Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikutes,

Norejau paklausti , kiek jums kainavo tyrimai pries IVF? Pavyzdziui , VK , kai pasikaiciavau , tai tyrimai man + vyrui kainuotu 700 Lt!!! doh.gif Gal galima kur pigiau pasidaryt? Pavyzdziui savo poliklinikoj , - seimos gydytoja parasytu siuntima , ir gal padarytu? g.gif
Aciu! 4u.gif
Atsakyti
man ir vyrui tyrymai pries IVF kainavo apie 800 lt
Atsakyti
Sveikos smile.gif
QUOTE(Pusaite @ 2009 08 10, 09:47)
na,va,
buvau,paziurejo 1 lelius sedi bigsmile.gif
tik dabar neaisku,kompas rode kad 4savaites ir 5 dienos jam,tai kaip man skaiciuot?skaiciavau nuo paskutiniu mm

thumbup.gif thumbup.gif Sveikinu Pusaite, jau truputėlį ramiau, viskas tvarkoj mirksiukas.gif Kompe rodo tikrovę, tai yra pagal išmatavimus nustato kiek šiuo momentu atitinka savaičių ir dienų. O pagal paskutines mmm skaičiuojama visoms standartiškai, kaip formulė, o juk kiekviena individuali situacija, ir implantacija ne visoms vienodai būna...žodžiu viskas gerai, tik skirtingi skaičiavimai mirksiukas.gif

Dideliausios sėkmės Victoria tau ketvirtadienį, pranešk būtinai kaip sekėsi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*victoria* @ 2009 08 10, 22:00)
Sveikutė  4u.gif ,
Man snaigutes įdės ketvirtadienį  smile.gif nestuke.gif  O kelių ląstelių snaigutės - tai neatsimenu. Turiu 9 snaigutes ir tik atsimenu, kad gydytoja ir embriologė sakė, kad geros kokybės (aišku sakė ir ląstelių skaičių, bet to kažkaip neužfiksavau). blush2.gif

Sekmes, Victoria* Lauksiu geru naujienu 4u.gif

QUOTE(Aurea @ 2009 08 11, 13:07)
Sveikutes,

Norejau paklausti , kiek jums kainavo tyrimai pries IVF? Pavyzdziui , VK , kai pasikaiciavau , tai tyrimai man + vyrui kainuotu 700 Lt!!! doh.gif  Gal galima kur pigiau pasidaryt? Pavyzdziui savo poliklinikoj , - seimos gydytoja parasytu siuntima , ir gal padarytu? g.gif
Aciu! 4u.gif

Paziurejau uzrsaus: man kraujo tyrimas kainavo 560 lt, vyrui 100 lt. Dariausi prie Vln VK esancioje Kardiolitoje.
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2009 08 11, 13:07)
Sveikutes,

Norejau paklausti , kiek jums kainavo tyrimai pries IVF? Pavyzdziui , VK , kai pasikaiciavau , tai tyrimai man + vyrui kainuotu 700 Lt!!! doh.gif  Gal galima kur pigiau pasidaryt? Pavyzdziui savo poliklinikoj , - seimos gydytoja parasytu siuntima , ir gal padarytu? g.gif
Aciu! 4u.gif

sveikos, as dariausi rygoje ivf, tai man daktaras kiek paskyre pasidryt tyrimu , tai man ir vyrui panevezyje endemike kainavo 380lt. kaip cia jum tiek daug??? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2009 08 11, 12:07)
Sveikutes,

Aciu! 4u.gif

Siaip pigiausiai Vilniuje tyrimus atlieka yra Aids centre, bet man buvo atsakymus sumaise doh.gif, tai turejau nemazai papildomo lakstymo doh.gif . Kitoms merginoms lyg ir viskas tvarkoje buvo, tai galit pabandyti ten rolleyes.gif .
Atsakyti
*victoria* ,sekmes tau ryt,butinai parasyk kaip sekesi,kaip atsilo,kiek idejo 4u.gif
Atsakyti
norejau pasiteirauti, kas be paneveziux dar buvot latviu embrions klinikoje? kokios patirtys joje? pracekinau kainas, tai labai skiriasi doh.gif
Atsakyti
Saule3, avilte , kaži ar gavote mano atsakymus,bandžiau atrašyti į a.ž. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Turbut reiketu sveikintis kaip naujai narei siu namuciu... vis paskaitinedavau pas jus ir darydavosi baisiai liudna ir graudu kad tiek poru taip ilgai nesusilaukia vaikuciu... Is IUI skyrelio jau senokai isejau, nes po nesekmingos 3IUI laukiu laparoskopijos sio menesiuko gale, mano nepastojimo priezastys kol kas tokios jog savaime nevyksta O, taciau stimuliuojant clostilbegytu viskas puikiai auga ir sprogdukais sprogsta, taciau esme vyro spermoje... pries metus ji buvo gan prasta, tad taike IUI, nors pripazino oligoastenospermija, taciau vakar daryto spermos tyrimo rezultatai sukele soka... nerado nieko...jokiu nei gyvu nei mirusiu spermiuku, isvada: azoospermija verysad.gif vyras panikoj... apie tolimesni gyvenima kazka masto...baisu kad pamates VK ikainius ko nors nesugalvotu... taciau siaip ne taip raminu...bet tyrimas neduoda ramiai uzmigti, ranku nuleist neketinam, bet su pinigais prastai, kaip ir visiems turbut.. po laparoskopijos eisim i VK pas U pradeti gydymo normalaus kaip visoms nevaisingoms poroms, taciau pasiskaiciau kad esant blogai spermai daroma TESA (spermiuku paemimas is seklidziu) ir jei ne su moterimis porblema daro ICSI (intracitoplazmine spermiuku injekcija). Mergaites, ar cia yra tokiu, kurioms buvo atlikta butent tai? pasidalinkit savo patyrimu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,linkiu lengvo nesiojimo nestukems.O ne nestukems,kad kuo greiciau butu nestukem 4u.gif
O dabar truputi apie save:buvau rasius kad nesulaukiu mmm po nutraukto 3IVF(mazas kiekis folikulu),tai dar po siai dienai as ju laukiu,NT zinoma buvo neigiamas,sugeriau doze vaistuku.Jau kaip vakar turejo prasidet,bet deja...Man jau zinokit neramu darosi,seselei siandien skambinau,kaip visada pranesa kad tuoj perskambins,bet taip ir nesulaukiu.Gal galit nuramint,gal kuriai taip buvo?Aisku as ir pati nesedziu ranku sudejus,tik cia tokiais tempais,tai mane varo is proto doh.gif Is anksto aciuks uz bet koki atsakyma
Atsakyti
QUOTE(Moshino*** @ 2009 08 12, 21:17)
Sveikutes,linkiu lengvo nesiojimo nestukems.O ne nestukems,kad kuo greiciau butu nestukem 4u.gif
O dabar truputi apie save:buvau rasius kad nesulaukiu mmm po nutraukto 3IVF(mazas kiekis folikulu),tai dar po siai dienai as ju laukiu,NT zinoma buvo neigiamas,sugeriau doze vaistuku.Jau kaip vakar turejo prasidet,bet deja...Man jau zinokit neramu darosi,seselei siandien skambinau,kaip visada pranesa kad tuoj perskambins,bet taip ir nesulaukiu.Gal galit nuramint,gal kuriai taip buvo?Aisku as ir pati nesedziu ranku sudejus,tik cia tokiais tempais,tai mane varo is proto doh.gif Is anksto aciuks uz bet koki atsakyma

nu nezinau,brangioji,kuom tave paguost verysad.gif
Atsakyti