerai turesime dvynukus wub.gif mums jau 6,5savaites.kita svaite vel eisiu scanui,nes gimdoje mato kazkokia demele.bet tikiusi ,kad nieko baisaus ta demele.
Atsakyti
QUOTE(Bountyyy @ 2009 08 12, 19:59)
Sveikos mergaites  4u.gif 

Turbut reiketu sveikintis kaip naujai narei siu namuciu... vis paskaitinedavau pas jus ir darydavosi baisiai liudna ir graudu kad tiek poru taip ilgai nesusilaukia vaikuciu... Is IUI skyrelio jau senokai isejau, nes po nesekmingos 3IUI laukiu laparoskopijos sio menesiuko gale, mano nepastojimo priezastys kol kas tokios jog savaime nevyksta O, taciau stimuliuojant clostilbegytu viskas puikiai auga ir sprogdukais sprogsta, taciau esme vyro spermoje... pries metus ji buvo gan prasta, tad taike IUI, nors pripazino oligoastenospermija, taciau vakar daryto spermos tyrimo rezultatai sukele soka... nerado nieko...jokiu nei gyvu nei mirusiu spermiuku, isvada: azoospermija  verysad.gif vyras panikoj... apie tolimesni gyvenima kazka masto...baisu kad pamates VK ikainius ko nors nesugalvotu... taciau siaip ne taip raminu...bet tyrimas neduoda ramiai uzmigti, ranku nuleist neketinam, bet su pinigais prastai, kaip ir visiems turbut.. po laparoskopijos eisim i VK pas U pradeti gydymo normalaus kaip visoms nevaisingoms poroms, taciau pasiskaiciau kad esant blogai spermai daroma TESA (spermiuku paemimas is seklidziu) ir jei ne su moterimis porblema daro ICSI (intracitoplazmine spermiuku injekcija). Mergaites, ar cia yra tokiu, kurioms buvo atlikta butent tai? pasidalinkit savo patyrimu  4u.gif

sveika, pas mus tos pacios problemos, ejekuliatas tuscias be spermiuku.
Darem 2ivf + salytus, nieko nepavyko, ruosiames i Ryga 3ivf

viskas vyksta graziai tik mazyliai neprikimba....  verysad.gif

bet nenusiminkit, tikrai imanoma viska daryti su TESA ir apsivaisina ir dalinas
SEKMES jums dideliausios!!!  4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dallija: 13 rugpjūčio 2009 - 13:51
QUOTE(della @ 2009 08 13, 13:47)
sveikutes,senokai buvau pas jus.as jau po scano,viskas gerai turesime dvynukus  wub.gif mums jau 6,5savaites.kita svaite vel eisiu scanui,nes gimdoje mato kazkokia demele.bet tikiusi ,kad nieko baisaus ta demele.

Jūs tikri šaunuoliai! 4u.gif
Tik sveikatos, stiprybės, kantrybės! 4u.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

labai reikia jusu pagalbos. Niekaip nerandu ovuliacijos testo kuti gydytoja paskyre nusipirkti, Lietuvoje pasirodo jo nera verysad.gif

Maria Baby plus

gal kas zinote koki gera testa, kuris tiktu vietoj sito?

Labai prasau pagelbekit, laikas spaudzia reikes tuoj daryti testa o as jo neturiu blink.gif

Please, please... fear.gif
Atsakyti
QUOTE(allisa @ 2009 08 13, 08:49)
Labas rytas mergaites,kas naujesnio?

Bountyyy,sveika prisijungusi 4u.gif Mums per IVF buvo taikoma ICSI,nieko ten sudetingo,tiesiog mano  vyro spermiukai buvo prastoki,o dar ir apvaisinti reikejo net 30 kiausialasciu, del to ir buvo jinai taikoma.O apie TESA,tai man atrodo yra keletas mergaiciu kurios apie tai kazkada rase,gal jos atsilieps g.gif

Aciu uz info 4u.gif bet vieno dalyko dar neikertu (nu naujoke dar as cia blush2.gif ) tai jei pas mane viskas tarkim tvarkoj su vaistukais vyksta ovuliacija ir puikiai sprogsta folikulai tai vistiek butina IVF? ar galima taikyt TIK TESA ir ICSI, bet kiek suprantu tas ICSI daromas turint kiausialaste gydytojui pasidejus ant "mikroskopo" ir taip suleidziant tuos spermiukus paiimtus TESA budu? nu aisku, as durnai klausiu, bet man smalsu susizinoti pries einant pas U blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(dallija @ 2009 08 13, 18:28)
sveikos merginos,

labai reikia jusu pagalbos. Niekaip nerandu ovuliacijos testo kuti gydytoja paskyre nusipirkti, Lietuvoje pasirodo jo nera  verysad.gif

Maria Baby plus

gal kas zinote koki gera testa, kuris tiktu vietoj sito?

Labai prasau pagelbekit, laikas spaudzia reikes tuoj daryti testa o as jo neturiu  blink.gif

Please, please...  fear.gif

deje, bet as turiu tik ta paprasta ovuliacijos testa juostelini, bet manau kad jo bent vilniuj tai buvo pirkt, bet jei ka, mielai duosiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dallija @ 2009 08 13, 14:49)

aciu tau uz info 4u.gif gaila tik kad neprikimba tie spermiukai.. dar skaudziau kai nezinoma del ko jie neprikimba...kazkur VK skaiciau kad del prastos kokybes spermos neva per silpni ir pan., bet jei jie mato kad apsivaisina... g.gif oi...koks visgi idomus sis mokslas... bet ir toks trapus...niekada nezinai kada ta proceduru pabaiga...
Stiprybes jums dideles ir labai daug sekmes 4u.gif
Papildyta:
sveikutes,senokai buvau pas jus.as jau po scano,viskas gerai turesime dvynukus  wub.gif mums jau 6,5savaites.kita svaite vel eisiu scanui,nes gimdoje mato kazkokia demele.bet tikiusi ,kad nieko baisaus ta demele.

Sveikinu, della wub.gif 4u.gif kuo lengviausio tau nesiojimo ir tik dziugiu akimirku belaukiant maziuku thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bountyyy @ 2009 08 13, 18:41)
Aciu uz info  4u.gif  bet vieno dalyko dar neikertu (nu naujoke dar as cia  blush2.gif ) tai jei pas mane viskas tarkim tvarkoj su vaistukais vyksta ovuliacija ir puikiai sprogsta folikulai tai vistiek butina IVF? ar galima taikyt TIK TESA ir ICSI, bet kiek suprantu tas ICSI daromas turint kiausialaste gydytojui pasidejus ant "mikroskopo" ir taip suleidziant tuos spermiukus paiimtus TESA budu? nu aisku, as durnai klausiu, bet man smalsu susizinoti pries einant pas U  blush2.gif

Kad pas jus ir viskas gerai, vis vien reiks daryti IVF, niekaip kitaip ISCI nepadarysi. Nes ISCI yra tik papildoma procedūra prie IVF, tai ne atskira procedūra. ISCI reiškia jog kiaušialąstės apvaisinamos su gydytoja pagalba tai yra jos praduriamos ir švirkšto pagalba sušvirkščiamas rastas sveikas spermiukas. Vien taikant IVF be ISCI reiškia jog kiaušialąstės tik išimamos ir sudedamos į vieną indą su spermiukais, kad jie patys apvaisintų, o paskui embrionai įkeliami į moters gimdą.

Be to natūraliai pas moterį užauga tik 1 kiaušialąstė (na retais atvejais 2-3), o darant IVF jums jų reikės apie 10 (jas auginsit vaistų pagalba), kadangi ne visos apsivaisins, ne visos dalinsis tai reikia kad būtų 3 įsodinimui, puiku jei lieka ir šaldymui.
Papildyta:
QUOTE(Bountyyy @ 2009 08 13, 18:50)
aciu tau uz info  4u.gif  gaila tik kad neprikimba tie spermiukai.. dar skaudziau kai nezinoma del ko jie neprikimba...kazkur VK skaiciau kad del prastos kokybes spermos neva per silpni ir pan., bet jei jie mato kad apsivaisina...  g.gif  oi...koks visgi idomus sis mokslas... bet ir toks trapus...niekada nezinai kada ta proceduru pabaiga...
Stiprybes jums dideles ir labai daug sekmes  4u.gif

Tu visiškai ne taip supranti, spermiukai tai prikimba biggrin.gif , juk įsodina į gimdą jau apvaisintus embrionus, tik va jie gimdoje neįsitvirtina.
Papildyta:
QUOTE(dallija @ 2009 08 13, 18:28)
sveikos merginos,

labai reikia jusu pagalbos. Niekaip nerandu ovuliacijos testo kuti gydytoja paskyre nusipirkti, Lietuvoje pasirodo jo nera  verysad.gif

Tai nusipirk tokį testą koks yra, nemanau kad didelis skirtumas kokį, jie visi vienodos paskirties.
Atsakyti
[quote=Singerita,2009 08 13, 18:56]
Kad pas jus ir viskas gerai, vis vien reiks daryti IVF, niekaip kitaip ISCI nepadarysi. Nes ISCI yra tik papildoma procedūra prie IVF, tai ne atskira procedūra. ISCI reiškia jog kiaušialąstės apvaisinamos su gydytoja pagalba tai yra jos praduriamos ir švirkšto pagalba sušvirkščiamas rastas sveikas spermiukas. Vien taikant IVF be ISCI reiškia jog kiaušialąstės tik išimamos ir sudedamos į vieną indą su spermiukais, kad jie patys apvaisintų, o paskui embrionai įkeliami į moters gimdą.

Be to natūraliai pas moterį užauga tik 1 kiaušialąstė (na retais atvejais 2-3), o darant IVF jums jų reikės apie 10 (jas auginsit vaistų pagalba), kadangi ne visos apsivaisins, ne visos dalinsis tai reikia kad būtų 3 įsodinimui, puiku jei lieka ir šaldymui.
Papildyta:

Tu visiškai ne taip supranti, spermiukai tai prikimba biggrin.gif , juk įsodina į gimdą jau apvaisintus embrionus, tik va jie gimdoje neįsitvirtina.
Papildyta:

Aciu Singerita, taip ir galvojau kad reikes vis viena IVF, tik pasitikslinau gal yra kokiu budu dar ja apeiti.. doh.gif bet jei reikia tai reikia...
o del tu spermiuku tai supratau, tik kvailai parasiau doh.gif turejau minty jau apvaisintus brangakmenius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bountyyy @ 2009 08 13, 18:50)

Papildyta:
deje, bet as turiu tik ta paprasta ovuliacijos testa juostelini, bet manau kad jo bent vilniuj tai buvo pirkt, bet jei ka, mielai duosiu  4u.gif
Papildyta:

aciu, o tie paprasti testai gerai parodo? as niekada neesu dariusi. kaip suprantu kelias dienas reikia daryti? as galvojau nusiperki viena ir gana, kaip koki nestumo testa g.gif

jauciuosi visiska neismanele blush-anim-cl.gif wacko.gif sad.gif

Atsakyti
QUOTE(dallija @ 2009 08 13, 19:06)
aciu, o tie paprasti testai gerai parodo? as niekada neesu dariusi. kaip suprantu kelias dienas reikia daryti? as galvojau nusiperki viena ir gana, kaip koki nestumo testa  g.gif

jauciuosi visiska neismanele  blush-anim-cl.gif  wacko.gif  sad.gif

Reikia kelių, nes daroma kiekvieną dieną sekant maždaug tuo laiku kai jau O būna. Parodo manau visi gerai.
Papildyta:
QUOTE(Bountyyy @ 2009 08 13, 19:03)
Aciu Singerita, taip ir galvojau kad reikes vis viena IVF, tik pasitikslinau gal yra kokiu budu dar ja apeiti.. doh.gif  bet jei reikia tai reikia...

Deja niekaip neapeisi, o kodėl pas vyrą tokie blogi reikalai, priežastį rado ?
Atsakyti

lengvo tau nestuke.gif 4u.gif

Mergaites,
kai manote, jei pakeisciau daktare, ar man reikes is naujo visus tyrimus daryti? Ar reikes laporaskopijos? Man abu kiausintakiai nepratekami (nustate laporaskopijos metu) + vyro grikiuku problemele.
Jei nepasiseks VK su saldytais kol kas galvoju pasidairyti kitos istaigos, gal mano kunui reikia permainu ax.gif
Atsakyti