na sveikos mamaos, ziuriu, per savaitgali pripliurpet daug, ir gaila, kad diskusija vel 'suniui ant uodegos' , nes prasideda vel izeidinejimai ir t.t. daug kas rasot 'nesuprantu kaip galima paciai nemaitinti vaiko, ne del to kad negali, kaip galima nenoreti' - tai pabandykite suprast. nes manau, kad jokio absoliuciai skirtumo nera, tik tas, kad MP MAN buvo nepatogu. vien del to, kad vyrtas tada butu nereikalingas per naktinius pabudimus, kad negaleciau iseit prasiblaskyt su draugem ramiai, kad dviese su MB pabut negali, na mes savaitgaliais kad ir i druskininkus dviese islekdavom pasibut, na ir siaip 2m sedet su vaiku (kad ir 1m ) man atrodo absurdiska- gi negaliu atitrukt nuo gyvenimo ir matyt tik vaika. nereikia sakyt kad ir su vaiku visur galima iseit. zinoma, galima, bet tai visiskai kitas reikalas. nepailsi, neprasiblaskai. nelabai isivaizduoju kaip pvz sedziu manikiure, pedikiure ar masaze kokiam , o vaikas maziukas guli vezimelyje salia
cia skaiciau, kaip viena mama raso, jog jos 3m vaikas uzmiega tik su papu. na...... hm...... mano vaikas nuo kokiu 6men (net dar ankciau) pats vienas uzmiega paguldytas i lova. na ir is viso, mes ji vadinam 'nepriklausomybe' , nes yra super savarankiskas. i darzeli pats kupriinyte susideda, pats jei savaitgali anksciau atsikelia pasidaro sumustini

(jam 3m) vasara db tai eina i darzeli, tai namie pora dienu pabuna su manim, tai pas mociute savaite kita praleidzia. n o mes su MB tada galime pabuti dviese, islekt i pajuri, na arba siaip , po darbo nueit i gedo pr isgert kokteiliuka lauko kavinukeje.
i kelione su vaiku siais metais vaziavome pirma karta ir buvo

(pasiiemem ir mociute kartu

) ) bet siaip keliaudavom visad iki tol dviese, daug kartu ilsejomes ir t.t. nieko tame blogo nematau, kai vaikas mazas dviese labai reikia pabuti, nes visgi vaikas daug ka pakeicia, ima atsirasti rutina, mat nebeprisilakstysi kaip iki tol.
kazkodel maitinancios mamos yra labai netolerantiskos, nesupranta nenoro maitinti MP. kdoel taip yra?? niekad nepamirsiu tokios moteriskes 'maximoje' prie mesos stovejo, ilga eile buvo. tai jinai prasibrove pro visa eile ir visa inirshus, paraudonavus is pykcio reze' esu maitinanti motina, skubu namo, duokit kiaulienos puse kg'

na ir kuom ji jauciasi stebuklingesne uz kitus zmones??? gal pvz mano mama manes serganti laukia su temp namie? visi gi su savo problemom, rupesciais, bet MP maitinancios jauciasi isskirtines.